2.6/5

• Skrzynki

3. Opinie o pracodawcach Dopiewo
  5. Opinie o Reka Rubber Polska sp.z.o.o

Opinie o Reka Rubber Polska sp.z.o.o Dopiewo

Nie przegap nowości o Reka Rubber Polska sp.z.o.o!

Krystian

06.07.2021 15:02

Hehe te drobne co oni dali covidowe 24zl i na dojazd śmiech na sali. Ludzie odbiorą wczasy pod grusza skończy się urlop i żegnaj Reka
    Xmen

15.07.2021 13:40

24zl na dzień?Czy za caly miesiąc doplaty covidowego? Ile dostajesz za dojqzd np do 20km?W jednej z firm jest to 150brutto co miesiąc

28.09.2021 09:20

Dzień dobry! Dziękujemy za udział w dyskusji i pytania. Oferujemy szereg benefitów i udogodnień! Zachęcamy do kontaktu oraz aplikowania na wybrane stanowisko pracy, aby zapoznać się z ofertą. Pozdrawiamy! Zespół Reka Rubber
    SB

13.06.2021 13:07

Witam mam pytanie odnośnie pracy na produkcji jak wygląda tam praca dla kobiet ?
    P.

23.08.2021 18:22

Skoro jesteś zainteresowana to zgłoś się do działu HR i tam Ci powiedza , bo takie pytanie sie ludzi z tego portalu nie jest dobre . Przyjdź , zobacz , przepracuj chociaz 8H to sie dowiesz czy to praca na Twoje możliwości . Jest i Covidowe i za dojazdy dają , dodatek stanowiskowy .. Żeby zarobić trzeba wykazać sie odrobina chęci do pracy . Ja nie narzekam . Jeśli ktoś jest nauczony pracy i będzie potrzebować pieniędzy każda praca będzie dobra . Każdy wielce narzeka jaka tutaj jest firma i w ogóle . Ale jakoś dziwne Ci co mieli sie zwolnić to sie zwolnili . W każdej firmie się zwalniają i przychodzą nowi .. PAMIĘTAJCIE !!!! Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma !!!

28.09.2021 09:17

Dzień dobry! Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą ;) Reka Rubber Polska oferuje szereg stanowisk, a zakres obowiązków uzależniony jest od wykonywanej pracy. Zapraszamy do kontaktu z działem HR w celu uzyskania informacji oraz zapoznania się z bieżącą ofertą. Pozdrawiamy! Zespół Reka Rubber

24.08.2021 10:09

Z jakich powodów pracownicy kończą współpracę z Reka Rubber Polska sp.z.o.o? Czy sami rezygnują ze współpracy, czy są zwalniani?
    Pracownik 2

25.08.2021 21:09

sami odchodzą

03.09.2021 02:37

Haha…sami odchodzą. Wiadomo dlaczego! Wystarczy przeczytać niżej opinie i wszystko jest jasne o firmie.
    Eda

10.08.2021 11:00

Ooooooo to Ja widzę ,że firma identyczna jak dagat Eco
    Mamba

06.07.2021 14:59

Chyba znów się szykują grube zwolnienia bo widać starych pracowników z ręki jak przychodzą na rozmowę do DSM. Jednak nie pomogły dopłaty na dojazdy i covidowe aby zatrzymać pracownika.
    Behemot

22.05.2021 00:45

Hej Rekowianie, Co tam u Was? Mam nadzieję, że trzymacie się w dobrym zdrowiu i kondycji, a Wasz Wódz R. dzielnie dopinguje Was przed nadchodzącymi upałami?! Trzymajcie się i pozdrawiam Was, Hawk! Były Rekowianin

27.05.2021 17:33

Dali covidowe i za dojazd
    Karramba

31.05.2021 23:13

ile za dojazd? A co to jest covidowe? Wolne za szczepienie czy odszkodowanie za przechorowanie? :-)
    Xxxxxx

03.04.2021 12:32

100% za nadgodziny wszystkie... To powinno być już dawno i nie z okazji problemów niewydolności produkcyjnej firmy. Wycofanie się z premii za nie chorowanie to był jednak błąd :) a chorujących będzie więcej jak dacie 2zl premii :) W ogole zabawne ze biegacie po firmie z tym alkomatem co jakiś czas. Może by tak narkotesty zacząć robić, bo tego co macie widzieć, widzieć nie chcecie :) no ale czego oczekiwać, najważniejsze że tyrają nadgodziny, nieważne ze ledwo ogarniają i podryguja (od przedawkowania) przy biurku 4h :) dobrze że już tutaj nie pracuje- (usunięte przez administratora) firma która ostro leci ostatnio na ryj w zaskakującym tempie w ogóle słyszałem że 5000 spóźnień, robi się ciekawie. Za moich czasów 1000 to było szaleństwo nie do pomyślenia :) a no i jeszcze jedno. Zwykle za późno się budzicie z czymkolwiek. Nadgodziny też dopiero jak wam się zaczął harmonogram wysyłek (usunięte przez administratora) ???? mam nadzieję że redzi w końcu ustąpi :)
    jan

22.04.2021 15:49

jaki 1000? 11000 ! jedynki zapomniałeś
    antycovid

31.03.2021 13:43

Zbliża się lato, a co za tym idzie ponad 35 stopniowe upały na hali a "dyrekcja" każe nosić maseczki przed nieistniejącą chorobą, latem nie ma czym oddychać, a oni myślą, że w tych upałach my będziemy się dusić pod tymi maskami?? Ci co chcą to niech noszą, ale tym którym się to nie podoba, powinni mieć możliwość być bez maski. Żadnego przymusu. Każdy z nas ma własny rozum i powinien decydować według własnej nieprzymuszonej woli.
    Xd

06.04.2021 21:05

Powiem w skrócie. Dyrekcja będzie nas karać za nie noszenie maseczek , czy zabiorą premie czy wezmą tylko polowe lub będą dawać upomnienia . To większość pójdzie na L4 bo tyle samo dostanie na zwolnieniu .. i to tyle na temat noszenia maseczek . Chociaż by mogli zrobić tak ze na terenie swojego działu nie będziesz musiał nosić maseczki a jak już wyjdziesz dalej np do Wc czy kierownika założysz ta maseczkę , ta chwile chyba człowiek wytrzyma . Tak to powinno mniej więcej wyglądać .
    Rozsądek

08.04.2021 10:43

Masz racje każdy ma wybór i swój rozum wiec nie obrażaj ludzi którzy nie chcą innych zarażać i mają inne zdanie. Chyba że złapałeś syndrom dyrektora. Pracuje 12 i zakładam maskę jak muszę. Od dzisiaj biorę maseczki od firmy jest obowiązek to niech dają nową co godzinę!
    kandydat

24.03.2021 14:55

Ponownie zauważyłem ofertę na stanowisku inżynier produktu. Jak wygląda praca na tym stanowisku? Na jaką atmosferę można liczyć? Jak z zarobkami?
    Xxx

26.03.2021 11:29

Mnie zarobkami nie przekonali - mysle, ze lekko oderwani sa od oczekiwan wzgledem oferty finansowej. Byc moze sie to zmienilo, ale jesli ciagle to ogloszenie wisi znaczy Iz nadal szukaja raczej kogos po studiach bez wymagan finansowych

26.03.2021 11:38

Zachęcamy do złożenia aplikacji. Podczas rozmowy rekrutacyjnej wyjaśniamy wszystkie wątpliwości kandydata. Pozdrawiamy, Dział HR
    Lesniczy

21.03.2021 10:42

Witam rekowianie. Widze po ogloszeniach o prace iz czas na zmiany w dziale R&D. Czyzby pan dyrektor postanowil wyciac ostatnie stare drzewo ktore w miemaniu jest roznosicielem choroby zwanej spoznieniami? Jak to widzicie drodzy przyjaciele z produkcji i biur?
    Umpalump

21.03.2021 18:45

Możesz coś bardziej przybliżyć ? Nie wiem o kim mówisz ??
    Dzban

21.03.2021 22:01

Każda rewolucja pożera swoje dzieci, szczególnie jak jest nieudana. Czas płynie jak woda w młynie wiec zobaczymy kto popłynie bo węże leżą na półkach a Wielki Fin patrzy i zaprasza do pokoju zwierzeń, bo chce wiedzieć co się kroi.
    Zainteresowany

03.02.2021 18:29

Witam. Czy liczba ogloszen jaka jest dla tej firmy oznacza iz sie rozwija czy raczej to efekt odwrotny ? Kilka ogloszen jest juz na tapecie dosc dlugo? Aa tak ciezko sie tam dostac czy jednak warunki finansowe sa tu glownym powodem takiego dlugiego procesu rekrutacji? Kierownika to juz szukaja kilka miesiecy az dziwne dla takiej firmy ktora szczyci sie statusem najlepszego pracodawcy w okolicy. Moze ktos cos napisze pomocnego o tej firmie ? Pozdrawiam
    niedoszły

05.03.2021 08:41

raczej odwrotnie , zwłaszcza po opiniach w necie
    Dokladnie

07.03.2021 13:39

Szczycić to się mogła statusem najlepszego pracodawcy w okolicy kilka lat temu.
    Ania

25.02.2021 16:20

Jaki tam jest telefon? Pozdrawiam

04.03.2021 14:50

Szanowna Pani, prosimy o kontakt poprzez stronę internetową www.rekarubber.pl, wybierając dział, którego temat rozmowy dotyczy, w sekcji kontakt. Pozdrawiamy, Dział HR
    Tom

15.02.2021 06:53

Halo rekowicze. Mieliście pączki czy oszczędności w firmie nadal ?

Oferty pracy - Reka Rubber Polska sp.z.o.o

Pracownik produkcji (K/M/N)

Dopiewo

WalletIcon

4872 - 6888 PLN / m

Egon

31.01.2021 10:32

Śmiać mi się chce jak czytam te wszystkie żale. Pracownicy tylko narzekają jak to jest im źle ale nie robią nic aby polepszyć swoją sytuację. Każdy szanujący się pracownik już dawno zmieniłby firmę w której musisz zrobić masę nadgodzin aby godnie zarobić. Radzio robi z wami co chce... Pluje wam w twarz a wy mówicie ze deszcz pada. Zamiast narzekać na forum lub na palarni to proponuję zmienić otoczenie bo w okolicy jest dużo firm które wiedzą jak się powinno traktować i doceniać pracowników.
    Były

03.02.2021 19:32

Myślę że ludzie poprostu boją się odejść bo co dalej ... Z drugiej strony wiem, wiem dobrze na co stać dyrektora ( dyktator. ..) Boże zrób coś aby ulżyć tym wszystkim.
    Egon

31.01.2021 09:52

Śmiać mi się chce jak czytam te wszystkie żale. Pracownicy tylko narzekają jak to im źle ale nie robią nic w kierunku poprawy swojej sytuacji. Jakby nie było to i tak tam będziecie pracowali czy będzie Radzio czy inny dyrektor. Normalny, szanujący się pracownik już dawno zmieniłby firmę w której musisz zrobić masę nadgodzin aby godnie zarobić. Wszyscy narzekacie a jak Radzio wam pluje w twarz od kilku lat to mówicie ze deszcz pada! Ludzie ogarnijcie się bo w około jest dużo firm które wiedzą jak się powinno traktować i doceniać pracownika.
    Ehh

22.01.2021 18:54

Czytając wpisy jednak nie wyślę cv. Przekonaliście mnie!
    Alhambra

21.01.2021 22:51

Nie będę przynudzał tylko powiem, że R. dyrektor "od siedmiu boleści" ma Was w całkowitej pompie bo zgarnia mocno 5 -cyfrową kwotę miesięcznie netto na konto od 4 lat więc będzie tak trwał i tyle! Jeśli ktoś ma wątpliwości to tylko motywuję - zostawcie Rekę w cholerę i szukajcie alternatywy gdzie indziej. Ja już szczęśliwie prawie 3,5 roku poza Reką, a co najważniejsze z daleka od Radzia. Pozdrawiam i życzę zdrowia psychicznego i fizycznego. Bonawentura z Mosiny

08.01.2021 09:22

Czy pracodawca Reka Rubber Polska sp.z.o.o motywuje w jakiś sposób swoich pracowników?

14.01.2021 15:18

Prosze nie wprowadzać ludzi w błąd odnośnie szkoleń. Na dzień dzisiejszy od ponad roku a nawet dwóch wszelakie szkolenia płatne sa zawieszone. Również nie przypominam sobie aby pracownicy produkcyjni mieli jakieś dodatkowe szkolenia nie wynikające z ich stanowiska ( czyli uprawnienia na wózek lub inne tego typu sprawy ). Tak wiec co do szkoleń proponowałbym nie oszukiwać potencjalnych nowych pracownikow bo takich nie ma i nie będzie za rządów pana Radosława Wielkiego Laskawego.
    Pracownik 2

15.01.2021 07:49

Potwierdzam, HR K bzdury pisze albo nie wie co się w firmie dzieje albo nie chce wiedzieć . Szkolenia to pic, nawet nowych pracowników. Poziom szkolenia widać w reklamacjach . Na spotkania odpadowe założę maskę ale spawalniczą żeby nie patrzeć na obraz nędzy i rozpaczy. Tak się kończy pseudo szkolenie + top inżynier procesu + ręczne sterowanie.
    vbd

06.01.2021 15:51

ROZPORZĄDZENIE RADY MINISTRÓW z dnia 15 września 2020 r. w sprawie wysokości minimalnego wynagrodzenia za pracę oraz wysokości minimalnej stawki godzinowej w 2021 r. Na podstawie art. 79 ust. 5 ustawy z dnia 31 marca 2020 r. o zmianie ustawy o szczególnych rozwiązaniach związanych z zapobieganiem, przeciwdziałaniem i zwalczaniem COVID-19, innych chorób zakaźnych oraz wywołanych nimi sytuacji kryzysowych oraz niektórych innych ustaw (Dz. U. poz. 568, 695, 1086, 1262 i 1478) zarządza się, co następuje: § 1. Od dnia 1 stycznia 2021 r. ustala się minimalne wynagrodzenie za pracę w wysokości 2800 zł. § 2. Od dnia 1 stycznia 2021 r. ustala się minimalną stawkę godzinową w wysokości 18,30 zł. § 3. Rozporządzenie wchodzi w życie z dniem 1 stycznia 2021 r. (usunięte przez administratora)
    Gość101

11.01.2021 17:19

Mamy już 11.01 a w naszej "kochanej firmie" ani widu ani słuchu o obowiązkowej podwyżce którą musimy dostać. U nas najniższa pensja Rekowska to 17,4 od Nowego Roku obowiązuje 18,3 zł na godzinę a my wciąż bez aneksów i bez jakiejkolwiek informacji w tej sprawie. Pewnie nasza "cudowna" dyrekcja będzie chciała tą podwyżkę odwlekać w czasie ile tylko się da.
    Gość

12.01.2021 11:14

Dostaniesz wyrównanie, więc w czym problem?

15.12.2020 08:09

Dziś jest Dzień Herbaty

Pierwsze święto herbaty odbyło się w Nowym Delhi (Indie) 15 grudnia 2005 roku. Dziś pijąc swoją ulubioną herbatę warto zastanowić się nad drogą, jaką przeszła zanim trafiła na nasz stół. A z pewnością była długa i ciekawa.

News image

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Reka Rubber Polska sp.z.o.o?

Zapytajnik

08.12.2020 19:55

Hej, a jaka jest struktura w tej firmie? Pracownik > lider > kierownik czy jakoś inaczej?

09.12.2020 09:03

Struktura organizacyjna na dziale produkcji kształtuje się dokładnie tak jak to Pan/Pani opisał/a. Pracownik Produkcji podlega Liderowi danego działu, a Lider podlega Kierownikowi Zmiany. W przypadku dalszych pytań, zachęcamy do kontaktu poprzez adres e-mail: [email protected] Pozdrawiamy, Dział HR
    Yhm

27.11.2020 15:19

Hello rekowianie Co tam u was ciekawego słychać ???
    Nikita

13.11.2020 20:27

Firma tak słabo płaci że lider z wulkanizacji wynosi rogale dla dzieci bo go nie stać żeby kupić dziecią a chwali się ile to zarabia a nie stać go żaby rodzinie rogale kupić. Oj Panie Paw... twoja łapczywość i chytrosc nie zna granic.
    Kris

12.11.2020 23:12

Dlaczego kierownik wybiera osoby na nadgodziny?A dlaczego na nadgodziny mają przychodzić osoby mało wydajne, które sporą cześć czasu w pracy poświęcają innym czynnością aniżeli praca?...dlaczego na nadgodziny mają przychodzić osoby które w sobotę przychodzą na 12h a w poniedziałek urlop lub L4?Nadgodziny powinny być dla osób które na to "zasłużyły" solidnie pracując w tygodniu.Tak w normalnych zakładach pracy jest.
    xxx

13.11.2020 17:14

niektórzy przychodzą na 5h np. po czym biorą urlop, są to oczywiście wyjątki, ale no skoro dają przyzwolenie to czego Ty oczekujesz? Norma jest normą, a realizowanie planu to inna sprawa. Jesteś pewnie z tych co narobią sztuk na cięciu czy tam działach pobocznych i uważa się za super pracownika, podczas gdy inni muszą po Tobie (usunięte przez administratora) się z ciężkimi wężami, a na tablicy czerwony marker, bo nie zwracał uwagi na normę, chcąc realizować plan wysyłkowy, bo premia składa się również z wysyłkowości, a nie tylko ilości sztuk. narobicie sztuk węży, które jadą za tydzień, pomijając te które jadą jutro to się później nie dziwcie, że premia słaba, bo te weze leżakują na magazynie... Te normy powinny zostać napisane od nowa z głową i ludźmi którzy te działy współtworzą. Każdy kij ma dwa końce, ale wy wszyscy widzicie tylko swoją stronę.
    xxx

13.11.2020 17:17

i pozniej (usunięte przez administratora) ze nie wołają was na nadgodziny, no faktycznie dziwne skoro nawet średnio rozgarnięty kierownik wydedukuje sobie kto robi sztuki, a kto robi to co jest tego dnia wysyłane, czy tam jutro. Pozdrawiam
    Tak.

27.10.2020 00:23

Porażka co się tutaj dzieje . Szczyt bezczelności kierownika dla pracowników ? To kierownik może sobie od tak wykreślić ludzi z nadgodzin i ich nie poinformować ? Dzielimy pracowników na tych dobrych i słabych ? I te „śmieszne“ SMS kierownika do pracownika .. haahh chyba w tej firmie mobbing się już dawno skończył ! Bo nie rozumiem !! Ale w sumie wazne ze norma się zgadza .

01.11.2020 08:58

Bartek czy tobie sie odwaga z odważnikiem nie pomylila ? Pogarde do drugiej osoby masz taka sama jak dyrektor - traktujecie ludzi jak przedmioty. Ale spokojnie nowy rok juz za chwile i kolejne odejscia. Ty bedziesz pomagal na wulkanizacji a dyrektor na extrudersch wszak tam ma zawsze najwiecej uwag.

05.11.2020 14:55

Dzień dobry, chcielibyśmy zweryfikować poruszaną przez Panią/Pana kwestię. Zachęcamy do kontaktu pod adresem [email protected], byśmy mogli ustalić szczegóły i wyjaśnić sytuację. Pozdrawiamy, Dział HR
    Zainteresowany

24.06.2020 09:10

Witam firma potrzebuję na produkcje, może ktoś napisze ile można zarobić netto na 3 zmianowym systemie jak wygląda dojazd komunikacja bo jak się wstępnie rozglodalem to nie za dobrze z dojazdem o sytuację nie pytam bo już czytałem niżej Zbigniew
    Reka Rubber

29.06.2020 11:33

Proszę nie przekazywać błędnych informacji kandydatom do pracy. Czas pracy na 4/5 etatu obowiązywał w okresie przejściowym, spowodowanym sytuacją epidemiologiczną w Polsce. Oferujemy umowę o pracę na pełen etat, praca po 8 godzin dziennie.
    pracuś

01.11.2020 08:11

czy wy widzicie wasze najnowsze opinie daty swieże ? co to jest za okradanie ludzi z pieniedzy ? , jakis dzien wolny ? dramat ? ten cały dyrektor widzi co robi ta cala pani Kasia ? same negatywy co to jest za kierownik z tym mobingiem tam zaraz bedzie inspekcja pracy , chory człowiek

Kontakt - Reka Rubber Polska sp.z.o.o

Trzcielińska 4 62-070 Dopiewo

Branża główna: Wyroby z tworzyw i gumy
    Heh

13.10.2020 20:23

Dawno mnie tutaj nie było. A widać że REKA świętuje a tu dzień bez samochodu a tu dzień uśmiechu. Widzicie rekowicze jak miło się dzieje u was ;). Podobno ludzie znowu uciekają ?? Dlaczego mnie to nie dziwi :D
    Heh

20.10.2020 11:22

Jak oni to zawsze mówili i pewnie jeszcze to mówią ? Nie ma ludzi nie zastąpionych. Odejdzie stary dobry pracownik to przyjdzie w jego miejsce nowy. Ale musi jeszcze przyjść.
    Glos rozsadku

29.10.2020 12:06

A nawet lepiej za jednego szukają dwóch. Informatyk który tu robil 12 lat nie zgodzil sie na dodatkowe obowiązki ( chyba ze otrzyma podwyżkę) odszedl z tego powodu. Teraz szukają informatyka i nowa osobe ktora ma robic to co chcieli aby robil stary informatyk.
    #nieodrazuziomus

26.10.2020 23:32

Chyba jednak Pan Dyrektor nie wie co się dzieje na hali produkcyjnej . Kierownicy wykreślają sobie kogo chcą z nadgodzin , ludzie się zwalniają . Oby tak dalej to firma całkowicie upadnie.

29.09.2020 08:43

DZIŚ OBCHODZIMY ŚWIATOWY DZIEŃ UŚMIECHU

Jak się okazuje, znane od wieków powiedzenie „śmiech to zdrowie” to nie tylko metafora.

Śmiech rozluźnia i odstresowuje, przyczyniając się do wzmocnienia układu odpornościowego organizmu. Ponadto stymuluje wydzielanie endorfin, czyli hormonów szczęścia. Oznacza to, że nawet zmuszanie się do uśmiechu może poprawić nastrój. Pod względem stopnia aktywacji mózgu uśmiech jest porównywalny z efektem zjedzenia kilkuset czekolad. Istnieje aż 19 rodzajów uśmiechu, które angażują od 5 do 53 mięśni twarzy.

Częstotliwość uśmiechu zmienia się z wiekiem – podczas gdy dzieci szczerzą zęby (lub dziąsła – w przypadku tych najmłodszych) nawet kilkaset razy dziennie, u dorosłych liczba ta spada nawet 10-krotnie. Jeśli więc chcemy podnieść tę niezadowalającą średnią, wystarczy spojrzeć na swoje pociechy lub częściej przebywać w towarzystwie osób uśmiechniętych – szwedzcy naukowcy dowiedli, że śmiech jest po prostu zaraźliwy.

News image
    premia

17.09.2020 19:32

Kiedy premia za niechorowanie?!
    Info

26.09.2020 16:35

3 zmiany j raczej 3 na reke ciezko bedzie zarobić na starcie. Tu ludzie z kilkuletnim stazem pracy nie maja tyle na reke ;-) chyba ze 50h nadgodzin. Ale z tym tez juz wdzie ciezko

26.09.2020 17:00

Ciężko miec 3000 bez nadgodzin w tym zakładzie. 3 zmiany. 2700/2800 biorąc pod uwagę, że jesteś poniżej 26.r.z.
    Uk

23.09.2020 06:38

Szkoda tylko że więcej ludzi obchodzi niż chce przyjść pzdr

18.09.2020 19:50

21.09.2020 11:30

Witaj, dziękujemy za Twoją opinię, mimo, iż nie jest ona dla nas pochlebna. Merytoryczna dyskusja i otwarta komunikacja są dla nas niezwykle ważne. Każdy feedback traktujemy bardzo poważnie i podejmujemy odpowiednie działania, gdy tylko mamy dostęp do dokładnych informacji. Dlatego zachęcamy do kontaktu bezpośredniego. Będziemy wdzięczni za wszelkie informacje, które wpłynęły na Twoją opinię na adres: [email protected]. Pozdrawiamy, Zespół HR

31.08.2020 10:22

Jak jest z pakietem medycznym w Reka Rubber Polska sp.z.o.o? Można dołączyć rodzinę?

08.09.2020 09:49

W oferowanym przez pracodawcę pakiecie medycznym można dołączyć do opieki rodzinę za dodatkową opłatą. Zachęcamy do kontaktu bezpośredniego w celu uzyskania szczegółów: [email protected] Pozdrawiamy, Dział HR
    Wiecznie_glodny

07.07.2020 12:29

Do pan z dział hr które czytają zamieszczane opinie ( na marginesie bardzo nie mila jest pani ktora zastąpiła poprzednia szefowa HR). Czy firma planuje oddanie nam tych 60zl do automatu z slodyczami ? Czy jednak pan dyrektor w excelu juz to wygumkowal bo po co cos dawać niech sie cieszą ze tu pracują?
    Redzi

06.08.2020 12:04

A co myślałeś
    Nieradek

18.08.2020 02:51

jaka premia może być jak dyrektor może nowej koszuli kupić
    Fernando

31.07.2020 14:23

Hi Rekowianie, Jest tam na pokładzie jeszcze ktoś, kto pracuje dłużej niż 3 lata? Czyli dłużej niż R. jest w firmie. Jeśli ktoś jeszcze został to chyba nie słyszy, nie widzi i jest po lobotomii żeby go znieść. :-) Dajcie znać kogo dotknęły te wszystkie choroby. :-)
    Zapraszamy

25.06.2020 14:12

Jesli lubisz prace w wysokiej temp oraz w stresujacym srodowisku nastawionym na wynik to serdecznie zapraszamy. Dodatkowo oferujemy nadgodziny w weekendy do odbioru dniem wolnym.

07.07.2020 08:29

Zła sytuacja ekonomiczna - premia produkcyjna powinna być zabrana jak mówi regulamin !!! ale lepiej zabrać 20% wynagrodzenia, urlopu i miej płacić do ZUS przecież pracownik to baran nic nie zrozumie a jak ma pytania to do pierwszego cyngla na odstrzał.

28.07.2020 10:58

jeśli to jest głos firmy czy stanowisko firmy to odpowiedź jest mało zachęcająca do pracy. Zwykły szarak nie napisał by takiej odpowiedzi, ale już toś kto zarządza ludźmi ... to co innego. Tak właśnie psuje się opinię o firmie.
    Darek

24.07.2020 14:47

Witam czy ktoś jest wstanie podać nr do kadr? Był bym wdzięczny potrzebuje się skontaktować odnośnie pracy a nr na Internecie jak wybiorę zewnętrzny 3 to zawsze zajęty z góry dziękuję pozdrawiam
    Reka Rubber

28.07.2020 08:40

Prawdopodobnie próbował Pan skontaktować się z nami w trakcie przerwy urlopowej. Prosimy spróbować ponownie, tym razem powinno się udać. Pozdrawiamy, zespół HR
    Antek

27.07.2020 11:19

Witam ile można się spodziewać na rękę netto przy 3 zmianach dostajac się przez firmę

25.06.2020 15:39

daj sobie spokoj, ten zaklad to pomylka kazdego kto tam trafia
    Ale jaja

23.06.2020 17:29

ogłoszenie RR: poszukują pracownika produkcji? Firma w złej sytuacji? Śmiech!

Zostaw merytoryczną opinię o Reka Rubber Polska sp.z.o.o