East Service

Poznań

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 365 ocen.

East Service
3 365 6 1

Opinie o East Service

Aneta

@Kacper, kiedy dokładnie ruszacie do pracy za pośrednictwem firmy East Service? Możesz coś więcej napisać na temat tego w jaki sposób aplikowałeś do pracy na to stanowisko? Oraz jak przebiegła rozmowa rekrutacyjna z pracodawcą? Napisz coś więcej na ten temat.

LeoN

Cześć! Wybiera się ktoś na komisjonowanie ubrań Zalando ok. Berlina? Pzdr

Pawel
@LeoN 26.04.2018 16:37

Czesc. Ja mam właśnie tam jechać.

Kacper
@Pawel 28.05.2018 10:01

Czesc, my rowniez tam jedziemy i chetnie dowiedzialbym sie cos wiecej od osob ktore juz tam byly

Aneta

@Pawel, jesteś obecnie pracownikiem firmy East Service? Możesz napisać coś na temat warunków oferowanych przez tego pracodawcę? Twoja opinia będzie pomocna dla osób, które poszukują rzetelnych i merytorycznych opinii na temat pracy w firmie East Service. Zachęcam do dyskusji.

Aneta

Agencja pracy East Service, z postu zamieszczonego na oficjalnym facebooku firmy, wynika, iż poszukuje pracownika na stanowisku "Pracownik ds. Rozliczeń", firma w swoim ogłoszeniu oferuje stabilne wynagrodzenie oraz pracę w młodym i przyjaznym zespole. Czy ktoś z Was aplikował już może na to stanowisko? A może są osoby, które mogą przybliżyć nam jak wygląda praca na tym stanowisku za pośrednictwem agencji East Service? Osoby zainteresowane pracy z chęcią dowiedzą się czegoś więcej na temat tej oferty.

Aneta

@Gosc czy mógłbyś rozwinąć swą myśl? Twoja wypowiedź niewiele nam wyjaśnia, a z chęcią dowiemy się jak najwięcej na temat firmy East Service. Komentujmy w sposób merytoryczny i obiektywny, bez względu na to, czy mamy negatywne, bądź pozytywne odczucia.

Gosc

Powiem tak odradzam pracy przez ta firmę (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora)

Remik

Podpowiedzcie jak się pracuje z agencją za granicą?

A

W dniu 19.03.2018 została podpisana umowa zlecenie między firma East Service reprezentowaną przez Paulinę Piaskowską na stanowisko Pracownik magazynu w firmie OFIX Lewandowski ul. Krzemowa 1 , Złotniki. Pani Paulina poinformowała mnie wówczas na rozmowie , że moje dni oraz godziny pracy są od poniedziałku do piątku od 6 do 14. Pracę miałem zacząć od 21.03.2018. Pojechałem tego dnia pod wskazany adres, nikogo jednak nie zastałem, w końcu zostałem wpuszczony na halę, gdzie dowiedziałem się, iż pracownicy zatrudnieni przez ową agencję rozpoczynają swoją pracę w godzinach od 12 do 20 w dni robocze. Zadzwoniłem do Pani Pauliny z wyjaśnieniem w tej sprawie, która stwierdziła, że zaszło kompletnie nieporozumienie, ponieważ w e-mailu dostała informację, iż praca rozpoczyna się w godzinach 6 do 14 oraz posiadają już jednak komplet pracowników w firmie OFIX Lewandowski. Brak kompetencji jeżeli chodzi o pracownika tej agencji, który wprowadza w błąd. Nie nazwałbym tego małym nieporozumieniem, ponieważ sądzę , iż East Service wysyłający do pracy u tego pośrednika powinien być bardziej poinformowany o godzinach pracy jak i rownież o tym czy panuję u nich pełen komplet pracowników, bez wprowadzania ludzi w błąd.

Anonim

W dniu 19.03.2018 została podpisana umowa zlecenie między firma East Service reprezentowaną przez Paulinę Piaskowską na stanowisko Pracownik magazynu w firmie OFIX Lewandowski ul. Krzemowa 1 , Złotniki. Pani Paulina poinformowała mnie wówczas na rozmowie , że moje dni oraz godziny pracy są od poniedziałku do piątku od 6 do 14. Pracę miałem zacząć od 21.03.2018. Pojechałem tego dnia pod wskazany adres, nikogo jednak nie zastałem, w końcu zostałem wpuszczony na halę, gdzie dowiedziałem się, iż pracownicy zatrudnieni przez ową agencję rozpoczynają swoją pracę w godzinach od 12 do 20 w dni robocze. Zadzwoniłem do Pani Pauliny z wyjaśnieniem w tej sprawie, która stwierdziła, że zaszło kompletnie nieporozumienie, ponieważ w e-mailu dostała informację, iż praca rozpoczyna się w godzinach 6 do 14 oraz posiadają już jednak komplet pracowników w firmie OFIX Lewandowski. Brak kompetencji jeżeli chodzi o pracownika tej agencji, który wprowadza w błąd. Nie nazwałbym tego małym nieporozumieniem, ponieważ sądzę , iż East Service wysyłający do pracy u tego pośrednika powinien być bardziej poinformowany o godzinach pracy jak i rownież o tym czy panuję u nich pełen komplet pracowników, bez wprowadzania ludzi w błąd.Serdecznie nie polecam tej agencji.

Administrator

Czy ktoś z Was dysponuje aktualnymi newsami o East Service? Dawno nikt z Was się nie udzielał w tym wątku.

8sierpnia

Witam Mam razem z mężem wyjechać do pracy venlo na pakowanie owoców i warzyw proszę o informację od osób będących na miejscu praca ma być venlo a zakwaterowanie w Niemczech na 2 zmiany dojazdy zapewniony buse i opłata pobierana jak to wszystko wygląda proszę o opinie

Tysia
@8sierpnia 21.08.2017 09:48

Czy pojechała Pani? I jak tam jest? bo tez mam zamiar jechac

Igor

Czy możecie podpowiedzieć coś o agencji? Jak się z nimi pracuje??

Alice

Znalazłam pracę w Zalando koło Berlina, czy ktoś coś wie w tym temacie? ktoś pracował i poleca lub nie? z góry będę wdzięczna za każde info :)

Cnc
@Alice 24.11.2017 12:31

26 dni pracujących z sobotami, soboty bez dodatku, najniższa stawka, 3 zmiany bez nadgodzin, 100 km codziennych dojazdów z Kostrzynia za 10 euro, kwatera polska 100 euro. Kompletnie beznadziejną oferta.

Aneta

@Danielewicz w obecnych czasach warto jest znać język, aby móc chociaż w komunikatywny sposób porozumieć się z pracodawcą na miejscu. W innym wypadku cały okres zatrudnienia jest dość problematyczny, gdyż często nie rozumie się podstawowych uwag ze strony kierownictwa. Czy firma weryfikuje znajomość języka?

Waldeczek

Czy mógłby ktoś napisać o pracy pakowacza w Holandii?. Tak dużo ofert pokazało się ostatnio. W jakim zakładzie jest to robota? Czy chociaż dobrze płatna?

Aneta

Dobrze, że można na forum przeczytać wyjaśnienie @East Service tylko na co w takim wypadku mogą liczyć pracownicy? Praca zastępcza? Warto na forum pisać o takich rzeczach, żeby pracownicy mogli poczuć się bezpiecznie przed samym wyjazdem.

Danielewicz

Co to za akcja z ta praca pakowacza w Holandii? Cos jednorazowego czy nie koniecznie? Może dowiem sie na forum ? Ogólnie to słyszałem dobre opinie o agencji wiec może ta praca jest dobra? Chcę jechać ale nie znam języka.

Mendrzec

Sądzę, że East Service to profesjonalna agencja, fakt wyjaśniania problemów na forum to mi się bardzo podoba.

Konik

Czy mógłby ktoś napisać dlaczego firma potrzebuje tak wielu pracowników do magazynu? Będę wdzięczny.

Kasiula

Czy mógłby ktoś wyjaśnić mi o co chodzi z tym darmowym dojazdem? Jestem zainteresowana pracą tylko dobrze wiedzieć coś więcej od pracowników. Z góry dziękuję.

East Service
@Kasiula 11.06.2017 13:40

Proszę o opisanie sprawy na maila: office@eastservice.pl , a my postaramy się to wyjaśnić.

Zenek

East Service wyróżniają się spośród innych agencji doskonałą organizacją, elastycznością, solidnością oraz wysoką jakością świadczonych usług. Myślę, że spokojnie można polecić innym ich usługi. Prace dosyć proste dla każdego, trzeba mieć jedynie chęci do pracy.

aanoo

Nie polecam wyjazdu na pakowanie warzyw i owocow. Zarobki mniejsze niz bylo powiedziane. Z pracy 3 h wracac do hotelu. Masakra.

Kasiula

East Service jest dobrą agencją, są zorganizowani a najlepszym przykładem jest ich aktywność na forum. Ludzie są poinformowani i taki drobiazg ale świadczy o pełnym szacunku do drugiego człowieka. Super

Kasia

Jestem studentką i pracuje dla nich. Spoko jest to, że jak mi nie pasuje jakis termin to nie mają z tym problemu. Współprace oceniam pozytywnie

Karina

Czy oferty na pakowanie są jeszcze aktualne, proszę o info.

East Service
@Karina 09.05.2017 18:36

Witam, na chwile obecna oferta jest zawieszona na okres Ok 1 tydz. Proszę o kontakt po tym okresie z nr +48 796 666 597- Pani Asia, Pozdrawiam East Service

anonimowy

Planuje wyjazd do VELNO owoce i warzywa , ale żeby brać swoje garki i pościel ? masakra

Mateusz

Witam czy planuje ktoś wyjazd na pa kolanie warzywa i owocowoce do holadi VELNO a mieszkanie ma być po stronie niemieckiej. Ja wyjeżdżam 3 lub 4 mają mam transport chętnie kogoś zabiorę 697669883

8sierpnia
@Mateusz 01.05.2017 15:08

I co Mateusz jak z praca z mieszkaniem pojazdami proszę o informację dziękuję i pozdrawiam

Adam25

witam 3 osoby z polski chetnie wyjada za granice na pakowanie warzyw i owoców

East Service
@Adam25 27.04.2017 20:28

East Service: jeżeli jesteście Państwo zainteresowani pracą zachęcam do złożenia aplikacji na maila: office@eastservice.pl lub zapraszamy do naszego biura na ulice szyflowska 14a w Poznaniu.

Mateusz

Witam czy w najbliższym czasie wybiera się ktoś do Holandii na pakowanie warzyw i owoców

Gregor

Słyszałem, że East Service to fajna agencja i można u nich dostać dobrą pracę. Jak widzę to starają się odpowiadać na forum ludziom, którzy maja pytania. Dobrze to o nich świadczy i myślę, że warto wyjechać .

Zostaw opinię o East Service - Poznań

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie East Service