MAN Trucks

• Błonia
  • Dąbrowa
  • Pobiednik Wielki

3. Opinie o pracodawcach Niepołomice
  5. Opinie o MAN Trucks Sp. z o.o.

Opinie o MAN Trucks Niepołomice

Nie przegap nowości o MAN Trucks Sp. z o.o.!

Janek

07.01.2021 20:01

Witam wszystkich. Na jakie zarobki realnie można liczyć przez agencję na start? Jak wyglada praca w manie? Jest ciężko? Praca skomplikowana czy raczej prosta do ogarniecia? Jak wyglada kwestia urlopów pracując przez agencje? Jeśli przebywa sie na urlopie to jest on platny czy niepłatny? Czy jest sens przyjmowac sie teraz do mana?
    JAN

08.01.2021 16:00

Zarobki to nie wszystko pomyśl ze pracujesz na 3 zmiany bo tak może b yc i co??
    jureczek

17.12.2020 10:28

witam. jak zarobki w manie ? czy 3500 na reke miesiecznie sie wyciagnie ? czy roznia sie zarobki wprzez man power a bezposrednio przez mana ? bo jak roxzumiem man power to jest agencja ? czy benefity dodatki roznia sie ? wiele jest opinii niegatywnych ze przez agnecje dziekuja za prace po jakims czasie ale cyz jezeli sie jest dobrym,pracowitym do nie dostaje sie kontraktu bezposrednio przez mana ?

26.12.2020 20:48

Jako tymczasowy nie masz dodatków typu wczasy pod gruszą, zarobki takie same.

28.12.2020 08:24

Jest szansa dostać umowę z mana pracujac najpierw przez agencje?
    everest

05.12.2020 11:16

Czy jest sens przyjmować się teraz do MANa? Czytam dużo opinii, że tam przyjmują a za 2 miesiące zwalniają i tak w kółko... Jest szansa na jakąś dłuższą pracę? Czy to prawda, że umowy przez pośrednika są tak skonstruowane, że przed świętami umowa się kończy a następna dopiero zaczyna po nowym roku i tak samo z przerwą wakacyjną?

26.12.2020 20:50

Na dwa miesiące raczej nie, ale obecni mają od chyba 7 stycznia do wakacji.
    Zainteresowany.

17.12.2020 12:19

Czy młody, rozgarniety pracownik ma szansę zatrudnić się i pozostać w firmie? Doświadczenie na produkcji mam, choć nie ukrywam, że wielu rzeczy musiałbym się nauczyć gdyż nie mam manualnych zdolności na poziomie ludzi którzy od dziecka przy czymś dłubali, majstrowali. Jestem pracowity, bezkonfliktowy i szybko sie uczę. Drugie pytanie odnośnie atmosfery bo opinie trochę mnie zraziły, aczkolwiek z opiniami na goworku bywa różnie :) Pozdrawiam.

26.12.2020 20:46

Pewnie ze tak, zalezy jaki będziesz w pracy.
    Przyszły pracownik

04.12.2020 23:04

Witam. Czy z krakowa dojeżdżają ludzie na zmianę do mana?
    juruniu

17.12.2020 10:50

napisz cos o warunkach co ci na rozmowie powiedzieli ?
    Przyszły pracownik

20.12.2020 00:02

Na dzień dobry prosty schemat do zmontowania, nie ważne czy idziesz na linie czy na wózek. Potem zaproszenie na rozmowę z przełożona z logistyki, tam krótka rozmowa, co się umie, ile doświadczenia, co mi się podobało w pracy, co mi się nie podobało w pracy, co wyniosłem z poprzedniej pracy. I co mnie zaskoczyło, kilka pytań technicznych z codziennej obsługi wózka. Ale tez proste.
    Aspirant

18.12.2020 22:50

witam, czy MAN przyjmuje ludzi studiujących zaocznie (soboty ,niedziele)? Może ktoś z kierownictwa jest tu ?Pozdrawiam
    Kiedystobylo

13.12.2020 02:29

Jak tam maniorze? Jak plan produkcyjny na nowy rok? Coś wiadomo?może bym się do Was wrócił bo brakuje mi mojej byłej ekipy.widze że druga zmiana się trzyma
    everest

05.12.2020 11:19

Jak wygląda praca na wózku widłowym? Jest to praca typowo na wózku tzn. rozładunki, załadunki towaru, dowożenie na linię produkcyjną czy też składa się coś ręcznie np. na montażu itp.?
    Już tam nie wrócę

20.11.2020 09:06

Pracowałem w MANie i zostałem zwolniony ok. roku temu razem z wieloma osobami gdy pozbywali się pracowników tymczasowych jak spadła produkcja i zredukowano drugą zmianę. Ale to dobrze- znalazłem pracę która mnie rozwija(sprzedaż internetowa). Nie dość że zarobię lepiej niż w MANie, to jeszcze komfort pracy jest niesamowicie wyższy, a w wolnym czasie mam także czas na np. poczytanie książki czy naukę angielskiego. Też Wam tego życzę. Chyba że planujecie skręcać śrubeczki do końca życia bo to po prostu lubicie i daje Wam to satysfakcję.
    Już tam nie wrócę

25.11.2020 21:15

Bugas to od tyłu Sagub, a Sagub pisał że pracuje na GC210
    ...

26.11.2020 14:04

można się dowiedzieć jak wygląda rozmowa o pracę? Pozdrawiam

27.10.2020 13:47

Cześć. W jakich godzinach jest praca. Tzn. Kiedy zaczynają się zmiany? Dziękuję
    AR2D2

23.11.2020 00:53

6:00 - 14:15 14:07 - 22:22
    Majkel

05.08.2020 01:52

ile realnie zarabia się w manie na produkcji na rękę? Bez żadnych nadgodzin
    michal5152s

20.10.2020 00:06

3500-3600
    Elvizz

09.11.2020 22:32

ktoś inny pisał, że 3700-3800 więc jak to w końcu jest? Jaka jest podstawa (ile na godzinę albo miesięcznie brutto) ile dodatków, ile % premii itp.? Może ktoś konkretnie napisać?

15.09.2020 20:39

Witam chciałbym zapytać czy naprawdę w Manie jest tak źle jak duzo osob mówi? Czy to tylko osoby których się pozbyto tak mówią. Druga sprawa Man wszędzie oferuje się teraz ze mozna zarobic nawet do 5000zł i moje pytanie brzmi czy to jest realne czy to tylko tak podane na zachętę? Ile zarabia sie na produlcji bez dodatkowych sobot. Dzięki i pozdrawiam.
    bes69

17.10.2020 23:31

Ile Misiu pracujesz ?

21.10.2020 09:22

O co dokładnie pytasz ?
    rekrut

01.10.2020 01:50

Witam, chciałbym podpytać o pare rzeczy, czy aktualnie jest sens się zatrudniać przez agencj i czy wiąże się to z jakąś dłuższa perspektywą? Wiem, że aktualnie pracownicy zatrudnieni przez manpower mają umowy do 23.12.2020r. i co potem? Jeśli to rzeczywiście jest praca tymczasowa i trzeba będzie szukać nowej na nowy rok to raczej słaba opcja. Proszę o jakieś rzetelne i konkretne odpowiedzi. Z góry dzięki Pozdrawiam
    Zybi

06.10.2020 14:08

Czy jest realna szansa że przed św Bożego Narodzenia nie zwolnią? Czy raczej jest duże podobieństwo że zwolnią.Bo taką umowę to ja mam w ........Odpisz jeśli już dłużej pracujesz i znasz te ich praktyki zatrudniania.Czy raczej zostawiają ludzi którzy się starają ,nie chorują i sumiennie pracują.Czy to raczej jest nie ważne i takich ludzi mają gdzieś (mięso armatnie)Pozdrawiam
    Bugas

06.10.2020 23:14

Do Świąt Cię nie zwolnią, zatrudnią Cię do 18 grudnia...a potem jak będzie robota to po 4 stycznia dostaniesz nową umowę...i nie ważne, że pracujesz sumiennie, nie chorujesz, bo takie są zasady zatrudniania.

11.09.2020 16:03

Pracowałem kiedyś, umowa nie została przedłużona podobnie jak większości osób z agencji .
    operator

01.10.2020 10:56

dawno pracowałeś ??
    felek15

18.09.2020 07:25

A jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Słyszałem, że trzeba coś poskładać według instrukcji na rozmowie. To prawda?

29.09.2020 21:24

Cos trzeba zrobić i odpowiednio odpowiadać na pytania. Niektórzy to przeszli, a 2-3 dniach pracy zrezygnowali, tu nie ma wolnej i lekkiej pracy.
    Andrzej

17.09.2020 17:28

W firmie pracowałem ponad rok. Praca nie jest przesadnie ciężka ale jeśli kiepsko trafisz ze stanowiskiem trzeba się troszkę nabierać. Zatrudnienie przez agencję, tygodniowe wypowiedzenie i do widzenia. Pod koniec zeszłego roku poleciało tak ponad 100 pracowników. Dla firmy MAN jesteśmy tylko wyrobnikami, słupki się liczą Pozdrawiam
    Bugas

18.09.2020 21:27

Jak kiepsko trafisz ze stanowiskiem, a niektóre działy ogólnie są "przerąbane", to trudno to nazwać "pracą", szczególnie jak schodzi dużo aut na zmianę, czasami jest więcej zamówień, pewnie teraz tak będzie bo inne fabryki zamykają, Niepołomice będą wiodącym producentem ciężarówek MAN, będzie zap***dol jakiego jeszcze nie było, ale Ty pewnie tego nie spodziewasz się bo pracowałeś tu tylko rok, to co możesz o tym wiedzieć ?
    Pracownik 130

11.09.2020 23:17

Admin kasuje moje linki z artykułami o Manie. Szkoda bo ludzie chcą wiedzieć co się dzieje w tej firmie. Teraz rekrutacja do podniesienia produkcji, a nowy artykuł że Man będzie redukcję robił niby w Niemczech i austrii ale i całym świecie. Ciekawe czy nas i Starachowice też te zmiany uderzą. Pozdrawiam

04.09.2020 10:33

Czy MAN Trucks Sp. z o.o. zapewnia kartę multisportu?
    Komunikacja wewnętrzna MAN Bus

04.09.2020 11:08

Tak, pracownicy firmy MAN Bus w Starachowicach mają możliwość korzystania z pakietu sportowego OK System.
    Pomocny

07.09.2020 08:29

Jeśli jesteś zatrudniony przez Manpower, to mają Multisporta i Medicovera.
    magister_ekonomii

14.07.2020 09:44

witam, czy jest opcja teraz jakichkolwiek przyjęć , bo nie wiem co myśleć , ciężko jest teraz z przyjęciami ? Man Power miał przyjąć, ale nie odezwali się , bo odrzucili mnie , nie wiem czemu , mam magistra Ekonomii , ale to słabe studia
    Gabus

12.08.2020 01:03

czasem wystarczy podstawówka, walniesz błęda i nikt się nie czepia bo przecież chłop po podstawówce, szybko pracuje i rzadko mu się błędy zdarzają ;-) , takich tam trzeba
    Żółtodziób

26.08.2020 17:11

Tak dziś byłem na interview i przyjmują od 11 września.

18.05.2020 23:08

Witam mam pytanie dotyczące kursowania busów trasa Kazimierza Wielka- Man czy kursuje jakiś bus ?
    Nik

25.06.2020 18:39

A gdzie jest odpowiedź? Ta normalna i ta nie normalna???

04.08.2020 21:00

Busów pracowniczych nie ma!! Tylko własny dojazd.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MAN Trucks?

Kontakt - MAN Trucks Sp. z o.o.

Rudolfa Diesla 1 32-005 Niepołomice

magister_ekonomii

14.07.2020 09:57

Witam, czy jest opcja teraz jakichkolwiek przyjęć , bo nie wiem co myśleć , ciężko jest teraz z przyjęciami ? Man Power miał przyjąć, ale nie odezwali się , bo odrzucili mnie , nie wiem czemu , mam magistra Ekonomii , ale to słabe studia.
    Qwe

02.06.2020 12:06

Mnie właśnie wylali z roboty... chce aplikować do mana ale na UR? Apleona chyba tam siedzi? Ilu mniej więcej jest ludzi z UR w fabryce?
    Praktykant

13.05.2020 15:35

Zdecydowanie nie polecam tego zakładu - i nie chodzi o samą pracę ale o sposób zarządzania - lepiej od razu szukać innego pracodawcy.

13.05.2020 21:31

Przepraszam, a jako praktykant co złego wspominasz z tego zakładu ??? No wiem, zarządzanie, ale tam wszyscy studiowali zarządzanie, i oni wszyscy nie znają się na tym co robią>???

12.03.2020 20:12

Nik

16.03.2020 22:56

Masz racje Sagub z działaniem administratora, ale nick "stare dobre" pisał temat niżej o l4 i Pawl e i jest nie usunięty a twoj post na ten temat już tak. Ale "stare dobre" rzadko się wypowiada, więc nie na zbierał punkcików. Szkoda Pa.
    stare dobre

12.05.2020 14:33

Nik, mógłbym częściej ale po co :). Kawałek życia przepracowałem w tej kuźni charakterow. Wielu z was ma rację. Jego wysokość Ger... nie z Rivi - cały czas był chodzącą plasteliną, Trenera słabo kojarzę, ale pakował nie tylko zapał jako trener :). Trenera piłkarskiego pominę szkoda gadać. Grochot z C250, a kto go ruszy jak brat w Jakości i po szyję w .... Szefowej, no i zapunktował po zwolnieniu tego dużego z jakosci. Chodziły słuchy że Pan Kiero 250 i ze dwie inne osoby zdrowo podpiera... na niego. Hasła typu ogień z (usunięte przez administratora) ,umiesz pływać kojarzę z Grzesiem. Generalnie jest tak, jest tam masa sympatycznych ludzi mocno zachukanych - poprawność polityki firmy , kredyty itp. Jest też cała masa karierowiczów sięgających tylko ciut dalej niż własny nos. Miłe nieszczere uśmiechy i z góry ustalone zasady to norma. Cieszę się że dotarłem do punktu gdzie jeszcze w 15 dałem sobie spokój.
    Friedrich

07.01.2020 20:11

A jak tam po Nowym Roku, jakaś podwyżka się szykuje czy znów pół roku negocjacji żeby paręset złotych wysępić zaledwie? Pytam głównie tych co są blisko związków. Ogólnie morale jest kiepskie każdy mówi że kicha będzie.
    Styk

13.04.2020 22:20

FREDRICH szacun ,spróbuję pokazać swój punkt myślenia. Dlatego negocjacje w tej firmie tak długo trwają , bo przy obsadzie np. 500 osób a rotacji 30 w miesiącu ( np. Wypadek przy pracy, choroba , decyzja o zwolnieniu etc.) Nie opłaca się dawać podwyżki wczesniej. Przecież jak jest normalny rynek, nie to co teraz, to nabory pracowników są non stop na śmieciowe umowy. Więc ja podwyżka jest dogadana, to pracownik stały dostaje wyrównanie a ze smieciówki i innych fige i to bez maku a pracownicy dwieście brutto, gdzie dzięki tym zwolnionym wychodzi 149,99 brutto. A zatrudniony w marcu czy nieraz w kwietniu nie dostanie wyrownania, czyli nie jest kosztem podwyżki styczniowo lutowo marcowo kwietniowej.
    O k...

17.04.2020 20:55

Kolego , co masz na myśli mówiąc, że nikt na rynku pracy nie potrzebuje starych???. Co? Fabryka wypluwa? Masakra, ludzie im starsi tym lepiej dopasowani i pomogą. ..Żal. ludzie naprawdę chcą pracować, a nie ,ze ty tak piszesz,to co, w tym zakładzie tylko zużyć ludzi i jest ok????
    man_oracz

02.04.2020 12:45

ktoś coś wie o jakimś porozumieniu odnośnie tego przestoju?
    man_oracz

05.04.2020 19:48

A w ogóle coś lepiej niż tarcza antywirusowa? Czy jedziemy za tarczą?

10.04.2020 14:51

Aktualizacja informacji odnośnie ponownego startu produkcji: ze WSTĘPNYCH informacji, start może nastąpić w tygodniu 18tym (czyli między 27.04-03.05). Jest to TYLKO PROGNOZA.
    Były

25.03.2020 17:28

Przestańcie się łudzić , że produkcja po powrocie , będzie na przyzwoitym poziomie . Po tym pseudo wirusie będzie taki kryzys , że ten w 2008 to była tylko przygrywka , kto będzie kupował nowe auta jak kasy nie będzie. Ci co przez agencje z marszu będą wylatywać i podejrzewam , że ci co na umowę to z 70% do zwolnienia

25.03.2020 21:25

Będzie na poziomie, ale nie wcześniej niż za rok, już przed epidemią mówiliśmy, że nadchodzi ogólnoświatowy kryzys, średnio co 10 lat tak się dzieje w gospodarce, a tu nagle epidemia o której nikt nie myślal...
    Gc250

26.03.2020 21:23

Każdy bogaty wiedział ty światem kieruje kilku bogatych i robią co chcą

23.03.2020 00:25

Co tam u Was ?? Wolne od dziś, a wirus coraz bliżej naszych domów ( u mnie szpital uniwersytecki), albo to (usunięte przez administratora) zaniknie, albo osłabnie, albo w najgorszym przypadku będzie za miesiąc u nas tak jak we Włoszech lub Hiszpanii, będziemy dłużej pewnie na wolnym, nie wiadomo jak się z tego gospodarka podniesie, małe firmy produkujące podzespoły też mają problemy, może my przetrwamy, ale one niekoniecznie, pomoc rządu mydli oczy, składki ZUS powinny być zlikwidowane na ten czas, a nie zawieszone i odroczone na później, jeśli mała firma przetrwa teraz, to zabiją ją potem narastające zaległe spłaty składek ... nie będzie wesoło.. Co o tym myślicie ? Jesteście w domach, macie więcej czasu , piszcie - Sagub z 210 ;-)

23.03.2020 10:05

Zgadza się, jest źle a będzie jeszcze gorzej i to dużo. My nie Chiny i nikt nam nie zabroni na kwarantannie wychodzić gdzie nam się podoba. Już wkrótce podwyżki mocno wyczerpią zaskórniaki i będzie płacz, że wirus szaleje i nie pozwoli nam zarabiać.
    Mao

25.03.2020 05:29

Właśnie zabronili wychodzić z domów, z wyjątkiem zakupienia żywności czy leków. Po ulicach nie można poruszać się w grupach większych niż dwie osoby. Na razie do 11 kwietnia, ale jak sprawdzą się prognozy mówiące o szczycie zachorowań w połowie kwietnia - to do tak do połowy maja może być zamieszanie.
    Man starachowice

20.03.2020 08:53

U was też przestój z urlopu

20.03.2020 17:12

Przestój do 10 kwietnia. Aktualnie nikt nie wspomniał o zabieraniu dni urlopowych. Mamy czekać pod telefonem i być gotowym na podjęcie pracy w każdym momencie.
    Stefan

17.03.2020 15:17

Jak tam biura w fabryce? Przychodzą do pracy czy już zdalnie pracują. Bo pracownicy hali jak pamiętam podejście firmy, będą pracować do puki ktoś nie zemdleje.
    anonim @

17.03.2020 23:26

Jak dotąd jeszcze nie.Pracujemy do ostatniego wiernego żołnierza koncernu VW-Man
    Art

19.03.2020 13:00

Ale (usunięte przez administratora) człowieku jak potłuczony, przecież od Poniedziałku jest postojowe.

18.03.2020 12:50

Piekna cenzura, kasowanie niewygodnych komentarzy, w tym tych o wirusie. Czyżby zapowiadaly sie przyjęcia?
    Pracownik,(zadowolony)

13.12.2018 18:53

Hej po co piszecie takie głupoty nie pasuje praca to się zwalniam i szukam czegoś innego i po problemie idzie głąb od razu po szkole i mu źle idź jeden z drugim na budowę to się ogarniesz raz dwa.A umowy czy obiecywał wam ktoś ze będą bezpośrednio do MANA czy każdy wie na jakich warunkach idzie do pracy albo nie umiecie czytać tylko podpisaleś umowę i co już będzie
    Jaskier

12.03.2020 12:28

E nie wierzę że chciałeś z Buska dojeżdżać. A za 5000 brutto to ciężko mieszkanie byłoby wynająć w Niepołomicach i żyć godnie. Wiesz jakie tu życie drogie jest?
    Stare dobre

12.03.2020 16:08

Chyba nie bardzo ogarniasz koniunkturę. Kto przy zdrowych zmysłach zwalnia się nie mając opcji. Pracowałem sporą chwilę, przeszedłem tam długą drogę. Parę Osób mnie z pewnością pamięta. Start od c210 za czasów Pani, potem już w innej strukturze. Długo wytrzymałem tam, ale mnie to kosztowalo. Mogę powiedzieć sporo o wielu karierowiczach - płci obojga. Wniosek prosty, jestescie, ale jestescie tylko dla statystyk. Pracodawca roku, itp. Każdy stary pracownik pamięta kiero który chciał na siłę udowodnić że pracownik na L4 kombinuje. Z tego kombinowania się Pawłowi nowotwór zmarło. :)
    Ciekawy

11.03.2020 19:52

Panowie i Panie, jakie zarobki na początek na produkcji? Polecacie tą pracę?
    savino

12.03.2020 10:36

5000 brutto plus soboty 100% (przez agencję, na umowach Manowskich - bank godzin). Jeśli jesteś młody i mieszkasz w okolicy - to spróbuj. W najgorszym wypadku będziesz miał w C.V. pracę w "renomowanej firmie". Natomiast ze względu na pandemię i sytuację w transporcie, nie da się przewidzieć na ile ta praca. Podczas ostatniego kryzysu fabryka przez kilka miesięcy była zamknięta.
    Olo

11.03.2020 17:12

Witam czy warto obecnie aplikować do firmy na stanowisko montażowe ?? Dużo się słyszało ostatnio o masowych zwolnieniach z tego zakładu pracowników zatrudnionych przez pośrednika ? Natomiast teraz znów widnieje oferta .
    Brudna Darianna

11.03.2020 19:52

Obecnie sytuacja rozwija się dynamicznie tj.w/zw. z koroawirusem.Możesz aplikować,ale nie ma gwarancji zatrudnienia.Druga zmiana jest przesunięta została na kilka tygodni.Zapewne kiedyś ruszy,ale termin nie jest bliżej określony.Pzdr.
    J23

12.03.2020 10:14

Na linii montażowej się nie pracuje tylko tyra, nie ma czasu na sikanie.Chca nadgonic produkcję a potem zwolnią tymczasowych jak już nieraz bywało.
    J23

10.03.2020 08:49

Straszny kryzys i koszty produkcji, fatalna jakość produktu, ciągłe naprawy,lenie siedzą na L4.I nagle druga zmiana,130 aut dziennie za to pan prezes rzuca 200zł.brutto.Tempo pracy że nie ma czasu się wysikać,czas szukać roboty.
    Gc250

05.03.2020 21:55

(usunięte przez administratora) misie man to rodzina a rodziny się nie opuszcza wiec arbait witaminki dostaniecie po lodziku i będzie dobrze a pozniej na związki będziecie narzekać a sami nic nie robicie
    Misiu

07.03.2020 11:47

Lodzik, witaminki a i na miodzik zostanie????.
    burczuś

07.03.2020 23:12

Prezes łaskawca zgodził się na podwyżkę 200pln. brutto.Miło z jego strony,wielu z nas zwykłych roboli docenia taki szlachetny gest.Tylko...hmmm,tak naprawdę kto na tym wyszedł dobrze???Na razie 3 soboty w kwietniu i praca w Wielki Piątek.Spoko...Dobrze się zaczyna.Wycisną Nas jak cytrynę.

05.03.2020 23:29

AUTO (mat)

07.03.2020 08:51

Co innego Sagub jak sie mieszka we wlasnym domku i sie obrabia pare hektarów
    BułkiOdStahaZabijają

06.03.2020 10:53

Widzę, że w manie bez zmian. Mówią co chwilę coś innego. Człowiek wiecznie się zastanawia, czy będzie robota. Na jednym spotkaniu płaczą że nie ma pieniędzy na podwyżki i jest straszny kryzys, a jak już związki odpuszczą negocjacje o podwyżkach i zarząd da minimalną podwyżkę to okazuje sie, że jest roboty na 2 zmiany. W tym zakładzie jak jesteś pracownikiem produkcji to jesteś nikim. Szkoda że ludzie mają na głowie kredyty i inne wydatki. Mam nadzieję że przyjdzie kiedyś czas, że ludzie się postawią i dojdzie do strajku, który kiedyś już wisiał na włosku.

05.03.2020 20:14

Uwaga, znowu będę szukać pracowników, w maju rusza druga zmiana, aby się lepiej przygotować, w kwietniu trzy soboty pracujące. Miesiąc temu twierdzili ze jest mało zamówień, kryzys itp. po podpisaniu porozumienia nagle wzrosły zamówienia.
    Nh

05.03.2020 21:21

Hehe, zamówienia wzrosły nagle pewnie przez...koronavirusa. ?? A tak poważnie to robota w MANie to jeden wielki rollercoaster. Ciekawe jak długo ta II zmiana ? A i ludzie pewnie zadowoleni po podwyżce ... roboty ??

07.02.2020 09:27

Na jakie narzędzia pracy może liczyć pracownik w MAN Trucks & Bus?

07.02.2020 18:56

Breszka i młotek

12.02.2020 19:15

Bez przesady, ale już tworzą problemy z narzędziami, np. brak akumulatorów do wkrętarek.

Zostaw merytoryczną opinię o MAN Trucks Sp. z o.o.