Opinie o East Service

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie East Service

Aneta

@Danielewicz w obecnych czasach warto jest znać język, aby móc chociaż w komunikatywny sposób porozumieć się z pracodawcą na miejscu. W innym wypadku cały okres zatrudnienia jest dość problematyczny, gdyż często nie rozumie się podstawowych uwag ze strony kierownictwa. Czy firma weryfikuje znajomość języka?

Waldeczek

Czy mógłby ktoś napisać o pracy pakowacza w Holandii?. Tak dużo ofert pokazało się ostatnio. W jakim zakładzie jest to robota? Czy chociaż dobrze płatna?

8sierpnia

Witam Mam razem z mężem wyjechać do pracy venlo na pakowanie owoców i warzyw proszę o informację od osób będących na miejscu praca ma być venlo a zakwaterowanie w Niemczech na 2 zmiany dojazdy zapewniony buse i opłata pobierana jak to wszystko wygląda proszę o opinie

Aneta

Dobrze, że można na forum przeczytać wyjaśnienie @East Service tylko na co w takim wypadku mogą liczyć pracownicy? Praca zastępcza? Warto na forum pisać o takich rzeczach, żeby pracownicy mogli poczuć się bezpiecznie przed samym wyjazdem.

Danielewicz

Co to za akcja z ta praca pakowacza w Holandii? Cos jednorazowego czy nie koniecznie? Może dowiem sie na forum ? Ogólnie to słyszałem dobre opinie o agencji wiec może ta praca jest dobra? Chcę jechać ale nie znam języka.

Mendrzec

Sądzę, że East Service to profesjonalna agencja, fakt wyjaśniania problemów na forum to mi się bardzo podoba.

Konik

Czy mógłby ktoś napisać dlaczego firma potrzebuje tak wielu pracowników do magazynu? Będę wdzięczny.

Kasiula

Czy mógłby ktoś wyjaśnić mi o co chodzi z tym darmowym dojazdem? Jestem zainteresowana pracą tylko dobrze wiedzieć coś więcej od pracowników. Z góry dziękuję.

East Service
@Kasiula 11.06.2017 13:40
Czy mógłby ktoś wyjaśnić mi o co chodzi z tym darmowym dojazdem? Jestem zainteresowana pracą tylko dobrze wiedzieć coś więcej o...

Proszę o opisanie sprawy na maila: office@eastservice.pl , a my postaramy się to wyjaśnić.

Zenek

East Service wyróżniają się spośród innych agencji doskonałą organizacją, elastycznością, solidnością oraz wysoką jakością świadczonych usług. Myślę, że spokojnie można polecić innym ich usługi. Prace dosyć proste dla każdego, trzeba mieć jedynie chęci do pracy.

aanoo

Nie polecam wyjazdu na pakowanie warzyw i owocow. Zarobki mniejsze niz bylo powiedziane. Z pracy 3 h wracac do hotelu. Masakra.

Kasiula

East Service jest dobrą agencją, są zorganizowani a najlepszym przykładem jest ich aktywność na forum. Ludzie są poinformowani i taki drobiazg ale świadczy o pełnym szacunku do drugiego człowieka. Super

Kasia

Jestem studentką i pracuje dla nich. Spoko jest to, że jak mi nie pasuje jakis termin to nie mają z tym problemu. Współprace oceniam pozytywnie

Karina

Czy oferty na pakowanie są jeszcze aktualne, proszę o info.

East Service
@Karina 09.05.2017 18:36
Czy oferty na pakowanie są jeszcze aktualne, proszę o info.

Witam, na chwile obecna oferta jest zawieszona na okres Ok 1 tydz. Proszę o kontakt po tym okresie z nr +48 796 666 597- Pani Asia, Pozdrawiam East Service

anonimowy

Planuje wyjazd do VELNO owoce i warzywa , ale żeby brać swoje garki i pościel ? masakra

Mateusz

Witam czy planuje ktoś wyjazd na pa kolanie warzywa i owocowoce do holadi VELNO a mieszkanie ma być po stronie niemieckiej. Ja wyjeżdżam 3 lub 4 mają mam transport chętnie kogoś zabiorę 697669883

8sierpnia
@Mateusz 01.05.2017 15:08
Witam czy planuje ktoś wyjazd na pa kolanie warzywa i owocowoce do holadi VELNO a mieszkanie ma być po stronie niemieckiej. Ja...

I co Mateusz jak z praca z mieszkaniem pojazdami proszę o informację dziękuję i pozdrawiam

Adam25

witam 3 osoby z polski chetnie wyjada za granice na pakowanie warzyw i owoców

East Service
@Adam25 27.04.2017 20:28
witam 3 osoby z polski chetnie wyjada za granice na pakowanie warzyw i owoców

East Service: jeżeli jesteście Państwo zainteresowani pracą zachęcam do złożenia aplikacji na maila: office@eastservice.pl lub zapraszamy do naszego biura na ulice szyflowska 14a w Poznaniu.

Mateusz

Witam czy w najbliższym czasie wybiera się ktoś do Holandii na pakowanie warzyw i owoców

Gregor

Słyszałem, że East Service to fajna agencja i można u nich dostać dobrą pracę. Jak widzę to starają się odpowiadać na forum ludziom, którzy maja pytania. Dobrze to o nich świadczy i myślę, że warto wyjechać .

Karol

Praca tymczasowa, ale bez większych problemów. Wypłata terminowo

dalman

odradzam wyjazd do Holandii przy pakowaniu, nie warto się tam pchać !

East Service
pracodawca
@dalman 06.04.2017 12:58
odradzam wyjazd do Holandii przy pakowaniu, nie warto się tam pchać !

Witamy, Czy może Pan dokładniej opowiedzieć nam dlaczego odradza Pan wyjazd do Holandii i czy pojechał Pan tam za naszym pośrednictwem? poznan@eastservice.pl Pozdrawiamy, Zespół East Service

Iza

Widziałam w nowych ofertach pracy East Service , że potrzebują kontrolera jakości w Holandii. Czy coś więcej na ten temat dowiem się na tym forum? Przy jakiej produkcji to jest praca? Jakie warunki mieszkaniowe zapewniają?

Pilne

Witam czy jest tu ktoś kto wyjezdza do Holandii z tej firmy na pakowanie warzyw i owoców?

szwed230
@Pilne 24.03.2017 20:22
Witam czy jest tu ktoś kto wyjezdza do Holandii z tej firmy na pakowanie warzyw i owoców?

witam tak ja i partnerka zaraz po swietach jedziemy czy ty tez

Natka
@szwed230 03.04.2017 09:39
witam tak ja i partnerka zaraz po swietach jedziemy czy ty tez

I jak się tam pracuje? też chciałbym wyjechać do pracy z partnerem, ale jak się naczytalam o innych agencjach to szkoda gadać..

Pilne

Witam czy jest tu ktoś kto wyjezdza do Holandii z tej firmy na pakowanie warzyw i owoców?

Aneta

Śledzicie aktualne oferty pracy na stronie firmy? http://www.eastservice.pl/ Aplikowałeś/aplikowałaś na którąś z nich? Podziel się wrażeniami z procesu rekrutacji!

Kamikadze

Praca przez East Service to często koło ratunkowe dla wielu osób. Każdy znajdzie coś dla siebie. Bardzo dobrze że są takie agencje, jest w czym wybierać.

Kasiula

Widziałam ofertę pracy w administracji z językiem niemiecki. Czy jest jeszcze aktualna? Na jakie wynagrodzenie mogę liczyć i czy są jakieś dodatkowe bonusy lub socjal?

East Service
@Kasiula 23.01.2017 10:38
Widziałam ofertę pracy w administracji z językiem niemiecki. Czy jest jeszcze aktualna? Na jakie wynagrodzenie mogę liczyć i cz...

Witam, Jeżeli jest Pani zainteresowana pracą pracą proszę o złożenie swojej aplikacji na adres mailowy: office@eastservice.pl, skontaktujemy się z Panią i omówimy szczegóły. pozdrawiam East Service

gościu

Co jest z tą firmą jedzie ktoś z east service albo jest ktoś za ich pośrednictwem?

ola

@vylsd raczej każda praca wymaga myślenia nawet ta przy pakowaniu czy wykładaniu towaru a stawka nie jest taka najgorsza bo jak płaca kołu 14 zł na godzinę to dla studenta jest ok

jk

Nie polecam

kk

Nie polecam firmy East Service. Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej i otrzymałam odpowiedź, że zadzwonią do mnie z informacją nawet wtedy kiedy nie zostanę przyjęta. Musiałam sama zadzwonić i dowiedziałam się o odmowie. Rozmowa kwalifikacyjna była niepotrzebna i zajęła mi tylko niezbędny czas. Nie dowiedziałam się niczego nowego. Moje umiejętności nie były weryfikowane. Pytano tylko o to, co było napisane w CV. Strata czasu. Nie wiadomo w zasadzie na jakiej podstawie jedni zostali przyjęci do pracy, inni nie. Dno

East Service

Drogi Panie "KTOŚ" zaszła pomyłka nie jesteśmy ani firmą Pok ani nie znamy Pani Sabiny Kokorniak. Pozdrawiamy Zespół East Service

Ktoś

Pok to jest firma pani Sabiny Kokorniak słynnego portalu baza firm i przedsiębiorców . Nie szła im sprzedaż wizytówek to teraz wzięli się za poka podają się za prawników a Ci ludzie nawet dobrze szkół nie pokończyli . . . . Nikt nie jest tam prawnikiem ani pani Anna Koch ani pani Katarzyna Śmigaj ani nikt inny !!!! !!Ludzie nie dajcie się na to nabierać !!!!!! Jak widać pani Sabina jest zbyt Łakoma i nie wie kiedy przestać wyłudzać pieniążki kombinuje na wszystkie sposoby :) Pozdrawiam całe Tm System Has Group Ten con i Best Agency ogólnie wszystkie firmy Pani Sabiny :) a no i oczywiście Pana Tobiasza który ten komentarz usunie :)

East Service
@Ktoś 10.12.2015 11:09
Pok to jest firma pani Sabiny Kokorniak słynnego portalu baza firm i przedsiębiorców . Nie szła im sprzedaż wizytówek to teraz...

Drogi Panie "KTOŚ" zaszła pomyłka nie jesteśmy ani firmą Pok ani nie znamy Pani Sabiny Kokorniak. Pozdrawimy Zespół East Service

kamila

East Service to Agencja Pracy,więc warunki i atmosfera zależą od tego do jakiej firmy Cię wysyłają :P No stawki na pewno są różne, mi przedstawiali dwie oferty pracy w Złotnikach. Zdecydowałam się na pakowanie i jak na razie jest ok, praca jak na produkcje dosyć lekka i tylko jedna zmiana, a na tym mi najbardziej zależało. Wkurzające są tylko niektóre ględzące kobiety, ale chyba wszędzie zawsze trafi się ktoś kogo mniej się lubi. Teraz chora jestem to tez nie robili problemu z wolnym, jak ostatnio pracowałam na produkcji to nawet chora chodziłam do pracy ;/

kamila

Ja tam zawsze czytam, co podpisuje. Dzisiaj podpisałam z nimi umowę i nie zauważyłam w umowe nic dziwnego. Seba co masz na mysli? Moze coś przeoczyłam?!

Ada

przez East Service jestem zatrudniona już pół roku, wypłata się nie spóźnia , warunki pracy dobre, ludzie też fajni więc nie ma na co narzekać. Ogólnie jestem zadowolona.

Hieronim

Jeżeli chodzi o moje doświadczenie z East Service to jestem zadowolony. Jeszcze się nie zdarzyło żeby robili jakieś problemy. Wynagrodzenie zawsze na czas, personel sympatyczny :) Obecnie dzięki pomocy agencji pracuje na magazynie w Złotnikach , ekipa naprawdę jest w porządku, warunki pracy również. Z tego co słyszałem mają sporo atrakcyjnych ofert pracy.

zadowolony

ja pracuję na pakowaniu pod Poznaniem super praca fajna ekipa

Magda

Witam pracuje ktos w Poznaniu jako pakowacz na umowe o dzielo? Jak praca jestescie zadowoleni?

zadowolony

Pierwsze wrażenie super dzisiaj odpowiedziałem na ogłoszenie jutro idę do pracy zobaczymy jak będzie dalej

gość

Macio - idź i się przekonaj raczej nikt tutaj nie poda nazwy firmy w której pracuje przez agencję Ulik - 1. Nie kosztuje 2. Najczęściej zyskujesz pracę ....... 3. Agencja 4. Pewnie w zależności od klienta 5. jw.

Stąpający po ziemi
@gość 14.01.2015 18:59
Macio - idź i się przekonaj raczej nikt tutaj nie poda nazwy firmy w której pracuje przez agencję Ulik - 1. Nie kosztuje 2....

To nieścisłość mówić, że agencja nic nie kosztuje. KOSZTUJE. Tak na zdrowy rozum - Kto by robił coś za darmo? Agencje pracy to nie Fundacje (chociaż te też nie funkcjonują za darmo) KOSZTUJĄ. Sądzę, że miałeś na myśli to, że szukający pracy BEZPOŚREDNIO NIE PŁACI za usługi agencji. Płaci pośrednio - bezpośrednio agencji płaci pracodawca, ale potrąca to sobie z wynagrodzenia pracownika (w odniesieniu do pracownika, którego sam zatrudnia). Stąd się bierze wzrost wynagrodzenia po bezpośrednim zatrudnieniu. A dlaczego zwracam na to uwagę? - ktoś mógłby pomyśleć "Co za różnica?". Właśnie dlatego, że ta RÓŻNICA jest znacząca. Efektem postów czy innego rodzaju wypowiedzi w stylu jak wyżej jest powszechne rozumienie, że są jakieś rzeczy ZA DARMO. A jak ktoś za takie rzeczy domaga się wynagrodzenia nazywany jest ZŁODZIEJEM. NIE MA NIC ZA DARMO. Koniec końców ktoś zawsze płaci. PAMIĘTAJCIE O TYM.

gość

to pewnie zależy mi proponowali dwa stanowiska wybrałem mam 12 zł netto drugie było gorzej płatne. Dla mnie współpraca naprawdę ok

Miki

Nie chodzi o obsuwy czasowe tylko o to że jak każda agencja maja termin wypłat dla pracowników inny niż 10 każdego miesiąca,ja mam zawsze kasę zgodnie z umową 25 każdego miesiąca, kiedyś pracowałem przez inne agencje tam wypłaty były albo ostatniego albo 28 różnie bywa ja tam jestem zadowolony.

Kamil

Agencja bardzo w porządku. Przyzwoite wynagrodzenie i możliwość podjęcia pracy w firmach, w których wyzysk pracownika nie jest na pierwszym miejscu. Jedyny mankament to bardzo późny termin wypłaty. Pracując np. w październiku wypłatę dostaje się dopiero pod koniec listopada.

Bart

Super firma początkowo zaczynałem w jednym z CC po miesiącu stwierdziłem że nie jest to dla mnie, bez problemu załatwili mi przeniesienie na produkcję gdzie już pracuję prawie 2 miesiące. Kasa na czas i możliwość wyboru zmiany

zainteresowany

na gumtree dodali ogłoszenie, wkleiłem link, ale nie wyświetla

zainteresowany

witam, odpowiedział ktoś na to ogłoszenie i był już na rozmowie? (usunięte przez administratora) Ktoś wie czego ten nowy projekt ma dotyczyć? Zdecydował się ktoś na tą pracę? z góry dzięki za odpowiedzi

bhhbh

a wiecie może gdzie najczęściej kierują do pracy z east service? czy mają określoną pulę firm, czy biorą też pod uwagę preferencje pracowników?

Friter

A to niby dlaczego??

Uhhh

Nie polecam pracy poprzez ich agencje przede wszystkim w Poznaniu. Jako konsultant telefoniczny!!!!

maciekk

na jakim stanowisku i w jakiej firmie pracujesz? i czy umowę podpisałeś z firmą czy z East Service?

Zostaw opinię o East Service - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie East Service