Volvo Trucks Polska

Adres: Al. Katowicka 215, 05-831 Młochów

Wszystko co musisz wiedzieć o sygnalistach!
Monika Stasiak-Magryta
Pracowniku, poznaj swoje prawa
jako sygnalista!
Ewelina Jasion
Poznaj głos eksperta, czytaj więcej
Pracodawco, jesteś gotowy na ochronę sygnalistów?
§ Zgodnie z ustawą z dnia 14 czerwca 2024 r. o ochronie sygnalistów (Dz.U. 2024 poz. 928)
Pracowniku, poznaj swoje prawa jako sygnalista!
Monika Stasiak-Magryta
Poznaj głos eksperta, czytaj więcej
Pracodawco, jesteś gotowy na ochronę sygnalistów?
Ewelina Jasion

Opinie o Volvo Trucks Polska

Wyszukaj opinięsearch

Zadowolony Pracownik

W Volvo Trucks Polska pracuję już piąty rok i nie mogę złego słowa powiedzieć. Super atmosfera pracy, można wręcz powiedzieć rodzinna, adekwatne wynagrodzenie, które co jakis czas jest waloryzowane i stosownie podnoszone, masa benefitów, eventyy firmowe - nie ma na co narzekać :)

Michu

wynagrodzenie jest bardzo dobre, są premie i inne dodatki. Trzeba pracować i starać się jak wszędzie ale chociaz placą solidnie. Prawko sie przydaje na sam dojazd do pracy, ale pbsługa klienta jest na miejscu stacjonarnie i nie musi wyjezdzac z seriwus

Odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu, z żalem pożegnałem młochowskie biuro. System wynagrodzeń, atmosfera i przede wszystkim ludzkie podejście do pracownika takie jak w Volvo, są wręcz niespotykane w innych firmach w Polsce. Pracę zmieniłem po 13 latach, ale gdyby nie przeprowadzka - nie zmieniłbym na pewno w najbliższym czasie

@Pracownik

Bardzo dziękujemy za te lata współpracy i za każdą Twoją cegiełkę, która przyczyniła się do tego, jaką firmą jesteśmy. Życzymy powodzenia w nowym miejscu, a nasze drzwi zawsze są otwarte :)

Reprezentant handlowy Nowy wpis

Dzień dobry, Zauważyłem ogłoszenie że firma szuka Reprezentanta handlowego do obsługi terenu Północ (Szczecin, Sycewice, Pruszcz Gdański, Olsztyn) . Jednym z wymogów jest doświadczenie 5 letnie w branży motoryzacyjnej. Czy firma rozważy osobę z doświadczeniem z branży maszyn budowlanych?

@Reprezentant handlowy

Dzień dobry, oczywiście :) Serdecznie zapraszamy do zaaplikowania : https://jobs.volvogroup.com/job/Sycewice-Reprezentant-Handlowy-%28Region-P%C3%B3%C5%82noc%29-76-256/1137318955/?feedId=361555

Reprezentant handlowy Nowy wpis
@Volvo Trucks Polska

Dziękuję za odpowiedź, pomyślę nad złożeniem aplikacji ;)

Connor Nowy wpis

Chciałbym zapytać o stanowisko specjalisty ds części, a mianowicie jakie są godziny pracy? Jaki obowiązuje dress code? Zakres obowiązków bardziej pasuje do stanowiska magazyniera - czy zatem jest to stanowisko magazyniera z dodatkowymi obowiązkami ale pod inną nazwą?

Pawel

Witam Pracowalem w Volvo Trucks w Mlochowie Razem Z Mama . Mama Prace Biurowe Sprzatanie Pomieszczen ja natomiast Sprzatanie Stanowisk po Naprawie Ciezarowek czy moglbym Dostac jakis Kontakt Na Namiar do Firmy Na Dzial Rekrutacje z Gory dziekuje 515836553

Jola

Słyszy się dużo pozytywów o pracy w Volvo. Syn myśli o praktykach w Będzieszynie. Czy firma przyjmuje uczniów ze szkół czy tylko doswiadczonych mechanikow?

@Jola

Dzień dobry, Chętnie przyuczamy do zawodu uczniów szkół branżowych, technicznych oraz uczelni wyższych. Oferujemy praktyki oraz staże. Wielu naszych mechaników trafiło do Volvo własnie dzięki praktykom i pracuje do dziś :) Serdecznie zapraszamy i zachęcamy do kontaktu z Działem HR - [email protected]

brak
Przebieg rekrutacji

sprawnie

Pytania

Czy zawsze trzeba przyjechać do Młochowa?

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Nie dostałem pracy

Odpowiada mi ta oferta pracy na stanowisku Konsultant Centrum Obsługi Klienta. Poznam tutaj widełki zarobkowe i przykładowe szkolenia, z jakich można skorzystać jako pracownik? Z góry dziękuje :)

@anonim

Witaj, W Volvo Trucks naszym priorytetem jest rozwój Pracowników, dlatego zapewniamy wiele szkoleń technicznych i specjalistycznych (są to szkolenia stacjonarne, online oraz wyjazdowe). Volvo posiada własną Szkołę Serwisową, która organizuje mnóstwo szkoleń zarówno wewnętrznych jak i zewnętrznych. Jako Pracodawca wspieramy również naukę języków czy zdobywanie cennych kwalifikacji i certyfikatów. Serdecznie zachęcamy do aplikacji na wskazane stanowisko. Podczas procesu rekrutacyjnego udzielamy równiez informacji o proponowanym wynagrodzeniu :)

Tommy

Jakie są aktualnie stanowiska na ktore firma przyjmuje?

@Tommy

Witaj, obecnie rekrutujemy na stanowiska: -Specjalista ds. Gwarancji w Pruszczu Gdańskim, - Mechanik/Elektromechanik w 5 naszych lokalizacjach: Młochów, Pruszcz Gdański, Dąbrowa, Pietrzykowice oraz Długołęka, - Instruktor Szkoły Doskonalenia Jazdy w Młochowie, - Asystent Działu Sprzedaży - Siedlce/Lublin - Młodszy Specjalista Obsługi Klienta - Skawina Zachęcamy do odwiedzania naszej strony karier i aplikowania :))) https://www.volvogroup.com/en/careers/job-openings.html#page=1&countries=Poland&organizations=Volvo%20Trucks

XYZ

Volvo Trucks Polska poszukuje osoby na stanowisko Mechanik. Czy ktoś z Was brał udział w procesie rekrutacji? Napiszcie, jak wyglądała rozmowa kwalifikacyjna!

Kamil
@XYZ

Najpierw była rozmowa telefoniczna z panią z Hr, a później spotkanie w serwisie z szefową i hr. rozmowa była bardzo miła a samo miejsce bardzo ładne

Jurek
@Kamil

grunt, ze daja znac jaka decyzja bo wiekszosc firm nie dzwoni nawet

Sylwia

Hej, mój mąż chciałby aplikować na DevSecOps Engineer. Akurat ma 10 letnie doświadczenie i zakres obowiązków jest mu całkiem dobrze znany. Tylko jakoś nie mogę znaleźć info na temat zarobków, ktoś wie jakie są u nich widełki płacowe na stanowiskach inżynierskich?

@Sylwia

Dzień dobry, w chwili obecnej Volvo Trucks Polska nie posiada otwartych procesów rekrutacyjnych do Działu IT. Wskazane przez Panią stanowisko może dotyczyć oferty pracy Volvo Polska z siedzibą we Wrocławiu. Niemniej jednak zachęcamy do śledzenia ogłoszeń na naszych stronach :)

Misia

Słyszałam wiele dobrego o tej firmie od znajomej ze studiów, zawsze wypowiada się w samych superlatywach i zawsze zachwala. Naprawdę jest tak super? Jak wyglądają zarobki dla osob poczatkujacych np w sprzedaży?

@Misia

To bardzo miłe móc czytać takie słowa :) Od lat nieustannie troszczymy się o zadowolenie oraz satysfakcję naszych Pracowników. Są oni fundamentem naszej działalności i bez nich żaden sukces firmy nie miałby miejsca :) Dbamy równiez o wynagrodzenia pracowników, dlatego każdego roku dokonujemy ich rewizji by zapewnić konkurencyjne stawki. Zapraszamy do sprawdzania aktualnych ofert pracy! :)

Ilona

Hej, widzę że mają w dalszym ciągu aktywną ofertę na stanowisko Specjalisty ds. obsługi klienta i mój mąż myśli czy aplikować :) widzę, że w obowiązkach jest wystawianie FV, może ktoś wie w jakim programie? Bo niestety mąż tylko zna WF-MAG. Czy pakiet socjalny, który oferują jest w 100% przez nich finansowany?

Darek
@Ilona

Hej, pracujemy na programie GDS, ale wszystkiego idzie się nauczyć :) Socjal jest bardzo bogaty, duzo benefitow i roznych akcji. Pracodawca oferuje na prawde bardzo duzo

Klient :)

Współpracuję z Volvo Trucks od kilkunastu już lat, a dzięki kilku osobom, które przekonały mnie do marki , 100% mojej floty to właśnie Volvo i nigdy sie to nie zmieni.. Ludzi z którymi od początku podpisuję kontrakty traktuję jak rodzinę. Zawsze czuję, że chcą jak najlepiej dla obu stron.. To rzadkość spotykać tak uczciwych i transparentnych ludzi w firmach, z ktorymi podpisujesz umowy na kilka zer ;) Polecam

Irek

czy warto jeszcze aplikowac do Volvo? Podobno zamykaja fabrykę, a ofert pracy dużo

@Irek

Drogi Irku, jesteśmy Volvo Trucks, czyli odrębną spółką z Grupy Volvo. Jesteśmy odpowiedzialni między innymi za sprzedaż oraz serwis pojazdów ciężarowych w Polsce . To prawda, że planowane są zmiany w fabryce autobusów we Wrocławiu, ale w żadnym stopniu nie dotyczą one naszej firmy. Serdecznie zapraszamy do aplikowania :)

Volvo Trucks Polska

dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą :) Spieszymy Panu z odpowiedzią. Takie dodatkowe uprawnienie jest mile widziane, ponieważ jest to nie tylko dodatkowa wiedza i umiejętności, ale często okazuje się być dużą pomocą i ułatwieniem w pracy serwisu. Specjalista Obsługi Klienta pracuje w pełni stacjonarnie, natomiast może zdarzyć się potrzeba np. przestawienia pojazdu – i tu wówczas przydaje się to uprawnienie ???? Również naszym Pracownikom oferujemy dofinansowanie takiego kursu, które cieszy się dużym powodzeniem :) Serdecznie zapraszamy!

Zadowolona

Cały marzec były organizowane aktywności dla Kobioet z całęj Polski - spotkanie z ditetetyczką, cytobu, zakwasownia, spotkanie z psychoonkologiem, z Panią Natalią De Barbaro, i inne. Bardzo doceniam, że firma o nas tak dba.

LO

Karta Volvo (doładowywana co miesiąc), Karta Multisport,, opieka medyczna, ubezpieczenia grupowe, bonusy świąteczne i paczki, pikniki rodzinne, integracje, dofinansowywanie wypoczynku, nauka języków, sezonowe owoce w każda środę (ogromny wybór i ogromna ilość), program rekomendacji pracowników, różne dofinansowania z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych (np okulary korekcyjne, pożyczki pracownicze). Dużo i jeszcze więcej ;)

Niki

Czy firma przyjmuje uczniów na praktyki?

@Niki

Cześć, jak najbardziej - oferujemy uczniom zarówno praktyki jak i staże :)

Ilona

A czy jest szansa na przyjęcie osoby na stanowisko blacharza samochodów ciężarowych, która dopiero co zaczyna z tym swoją przygodę i nie ma zbyt dużego doświadczenia? :) Mój chłopak tym się pasjonuje, ale ma niespełna dwa lata w tym zawodzie. Na jakie wynagrodzenie w Volvo Trucks Polska można liczyć na stanowisku takiego blacharza?

@Ilona

Oczywiście, że tak! :) Zarówno nasza firma Volvo Trucks, jak i cała branża motoryzacyjna rośnie w siłę, dlatego jako Pracodawca robimy wszystko, by zapewnić naszym Pracownikom odpowiednie warunki do poszerzania wiedzy i zbierania cennego doświadczenia. Stawiamy na ludzi z pasją, którym tak jak nam zależy na rozwoju. Obecnie na stanowisko Blacharza poszukujemy kandydatów w trzech naszych lokalizacjach: Pruszcz Gdański, Długołęka oraz Młochów. Zapraszamy do zajrzenia w zakładkę "Dołącz do nas!" i zachęcamy do aplikowania! ⁠:)

• Brawo

Volvo Trucks Polska

Cześć, aktualnie poszukujemy Specjalisty Obsługi Klienta do 3 naszych lokalizacji - Skawiny, Pruszcza Gdańskiego oraz Młochowa. Proponowane wynagrodzenie ujawniane jest w procesie rekrutacyjnym na etapie składania oferty Kandydatowi. Każdy nasz Pracownik ma szansę szeroko pojętego rozwoju, jak i również awansu. Inwestujemy w pracowników na każdym poziomie stanowiska. Mamy wiele przykładów osób w firmie, które zaczynały właśnie na stanowisku Specjalisty Obsługi Klienta, a obecnie kontynuują swoją karierę w innych działach firmy lub na stanowiskach zarządzających :)

kandydat
@Volvo Trucks Polska

Widełki wynagrodzenia nie są ujawniane, bo takie niskie ?. Co skutkowało by mniejszym zainteresowaniem ?

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w Volvo Polska?

Ricky

Jest multisport, jest i opieka medyczna. Są też paczki świąteczne i szereg innych dodatków

@Stary
@Pytanie

Tak są, dla całej załogi. I wyjazdy i wigilie i wyjścia na kreglę i piwo. A latem wyprawy rowerowe. Super

Eryk
@@Stary

Potwierdzam !

Szczśliwy pracownik

Zapytajcie ludzi w innych oddziałach. W Lublinie już trzy osoby odeszły... z Volvo Trucks. Kolejne osoby planują zrobić to samo a szkoda bo naprawdę mają wiedzę.

@Stary
@Szczśliwy pracownik

U nas w Długołęce dpbre. Szef zabrał nas ostatnio cala ekipa na integracje w gory. Nie dosc ze dobrze placa to jeszce daja inne rzeczy.

Ryba
@Szczśliwy pracownik

Czy na pewno masz na myśli Volvo Trucks Center z Kalinówki k. Świdnika? Nie jest prawdą to, co piszesz i możesz wprowadzać ludzi w błąd...

Aleksandra

Dużo inicjatyw pracowniczych, z którymi nie spotkałam się nigdzie indziej. Firma bardzo dba o pracownika

ZZZZ
@Aleksandra

Jakie są te inicjatywy? Mogłabyś wymienić kilka? Co firma robi dla pracowników fizycznych?

Katarzyna
@ZZZZ

Tego jest bardzo dużo, sporo info na FB trochę na stronie, Instagramie itd.

Janek

Trudno doszukać się jakichkolwiek negatywów pracy w Volvo Truck. Wiadomo, jak już się tu jest to wszystko jest oczywiste, ale rozmowy z przyjaciółmi, znajomymi i rodziną potwierdzają, że pracujemy w wyjątkowej firmie w której pracownik jest naprawdę ważny i ja to tak odczuwam. Polecam każdemu, a że gdzieś komuś się „przejadło” - bywa, każdy jest wolnym człowiekiem i może trzeba czasami wyjść, żeby zobaczyć jak dobrze jest w środku. Dla jednych i drugich gorące pozdrowienia !

banerbaner

Zostaw merytoryczną opinię o Volvo Trucks Polska - Młochów

• Jak się pracuje w Volvo Trucks Polska?
  • Jakie są opinie pracowników o pracy w Volvo Trucks Polska?
  • Jak wygląda rekrutacja do firmy Volvo Trucks Polska?