Jak dużo osób pracuje w ZPCH P.W. Nowex?
Cześć! Podajcie mi proszę adres firmy
masakra spóźniają się
Czy sprawa z płatnościami dla pracowników firmy ZPCH P.W. Nowex została jakoś rozwiązana? Nie ma już tego problemu? Pytam, bo firma poszukuje Kierownika budowy http://www.nowex.com.pl/praca.html i potencjalna osoba na to stanowisko na pewno chciałaby to wiedzieć.

@JW czyli TY też miałeś taką sytuację z firmą ZPCH P.W. Nowex? Próbowałeś coś z tym zrobić? Jak wygląda aktualna sytuacja z Twoimi pieniędzmi?
@xx a zgłaszałeś gdzieś to, że firma ZPCH P.W. Nowex zalega z płatnościami? Może warto to zgłosić i wyjaśnić? Czy ktoś miał podobną sytuację, czy może to była jednorazowa pomyłka?
Witam wszystkich zaineresowanych opiniami o firmie NOWEX jeżeli macie ochotę na pracę w formie wolontariatu to polecam.Regularne zaległości w wypłacaniu wynagrodzeń to standard w tej firmie.
ciekawe kto z pracujących fizycznie w tej firmie daje takie pozytywne komentarze ? pracuje tu już troche i wiem jak to wszystko wygląda
No jak to kto, klan prezesa broni dobrego imienia firmy.Ci którzy tak bronią powinni pojechać do Francji z zerowym kontem bo wypłat niema i wtedy niech chwalą jak to dobrze jest w NOWEXIE.
Prezes firmy zapewne zna to powiedzenie "ty mi zagraj a ja ci zapłacę"byłoby całkiem nieżle gdyby się tego trzymał.Napewno firma wiele by zyskała w oczach opiniodawców.Pracować trzeba wszędzie i w każdej firmie są jakieś plusy i minusy no ale te zaległości z wynagrodzeniem to już przesada.
Na stronię internetowej napisali, że poszukują kierownika budowy z pełnymi uprawnieniami na instalacje sanitarne i sieci zewnętrzne. Obiecująca oferta :)
Witam. Pracuje w tej firmie juz jakies 5 lat i jeszcze sie nie spotkalem z firma ktora daje dojazd i zakwaterowanie. 6,5 euro to dostaja ludzie na poczatek no chyba ze ktos nie wie co ma robic i sie plata po robocie jak idiota to sory ale nawet najwiekszy laik takiego zwolni. Co do syna (laika) to nie byl bym taki pewny czy jest laikiem bo dzoswiadczenie ma spore co wiele razy udowodnil w polsce i za granica. Jakbys jeden z drugim go poznal to bys nie oczernial kogos kto wykonal swoja role bardzo dobrze. Odrzucil wlasnie laikow co nie potrafili zrobic nic z projektu tylko po swojemu a to juz jest zalosne. takze patrzcie sie na siebie a nie na kogos. Polecam bo nie jest zle.
Lata świetności tej firmy to koniec lat 90-tych i początek 2 tysiąclecia. Firma była prężna, ludzie super, zarobki niezłe, a i można się było dużo nauczyć. Poźniej wszystko się zmieniło...
Miałem nieprzyjemność poznać poznać właściciela tej firmy. Jest to osoba, która pisemnie umawia się /dokładnie :drogą @/, a później podczas spotkania, wypiera się poczynionych ustaleń. Nie polecam, omijać z daleka! Zauważyłem też, iż pracownicy jak mają coś szefowi powiedzieć, to się trzęsą ze strachu w obawie przez reakcją szefa. WP
Zgadza sie Szef burak kawal (usunięte przez administratora) tyle w temacie nie polecam tej firmy wiesniaczyna jak stachu z lasu:))))
Zgadza się, prezes wysyla syna LAIKA żeby mu wytypował osoby do zwolnienia. Pół brygady to POCIOTKI od niego lub bez pojęcia np mąż sekretarki.
NIE POLECAM, godziny pracy, zjazdy do polski,wypłata to Jedna Wielka Lipa.. Co chwila straszą zwolnienie.Firma żeruje na Naiwności ludzi
Przeglądając zaistniałe komentarze dochodzę do wniosku, że firma ZPCH P.W faktycznie ma problem z lojalnościówką, ale czy Wy kiedykolwiek byliście po stronie pracodawcy a nie pracownika???? Sprawa jest oczywista, nie chciałbym nikogo usprawiedliwiać, ale każdy pracodawca musi dbać o wiele spraw, no ale niestety arek nie wszyscy mają we krwi kulturę osobistą.
Szkoda gadać !
niepolecam tej firmy, na poczatku prezes obiecuje ladnie pieknie zjazd co 2,5-3miesiace, wyplata do 10-kazdego miesiaca a rzeczywistosc jest inna. wyplata jest z opoznieniem placa do konca miesiaca i mowia ze ciesz sie ze masz wyplate i jaka firma placi w terminie. jak przychodzi do planowanego zjazdu po np. 3 miesiacach to niemozna zjechac na urlop do polski bo mowia ze dopiero za miesiac a jak musisz zjechac to daja dyscyplinarke. niepolecam tej firmy, nalezy ja omijac z daleka
Dzwonilem do szefa... niemila osoba.. z ryjem do mnie co ja potrafie. Jakie mam wyksztalcenie..itp. mowie ze pracowalem tu o tu i mam pojecie..a on do mnie to przyjedz pan to pokazesz. Co umiesz.. rozlaczyl sie (usunięte przez administratora)
jak dla ciebie 6,5 euro na godz to malo to zarób w polsce wiecej chyba ze nie umiesz liczyc o tym ze masz dojazd za darmo i mieszkanie to zadne beztalencie zwolnione nie wspomni do oczerniania pijaki to jestecie w 1 kolejnosci bylo nie cwaniakowac i nie pic to byscie robili buraki jedne