DEFRO

• Łubno

3. Opinie o pracodawcach Strawczyn
  5. Opinie o DEFRO Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa

Opinie o DEFRO Strawczyn

Nie przegap nowości o DEFRO Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa!

Chętny

18.08.2021 10:51

Panowie ile zarobi spawacz u Was w firmie z 5 letnim stażem ? Ile można zarobić realnie na rękę?
H6Team

23.08.2021 20:58

Masz różne działy, na spawalni ciśnienie najlepiej mają ale akord, ale upierdolisz się tam jak knur, teraz plus, że cały rok leci zaklad. Ja mam godzinówkę, średnio chlopaki mają od 20netto na rękę. Ja mam więcej, ale nie będę się wypowiadał ????

03.08.2021 11:18

Czy DEFRO Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa organizuje staże dla studentów?
Defro

03.08.2021 12:05

Dzień dobry.Prowadzimy .Zgłoszenia chętnych pod adresem [email protected]
Rysiu

14.06.2021 22:07

A co tam u Was za roszady, podobno 3 kierownik prod. wyleciał? Nowy dyrektor tam podobno rewolucję przeprowadza ,warto tam aplikować na stanowisko kontrolera?
Renata

04.07.2021 05:32

Jest coś na rzeczy, ostatnimi czasy dużo osób ucieka z tego zakładu z różnych stanowisk i z tego co wiadomo nie chodzi o kasę ta zawsze była marna.Znaczącą rolę odgrywa w tym wszystkim ,,nowy nabytek'' w firmie.Wielu moich znajomych już zrezygnowało z pracy w tej firmie.
Pracownicy

10.10.2021 14:32

Chyba podatki i to, że serwus w defro to pokiego (usunięte przez administratora)zlikwidować i podnieść z tego tytułu innym pracownikom pensje
Gosc

18.06.2021 09:55

Czy po umowie zlecenie można liczyć na stałą umowę i ile dają na początek
Daniel

18.06.2021 16:21

Dzień dobry, Umowa - zlecenie zawarta na okres próbny ma na celu ocenę kompetencji i umiejętności pracownika czy się sprawdzi na tym stanowisku. Po okresie próbnym jesli pracownik wykonywał swoje obowiązki na takim poziomie, jakiego oczekiwano jest możliwość nawiązywania stosunku pracy na czas nieokreślony. Pozdrawiam
Daniel

18.06.2021 16:45

Natomiast jeśli chodzi o stawkę godzinową, proszę o kontakt mailowy [email protected] z dołączonym CV z zapytaniem o wolne stanowisko pracy lub o planowaną rekrutację.Po weryfikacji informacji w CV zostanie wyłoniony ostateczny kandydat, któremu zostanie złożona oferta współpracy.Po podjęciu decyzji o tym, którego kandydata firma chce mieć w swoim zespole, prowadzący rekrutacje przedstawia mu wynagrodzenie i kwestie merytoryczne (zakres obowiązków oraz wszelkie kwestie dotyczące pracy). Pozdrawiam
beta

18.06.2021 09:53

Czy są obecnie przyjęcia na produkcję .Chodzi mi bardziej o pracę dla kobiet
xx

14.05.2021 19:57

w jakich godzinach pracujecie? i zmiany jakie są?
Gość

26.04.2021 06:48

Byłem na rozmowie na pracownika produkcji. Było nas kilku umówionych na jedną godzinę, wszystkim zaproponowali umowę zlecenie na 3 miesiące oraz wynagrodzenie niecałe 14 zł netto. Chyba maja zapotrzebowanie bo biorą wszystkich z każdej gałęzi przemysłu bez względu na umiejętności.

24.04.2021 10:30

W jaki sposób są weryfikowane są umiejętności kandydata na rozmowie kwalifikacyjnej w DEFRO Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa?
Robert

25.04.2021 00:14

Właśnie, różne opinie się przewijają ;)
Paweł

25.02.2021 19:11

Dzień dobry Bardzo proszę o informację na temat wynagrodzenia na jakie można liczyć na początek na produkcji, czy jest premia i jaką umowę się dostaje. Chcę złożyć podanie ale nie wiem czy warto. Proszę o informację, która mi pomoże podjąć decyzję a nie złośliwe komentarze. Z góry dziękuję
Airmaster

29.03.2021 18:22

Pierwszy miesiąc masz zlecenie potem na umowę o pracę. Jak ktoś pisze, że zaczyna za 13 zł to pewnie jakiś szczyl co mleko ma pod nosem. Jak robiłeś coś wcześniej i cokolwiek potrafisz to będzie dobrze.
Pisze

06.04.2021 20:49

Przecież napisał ze jak coś umiesz i gdzieś kiedyś robiłeś to nie 13 a 13.50
Tomek

29.03.2021 00:32

Dzień dobry, pojawiła się oferta pracy jako kontroler jakości. Czy mógłby ktoś napisać mi coś więcej o tym stanowisku. Z góry dziękuje.
Piotr

06.02.2021 06:46

Kocioł na pelet pracował puł roku i i pierwsza awaria chałas w wentylatorem dodadatkowo wyświetlacz przy piecu przestaje działać. Dzwonie na serwis bo wszystko na gwarancji. Potraktowano mnie jak bym zepsuł piec i powiedziano że nic więcej nie mogą zrobić, poradzono mi bym sobie wyczyścił piec.NieNie Nie polecam lepiej poszukać innej firmy. Która pomoże wrazie awari.

15.02.2021 15:03

Panie Piotrze rozumiem Pana rozczarowanie i aby wyjaśnić sytuację, proszę o sprecyzowanie problemu, postaramy się pomóc. Jeśli to możliwe, proszę podać poniższe dane: - nazwa kotła (model – z tabliczki znamionowej na boku kotła) - nr ser. Kotła (z tabliczki znamionowej na boku kotła) - czy występuje hałas wentylatora z palnika, czy być może ma Pan wentylator wyciągowy w czopuchu – o który chodzi ? - czy na wyświetlaczu występują zaniki wskazań chwilowo czy na dłuższy okres. Aby móc zająć się na tym etapie sprawą i rozwiązać problem proszę o odpisanie. Może Pan przesłać korespondencję na adres: [email protected]
Jack

17.09.2020 11:06

Witam. Interesuje mnie praca w tej firmie! Na jakie zarobki mogę liczyć jako operator wykrawarek CNC z kilkuletnim doświadczeniem? Pozdrawiam
Operator

13.01.2021 09:30

Brutto to jest teraz 18.30 na h. A dobry fachowiec, pracownik za tą śmieszną stawkę nie będzie na pewno pracował. m.in stawka dla dobrego operatora powinna być na start od 25 zł brutto.
Billy

13.01.2021 10:16

16 zł na start to chyba jakieś kpiny,paranoja. 26 zł na start to się zgodzę.
Operator

15.12.2020 13:34

Witam. Jestem zainteresowany pracą w waszej firmie jako operator Wykrawarek CNC i chce się dowiedzieć na jaki adres e-mail mogę wysłać swoje CV? Ponieważ mam kilka i nie wiem na który. Z góry dziękuję. Pozdrawiam

15.12.2020 16:42

Zapraszamy do przesłania CV na adres mail: [email protected]
Jambor Urszula

02.12.2020 09:53

witam. Bardzo dziękujemy Waszemu przedstawicielowi z Kujawsko-Pomorskiego panu Piotrowi Kulig, za cierpliwość i profesjonalną pomoc w ustawieniu telefonicznym pieco- kominka DEFRO, nadmieniam, że jesteśmy starszym Małżeństwem z woj. Opolskiego i na dzień dzisiejszy jesteśmy zadowoleni z pieca. Za Waszy pośrednictwem serdecznie pozdrawiamy Pana Piotra.
Majster

29.11.2020 09:38

Czy jest zapotrzebowanie aktualnie na pracowników?
zdz

31.10.2020 08:52

Jeżeli decydujecie się na kocioł tej firmy to uważajcie na serwis bo będzie wam często potrzebny. Teraz serwisy są nieosiągalne, nawet nie chce im się odpowiadać na maile reklamacyjne. Druga sprawa gwarancja na kocioł jest 5 lat 60 m-cy. I nikt się nie przejmuje, że faktycznie kocioł w okresie 5 lat przepracuje 35 m-cy. Ta sama sytuacja jest z sterownikami. Jak się zepsuje to możesz sobie sam wymontować i oddać no właśnie do kogo. Serwis DEFRO ma w całkowitym " tyle".
Frager

28.09.2020 21:10

Witam chciałbym zapytać jaka stawka godzinowa jest na Start, na stanowisku Pracownik produkcji Z góry dziękuję i pozdrawiam
Zainteresowany

21.09.2020 09:26

Na jaki adres e-mail można do was wysłać swoje CV? Pozdrawiam

21.09.2020 10:03

[email protected]
Chetny

17.09.2020 20:32

Witam! Co jest potrzebne by pracować jako konstruktor jakąś szkołe, kurs czy co bo tak szczerze to nie wiem a jestem ciekawy. I jak to wygląda od kuchni ta praca bo mam sporo pomysłów na kotły i projektów ale jak to wyglada na jakich programach to się robi?

13.07.2020 11:03

Praca na 3 zmiany?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w DEFRO?

Kontakt - DEFRO Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa

Ruda Strawczyńska 103A 26-067 Strawczyn

Nie wiem jaki

26.06.2020 08:03

Czaje się przyjść na operatora CNC do DEFRO. Czy powie mi ktoś coś więcej o pracy, atmosferze, zarobkach i kierownictwie ? Bo nie wiem czy jest sens wysyłać CV...
Nie wiem jaki

30.06.2020 20:39

Jako nowy pracownik mogę liczyć na 3 z przodu za 40h tygodniowo ? Czy doliczając do tego jakieś nadgodziny ?
Operate

05.07.2020 19:11

Na prasach czy laserach masz stawki jak już kumasz co robisz 16-18 zł na rękę. Do tego masz kilka stówek premii za frekwencję itd. Dlatego 3 wychodzi z przodu.

11.06.2020 09:22

Jakie zarobki na montażu?

13.06.2020 20:55

Praca na akord. Tyle ile zrobisz tyle zarobisz
Inżynier

11.05.2020 18:30

Witam serdecznie, Czy ktoś z działu konstrukcyjnego / technologicznego mógłby przybliżyć jaki poziom zarobków można osiągnąć jako KONSTRUKTOR z doświadczeniem? Czy konstruktorzy mogą liczyć na jakieś szkolenia, np. z oprogramowania, językowe, związane z tym przemysłem? Jaka atmosfera panuje w dziale, tzn. jest współpraca i wsparcie czy raczej ciągła napinka i wyścig szczurów? Będę bardzo wdzięczny za informacje i opinie.
Job

11.05.2020 11:35

Witam czy firma poszukuje obecnie pracowników na produkcję?

11.05.2020 11:51

Dzień dobry.Tak .Poszukujemy pracowników produkcyjnych.Zapraszamy
dunia

30.04.2020 21:35

pracuję kilka lat i nie narzekam bo ile u mnie w dziale zrobisz tyle zarobisz, są tacy co im wystarczy minimum, a niektórzy wolą więcej
Wit

29.04.2020 14:33

Witam Ile może zarobić spawacz ?

26.04.2020 23:01

Miały być pewnie obiektywne opinie o pracodawcy a tu jak zwykle polonezy we własne gniazdo srają. w (usunięte przez administratora) byli i (usunięte przez administratora) widzieli. Dyscyplina się nie podoba?. Bo jak sie do pracy idzie na pogaduchy i strojenie (usunięte przez administratora) min to cóż ... zawsze będzie źle. Ja daję łapkę w górę dla Defro . Kiedyś w CV pomoże .

26.04.2020 22:31

Brawo

26.04.2020 22:51

Dupki pieprzone Trzeba konkreta żeby Wam dowalił i powiedział o co chodzi w życiu
Brawo

26.04.2020 22:54

Anonim jesteś wielki... są porównania , które się w tych kwestiach kasują
Badyl

26.04.2020 22:42

Zakład technologicznie zaawansowany, jest git nie trzeba młotem napier...ć. jest spoko alternatywa dla pracy za granicą... przynajmniej teraz na miejscu siedzę z rodziną a nie wycieczki po świecie za kasą. a co do kasy też jest spoko. Jak człowiek chce to zarobi. Ogólnie jest dobrze.
magister

26.04.2020 22:44

dobra robota na i na miejscu ... potwierdzam.
Jakiś inny

26.04.2020 21:48

Pracowałem kiedyś w tej firmie i moim zdaniem oni mają problem z organizacją po prostu. Wiele rzeczy chaotycznie, spawacze przychodzili do pracy jak chcieli i na którą chcieli i pracowali jedni po 10, a inni po 3 godziny, nie wiem od czego to zależało. Teraz robią kominki, ciekawe jak z jakością? Bo z kotłami różnie bywało:)
grzejke

26.04.2020 22:09

starzy spawacze dopisywali godziny i brali lepsze roboty, a teraz jak się wzięli to pełno złych komentarzy

26.04.2020 22:23

Biorę to na siebie.Tak racja było może lightowo, a teraz będzie racjonalnie.
LUNA

21.04.2020 22:58

Praca jest pracą każdy z nas podejmuje to wyzwanie , rozumie warunki itp. nie mam nic do zarzucenia firmie jesli chodzi o te spory. Bardziej mnie dotyka to że pracownik który poświecił dla tej firmy X-lat jest dla nich traktowany jak nowicjusz .... Mój przykład kilka lat pod jednym kierownikiem (były zgrzyty jak to w takiej firmie) nagle moment ni z gruchy ni z pietruchy wariant przeniesienia mnie i towarzysza pracy na inny dział , pytanie , czemu my ? Bo jeśli my nie przejdziemy będą zwolnienia reszty nowych (a raczej starszych którym ciężko będzie o prace ) pracowników . My młodzi wiekiem nie stażem bardzo byliśmy w tej grupie zżyci choć nowi i staży pracownicy byli starsi ... Bum rozpadło się towarzystwo. Nasza decyzja była prosta inny dział inni ludzie inne obowiązki ,dla firmy i dla ludzi z którymi przyszło nam wywiązywać się z obowiązków . I tu koniec bajki , firma liczy zyski nie liczy na pracownika który swoje oddał (+kasa którą jak każdy dostaje , ale każdy nie wie ile zarabia ...SĆIEMA) Firma lepiej niech pomyśli DH czy to ma sens . POZDRO LUNA ŚWIATŁA (jak blask płomieni z paleniska kominka) gdy każdy może znaleźć spokój
Kiku

20.04.2020 15:24

Powinni się wziąść za tych cwaniaczków co wykorzystują wirusa żeby napchac kieszenie. Zgłoście to panowie niech sprawdzą czy faktycznie przez wirusa ma straty. (usunięte przez administratora)
Jak to

20.04.2020 17:36

Gowork i tak usunie komentarze, a i pewnie info dostaną IP jako Defro, tylko abonament kupią.Poczytajcie o działaniu tego cud portalu.A nikt myślący nie szuka pracy po opiniach na Gowork i się nimi nie sugeruje bo zawsze piszą tylko niezadowoleni więc u każdego pracodawcy te same pomyje najczęściej zwolnionych lub słabych pracowników . Jak ktoś jest dobry to wszędzie jest zadowolony bo jest doceniany.I takie kółeczko , a to tylko wypociny słabeuszy .
Szerlok

20.04.2020 21:04

No patrz, te niewdzięczne pracowniki. Nie doceniają pracodawcy łaskawcy. Pracowniki słabe, pracodawca dobry. Im się należy figa, jemu pochwały. Opinie niezadowolonych myślący biorą pod uwagę, bo nikt myślący nie myśli że pracodawca jest na pewno Łaskawca i cię będzie szlachetnie szanował bez skazy jak tylko okażesz pracowitość i umiejętności, że cię będzie na bank doceniał a nie wykorzystywał. Przewaga niezadowolonych wpisów wynika stąd, że tam jest więcej pracowników narzekających niż chwalących, a jak ktoś jest zadowolony to nic nie pisze, bo nie czuje potrzeby. Pochwały to tu piszą tylko kierowniki chyba żeby wizerunek ocieplić. Dobrego pracownika zawsze doceniają-ale że niby tu :)? Praca tutaj to taka żyła złota, że jak ktoś został zwolniony to krytykuje firmę z zawiści dlatego, że takie ciepełko stracił.
Monterro

09.10.2019 19:33

Jeśli chodzi o pracę w Defro to polecam pracę na Kominkach. Praca na hali pod dachem, zarobki moim zdaniem ok, ale najlepsza jest chyba atmosfera na hali. Z kierownikiem da się dogadać i robota nie jest ciężka ale trzeba być dokładnym i zachowywać ładny wygląd kominków, które się składa
Fiku

20.04.2020 07:53

Płakać się chce żal mi ludzi którzy jeszcze tam muszą pracować. Nie polecam.!!!!!!
Rozwalerro

20.04.2020 14:20

Monterro namawia, cieszta się że na hali pod dachem, bo mogłoby być na hali bez dachu i z własnym parasolem :)

16.04.2020 20:10

Pawel

19.04.2020 13:21

Mniej wiecej tyle co placenie ludziom na czarnonpod stolem byle by ukryc obroty firmy i pokazac jak zle sie z firma dzieje. Skoro chcecie przestrzegania prawa pracownikow by sie nie obijali w pracy to im placcie jak nalezy a kamery nie beda potrzebne i badzcie uczciwi wobec Panstwa. Bo wydebic milionowe odszkodowania to chcecie ale kosztem jak zwykle pracownikow a dziwicie sie ze ktos na fejsie woli posiedziec. Placa taka u was na 4 brygadowce co gdzie indziej niewiele mniej na 1 zmianie gdzies w sklepie co niewiele sie dzieje. Skoro wymagacie od innych wymagajcie od siebie...
Fiku

20.04.2020 07:50

A to nie Ty piszesz hubercik? Czy to ten (usunięte przez administratora) kierownik. Większych krętów nie widziałem. Nie polecam tej firmy.
mihailow

19.04.2020 19:05

Interesowałem się ogłoszeniami o prace w/w firmie. Po tym co tu przeczytałem, mój plan spalił na panewce. Podziękuje i będę informował ludzi takich jak ja o istniejącym forum . Dziękuje gowork i Wam zatrudnionym. Pozdrawiam i życzę szczęścia w poszukiwaniu pracowników.

27.03.2020 09:37

Czy można liczyć w DEFRO Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa na prywatną opiekę medyczną?
Lekosz

18.04.2020 12:56

No jasne. Zajmujesz się sam sobą to będziesz miał opiekę prywatną wtedy :)
KAROL

19.04.2020 13:13

Jak sobie sam oplacisz w pzu co jest jedynie strata pieniedzy bo gorzej jak na nfz mowia na infolinii co innego a co innego wychodzi i glupio sie tlumacza ze nie maja obowiazku miec cennika za uslugi itp. Heh smiech na sali.
Johny

17.04.2020 15:18

To Prawda co pisza koledzy z dołu , terroryzowanie ludzi , ciagle kontrole na kamerach obcinanie godzin premi , za piece spawaczom pensje bo ktoś kilka sekund po 6 na stanowisko pracy przyszedl lub wyszedl kilka sekund wczesniej niż 14:05 , przerwa do tej pory byla 20 minut i bylo dobrze teraz 15 zeby ludzie zjeść wypic herbaty spokojnie nie mogli , telefony zapomnijcie samo wyjecie telefonu jest 50 zl bo zaraz zdjecia robią , wykorzystuja sytuacje żeby ludzie się SAMI pozwalniali , mysla ze ludzie to roboty co nie musza jesc pić isc do kibla ani nic , a ten co niby pisze ze nie jest tak jak pisali koledzy nizej to pewnie Kierownik Kominkow co Kolega mlodego Prezesa.
Johny

17.04.2020 17:47

Nie nie przeszkadza mi 15 minutowa przerwa , zakaz telefonu też nie godziny pracy haha to chyba od teraz a do niedawna jak oczywiście byla robota i bylo pilne ludzie w nocy o północy przychodzili to co było dobrze nikt sie nie (usunięte przez administratora) , kierowniki w prosby o soboty chodzili zeby przyjść i po plecach klepali , skoncz gadać o tych zwolnij sie bo to żałosne niedlugo firma sama zwolni ludzi bo o to tu chodzi , (usunięte przez administratora) i zdrowia jak potrzebny czlowiek to super ladnie a jak nie potrzebny to zwolnić , zamiescilem ta opinie żeby ten kto ma przyjść niech wie gdzie przychodzi , dobrze to jest na rozmowie o robote ze bedzie niewiadomo co a potem każdy kierownik i reszta leje na pracownika nara
Szok!

17.04.2020 19:04

Czytam i nie wierze!!!! Pracodawca przestrzega prawa pracy? Chce egzekwować regulamin? Nienormalny jakiś! Człowiek chce na spokojnie przyjść spóźniony, pogadac przez telefon i sprawdzić Facebooka przy kawce a mu zabraniają... przecież w każdej normalnej firmie to jest naturalne, ze można sobie jeszcze gazetkę przynieść i w kiblu spędzić 2 godziny.... chorzy ludzie w tym Defro... sadyści
Cwanylis

18.10.2019 10:55

Witam. Czy wie ktoś coś o stawce jako kontroler jakości.
Bibek

06.02.2020 14:40

Osobiscie z tego co wiem to tak jest bo szukaja oszczędności. A słyszalem, że na chorobowym to płacą chyba 60 czy 70% moze 75 bo tak mi mówili. A czy to prawda to mozliwe, ze tak jest bo nie tylko ja się przejechałem na tej firmie co innego mówia obiecuja a co innego jest.
MasterMont

09.04.2020 15:30

To chyba pracujemy w innych firmach
art

08.04.2020 21:11

Witam, z innej beczki - czy kominki defro home sa dobrej jakości ? Czy są porównywalne do koboka, czy bardziej bliżej im jakością do kratek ? Dziękuję z góry za opinię i pozdrawiam :)
Bartek

09.04.2020 15:28

Ja pracuje na montażu końcowym w defro na kominach na h6 i kontrola gnębi jeśli jest coś nie tak :D mnie to (usunięte przez administratora)ale chyba dzięki temu są ok.

01.04.2020 20:05

Panowie jak wygląd praca u Was w dobie Coronawirusa ? Pracujecie? Macie zachowane środki ochronne, odstępy między pracownikami ?

Zostaw merytoryczną opinię o DEFRO Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa