Textil Market
2 13 6 1

Opinie o Textil Market

anonim

PRACOWAŁAM W TEJ FIRMIE KILKA LAT. I ZGADZAM SIE Z OPINIAMI ZE PRACA TAM TO HAROWA ZA MARNE GROSZE. NIE WAZNE NA JAKIM STANOWISKU I TAK PLACA GROSZE. NAJGORSZE JEST TO ZE FIRMA MA GDZIES ZAROWNO PRACOWNIKA JAK I KLIENTA. DLA NICH LICZY SIE ZYSK I NIE DAWANIE NIC OD SIEBIE ZADNEGO WKLADU W FIRME PRZEDE WSZYSTKIM FINANSOWEGO. SKLEPY SA ZANIEDBANE BRUDNE OBSKORNE. MOWA TU O STARYCH SKLEPACH KILKU LETNICH. W OKRESIE CIEPLEJSZYCH DNI PRACA TAM JAK I ZAKUPY TO KOSZMAR KUPA SMRODU UBRANIA SA ZOLTE OD POTU A PRACOWNICY LEDWIE ZYWI. ALE CO TO DLA FIRMY TWIERDZA ZE W IINYCH SKLEPACH JEST GORZEJ. AKURAT TYM TO NIE MA SIE CO CHWALIC. NAJGORSZE JEST TO ZE FIRMA STAWIA NA ZATRUDNIANIE PASOZYTOW TAKICH JAK KUPA DYREKTOROW OD WSZYSTKIEGO KTORZY SIEDZA I MYSLA W CO WPINAC MILION METEK KTORE I TAK KLIENCI NIE UMIEJA USZANOWAC I NISZCZA. I NA TO PIENIADZE MAJA A NA PODWYZKI PENSJI LUB CHOCBY ZAKUP NOWYCH MOPOW LUB MIOTEŁ KTORE SA PILNA POTRZEBA TO NA TO KASY NIE MA. WYOBRAZCIE SOBIE ZAMIATANIE PONAD 400 M SKLEPU JEDNA MALA MIOTELKA SFATYGOWANA W KTOREJ WLOSIE JUZ NAWET NIC NIE ZBIERA. ALBO MOPAMI KTORE SA JUZ TAK STARE I BRUDNE ( MOPY KILKULETNIE ) ZE MYCIE NIMI PODLOGI NIE POMAGA. WIEM ZE PANIE KTORE PRACUJA OBECNIE W TEJ FIRMIE ZARAZ NAPISZA NEGATYWNE KOMENTARZE NA MOJ OPIS. ZE KLAMIE I TO SA BZDURY. JEDNAK WIEKSZOSC Z WAS PRACUJE W MALYCH SKLEPACH O POWIERZCHNI DO 200 M. WIELE SKLEPOW TAK MA WIEM BO W WIELU BYLAM . I UWIERZCIE SZLAG MNIE TRAFILA DGY WIDZIALAM ZE NA TAK MALYM SKLEPIE GDZIE PRZYMIERZALNIA WIDOCZNA Z KASY I WIELE W ZASIEGU WZROKU ORAZ PAN 4 SPRZEDAWCZYN A W SKLEPIE PONAD 400 M GDZIE PRZYMIERZALNIA GDZIES NA KONCU A NA SKLEPIE PAN 4. A W SEZONIE WAKACYJNYM 2. BO URLOP I WOLNE. A DO BANKU TRZEBA WYJSC, ROZMIENIC PIENIADZE TRZEBA WYJSC, PRAKTYKANTEK NIE MOZNA ZATRUDNIC BO JEDNA WYSTARCZY NA STAZYSTE UP NIE MA PIENIAZKOW A NA KOLEJNEGO PRACOWNIKA TO BRON BOZE NIE I NIE I NIE BO TO BO TAMTO. ALE OBOWIAZKOW CORAZ WIECEJ TOWARU CORAZ WIECEJ METEK CORAZ WIECEJ ALE RAK DO PRACY I SIL BRAK........TAKA JEST PRAWDA PANIE KTORE ZACZNA PRACE SAME SIE PRZEKONAJA JAK TAM JEST WYROBIA SOBIE OPINIE. A NAJGORSZE JEST TO ZE ROZNICE CZASOWE POMIEDZY INWENTARYZACJAMI TO OK 2 LATA BO WCZESNIEJ SIE NIE OPLACALO A JAK SIE URZAD SKARBOWY DOBRAL TO NA GWALT INWENTARYZACJE SA ROBIONE WYNIK NEGATYWNY I PRACOWNIK KOPA W [usunięte przez moderatora]I GOODBAY. NIEWAZNE ZE ZAPIERDZIELAL PONAD SILY W STRESIE I JAK NA AKORD. NIC SIE NIE LICZY. WPROWADZAJA NOWYCH JELENI. I DALEJ JEST TO SAMO BO ZLODZIEJI LICZBA NIE MALEJE A SKLEP DALEJ NIE ZABEZPIECZONY.

Były pracownik
@anonim 14.01.2011 13:17

Zgadzam się w 100 % cała prawda

Marek
@Były pracownik 26.11.2018 23:25

Zamieściłeś swój komentarz w odpowiedzi do opinii, która pojawiła się na forum prawie osiem lat temu - czy przez ten czas nie zaszły w firmie żadne zmiany? A może również już dość dawno pracowałeś w Textil Markecie? Te kilka lat to naprawdę dużo czasu, wiele mogło się zmienić w firmie.

Km
@anonim 14.01.2011 13:17

Dla mnie chore jest to że sklepy wysokoobrotowce, duże powierzchniowo mają tak niska etatyzacje! Podobna do niskoobrotowych, małych sklepów. Efektem tego są niezrealizowane plany, zmęczeni pracownicy , (usunięte przez administratora) na sklepie i towar na zapleczu To faktycznie wręcz genialna zmiana!

TAK TAK
@Km 10.12.2018 22:01

Czytałam,ze aby ciąć koszty jeszcze zastanawiają się nad etatyzacjami, wyszło na to,że jeszcze za dużo jest etatów na sklepach. A my pracownicy nie wiemy gdzie ręce włożyć tyle jest roboty. Zasada jest taka miara widzenia od punktu siedzenia adekwatna do TXM

Km
@anonim 14.01.2011 13:17

A dlaczego kierownik marketu nie zamawia wkładów do miotel i mopow w socjalu?

Krystyna
@TAK TAK 12.12.2018 22:29

A czy pracownicy próbowali w jakiś sposób zwracać uwagę pracodawcy na kwestię braków kadrowych, o której tutaj piszecie? Może Wasz głos zostałby wzięty pod uwagę. Po ile godzin trwają zmiany w Textil Market? Czy pracownicy otrzymują jakąś odzież służbową?

zaskoczona 18

Ostatnio zauważyłam że jest zlikwidowany sklep w Zgierzu. Rozumiem że to za sprawą kierownictwa które nie boję się tego powiedzieć było beznadziejne. Pracowałam tam i robiłam co mogłam zawsze byłam przed czasem A traktowano mnie jak śmiecia. Powiedziałam sobie ze nigdy więcej takiej roboty..po prostu masakra. Nikomu nie życzę takich kierowniczek

KM
@zaskoczona 18 15.09.2018 13:19

Hahah. Byłam na zamknięciu tego marketu. Totalna porażka. Jednak przyczyną nie było kierownictwo chociaż faktycznie okoliczni ludzie narzekali na ajentke

Eks pracownik

Pracowałam 8 miesięcy pod przewodnictwem Pani która uważała się za najważniejszą istotę na świecie. Traktowała ludzi (za moich czasów było około 4/5 pracownic, każda odeszła po najdłużej 3 miesiącach) gorzej niż śmieci. Grafik ustawiony pod siebie, zmieniany co chwilę na prośbę lubianych pracowników,totalne olewanie twojego zdania że danego dnia nie możesz przyjść bo masz swoje plany,cytując "to je zmień",brak przerwy podczas 10 godzin w pracy a kiedy potrzeba pójścia do łazienki jest ogromna wzrok wyżej wymienionej Pani jest przeszywający (zmiana z Panią kierownik wygląda tak, że ktoś musi stać przy kasie bite 10h). Obietnice etatu były tylko gadaniem,przez 8 miesięcy 'nie zasłużyłam żeby go dostac' bo miałam za małe wyniki kuwety,obgadywanie życia prywatnego pracownic jest na porządku dziennym tak samo jak codzienna pretensja o wszystko co możliwe (o kuwety i promocje najczęściej). Oczekiwanie od szanownej Pani iż będziemy przychodzić przed pracą lub zostawać po godzinach za darmo żeby umyć podłogę za jej zachowanie względem nas było po prostu śmieszne.Praca jest do zrobienia jeśli ma się przynajmniej dwie ogarniające osoby na sklep, aczkolwiek nie za takie pieniądze i poniżanie.. 8 miesięcy wspominam jak najgorszy koszmar,nie polecam nikomu.

Karola 123
@Eks pracownik 04.10.2018 13:41

Niestety wiem coś o tym..U mnie też był koszmar. Przed świętami Bożego Narodzenia myślałam że to wszystko rzucę Ale zależało mi na tych marnych pieniądzach bo się nie przelewalo U mnie..żałuję każdej chwili tam spędzonej szczególnie w wigilię gdzie musiałam tam być i pracować z tą wiecznie niezadowolona kierowniczka. Na szczęście już jest dobrze bo w końcu mam fajna pracę którą KOCHAM. Nigdy więcej pracy w handlu!!!!!

Marek
@Karola 123 17.11.2018 14:28

Widzę, że jakiś czas temu pracowałaś w Textil Markecie. Może akurat trafiłaś na taki gorący okres (przed Świętami Bożego Narodzenia) i wtedy w pracy było naprawdę ciężko. Jak układały się Twoje stosunki z pozostałymi pracownikami? Czy atmosfera była przyjazna?

Eks pracownik
@Marek 17.11.2018 22:44

Pracowałam tam raptem rok temu,przed i po okresie świątecznym.Własnymi rękami otwierałam ten sklep,razem z innymi dziewczynami których po miesiącu już nie było. Relacje z resztą pracowników były super, chciałyśmy jak najlepiej dla tego miejsca jednocześnie nie kopiąc pod sobą dołków. Jedynym problemem była pani kierownik, która nie tolerowała wzajemnej pomocy i wprost mówiła o tym 'iz pracownice mają ze sobą za dobry kontakt'. Przepraszamy bardzo że w tym zwariowanym tempie pracy próbowałysmy nadrabiać sympatią..

???

Mam pytanie, dostałam ostatnio propozycje awansu na zastępcę kierownika sklepu, jakie są wasze zarobki na takim stanowisku?

Natalia

Nieposzanowanie pracowników. Pani menadzer szczyci się swoim wysokim stanowiskiem i niespotykanymi wręcz „umiejętnościami” kierowniczymi przytaczajac przy wszystkich pracownikach historie z ostatniego miesiąca, kiedy jedna z pracownic poskarżyła się o złe samopoczucie i zmeczenie, na co wspomniana pani MENADŻER rzekomo odpowiedziala „A co, mam cię jeszcze ku*wa po główce pogłaskać?!”. Skandal. Ponadto brak kultury (dla pani kierownik nie istnieje powinność zwracania się do nowopoznanej osoby „pan” lub „pani” - każdy jest określany na „TY”). Zwodzenie w sprawie o umowę - miała być pierwszego dnia pracy - zepsuty komputer. Drugiego dnia nie działa drukarka, następnie dostaje się do ręki samo oświadczenie zleceniobiorcy, ponieważ firma ma dopiero umowę przygotować i wysłać pocztą - oczywiście już po zakończonej pracy. W rzeczywistości pracownik nie ma pojęcia jakie warunki stawia sklep. Nie dostarczenie umowy pierwszego dnia to jedno, co firma robi niezgodnie z prawem (choć nowy pracownik ma do czynienia z wykwalifikowanymi, doświadczonymi MENADŻERAMI), ponadto w moim przypadku, czyli umowa zlecenie, warunki bedzie określał sklep, co również nie powinno mieć miejsca, ponieważ warunki powinny określić obie strony. Kolokwialnie mówiąc: JEDEN WIELKI CYRK.

Ola

Pracowałam na wypakowywaniu towaru. O umowe trzeba sie prosić. Znikomy szacunek do pracownika. Nie szanuja rowniez twojego czasu. Mówią przyjdz na 9 nagle o 8:40 dostaje wiadomosc przyjdz na 12 o 11 natomiast wiadomość nie przychodz juz dzisiaj. Jak tak mozna?! Kierowniczka robi z siebie gwiazde, niech lepiej wezmie sie za robote.

Kamil

Czy tak dobrze się wam pracuje, że rzadko ostatnio zaglądacie na forum? Czy warto aplikować?

Anita

Podpowiedzcie czy firma prowadzi aktualnie rekrutacje? Interesuje mnie na jaką umowę można liczyć na początek?

Beata

Hej dziewczyny. Mam pytanie, pracuje również w txm tylko w innym mieście i dziewczyny strasznie oszukują mnie bo jestem nowa. Chodzi o to ze ostatnio pytalam o zniżki dla pracowników, kierowniczka odpowiedziała mi ze tutaj takich rabatów nie ma, a kolezanka z pracy niechcący wygadala mi sie ostatnio ze niby co tydzien w poniedzialek mozemy brac znizke na 10%, no i do was takie pytanie jak tam jest z znizkami ? Czy dostajemy jakies bony na zakupy z txm ? czy dziewczyny na zlecenowce cos takiego dostaja ?

Qazsx
@Beata 23.07.2018 23:11

W każdy poniedziałek jest zniżka pracę uczą-10%. Nabijasz sobie to co ci raz kupić i przy końcu paragonu naciakasz F3 i tam jest opcja rabat pracowniczy. Tylko ten paragon powinien podobno być wklejony do jakiegoś zeszytu, ale u mnie tego nikt nie robi.

beata
@Qazsx 24.07.2018 00:55

dziekuje za informacje. A tych bonów nie dostajecie, jak pracujecie na umowe o prace ?

Qazsx
@beata 24.07.2018 17:54

Żadnych bonów nie ma

Beata
@Qazsx 26.07.2018 18:28

dziękuję za informacje

anonymous

Kiepsko przedza i rozwiazuja umowy z ajentami

Karolina

@były ajent Czy te opóźnienia, które opisałaś, są częste w firmie textil market, czy raczej są to pojedyncze przypadki? Druga kwestia, czy ten fakt został gdzieś przez Was zgłoszony? Jeśli tak, to z jakim efektem? Jeśli możesz mi to powiedzieć, to będę wdzięczna.

Kamila Warmia Mazury

Pracownicy pytają mnie o wypłaty.A ja jeszcze nie mam przelewu z TXM. Jak to możliwy że Ajent zarabia 1700zł? A zastępca 1530zl zero premi wypłaty na ostatnią chwilę a ty się martw. Przy upalach powyżej 30' nie dostajemy wody do picia. Może ktoś się zajmie ta firmą w końcu.

były ajent
@Kamila Warmia Mazury 10.07.2018 14:27

Odpowiem Ci na twoje pytania ja tez byłam ajentem sklepu. To ty zatrudniasz pracowników to zaopatrz ich w wodę mimo, ze TXM nie daje ci na to pieniędzy musisz zainwestować w wodę sama. A co do zarobków to wpadałaś jak kamień w wodę bo zarobki takie na ajencji są. Rezygnuj póki możesz, bo popłyniesz na tym interesie. Wiem co piszę. Praca całymi dniami jak pójdzie któryś z pracowników na urlop albo nie daj Boże na L-4. Wykończysz się psychicznie i fizycznie. A z wypłata pieniędzmi dla ajentów się spóźniają najważniejsi są ich pracownicy a twoi to już mało ważni ty się martw jak cie do sądu pracownicy podadzą do sądu o odsetki za spóźniona wypłatę. Twój problem A nie TXM-u.

Karolina

@Zoja Powiedz mi, proszę, czy próbowałaś w tej kwestii rozmawiać z kimś decyzyjnym w sprawie etatów w firmie Textil Market? Jeśli taką próbę podjęłaś, to napisz, proszę, co otrzymałaś w odpowiedzi. Będę zobowiązana.

Zoja

Chcesz się zatrudnić w tej firmie? Odradzam! Nie będą Cię szanować, zapierdziel jest maksymalny za marne grosze. Mój przypadek: zatrudniałam się z przekonaniem, że bd pracować na pełny etat. Na takie ogłoszenie odpowiedziałam. Pełny etat trwał 3 tygodnie, po czym przyszedł mail z biura, że zmniejszają etatyzacje. Oberwało się oczywiście tej nowej. No ok, wzięłam to na klate, 3/4 etatu jeszcze zniosłam. Mowa jeszcze była, że to tymczasowe rozwiązanie bla bla. Po dosłownie paru miesiącach kolejny mail - kolejne obcięcie etatu. Żadnego przepraszam, poprostu zapie**alaj człowieku za 500 zł i nie pyskuj. Ja podziękowałam i totalnie chcę ustrzec Cię przed tą firmą! Naprawdę nie warto, jako pracownik jesteś tam nikim. Milion wymagań, wyrzeczeń, dziewczyny robią nieodpłatnie nadgodziny, liczy się tylko sprzedaż przykasowa, kosztem nawet tego, że pracownicy sami kupują setne skarpetki, rajstopy czy inne dziadostwo, bo firmie nie zgadzaja się statystyki. Ludzie, nie zatrudniajcie się w tej firmie!

Karolina

@Olga Według informacji na stronie internetowej, to firma faktycznie poszukuje pracowników. Tutaj znajdziesz więcej informacji na ten temat - http://txmsa.pl/oferty-pracy @Nico Mogę spytać w jaki konkretnie sposób uświadczyłeś mobbingu w firmie Textil Market? Jest to bardzo poważny zarzut, który powinien zostać podparty konkretami, jeśli chcemy, aby był wiarygodny, dlatego proszę Cię o więcej informacji.

anonim

Moje Panie... Choć pracuję już sześć lat w Textil Markecie pierwszy raz przeczytałam wasze wypociny na temat firmy i jak wam jest źle... Przez te kilka lat poznałam wiele osób pracujących w tej firmie i absolutnie się nie zgadzam z opiniami o kierownikach marketów i RKS. Jeżeli macie problem z kierownikiem zgłoście to do RKS-dlaczego się boicie??? potem macie tylko pretensje. Pozdrawiam:)

Nico
@anonim 28.05.2011 23:28

Oki, to gdzie można zgłosić skargę na RKS regionu kaliskiego, nie kierownika tylko RKS , chyba mają jeszcze kogoś nad sobą, a ta sprzedaż z kuwety to jakaś masakra, nowe wytyczne dotyczące obsługi klienta, ktoś się nagle obudził i ściągnął standardy z McDonald's, gratulacje, RKS mobinguje , grozi i obraża. . . Jakaś masakra

szary pracownik
@Nico 18.06.2018 21:40

chyba jedna rks mamy...……………..

Olga

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników? Jak sie pracuje?

Karolina

@Martyna w jakich charakterze chciałabyś u nich pracować i gdzie dokładnie? Ktoś znajomy Ci ją polecił, a może wyszukałaś ją w internecie? Tutaj znajdziesz oferty pracy od Textil Market: http://www.txmsa.pl/oferty-pracy Jeśli zdecydujesz się aplikować, daj znać czy udało się na rozmowie rekrutacyjnej. @Miastowy rozumiem, że przeczytałeś regulamin tego serwisu i wiesz, że Twój post jest z nim niezgodny? Może to skutkować usunięciem wypowiedzi niestety. Pracowałeś może w tej firmie i możesz coś powiedzieć o warunkach jakie oferuje?

Martyna

Podpowiedzcie czy firma potrzebuje pracowników?

OLA

Witam właśnie dzisiaj byłam na zakupach w TEXTIL MARKET INOWROCŁAW ULE.PLATER 10 wyszłam zdenerwowana i zbulwersowana zachowaniem kierowniczki w/w sklepu .Kupiłam pare rzeczy dla wnuczka tj.skarpetki i majtki zapytałam sprzedawczynie czy mogę przyjść wymienic gdy bedą za małe nie zakładąjąc tych rzeczy.Ekspedientka poinformowała mnie ze nie bo taki jest u WAS regulamin Poprosiłam o jakis dokument w którym jest to zapisane wtedy sprzedawczyni zawołała kierowniczkę.Pani kierownik przyszła nie mówiąc nawet dzień dobry burknęła"która pani ma problem niech pani zadzwoni do firmy TXM " i odeszła .ONIEMIAŁAMZACHOWANIEM W/W PANI.

Sprzedawca
@OLA 03.08.2017 12:22

To jak Pani chciała sprawdzić czy nie za małe skoro oczywiście nie przymierzylaby ich dziecku ? Nie ma regulacji prawnej dotyczącej zwrotów w sklepie stacjonarnym to że firma uznaje zwroty to tylko i wyłącznie jej dobra wola Nasza firma nie uznaje zwrotów bielizny i biżuterii w trosce o bezpieczeństwo i zdrowie klientów Kupilaby Pani majtki wiedząc że ktoś je przymierzyl?

Sprzedawca
@OLA 03.08.2017 12:22

Kobieto, zastanów się. To nie rynek, że możesz ubierać na tyłek i oddawać milion razy. Zastanówcie się trochę na swoją głupota, bo już nawet opinii się nie chce czytać . Jestem ciekawa czy byś chciała nosić po kimś majtki. Paranoja. To się nazywa POLSKA.

Karolina

@Sprzedawca - czy chciałbyś podzielić się z innymi użytkownikami forum opinią na temat pracy w firmie textil market? Jak wygląda system pracy, czy jest to praca zmianowa, jaka atmosfera panuje w tym miejscu pracy?

BBB

Jest tutaj jakaś pozytywna opinia na temat tej firmy? Pracowałam w tej firmie ponad 3 lata. Totalne dno. Chora przychodziłam do pracy ponieważ Na chorobowe nie można iść bo grozi zwolnienie, mobbing, ciągłe tłumaczenia się pisanie planów naprawczych dlaczego tak niska sprzedaż towarów promocyjnych, kuwet doładowań. Wykończyć można się psychicznie. RKS w rejonie poznańskim śmiechu warte. Ta pani nic nie potrafi robi z siebie gwiazdę a jak przychodzi co do czego to w niczym nie pomoże. Byłam na 2 tyg urlopie koleżanka sama została z dziewczyną, która pracowała nie cały miesiąc. Codziennie po 5, 6 toreb towaru promocje wymyślanie jakiś bezsensownych akcji spowodowało,że dziewczyny nie wyrabiały się z towarem. Dodam, że sklep jest dość duży i 2 pracowników to zdecydowanie za mało. Dziewczyna dzwoniła do RKS poinformowała ją o tym, że nie dają rady. Dziewczyny zamiast być w pracy od 10 do 18 chodziły do pracy na 7 i wracały o 20. RKS kompletnie nic nie zrobiła nawet nie przyjechała sprawdzić co tam się dzieje lub pomóc. Oczywiście podkreślam że dziewczyny nie miały zapłacone za nadgodziny. Kiedy pracownica powiedziała RKS, po ile godz pracowały ta jej odpowiedziała na to: ,, I TAK NIE DAŁYŚCIE RADY". Ta pani w zupełności nie powinna zajmować tego stanowiska, patrzy tylko na własny tyłek i w ogóle nie jest za swoimi pracownikami. Za żadne pieniądze nie wróciłabym już do tej firmy i ludzie nawet jeśli jest u was ciężko z kasą nie ma co tracić nerwów na ten obóz pracy. Oczywiście to nie są jedyne problemy tej firmy... i w zupełności zgadzam się z wszystkimi negatywnymi ocenami tej firmy. Nie ma nic dobrego co mogłabym powiedzieć o TXM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OLA

Witam właśnie dzisiaj byłam na zakupach w TEXTIL MARKET INOWROCŁAW ULE.PLATER 10 wyszłam zdenerwowana i zbulwersowana zachowaniem kierowniczki w/w sklepu .Kupiłam pare rzeczy dla wnuczka tj.skarpetki i majtki zapytałam sprzedawczynie czy mogę przyjść wymienic gdy bedą za małe nie zakładąjąc tych rzeczy.Ekspedientka poinformowała mnie ze nie bo taki jest u WAS regulamin Poprosiłam o jakis dokument w którym jest to zapisane wtedy sprzedawczyni zawołała kierowniczkę.Pani kierownik przyszła nie mówiąc nawet dzień dobry burknęła"która pani ma problem niech pani zadzwoni do firmy TXM " i odeszła .ONIEMIAŁAMZACHOWANIEM W/W PANI.

anna

wiec pisze proszę kontrolować prace Aleksandry Budy MOBINGUJE PRACOWNIKÓW , PODCZAS JEJ WIZYTY MAM BOLESCI ZOŁADKA WYMIOTUJE ZDARZA JEJ SIE KRZYCZEC , A CO WIECEJ UDAJE MILA A W RZECZYWISTOSCI OBGADUJE PRZY INNYCH KIEROWNICZKACH CHORE ZACHOWANIE , JA MAM WZIASC PRZYKLAD Z NIEJ , ONA POWINNA BYC NASZYM WZOREM A POWIEM SZCZERZE ZE BOJEJ JEJ SIE I SZKODA ZE TAK RZADKO PRZYJEZDZA GOSIA :(

lady;)

oj...mam żal o wszystko do tej firmy, nie docenia się tam ludzi, reklama o możliwościach awansu grubo przesadzona ,ta firma nie ma poszanowania dla ludzi, zarobki marne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeśli chcesz potyrać za marne grosze ,za najniższą-zapraszamy

Zostaw opinię o Textil Market - Andrychów

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Textil Market