Szanowni Państwo!, nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, że wasze opinie niepotwierdz one w żaden sposób kontroli finansowych, jak również innych organów mogą skutkować odpowiedzialnością wynikającą z kodeksu karnego, kodeksu pracy.
Szanowni państwo ustalenie nadawców opinii, które winne skutkować zawiadomieniami do odpowiednich organów przez osoby pokrzywdzone, a jeżeli do tego czasu nikt z Państwa piszących negatywnie posiadając tego rodzaju wiedzę o pracodawcach nie zgłosił przypisywanych właścicielom ,,OSZUSTW" jedynie świadczy o złej woli, współudziale w procederze lub zwyczajnej zmowie. Z doświadczeń jakie posiadamy w tego typu sprawach 99% negatywnych opinii bierze się od ludzi, którzy maja przekonanie, że są fachowcami, a w rzeczywistości to malkontenci nie nadający się prawie do niczego.Referencje firm i instytucji w tym państwowych na temat obsługi i produktów przeczą wypisywanym opiniom, a na marginesie proszę rozważyć również konsekwencje pomówień w kategoriach odpowiedzialności karnej.
Jako osoba wielokrotnie stykając się z firma Parmax, mogę zaświadczyć z urzędu, że firma rozwija się, inwestuje w najnowszy sprzęt i jest pro-pracownicza, posiada plany na przyszłość, a sam produkt jest wyszukany. Właściciele produkując produkty dla odpowiedniej grupy klientów nie mogą sobie pozwolić na utrzymywanie nieudolnych pracowników - NIEZADOWOLENI BYLI PRACOWNICY- ZROZUMCIE, ŻE NIKOGO NIE JEST STAĆ NA UTRZYMYWANIE BUBLI NA RYNKU PRACY A Z TEGO CO WIDZĘ WY TAKIMI JESTEŚCIE. A DAJCIE PAŃSTWO PRACOWAĆ INNYM PRACOWNIKOM TEJ FIRMY W SPOKOJU O SWOJA PRZYSZŁOŚĆ.