Neswork

• Suchy Las
  • Czapury
  • Kicin

3. Opinie o pracodawcach Poznań
  5. Opinie o Neswork Sp. z o.o.

Opinie o Neswork Poznań

Nie przegap nowości o Neswork Sp. z o.o.!

13.05.2025 13:47

Uwaga!
    PILNIE nawiążemy współpracę do bieżących zleceń. Poszukujemy:
    - dekarzy
    - elektryków
    - hydraulików
    - monterów

Wymagania:
    - własna działalność
    - A1
    - znajomość j.niemieckiego (lub angielskiego)
    - doświadczenie

Dołącz lub zadzwoń lub napisz bezpośrednio do rekrutera: +48 883 715 975 (Paula) lub  +48 788 650 233 (Beata)
    News image
    MaciejW

07.03.2025 09:49

Dobra firma - żadnych opóźnień w płatnościach! Zlecenia konkretne, po zakończeniu jednego, proponują następne, więc ciągłość zleceń super. I najważniejsze ludzie w biurze mega pomocni: pomoc w kwaterze, ogarniają przed wyjazdem. Dziewczyny z biura poza tym ogarniają wszystkie tematy i pomagają, gdy jakieś tematy są do wyjaśnienia. Pierwsza tak konkretna firma!
    Sławek96

19.02.2025 17:47

Polecam współpracę z tą firmą rzetelna , pełna opieka nad pracownikami , opiekunowie zawsze są dostępni oraz zawsze pomogą ,wypłacalna firma pieniądze zawsze na czas ,

06.03.2025 11:04

Panie Sławku, dziękujemy za opinię - Pan wie, że i dla nas współpraca z Panem też jest na medal. Byle tak dalej, dzięki :)
    Szymon

11.10.2024 17:37

Od dłuższego czasu współpracuję z firmą @Pracodawca i jestem bardzo zadowolony/a z tej współpracy. Zdarzały się drobne niedociągnięcia, ale każda kwestia była zawsze szybko i profesjonalnie rozwiązana. Zdecydowanie polecam!

06.03.2025 11:02

Dziękujemy - wiadomo, że nikt nie jest doskonały :) ale cały czas staramy się do tego dążyć, by było jeszcze lepiej! Do następnego!
    EETC

15.10.2024 11:18

Firma o której można prawdziwie powiedzieć o spełnieniu każdego z postulatów zlecenia i umowy. Opieka nad pracownikiem, konsultacje z klientami, tłumaczenia oraz rozwiązywania problemów napotkanych na zleceniach, dbałość o ciągłość zleceń, terminowe płatności. To dotychczas moja pierwsza firma, z którą prawdziwie przyjemnie mi się pracowało.

06.03.2025 10:59

Bardzo dziękujemy za zaufanie, dla nas współpraca z Panem to również była duża satysfakcja i pewność profesjonalnego wykonania zleceń.

08.05.2026 13:35

Zapraszamy do współpracy! Ciągłość zleceń, wysokie stawki i wsparcie na każdym etapie projektu!

Kasztan

08.05.2026 14:21

POLECAM!!!!

Damian

20.04.2026 17:50

Polecam!!! Warto nawiązać współpracę 🙂
    Robert Dachy

12.10.2025 17:34

Pracuję z Neswork już od dłuższego czasu i mogę polecić każdemu, kto szuka legalnej pracy za granicą. Wszystko zawsze jest jasno wytłumaczone,miły, profesjonalny kontakt z koordynatorem ptojrktu. Na budowie dobre warunki, pieniądze wypłacane na czas. Solidna firma, warto spróbować.

13.10.2025 09:29

Dziękujemy Panie Robercie. Nam też się bardzo dobrze współpracuje :) pozdrawiamy

Oferty pracy - Neswork Sp. z o.o.

Praca dla ELEKTRYKA w Niemczech - kontrakt B2B

Nysa

27 - 30 EUR / h

Patryk Mrugacz

12.09.2025 09:41

Bardzo rzetelna firma , wspaniały kontakt , żadnych problemów z płatnościami , polecam z całego serca , mało jest takich firm na rynku .
    Elektro Bartoszek

27.08.2025 09:19

Współpracuje z firma od kilku miesięcy. Zaczynałem z ogromnym dystansem z uwagi na poprzednie doświadczenia, ale tutaj od samego początku było jakos inaczej. Każdy problem jaki się pojawil po drodze szybko rozwiązany. Bez sytuacji typu głuchy telefon po podpisaniu umowy itd… Zlecenia jedno za drugim. Tak naprawdę z jednego dobrze nie zjechałem a już głowa spokojna bo miałem zapewnione drugie 😃 na plus ze biorą pod uwagę faktyczne kwalifikacje i upodobania. Pojechałem akurat ze znajomością jezyka, ale fakt sprawdzania faktycznej znajomosci przez zespół mnie zadziwił. Jeśli traficie kiedyś na tak profesjonalne podejscie to możecie być pewni ze równie poważnie będziecie traktowani, a to bardzo dobrze świadczy, pozdrawiam 😊
    Jakub Ogrodowicz

08.03.2025 16:15

Współpraca z tą firmą jest czysta przyjemność i oceniam bardzo dobrze. Ich zaangażowanie, kreatywność oraz odpowiedzialność może być doskonałym wsparciem dla każdej firmy, która szuka partnera biznesowego na najwyższym poziomie.

25.03.2025 09:55

Dziękujemy Panie Jakubie - dla nas współpraca z Panem to też czysta przyjemność, pewność dobrze wykonanych zleceń, komunikacja na najwyższym poziomie i ogólnie gwarancja spokoju! Życzymy sobie jeszcze więcej takich podwykonawców! Pozdrawiamy, NesWork Team

Kontakt - Neswork Sp. z o.o.

Augustyna Szamarzewskiego 21 lok. 2 60-514 Poznań

NIP:7812074498

KRS:0001120577

Branża główna: Budowa budynków

FacebookIconInstagramIconLinkedinIcon
    Piotr

02.09.2024 09:46

Praca według konkretnych wytycznych. Płatność na czas, więc jak dla mnie wszystko jak należy!

06.03.2025 11:09

Dziękujemy Panie Piotrze za opinię, dla nas też współpraca z Panem jest jak należy - nic dodać, nic ująć :)
    Krystian

11.10.2024 17:19

Pieniądze na czas, zlecenie w porządku. Współpracujemy już na kolejnym zleceniu i wszystko gra!

06.03.2025 11:05

I tego, panie Krystianie się trzymamy - idziemy z tym dalej :) Wielkie dzięki!
    ArekN7

20.02.2025 08:25

Współpraca sztosik. Stawki ok, pieniądze na czas, pomagają w razie potrzeby czy to z noclegiem czy z kontaktem z klientem. Polecam

06.03.2025 11:03

Panie Arku, dla nas współpraca z Panem to też sama przyjemność! Wielkie dzięki za dobre słowo i widzimy się na kolejnym zleceniu :)

19.02.2025 14:57

Witaj na profilu NesWork!

Jesteśmy ekspertami w personal leasingu w branży budowlanej - specjalizujemy się w łączeniu polskich podwykonawców z atrakcyjnymi zleceniami za granicą. Dzięki naszej szerokiej sieci kontaktów i doświadczeniu zapewniamy pewne kontrakty, stabilne warunki współpracy i profesjonalne wsparcie na każdym etapie realizacji projektu. Cenimy rzetelność, terminowość i partnerskie relacje, dlatego współpracujemy zarówno z dużymi firmami, jak i mniejszymi zespołami specjalistów. Jeśli szukasz nowych możliwości w branży budowlanej – dobrze trafiłeś!

Jako Zespół pragniemy zapewnić, że to miejsce będzie otwarte na konstruktywną wymianę myśli oraz rzetelne dyskusje.
    Prosimy o to, aby treści publikowane w tym wątku były merytoryczne, zgodne z prawdą i kulturalne. Wszelkie wpisy naruszające zasady społeczności, zawierające obraźliwe treści lub szerzące dezinformację, mogą zostać usunięte przez administratora. Zachęcamy do wypełniania tego wątku pozytywną energią i szacunkiem dla wszystkich użytkowników.

Dziękujemy za Wasze zaangażowanie i konstruktywny udział w dyskusji.
    Pozdrawiamy serdecznie, NesWork Team

Masz pytania? Chcesz podjąć współpracę?
    Skontaktuj się z nami i dołącz do NesWork!

26.08.2024 08:00

Dzień dobry wszystkim, Szukam byłych pracowników których można zapytać pod kątem charakteru współpracy z firmą Neswork Sp. z o.o.. Czy pracodawca gwarantuje dodatki poza podstawą wynagrodzenia? Szczerze dziękuje za pomoc.

Zostaw merytoryczną opinię o Neswork Sp. z o.o.