MAN Trucks

• Błonia
  • Dąbrowa
  • Pobiednik Wielki

3. Opinie o pracodawcach Niepołomice
  5. Opinie o MAN Trucks Sp. z o.o.

Opinie o MAN Trucks Niepołomice

Nie przegap nowości o MAN Trucks Sp. z o.o.!

Janek

15.02.2023 17:47

Pojawiło się ogłoszenie od Sistemy na operatorów wózków widłowych, na transport wewnętrzny, pracowników magazynowych. Warto aplikować? Jakie warunki?

23.02.2023 22:23

To są kwoty brutto z już wliczona premia? Czyli rozumiem że na umowie jest minimalna krajowa okolice 2700-2800 netto?
    Razz

05.03.2023 02:38

bo z bocznych szczególnie Ci z pierwszego "rzutu" ,mogą rozładować Tiry z GLT, poradzą sobie za innych czołowych w razie W również na innych działach . (na pewno nie wszyscy bo Ci co nowi przychodzą to już niektórzy tylko na bocznych potrafią i nic więcej) a wez kogoś z czołowki na wysoki skład to uja ogarnie.
    Słowo prawdy

23.02.2023 15:35

Jacek@sistema dlaczego ciągle przychodzisz na nadgodziny i nic nie robisz tylko z każdym po drodze gadasz ? Nie wiem kierownictwo tego nie widzi ?Przecież ten człowiek robi nadgodziny A on nic nie robi!!!! To są jakieś kpiny.... ci co naprawdę pracują nie zostają na nadgodziny bo poprostu już siły nie mają....
    Boluś

26.02.2023 13:42

Dokładnie tak będzie . Dla nich sobota i niedziela przestoju to duże straty. A o ludzi nie ma co się martwić , dadzą jakiś dodatek za brygady i ludzie będą robić bez obaw :)

04.03.2023 18:20

Zgadzam się z Tobą. Choć zobaczymy jak wyjdzie z Sistema. Jak narazie nie mają ludzi a ludzie z mana za mniejsze pieniądze nie chcą tego samego robić.

02.03.2023 10:20

Manek

02.03.2023 23:17

Dalej chętny??
    Marcinek

28.02.2023 15:11

No witam was Maniorze. Już zaczyna się akcja wyniszczająca pracowników. Z 6 minut zrobili już 5.45 ,ale realnie te wózki to o wiele szybciej jadą , niestety ludzie nie dają się nabrać na wasze tablice . 100 samochodów na zmianę przy założeniu że na pierwszym miejscu jakość ? Nie do zrealizowania! Im to szybciej pojedzie tym coraz więcej będzie baboli niestety. Co najlepsze wielu starych pracowników nie ma zamiaru robić w ciągłym biegu i będą się zwalniać bo ile można wytrzymać(To informacje potwierdzone)Także MANIE - otrząśnij sie!

01.03.2023 00:26

Czekam na te zwolnienia. Odkąd pamietam Ci starzy pracownicy mówią, że będą się zwalniać. Lata mijają, linia przyspiesza, a obo nadal tutaj są.
    Zwykły pracownik

01.03.2023 15:38

Jak dla mnie to jest do zrealizowania. Fajna prosta spokojna praca bez spiny i pośpiechu. Tysiące chętnych jest za bramą na nasze miejsca. Szanujmy pracę, bo żyjemy dla niej i ona powinna być dla nas najważniejsza. Dla mnie samą nagrodą jest to, że pracuję czuję się przez to doceniony. Pieniądze nie są najważniejsze, liczy się praca, dobry zespół i uśmiech przełożonych.
    Zainteresowany

27.02.2023 18:27

Witam. Gdzie najlepiej aplikować ? Gdzie są największe pieniądze? I gdzie można "robić" nadgodziny ? Pozdrawiam wszystkich pracoholików M :)
    Sprzecznosc

27.01.2023 07:10

Uwaga!! Wszystkie te złe opinie z sistemy jak mozna wnioskowac sa z dzialu kabin NOWEGO Na klt sistemowcy nie narzekaja I Bardzo chwala :))

24.02.2023 05:28

Jak nie narzekają. Robią po 13 godzin chodzą jak ząbi. Nie ma kto tam robić obiecują podwyżki a nic nie dostają. Brak benefitow itp. i tak naprawdę zarabiają tyle co my robiąc nadgodziny bardzo dużo bierze 6000 to w Man bez nadgodzin weźmiesz prawie tyle
    Smiech

27.02.2023 16:17

Nie robia po 13 h, ten Co robi to chce, jest Taki jeden I xauwaza ze robi tylko setki, Sam sobie od powiedz czemu... No bo kasa, zapowiada sie w poniedxaielk na caly ty dzien nadgodzin np z gory chociaz nie wie ile bedzie roboty, tak naprawde w klt nawet 4 osoby dadza Rade a na zmiane jest po 10:=) wiec sie do informuj, podwyzki I benefity sa :)

26.02.2023 21:38

27.02.2023 11:39

Dokładnie tak jak mówisz widza to co chcą widzieć. Kibla nie ma a (usunięte przez administratora) się chce. W zamian za to (usunięte przez administratora)się ze idziesz przez lakiernie żeby szybko dojść do auta i nie stać pół godziny w korku by wyjechać z parkingu. Aut w (usunięte przez administratora) a jeden wyjazd. Jak widać nikt tu nie uczy się na błędach bo nowy parking tez ma jeden wyjazd.
    Zwykły pracownik

26.02.2023 15:52

Bardzo fajna lekka i przyjemna praca. Dobre warunki jest umowa, wypłata zawsze na czas. Kierownictwo bardzo pomocne doświadczone i zawsze pomorze. Ogromny rozwój zawodowy. Dziękuję w imieniu pracowników za tak fajną pracę.

27.01.2023 15:24

28.01.2023 20:22

Powiem Ci tak: Jeśli chodzi o magazyn to dasz radę (najwyżej wyjedziesz te 2 min później) Jeśli chodzi o sekwencje też dasz rade (jak są bufory porobione) Jeśli chodzi o podmontaż - nie wiem Jeśli chodzi o linię - Masz 6 min na wykonanie swojej pracy. Jeśli się wyrobisz to masz te kilka sekund
    kal

26.02.2023 12:15

już nie 6 a 5:45, chociaż praktycznie i tak jest mniej podobno, docelowo chcą do 4 zejść, powodzenia
    Kandydat1

15.02.2023 10:22

Zastanawiam się tylko, skoro ludzie tu piszą że w MAN takie Eldorado (zarobki, socjal) to czemu jest taka rotacja ?
    Mack

16.02.2023 19:47

To wyżej jest o sistemie- czyli nowej logistyce. Dział napraw- jeden z najlepszych bo nie masz monotonii tak jak na linii. Jeżeli się znasz na mechanice to dasz sobie spokojnie radę
    tomasz

23.02.2023 16:45

Tylko że tam są nadgodziny zawsze, za to chłopaki po 10 tys potrafią wziąć. Coś za coś.

17.02.2023 10:53

F

23.02.2023 16:40

Walka z administracją o parking.:) Podkultura w MAN, zamiast się "pakować" to zapisz się do zwiazków i walcz.
    Zuza

23.02.2023 13:25

Posiada ktoś rozpiskę godzin busa pracowniczego przez Kazimierzę Wielką?
    Peter

22.02.2023 11:45

Jak jest na dziale podmontazu,dostalem telefon z Randstad..?
    Nieroby

22.02.2023 20:22

Podmontaz-ogolnie same nieroby,za zmiane 10 wyjsc na papieroska,przerwa zaczeta 10min wczesniej skonczona 10min po czasie.1/2czasu pracy podpierasz stanowisko i bajerujesz laski.Wal smiało
    Kumaty

23.02.2023 12:29

Nie wyzywaj od nierobów bo nikt nie jest (usunięte przez administratora) i każdy patrzy się nie urobic a że trafiłeś na linie to masz problem i żal ośle jesteś stworzony do tracki
    Katarzyna

13.02.2023 17:02

Hejka. Odbyłam spotkanie rekrutacyjne (według Pani która rekrutowała pomyślnie) Już minęło parę dni i nadal cisza. Czy ktoś orientuje się ile się czeka na jakąś informację, gdy aplikuje się przez agencje pracy?
    pixel

21.02.2023 15:50

w ogóle szacun za kulturę wypowiedzi, a co do rekrutacji to może zadzwoń, co byś miała pewność, pozdrawiam!
    Katarzyna

23.02.2023 10:02

Chciałabym Ci konkretnie odpowiedzieć jaką cześć składałam jednak nie znam jej nazwy. Dostaje się rysunek techniczny i według niego trzeba złożyć. W pokoju rekrutacyjnym dostrzegłam trzy skrzynki z rysunkami technicznymi i częściami. Sądzę, że w zależności na jakie stanowisko się rekrutuje zostają one przydzielane danej osobie.
    Pytacz123

22.02.2023 11:19

Może to pytanie z tych „lepiej nie pytać” , ale pracuję tam od niedawna i roboty tyle że nie bardzo jest co robić (przynajmniej na moim dziale) , człowiek stoi i patrzy w sufit. Miałem nadzieję , że coś się nauczę nowego , a tu raczej w tył …. Po co zatrudniają tyle osób , skoro tak naprawdę nie ma co robić dla tych starszych stażem ?
    hej

22.02.2023 18:09

Na jakim dziale pracujesz ?
    Sebeq

21.02.2023 17:52

Hej. Jak wygląda praca jako kierowca wewnętrzny?
    Toja

16.02.2023 13:48

Czy manpower to tylko agencja zatrudnienia? Czy to jakieś konkretne biuro Man truck? Co ten manpower ma wspólnego z Man truck ? Przepraszam jeżeli głupie pytanie , poprostu nie wiem
    Łucja11

20.02.2023 15:22

A można sobie wybrać? Bo często jest tak, że najpierw trzeba przepracować określony czas pod agencją, a potem dopiero zatrudnienie pod firmą

21.02.2023 14:00

Pod mana Cię nikt nie przyjmie na logistykę przynajmiej na razie ponieważ nie ma wolnych miejsc, zaczną się robić wolne miejsca to dostaniesz umowę do końca czerwca. Później wchodzi firma zewnętrzna na cała logistykę i będziesz miała albo zaakceptować ofertę firmy zewnętrznej albo za bramę. Co do pracy na magazynie dla kobiet to w manie nie widzę stanowiska dla kobiet.
    Dojazd

21.02.2023 01:38

Dojeżdża ktoś z Igołomii lub okolic ze Zmiany "B" Tel: 514 635 905
    Toja

17.02.2023 19:59

Jak wygląda praca dla mężczyzny na dziale pnaumatyki ? Czego się spodziewać ? Na co uważać ? Proszę o jakieś porady z góry dziękuję
    Skawiniak

17.02.2023 14:53

Czy jest ktoś może zatrudniony w MAN na zmianie A ze skawiny(okolic)?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w MAN Trucks?

Kontakt - MAN Trucks Sp. z o.o.

Rudolfa Diesla 1 32-005 Niepołomice

Zielona pietruszqa

17.02.2023 14:31

Dzień dobry mam pytanie na jaki okres jest umowa przez manpower w ogłoszeniu widnieje że jest to praca tymczasowa operator wózka widłowego czołowego (chyba dostawy).
    Mich

17.02.2023 14:17

Witam dostałem ofertę pracy w Man przez agencję manpower na dział kabin. Jak wygląda tam praca jest ciężko i jak wygląda zatrudnienie z manpower jeżeli chodzi o zatrudnienie ?
    Daisy

09.02.2023 15:09

Witam, czy kobiety tez zarobią w Manie 6000 tys brutto ? Czy to tylko stawka dla mężczyzn?
    Anka

15.02.2023 00:02

Kobiety są w sumie wszędzie, tylko nie na ciężkich stanowiskach (typu gdzie trzeba dźwigać ciężkie rzeczy). Doświadczenia nie trzeba mieć z tego co mi wiadomo, ja akurat pracowałam wcześniej na produkcji ale z są osoby które nigdy nie miały z tym styczności
    Anka

15.02.2023 00:03

Tak, przez manpower

14.02.2023 08:29

NowyJa

14.02.2023 15:54

Odpowiedziałem poniżej :) ja tel. dostałem następnego dnia po rozmowie . Od razu skierowanie na badania itd
    Radek

12.02.2023 14:29

Panowie jak tam praca w sobotę po 8 godzinach ..?? Godzicie się na te warunki czyli po 14.00 płatne 50 % Śmiechu warte tyle krzyku a i tak ogon podwinięty i zostaliście A i jeszcze dlaczego pracownicy z działu kabin przychodzą na nadgodziny w sobotę na KJ Co to dział pomylili czy mało i mało i mało żałosne Róbcie tak dalej
    wolf spider

13.02.2023 20:23

Super, ja miałem wolne. Dział napraw się nie podoba, zapraszam na linię. Lecz nikt z napraw nawet na jeden dzień nie wróci na linię. Radku wiec skończ juz narzekać, ewentualnie zmień firmę np Castorama..
    Ciekawski

11.02.2023 07:32

Witam Panowie i Panie duzo już ludzi z oknoplastu jest w tym waszym manię? I jakie zarobki bez owijania w bawełnę bo od co drugiego się słyszy ze po 7 koła zarabiają?
    Maros

11.02.2023 20:22

Tak zarobisz, lecz niestety robota na linii czy niektóre podmontaże to niestety ciężka robota . Niby zarobki dobre ale niestety jest to uwarunkowane właśnie tym że robota jest ciężka i monotonna, ma być szybko,ma być jakość ,trzeba zwracać uwagę na wszystkie szczegóły no ale niestety człowiek nie jest w stanie . Dużo zależy też na jaki dział trafisz. Na niektórych robota bajeczka , a gdzie indziej chłopaki ostro działają by się wyrobić . Np. GC 251 przy kołach gdy jedna osoba zakłada stronę jest niezły ogień i niewyróbka, to samo zbiorniki paliwa, silniki też mają ciężki żywot .
    Ciekawski

12.02.2023 12:13

Czyli jeszcze większy (usunięte przez administratora) od oknoplastu to za 4200 to ja im dziękuję nie zobaczymy się;)

04.02.2023 11:37

I po wielkich podwyżkach, o które niby związki tak walczyły wypłata taka sama jak przed. A bez jednorazowego dodatku i uznaniowej premii pewnie niższa. Macie zatem wasze związki.
    Mareks

09.02.2023 15:06

Dlaczego 4200? Ja mam prawie 4 podstawy plus premia
    Bravo

09.02.2023 18:13

Ty zapewne jesteś nowym pracownikiem i tobie pasuje 4.5 tys na start ale sa tutaj pracownicy którzy pracują tutaj po 5,10 i 15 lat i chcieli by solidnej podwyżki a nie ochłapy które Jacek podpisał. Produkcja będzie szła cały czas w górę jeśli tylko dostępność części im na to pozwoli. Więc 4.5k to nie jest wcale tak dużo jak się wydaje a koszty życia stale rosną.
    Malarybkaa

07.02.2023 19:24

Aplikował przez firmę Randstad i przez firmę manpower do Man truck przez firmę Man powier się nie dostałem na produkcję a przez RANDSTAND bez problemu . Pytali mnie czy aplikowalem do Man truck też przez inną agencje powieziedzialem bez zastanowienia że nie . A co jeżeli oni to sprawdza ? Czy man powier to tylko agencja pracy czy główne biuro Man truck ?
    Malarybka

08.02.2023 20:01

Przeciez pisze że aplikowalem przez 2 agencje RANDSTAND i manpower. W mam power powiedzieli mi że się nie dostane na produkcję prędzej na wózki widłowe. Natomiast w RANDSTAND powiedzieli że są jak najbardziej na tak i papiery moje już idą do Man truck. Ale nie wiem czy nie zrobiłem źle że nie powiedziałem że aplikowalem też przez inną agencje . Czy oni mogą to jakoś sprawdzić że w Man power mnie odrzucili ?
    Tuop

09.02.2023 15:36

Po jakim czasie od złożenia cw dzwonili z radstand?
    mist

09.02.2023 15:35

widzę trochę wpisów o agencjach, do pracy przyjmują tylko przez agencje zatrudnienia, czy bezpośrednio też? czy po jakimś czasie pracowania na umowie pod agencją można przejść pod firmę?
    J.J

05.02.2023 12:41

Witam mogę zabrać do pracy zmiana B. Opatowiec-Niepolomice
    snake

07.02.2023 22:22

ok. dzięki za info. ja nie potrzebuje.
    Kk

09.02.2023 10:21

Przejdź na zmianę A będziemy jeździć w 4.
    Lolek

08.02.2023 19:16

Witam . Potrzebuje informacji, w jaki sposób można zmienić dział na którym się pracuje na inny. Niestety popadłem w konflikt z dowodzącymi i nie chce się dłużej użerać ,a odchodzić nie chce bo robota jest ok tylko ludzie nie tacy jak powinni. Z góry dzięki za jakieś informacje .

08.02.2023 11:07

Esiu

08.02.2023 11:10

Zmiana B
    Urban

08.02.2023 08:33

Czy mi się zdaje czy na forum znowu w tajemniczych okolicznościach giną wpisy?
    Kkk

08.02.2023 08:15

Jak tam w Manpowerze inflacyjny 1000?

02.02.2023 09:14

05.02.2023 08:42

Jeśli widzisz naruszenie to zgłoś to oficjalnie. Jeśli ktoś Ci przeszkadza, to on ma swojego koordynatora. Jeśli jest brudno, to gdzie są firma od sprzątania i Ty. Przypomnę że do pracownika należy dbanie o stanowisko więc weź miotle i sobie zamieć, ale też to zgłoś. A co ty myślałeś? Że nie będą wam robić zdjęć? Przecież to outsourcing I jest podpisany kontrakt, w którym są zawarte wymogi MANa. Logiczne że dokumentują i na meetengach będą poruszane te kwestie. Wy też przecież możecie robić to samo. Różnica jest taka, że że MAN na spotkaniu wytknie sistemie nieprzestrzeganie zasad poparte dowodami, a wy będziecie się opierać tylko na słowach. Jak wasze kierownictwo dostanie raport (plus możliwe jakieś kary) to Wam obetną część składową premii. Efektem tego będą ciągle zgrzyty między MANem a sistemą, ale takie są już uroki outsourcingu gdy się nie ma 100% przejętych działów i pracownicy są wymieszani

06.02.2023 23:57

Poczekamy, zobaczymy. Nikt mi nie płaci za te wpisy. Piszę z doświadczenia. Pracuję ponad 20 lat i miałem styczność z outsourcingiem wiele razy i zawsze było tak samo. Wytykanie błędów, kary itp. Tu chodzi o pieniądze niestety
    Felek

04.02.2023 16:09

Czy ktoś potwierdzi informacje które oczywiście wszędzie krążą tylko nie ma potwierdzenia z biur , że jednak będzie system czterobrygadowy? Coraz więcej ludzi szepcze o tym pod nosem, a oficjalnego stanowiska dalej brak
    dox

06.02.2023 16:53

no to skoro nie ma oficjalnego info, to raczej nikt jeszcze potwierdzić nie może
    Wooow

06.02.2023 16:44

No sistema brawo widać światełko w tunelu czyzbyscie wkoncu zrozumieli swoje błędy hm zobaczymy oby tak dalej jeszcze kwestia finansowa i myślę że ci co jeszcze zostali nie odejdą.... wystarczy ciut ciut bliżej manowskich z stawką my robimy to samo czasem nawet więcej może coś z tego będzie jeszcze zostało kilka sprytnych osób ale już wszystko wisi na włosku dosłownie teraz już od was wszystko zależy.
    Ciekawy

04.02.2023 19:20

Witam Ile tak naprawdę dostaje się jako "młody" bez nadgodzin???
    bajer

01.02.2023 15:11

Ja mam pytanie jak ogólnie rekrutacja do firmy wygląda?
    odp

03.02.2023 13:57

o jakieś konkretne stanowisko pytasz?
    odp

03.02.2023 13:58

ile to trwa to zależy ile jest kandydatów się mi wydaje, więc ciężko powiedzieć
    A to ja

26.01.2023 00:05

Pewnie itak zaraz skasujecie jak zawsze ale może garstce ludzi ten wpis uratuje zdrowie psychiczne , przestrzegam przed pracą w sistema to jest śmiech na sali robisz to samo co man albo i więcej i masz mniej płacone ale to juz nawet nie o hajs chodzi .....niema nawet gdzie jeść do niedawna nawet kibla nie było o rękawiczkach dlugopisach foli streth taśmy dodatku do jedzenia i innych podstawowych sprawach możesz zapomnieć, zażadza tobą ekipa ludzi którzy sami nic nie wiedzą jeszcze Sławek to jakoś ogarnia ale też ma chłop swoją wytrzymałość do pewnego stopnia ... tu nikt ci nic nie powie nie wytłumaczy jest tylko źle i źle i źle .Na polu to już wogule współczuję chlopaką na jedną stronę czyli 3 śluzy jest 2 osoby wymieniają na bieżąco produkcję do tego muszą przyjmować rozładować dostawy załadować puste i cały czas pilnować produkcji po czym wkoncu sie odrobiną staną chwile na papierosa i jak za sprawną czarodziejskiej różdżki pojawi się pan i jutro mówi widzialem panów robiących inne czynosci zamiast pracy ...popoludniu jest jeszcze fajniej bo sa tylko 2 osoby na całe h6 plus kabiny sprzęt jest niesprawny kostka niczym fale dunaju tu wkoncu dojdzie do tragedii Ale nikt nie wyjdzie tym się nie zainteresuje proponuje niech kierownicy popracują w tych warunkach osobiscie caly 1 dzien z produkcją i dostawami i tym sprintem w tych warunkach o nic więcej nie proszę poprostu popracujcie 1dzien i wtedy zobaczycie .w środku to samo o podstawowe sprawy musisz prosić myslec sam i caly czas biegiem zero organizacji zero przekazu informacji jeszcze jakiś rozdarty ni to baba czy chłop (usunięte przez administratora) leci ile pluco daje ...kilka osób już podziękowało kilka następnych już jest na granicy wytrzymałości nabrali teraz dzieci po szkole i co dalej niema kto robić hahahaha powiem tyle (usunięte przez administratora) waszą robote praca w manie była dlamnie marzeniem byłem wsumie dalej jestem dumny że składam te ciężarówki ale nienawidzę tej pracy przez system zarządzania i totalny (usunięte przez administratora) z chwilą 1lutego mój koszmar się skończy ps 70% firm wkoło daje tyle samo albo 200zl mniej A wracam do domu i idę spać bez nerwów..... wstyd i hańba!!!!
    Jajo

27.01.2023 21:07

Ty piszesz poważnie? Praca zdalna albo hybrydowa- haha. Będziesz dowoziła części zdalnie (na zasadzie przekazu myśli? Ty pomyślisz, ze dowiozłaś a na lini pomyślą, ze je mają). A może myślisz o pracy zdalnej na linii? Tez zapewne na zasadzie przekazu myśli- pomyślisz, ze złożysz auto a na bramce jakości pomyślą, ze jest złożone :D teraz powiem Ci coś szczerze- odpuść prace tutaj bo tylko dołożysz pracy innym ;)
    Ejjj

02.02.2023 09:32

Tak jest taka opcja zaraz po otwarciu nowej hali był ten system hahahahaha na stanie już przyjęte A towar w Monachium hahahahahaha wsumie tu takie warunki że za chwilę to wszyscy będą zdalnie na l4 .A zdalnie to już jest wszystko na telefon....

Zostaw merytoryczną opinię o MAN Trucks Sp. z o.o.