Blue Arrow

Nottingham

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 28 ocen.

Opinie o Blue Arrow

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Blue Arrow

Patrycja

Czy w obecnym sezonie letnim istnieje szansa na pracę sezonową w Blue Arrow? Wielu młodych ludzi szuka możliwości wakacyjnej pracy zagranicą. Czy tutaj jest to możliwe?

inka

no ciekawe w su,mie jaki finał miała ta sprawa - bo ja jednalk tak naprawdę nadal chciałabym jechac z nimi do Nottingham do jakiejś dobrze płatnej pracy

poszkodowana

APELUJE JESZCZE RAZ DO WSZYSTKICH OSZUKANYCH OSÓB PROSZĘ ZGŁASZAĆ SIĘ NA POLICJE IM NAS WIĘCEJ TYM LEPIEJ !!!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM

poszkodowana

do pawel podaj ze w roznych miastach polsce tez juz byly zgloszenia oni dojdą do tego i podaj mu ta strone gdzie jest to forum

paweł

poszkodowana podaj mi swój nr tel powiedz mi co Ci powiedzieli ja też pójde , Ipodjołem decyzję , że jutro lecę w ciemno jak jest ktoś zainteresowany to będzie zawsze troszkę rażniej :) pozdrawiam (usunięte przez administratora)mój mail k750x@wp.pl

poszkodowana

juz bylam na policji prosze sie zglaszac im wiecej tym lepiej

Ela

Dołączam się do pozwu na oszusta. (usunięte przez administratora)

paweł

ktoś wie co się dzieje z tym gościem proszę o info 504674446

paweł

może znajdzie się tutaj ktoś kto pomoże mi przetłumaczyć cv z polskiego na angielski? znalazłem nowe biuro może tam mi pomogą , mam już dość tego dnia

PAWEŁ

SĄ JAKIEŚ NOWE WIADOMOŚCI NA TEMAT TEGO TYPKA ?

paweł

dołączam się do pozwu . Telefon ( usunięte przez administratora )

paweł

witam ja też wpłaciłem mu kase na konto i nic zero odzewu , ktoś może mi podać do niego jakiś namiar jestem skłonny pójsc na policję i prokuraturę z tym cwaniakiem . z góry dziękują za okazaną pomoc mój nr(usunięte przez administratora)

poszkodowana

trzeba isc na policje i zglaszac im wiecej tym lepiej ja rowniez dzis ide !!!!!!!!!! nie ujdzie mu to !

Ewa

co za gość ja też się dołączam drań jeden jeszcze dostanie za swoje

2233

Zadzwon do Moniki u gory jest jej nr

lola

rowniez wpaciłam pieniązki i zero odzewu prosze o kontakt

mkucharski244

ja po przeczytaniu opini nic nie wpłaciłe ale na policję piszę się teraz otrzymałem mejla że mam dokonać wpłaty wtedy umowa szkoda tylko że podałem dane osobowe może je wykorzystać tel podałem wyżej jestem za tym aby mu dokopać

Monika

Podałam swój numer tel. jeśli znajdzie się pare osób, które podejmią się wyzwania (pozwania) tego człowieka, proszę o kontakt. Jest nas już 3 os. i mam nadzieję o lepsze zaangażowanie w sytuacje.

2233

Z mojej strony masz poparcie

Monika

Jest wyjście na policji, aczkolwiek boję się braku poparcia z Waszej strony...

2233

Jak sa jacys chetni to dolaczam sie do zlapania tego zlamasa szkoda nastepnych ludzi

mona
@2233 05.11.2014 18:28
Jak sa jacys chetni to dolaczam sie do zlapania tego zlamasa szkoda nastepnych ludzi

dosięgnie drania sprawiedliwość!!!!!!!tez mnie oszukał!

Monika

Słuchajcie my też wpłaciliśmy kasę z tym, że wiadome jest jego blokowanie abonentów tel. kom., to już zdążyłam sprawdzić. Jeśli jest ktoś chętny w pomocy odnalezienia drania, poproszę kontakt pod numerem tel :( usunięte przez administratora )

2233

Jak bedziesz mial jakiesz informacje to prosze o kontakt

2233

Facet teraz moj nr zablokowal i zadnego kontaktu z nim nie mam

nowy

Ja zaryzykowałem, zaliczke wpłaciłem. Przed chwilą rozmawiałem z P. Andrzejem i twierdził, że około godz. 17 na maila dostane umowe. Jeżeli umowy nie będzie, a telefonu nie odbierze kierunek policja i prokuratura, a następnie Wawa.

2233

To nic nie da

Sylwia
@2233 05.11.2014 10:28
To nic nie da

to coś da jak będzie nas wiecej wczoraj bylam na policji i mówili ze lepiej jak bedzie nas kilku. takze chetnych do wymierzenia sprawiedliwosci prosze o kontakt 722 366 698

mkucharski244

ja też dostałem mejla z wyjazdem i właśnie jutro miałem dzwonić do firmy w Angli z tego co czytam to znowu ściema oszustwo zastanowiło mnie to że po każdego osobno podjeżdza bus zawsze jak jeżdżiłem z firmy to bus był podstawiany w jakimś miejscu też chciałem wpłacać kasę za wyjazd do pudingów teraz po waszych blobach dzięki za informację nie wpłacam na prywatne konta zawsze jak jeżdżiłem to firma pokrywała koszt biletu mieszkanie różnie wyżywienie w własnym zakresie dziękuję że jest takie forum pozdrawiam tel do kont (usunięte przez administratora)

2233

Witam wplacilem 220zl wczoraj rozmawialem z facetem a dzis juz nie odbiera. Jedzie ktos tam

Sylwia
@2233 04.11.2014 20:11
Witam wplacilem 220zl wczoraj rozmawialem z facetem a dzis juz nie odbiera. Jedzie ktos tam

Witam. zgłasza Pan tego oszusta na policje?

kaaacper

Jestem po rozmowie z tym OSZUSTEM! Ten człowiek nawet nie wie skąd wypływa prom do Anglii. Zapytałem sie o dokładny port poniewaz przez pare lat jezdziłem jako kierowca do angli i sa mi znane te tematy. Na moje pytanie ten oszyst zaczął sie jakac i mówic "przez kanał la Manche" pozniej udawał ze stracił zasieg i nic nie słyszy a teraz nie odbiera telefonów. !!! Jednym słowem OSZUST!!!

syylaaa

Słuchajcie. Moi rodzice juz wplacili te 220zl na wyjazd do menchesteru, ktory odbedzie sie 7.11.2014r. i wlasnie dzwonilam do koordynatora Andrzeja K., zeby powiedziec, ze ludzie go sprawdzają i ze nie ma zadnych informacji w agnecji Blue Arrow na jego temat, a on dalej twierdzi, ze musi byc jakas pomylka. Ze w Menchesterze jest wiele podobnych agencji i ze jest to nie mozliwe. Podobno ma byc wyjazd na 100%. Zaczynamy miec wątpliwości. Niby 5 listopada ma przyslac umowy. Tylko dziwne, ze maja byc to Polskie umowy.

Ania

Potwierdzam, Agencja pracy Blue Arrow z filią w Manchesterze nie współpracuje z Panem Andrzejem K., który podaje się za koordynatora w tamtejszej filii. Ludzie, nie dajcie się nabrać! Pan Andrzej K. brnie w swoje kłamstwa mówiąc, że zaszła jakaś pomyłka, dalej twierdzi, że praca jest i wyjazd również i że są to TYLKO pomówienia. Blue Arrow nie współpracuje z tym Panem, mało tego aktualnie nie prowadzi ŻADNYCH przyjęć do pracy na podane przez Pana K. stanowisko. Pan Andrzej K., wyłudza pieniądze! (Podaje WŁASNE konto na które prosi o wpłacenie zaliczki, która normalna firma tak robi?!)

Issa

Nie ma żadnego wyjazdu 07.11.2014 roku. Jestem po rozmowie z agencją Blue Arrow i nikt tam nie zna pana Andrzeja K. jako koordynatora, nie ma żadnego naboru do takiej fabryki. Poproszono mnie o przesłanie im maila, którego otrzymałam od tego pana ponieważ zamierzają zająć się sprawą, nie chcą być kojarzeni z oszustwem bo są zbyt poważną firmą. Więc nie wpłacajcie pieniędzy bo facet jest oszustem.

Basia

Czy ma ktoś jakieś konkrety na temat tego wyjazdu do Menchesteru w dn. 07.11.2014r.Czy to ściema czy warto zaryzykować tę wpłatę.

tomsok17

Bylem wczoraj w banku i kobieta mi odradzila wplaty poniewaz pierwszy raz z takims czyms sie spotkala ze trzeba wpalte zrobic tydzien przed wyjazdem. Wczoraj do niego dzwonilem i zaczal sie jakac to juz wiedzialem ze klamie.

Arleta&Maciek

Dzwonilismy i jakis facet malo wiarygodny ze koniecznie wczesniej trzeba dokonac wplate za wyjazd.

edi

Znalazłem jeszcze dwa identyczne ogłoszenia z ubiegłego roku,z których wynika,iż to jest naciągactwo,czyli pracy nie ma,a tylko kaskę chcą wyciągnąć. (usunięte przez administratora) Konsultanci w swoim e-mailu mają po @nazwa agencji rekrutującej,nie gmail itp.TO SĄ OSZUŚCI!!!!

iwi

Dostalam informacje ze firma Blue Arrow nie rekrutuje w chwili obecnej nikogo z polski a pan Andrzej K. który podaje sie za posrednika, jest im nie znany. Uważajcie!!!

iwi

Dostalam informacje ze firma Blue Arrow nie rekrutuje w chwili obecnej nikogo z polski a pan Andrzej K. który podaje sie za posrednika, jest im nie znany. Uważajcie!!!

edi

Any email received from Blue Arrow will have either a bluearrow.co.uk or impellam.com email address. Any other emails received professing to be from Blue Arrow should be treated with suspicion. Czyli to ściema,gdyż ten pan ma e-mai założony na gmail.com i trzeba zgłosić tą sprawę do odpowiednich organów w UK lub w Polsce,które zajmują się takimi przekrętami.

juliet

Też dostałam maila zwrotnego, że zostałam zakwalifikowana. Sprawdziłam oferty pracy w Manchesterze na stronie bluearrow.co.uk, w celu znalezienia ogłoszenia o wyjeździe 07.11. i niestety nie ma takowego. Ściema.

jacek

witam tez dostalem oferte wyjazdu ale ta przed plata mnie dziwi ;/

monika & Daniel

Też dostaliśmy ofertę pracy, jeśli ktoś coś wie niech napisze, dzisiaj jeszcze będę do nich dzwonić i pytać o dokładniejsze informacje ;) jeśli bedę coś więcej wiedzieć natychmiast dam znać

tomsok17

Siemaneczko. Tez dostałem propozycje na wyjazd 7.11.2014. Mam obawy. Jak ktos bedzie wiedział cos o tej firmie niech napisze.

kapsel

Witam, również otrzymałam maila zwrotnego z opcją pracy. Jeśli ktoś będzie posiadał konkretną informacje o wiarygodności ogłoszenia proszę o umieszczenie takiej informacji .

edi124pl

także dostałem oferte wyjazdu do Manchesteru 07.11.14 nie wiem co mam o tym sądzić, najlepiej by było jakby ktoś z dobrym angielskim zadzwonił do Blue arrow i skonsultował to z ich konsultantem.

iwi

witam również szukam informacji o tej firmie, dostałam propozycje pracy wyjazd 07.11.14. Jesli ktos jedzie, prosze o kontakt moj nr. 530 592 128

moloko
@iwi 24.10.2014 19:49
witam również szukam informacji o tej firmie, dostałam propozycje pracy wyjazd 07.11.14. Jesli ktos jedzie, prosze o kontakt m...

UWAGA!!! , kontaktowałem się mailowo z angielskim oddziałem Blue Arrow - w sprawie tegoż koordynatora , zero info na jego temat , ostrzegam i odradzam .

Micronite

Również jestem ciekawy czy ta oferta jest autentyczna.

Kamil

Nie polecam! Od 1,5miesiaca czekam na P45, przez 3 miesiace pracy nie otrzymalem ani jednego pay slipa. Po trzech miesiacach zlapalem sie za glowe gdy zobaczylem co na nich bylo. Caly czas potracaja za jakis travel mimo, ze nikt z tego nie korzysta(usunięte przez administratora)

Zodiak

Gorąco nie polecam tej agencji Nie wypłacają pieniedzy , liczą inną stawke niż powinni nie odbieraja telefonów , a załatwieni u nich czego kolwiek konczy sie na tym MY TE SPRAWE ZAŁATWIMY szkoda ze czekam już ponad miesiądz inic z tego !!!! NIE POLECAM OMIJAJCIE JĄ Z DALEKA

pracownik

zawsze płacą, ale najpierw trzeba zdobyć pełny tydzień :o) pracujesz każdego dnia inaczej, nigdy nie wiesz co przyniesie jutro ;o) obecnie w 100% praca na telefon i nieważne czy pracujesz dla nich miesiąc, rok czy dłużej albo godzisz się na wszystko, albo nie pracujesz :o/ nie wiem czy w innych oddziałach jest to samo, ale Nottingham leży i płacze...

Zostaw opinię o Blue Arrow - Nottingham

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Blue Arrow