Omega NMB

Lublin

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 42 ocen.

Omega NMB
2 42 6 1

Opinie o Omega NMB

Aneta

@@@@@ Do czego moglibyśmy dokładnie odnieść Twój komentarz? Jest on bardzo lakoniczny, a ponadto zdaje się mieć niewiele wspólnego z głównym tematem tego wątku, a mianowicie z wyrażaniem opinii o omega nmb. Jeśli jednak jesteś w posiadaniu jakichś aktualnych informacji na temat tego pracodawcy, to bardzo proszę, żebyś podzielił się nimi w tym miejscu z użytkownikami forum. Jak Twoim zdaniem przedstawiają się warunki zatrudnienia na chwilę obecną?

@@@@

poszli w przyśpieszone postępowanie układowe. doradcą restr. jest syndyk .

Aneta

@mek, bardzo długo już czekasz na zaległe wynagrodzenia od omega nmb. Na jakim etapie jest egzekwowanie przez Ciebie tych należności? Czy coś się w tej kwestii zmieniło? Warto, żebyś monitorował tę sytuację na forum, ze względu na osoby, które mogą być w podobnej sytuacji jak Ty.

mek

Czy ktoś może podać kontakt do omegi, bo zalegają juz od ponad roku z płatnościami ?? Ten na stronie nie istnieje, a pracownik z ktorym wczesniej rozmawialem juz tam nie pracuje

Aneta

@Malinówka, czy mogłabyś konkretniej przedstawić sytuację omega nmb? Ważne, aby na tym forum wpisy zawierały dokładne informacje dotyczące tego pracodawcy, aby miejsce to było wartościowym punktem odniesienia dla innych użytkowników.

Administrator

Czy ktoś wie, jak aktualnie przedstawia się sytuacja omega nmb na tle innych przedsiębiorstw? Przekazane przez Ciebie informacje mogą okazać się bardzo cenną wskazówką dla osób mieszkających w Lublin i okolicach oraz poszukujących zatrudnienia.

Malinówka
@Administrator 17.03.2018 08:44

Poza tym, że mają więcej długów niż włosów na głowie i nie płacą usługodawcom, to w zasadzie w firmie nie dzieje się nic. A tak na poważnie, to omijajcie tę firmę z daleka.

@@@@

Podbijam co się dzieje w Omedze?? Podobne nie jest dobrze może ktoś coś napisać?? Szanowni włodarze Goworka co wyście narobili?? strona jest teraz nieczytelna kompletnie

Sebastian
@@@@@ 23.10.2017 20:05

Zgadzam się z Tobą. Wcześniejszy układ strony był bardziej przejrzysty i czytelny. W Omedze nie jest dobrze. Firma nie płaci, jest dłużnikiem. Zalecam ostrożność w kontaktach.

były
@@@@@ 23.10.2017 20:05

W omedze nie ma już nic bo się sprzedali, romek padł. I bardzo dobrze. Tak to jest jak się sprzedaje materiały za drożyznę, domy- kontenery na śmieci z papieru i pianki w których nawet bezdomni nie chieliby mieszkać, zatrudnia rodzinkę a wymaga się tylko od prawdziwych pracowników stosując wyzysk i jakieś parapsychologiczne metody (konik Romana). W dodatku firma niby w dużym mieście a jednak na zad**piu

hm...
@były 17.12.2017 11:34

Proszę wyjaśnić o co chodzi z tymi domami-kontenerami na śmieci z papieru?

anonim
@hm... 14.01.2018 19:21

wejdz na ich stronę fb to zrozumiesz

Jeremi
@były 17.12.2017 11:34

Owszem sprzedali, ale nie zmienia to faktu, że mają długi. Zalegają z płatnościami za usługi innym firmom. Zaczyna się robić ciekawie. Będę obserwować dalszą dyskusję :)

Aneta

Pracujesz w omega nmb? Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda sytuacja w firmie. Na jakie warunki zatrudnienia mogą liczyć pracownicy?

dfvbg

@szczery ale jak to?m co dokladnie kierownik mowi..napisz jakies konkrety prosze bo mysle ze wieksozsc osob jest zainteresowana jak to wszystko wyglada..

szczery

pracowalem na magazynie to prawda o kierowniku czlowiek nie majacy szacunku do ludzi.....niech ktos wreszcie pomysli kto jest najwazniejszy w firmie....TYLKO LUDZIE KTORZY TWORZA ATMOSFERE ZDROWĄ NIE TOKSYCZNĄ.....

Bebe
@szczery 13.06.2016 18:59

jakie zarobki??? na miescie mówią źe omega ma problemy domy nie schodzą, ludzie wolą chodzić do marketów budowlanych..

sumienny

Znowu szukają magazyniera. Co rusz ogłoszenie. Prawda jest taka, że odkąd jest TEN kierownik (W.) - pracować się nie da. Wszyscy, którzy byli przez niego MOBBINGOWANI powinni się zebrać i coś z tym zrobić bo człowiek jest niezrównoważony psychicznie. Znęca się nad pracownikami, bluzga, pospiesza... Totalny brak szacunku! Człowieku, masz do czynienia z ludźmi! Nie boisz się, że trafisz któregoś dnia na kogoś, kto nie pozostanie Ci dłużny? Brak kultury i chamstwo. Panie Prezesie, miałby Pan fajną ekipę.. I praca nie jest najgorsza... I zarobki najniższe nie są.. Gdyby nie ten TRUTEŃ. Atmosfera w pracy jest ważna, a ten człowiek niszczy Panu firmę od środka. Nie da się pracować z kimś, kto aż tak pomiata i ma człowieka za nic. Kilkunastu magazynierów w przeciągu roku. NIKT z nim nie chce pracować. Stawiam mierny za ogólną ocenę pracy tam. Przykro mi, ale ABSOLUTNIE NIE POLECAM pracy w Omega nmb. Nawet przez tydzień. Szkoda waszego czasu i nerwów.

byprac

przyjdzie pracujcie na głuska to mina wam zrzednie

byłypracownik

ludzie Omega jest tonącym statkiem bez kapitana... kredyty ją zabijają, płatności wobec kontrahentów... pracowałem długo, z roku na rok gorzej, kłopoty z kredytami odnawialnymi, kłopoty ze źle odliczanym Vatem w omedze plus... skąd wiem? ktoś zapyta, wystarczy być pracownikiem i mieć login i hasło do systemu, a nawet jak odejdziesz z firmy to możesz mieć dłuższy czas dostęp do wszystkich informacji, bo zapomną zmienić hasła...... omega pada, stracili kielce, pora na Rzeszów, kto nie wierzy mogę odtworzyć nagrania rozmów z Romanem, stracili dużo bonusa Fakro, Ahi i Tyveka, stracili Braasa, nie maja Plastmo... Romek z czym do ludzi.... jedni padają drudzy się rozwijają spójrz na MM Albis patałachu... mam nadzieje ze za twoje wszystkie knowania wobec pracowników, za twoje nagrywanie kontrahentów i rozmów z nimi utoniesz w końcu morzu gówna którego sam narobiłeś..... z pozdrowieniami twój były lojalny pracownik

BOB
@byłypracownik 06.05.2016 20:11

Jak bardzo trzeba być pokrzywdzonym przez życie , żeby pisać takie dziwne posty....Ale ja słyszę na rynku co najmniej od 4 lat , że OMEGA pada , a jak widać nie ma to potwierdzenia w rzeczywistości , natomiast takie wypowiedzi jakiegoś anonima ....No cóż...najgorzej to jak o jakiejś firmie w ogóle się nie mówi . Pzdr Cię wielka osobo . Znam firmę OMEGA od wielu lat i dla takich haterów no names nie mam szacunku .

gość

Pracował kilka dni a już ma wyrobianą opinie na temat kierownikow i szefa i fistorii firmy. Ty na prawde jestes dobry!!!! nic dziwnego żeże już ci podziekowali za pracę. Podaj jeszcze swoje dane to zrobisz dobry uczynek, nikt juz nie popełni takiego błędu nie zatrudnił cie więcej.

gość

ludzie opinie mają być pomocne dla innych. Jeżeli piszecie prawdę to miejcie jaja i ujawnijcie się bo tak to tylko siejecie zamęt, nikt jeszcze wszystkim nie dogodził tak było i jest. pisać jako anonim może każdy nawet jak nie pajacem nie miał pojęcia o pracy i słusznie go zwolnili.

gosc

OBIEKTYWNY jesteś jedną wielką ściemą.

gość

Anonim ma racje. Nie znajdziecie tam szacunku od strony kierownika (czysty mobbing). Ale jeśli ktoś chce się przekonać to śmiało. Pyzatym małym szczegółem da się pracować. PS. Romeczku czas pomyśleć nad zmianami(kierownika).

sumienny
@gość 24.04.2016 12:48

Spróbuj teraz. Jest ogłoszenie. A jak już odpuścisz tą firmę, to napisz tu jak było.

chętny do pracy

ja mimo wszystko chciał bym spróbować... są może przyjęcia na magazyn do Omegi wie ktoś ? proszę o info. Czytając wypowiedzi anonimów którzy pracowali kilka dni w omedze a wiedzą wszystko co w firmie się dzieje to żal czytać. nie dziwie się anonimie że cię pogonili bo ty na pracę to czasu na pewno nie miałeś jak tylko interesowały cię plotki. a jak jesteś leser to winę widzisz tylko u innych a nie u siebie.

obiektywny

Co ty człowieku Anonimie wypisujesz! może sam jesteś psychiczny .. Pracowałem w magazynie i jeżeli nie zmusiła by mnie sytuacja życiowa i nie musiał bym zmienić miejsce zamieszkania to pracy bym nie zmienił. Może i jest wymagający ale potrafi zorganizować pracę i co bardzo ważne dba o pracowników i nie słyszałem do tej pory takiej opinii. Chyba masz problemy ze sobą i próbujesz się pocieszyć że to wina innych......

anonim

Witam. Omega... co tu duzo pisac.. pracowalem tam kilka dni... firma sama w sobie nie jest zla natomiast ludzie pracujacy na magazynie... nie sa do zycia. kierownik niest niezrownowazony... dlatego nikt nie pracuje tu dluzej niz miesiac... z tym czlowiekiem nie da sie pracowac... jezeli szukasz pracy na stale to u nich na magazynie kariery nie zrobisz... co bys do kogo nie powiedzial prezes firmy zaraz o tym wie. nie mila atmosfera. czytając komantarze gdzie napisane jest ze ludzie ktorzy nie maja kompetencji sami wymagaja od firmy itp... jezeli przez rok czasu przewineło sie tam ponad 20 pracowaników magazynu nie sądze zeby wszyscy byli nie odpowiedni na to stanowisko... kariery tu nie ma.

gość

zapraszamy.....;)

Gość

od jesieni nie mogą znalesc magazynierów, jeśli chcecie zobaczyć jak wygląda poniżanie pracowników to "desperatów" zapraszamy

Zawackii

Rzetelność i profesjonalizm już tam nie pracuje Na energetyków zaprasza ...

Antonio

Ludzie ani pieniędzy tam nie znajdziecie ani uznania. Sam pracowałem i wiem. Może na początku dużo obietnic i w miarę o Ciebie dbają i pilnują, bynajmniej robią wrażenie. To tylko na początku. Jak skaczesz jak Ci zagrają to jesteś najmądrzejszy, najlepszy itd..... Tylko pamiętajcie o jednym przyjmując się do omegi z góry naznaczeni jesteście piętnem złodzieja. W tym roku ze starej ekipy omegi zostało nie dużo osób. Mały romek sobie z tym nie radzi, gania wszystkich oprócz rodziny. W styczniu znów zrobi spotkanie firmowe i będzie płakał że zarabia 2tys miesięcznie. Atmosfera żadna, romek wyżej sra ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma taka prawda. Próbuje tego tytanika ratować, ale chyba chciał złapać za dużo srok za ogon. Zresztą sam z tak jeszcze w tym momencie dużą firma nie da rady kierować.

gość

do LEON Tutaj stawka nigdy nie rosła, a nawet czasami była ucięta bez powodu. To że jest super atmosfera to też nie jest tak kolorowo, jak będziesz miał fajną sprzedaż to będziesz gościem a jeśli nie to złem koniecznym(zawsze jest za mała sprzedaż). współpraca z niektórymi osobami do bani, zrobią wszystko by Ci utrudnić. Wymagania ogromne!!! Pisze o tym co mnie tam spotkało, teraz może jest inaczej. ja już tam nie pracuje (a pracowałem dość długo) i nie żałuje zmiany firmy. co do zalet to to że warunki zatrudnienia super.

Polo

Firma i osoba prowadząca rekrutację - do niczego, brak jakichkolwiek kompetencji. To co się dzieje w naszym kraju, jacy są pracodawcy, jakie mają wymagania za minimalna płacę, to przechodzi ludzkie pojecie.

Leon

Dzięki, to że atmosfera i warunki są niezłe, to rzadkość w dzisiejszych czasach, a kasa pewnie jak wszędzie, ameryki pewnie tu taj nie ma.

Leon

Witam Pokazało się ogłoszenie na stanowisko handlowca. Proszę o bliższe informacje, czy warto aplikować, jak taka praca u nich wygląda, na co można liczyć. Pozdrawiam

gość

marian wynosi towar z firmy.... pisze anonimowo dla swojego bezpieczeństwa.

blacharz

Omega z Lublina zajmuje się wieloma dziedzinami budownictwa i to może być dla niej zgubne. Zamiast wziąć się dobrze za jedną rzecz to próbują upiec zbyt wiele pieczeni na jednym ogniu. Zarówno sprzedaż materiałów budowlanych, jak i nieruchomości połączona z usługami budowlanymi ? są chyba samowystarczalni...

Zostaw opinię o Omega NMB - Lublin

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Omega NMB