Syncreon Technologies

Tilburg

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 173 ocen.

Opinie o Syncreon Technologies

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Syncreon Technologies

Lidia
użytkownik zarejestrowany

@marzena jeśli takie sytuacje mają miejsce, to czy zgłaszane są bezpośrednio do firmy: przełożonego, czy też działu HR? Zawsze warto informować o nieodpowiednim zachowaniu któregoś z pracowników. Próbowałaś to robić? Jeśli tak, to jaka była reakcja firmy?

Lidia
użytkownik zarejestrowany

@brik bardzo ostro oceniasz firmę. Czy rzeczywiście można tak źle oceniać wszystkie osoby przez nią zatrudnione? Ktoś z Was ostatnio pracował w Syncreon Technologies? Możecie powiedzieć coś więcej o swoich doświadczeniach? Na ile godzin pracy w tygodniu mogliście liczyć?

marzena
@Lidia 21.07.2017, 09:19
@brik bardzo ostro oceniasz firmę. Czy rzeczywiście można tak źle oceniać wszystkie osoby przez nią zatrudnione? Ktoś z Was ost...

Ja mogę powiedzieć tyle, co chwile coś innego się tam odwala, w tym roku zabrali np. dodatki zmianowe na manufakturze !!! 9 na 10 kontraktowych pracowników którzy tam jeszcze zostali tylko kombinuje jak przejść na mental, manager dotyka dziewczyn i wysyła im swoje fotki, Kozo..... ulubiony nadzorca patałachów z biura popędza ludzi bez opamiętania.......... i tak naprawdę można dużo wymieniać. Jedno z moich najgorszych doświadczeń w Holandii

brik

UWAGA dla wszystkich którzy chcą tam pracować. UCIEKAJCIE nie ma godzin w pracy tylko żeby na domek było, WSZYSCY na kontraktach w tej firmie są nienormalni

aleks

Pracowałem w Syncreonie Waalwijk ITD Shipping ponad 2 lata przez agencje pracy i znam dobrze tę firmę. Ogólnie zgadzam się z negatywnymi komentarzami osób tutaj piszących. Można by to spuentować krótko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] masz być na każde skinienie, świątek, piątek, niedziela, dzień, noc, 12h w upał i zaduch, nie ważne. Zmiany raz noc raz dzień i tak na przemian - nikogo nie interesuje że jesteś zmęczony. Lepiej mają tylko lizusy i ci którzy się spoufalają z kolejnymi lizusami teamliderami, z którymi mieszkają w tych samych chatach imprezują i z nimi ćpają. Tacy mają więcej godzin jak jest mniej pracy, lepsze prace np na reachu itp. Jak jesteś z poza tzw. układem to nie masz parasola ochronnego wylatujesz za byle co albo sam się zwalniasz z powodu braku godzin. Jak zaczynasz mówić głośno, że każdy powinien mieć równe szanse np. do treningów to jeszcze szybciej się wylatuje. pozdrawiam chętnych do tej pracy i życzę dużo samozaparcia - będzie potrzebne.

silver

Waalwijk Tilburg jeden syf. Rada dla wszystkich którzy czytają to forum a jednak chcą pracować w Syncreonie ( a tu samą prawdę piszą, po tygodniu pracy większość opowieści się potwierdzi ). Postarajcie sie chociaż zatrudnić przez Manpower, jest troszeczkę lepiej a agencja cały czas kogoś szuka. NIe mają własnych lokacji ale z kasą jest normalnie, w terminie i korekty za godziny też ( w syncreonie sam musisz pilnować godzin, niby mają elektroniczny system ale mają też trolla który ręcznie "poprawia" błędy ). Eurojob jest fatalną agencją, Axell też nie ma dobrych opinii ale nie tak dużo negatywnych jak Eurojob. ( podobno agnacja ok ale warunki mieszkaniowe bardzo słabe ).

paths

Witam, pracował w syncreone pięć tygodni. Powiem jedno - Czułem się jak szczur, a żaden pracownik, wiele osób wyjeżdża po tygodniu, a wiele pozostało iluzji około godziny. Teraz jest EuroJob Agency - nie polecam! Transportować katastrofa, nie oragnizacia i zakwaterowanie w hotelu 36 km od pracy i czułem się jak na ulicy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Motel. Niektórzy ludzie byli na pierwszej wypłaty po odrobenom tydzień -10 euro, tak -... Po zakończeniu prac I odjąć podatek, więc nic nie zarobić razem. Prawdopodobnie rzuciła mnie,, ,, po tym, byłem spragniony, a ja poszedłem do picia wody - mówiąc, że często, ale nie tylko mnie koleżanka. Nikt nic nie mówi do mnie po prostu zadzwonić, że nie chodzę do pracy i nie wiem, czy uda mi się znaleźć inną pracę. Więc zamknąć i znaleźć inną pracę. Nie polecam!

tipi tipi

Zje...ana firma i droomgard, Chryste Panie.....

Ninja

Witam. Pracowałem tam ponad rok do stycznia 2016r (obecnie też wróciłem po prawie 9 miesiącach przerwy ale już przez inną Agencję, bo Axel już tu nie zatrudnia), nie mogę narzekać na pracę (syncreon Waalwijk), jak również na wynagrodzenie. Pracowałem tam przez Firmę Axel z Gliwic, powiem Wam, że byłbym szczęśliwy jakby takie Firmy były w Polsce ( sorki jest Dell pod Łodzią ale kolega tam zarabiał 1500 zł). Oczywiście są różne działy na zakładzie gorsze i lepsze, podobnie jak na Dellu. Warunki mieszkaniowe w ciągu 8 miesięcy pracy przeprowadzałem się 3 razy (z 4 lokalizacji 3 były OK, jedna w Kerk Driel - tragedia...ale fajnie bo zmotywowało to mnie do przejścia na swoje). Aktualnie u nas na dziale nie ma nadgodzin i każdy czeka na większe zamówienia. Rzeczywiście na początku roku zaczynają się standbye. Rotacja oczywiście jest bo wielu pracowników ma gdzieś prace...już po rozpoczęciu narzekają, że strasznie im się nie chce pracować.....choć aktualnie jakby ekipa jest pracowita i nie ma takich narzekań. Jeśli mogę coś doradzić to po pierwsze przyjeżdżajcie swoimi samochodami i szybko ogarniajcie własne spanie. Bo u nas kierowca był tragiczny szczególnie jeden...wiecznie zjarany i musieliśmy go rano budzić aby nas zawiózł, a po pracy bywało, że mimo informacji telefonicznej kiedy skończymy przyjeżdżał po 1.5 godzinie...a co kto mu zabroni.

seba

Frajerstwo polskie,buraki cebulaki smierdzace tam pracuja, tepy pl narod.

de la cruze

9,30 e/ h brutto czyli calkiem przecietnie

de la cruze

Praca jako taka, pensja też ew moze być, ale jak dobrze dupska nie polizesz Polaczkom na kontraktach to nie licz na milą atmosfere, musisz pół świniaka i wódkę z Polski przywieźć i im słodzić i wchodzić do tyłka to będzie dobrze.

roman

Przelozeni są zje .......bani fakt, polskie wieski.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Tomasz

Haha, jeju ale bzdury, wystarczy wejsc na portale ogloszeniowe , wszedzie syncreon, rotacja jak nic

zaneta

Zgadzam sie, desperaci niesamowici , robole, banda burakow z Pl, aaaa i jeszcze jak by ktos sie wybieral na firmowe na droomgard w katsheuvel, niech wpisze w tube,sa filmiki i tam sa takie realia. po hol droomgard tzn ogrod marzen ale to co tam sie dzieje to ludzkie poj przechodzi. prawie 100e za tydz mieszkania w grzybie bez grzejnikow ale to dop. poczatek. Ludzie kasa to nie wszystko, nie dajcie sie tak ponizac.pozdrawiam

jerry
@zaneta 09.07.2016, 11:09
Zgadzam sie, desperaci niesamowici , robole, banda burakow z Pl, aaaa i jeszcze jak by ktos sie wybieral na firmowe na droomga...

Syf nie praca, nie polecam. Wiadomo ze trzeba pracowac a nie obijac sie za granics, ale sama atmosfera ktora robia nasi jest ciezka............

prawda

syncreon Tilburg. Uwaga, uwaga, jesli chcesz sie uzerac z wykorzystywaniem Polaka przez Polaka, to nadajesz sie do tej firmy jak ulal. 90 % ludzi pracujacych tam to Polaczki, ktorym uderzyly ojro do glowy. I niestety to oni tam w wiekszosci sa supervisorami, nie ma nic gorszego. Wyjezdzasz do pracy za granice a gnoi i poniza Cie Twoj rodak, tepy narod na obczyznie. pozdrowienia dla wszystkich karierowiczow na fastach z Syncreona TIlbur. Pamietajcie chlopcy, ze i na was przyjdzie czas....... firma nie ma nic wspolnego z hooenderska firma, jak kto ktos pieknie napisal, angielsk cyrkk z polskimi malpami.

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

Kamil

Witam ponownie. Po 2 tygodniach pobytu w Holandii nadal nie pracuje w Syncreon i chyba dam sobie spokój z tą firmą. Więc streszczę pokrótce jak to wygląda. Wysłałem aplikacje przez manpower i dostałem zaproszenie na rozmowę na 27.06. Podczas rozmowy dowiadujemy sie ze sa 3 zmiany i nie ma stałych godzin pracy, każdego dnia dostajemy informacje w jakich godzinach pracujemy (czy pracujemy). Na koniec spotkania Pani miłym głosem pyta sie od kiedy możemy zacząć, więc ja bez zawahania, że od jutra. Dostaje informacje, że tego samego dnia zadzwoni do mnie i poinformuje w jakich godzinach zaczynam prace. Mija tydzień i kolejne zaproszenie na tak zw. wprowadzenie (bhp, podpisy umów, dodatkowe koszty-około 60euro). Ponownie informują nas na koniec spotkania że zaczynamy pracę następnego dnia i ktoś do nas zadzwoni by podać godziny. Wracam do domu jest 18 dzwoni telefon "sorry we don't have work at this moment, probably on thursday. Na szczęście przez ten czas pracowałem przez lokalne "uitzendbureau" i nie zmarnowałem 2 tygodni.

Kamil

Witam. Idę od wtorku do Syncreon Waalwijk stawka około 10 euro. Czy ktos tam w chwili obecnej pracuje i może opisać jakie warunki pracy i atmosfera.

jaa

tak z ulicy raczej mnie nie zatrudnią tylko pewnie przez jakąś firmę pośrednią i o takie firmy mi chodzi, jedną z nich jest np tempo team, a jakie jeszcze?

jaa

Witam, wie ktoś w jaki sposób można dostać się aktualnie do pracy w Syncreon w Waalwijk?

Mariusz

Chora praca [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w soboty czasem i w niedziele,bo ci kaza odrabiac swieta jak wychodzą w tygodniu,albo przerwy pomiedzy swietami.Źle wyliczaja wynagrodzenia.Tną po pensjach ostro.

Bożena

Zastanówmy się ,dlaczego tyle ludzi odchodzi,potrafią po dziesięciu minutach wyjść z zakładu,ja pracowałam 7 miesięcy na pod firmę,miała być umowa a okazało się że znowu na pod firmę,czuję się oszukana.dawałam z siebie 130 procent,czy było warto NIEEE.

Bożena

Dokładnie,szok.Pracowałam na pod firmę więc gorszy gatunek człowieka,zero szacunku o tym że jest problem to od liderki słyszałam taką mamy pracę,ale gdy trzeba było zrobić produkcję na dwie linie to już nie było problemu,niekompetencja itd.

Bożena

Zgadzam się z wypowiedzią Ani,

ania
@Bożena 04.12.2015, 14:44
Zgadzam się z wypowiedzią Ani,

To co człowiek przeszedł to szok,dziwi mnie tylko "ślepota"kierowniczki która sama była Dobrą liderką a teraz pozwala na chaos na niektórych liniach,zero szacunku dla operatorów tylko jak coś się odezwiesz to:przyspieszamy:latem jak na zastępstwie były inne liderki tego nie było,wszystkie wiedziały ile jest do zrobienia i mimo warunków na hali dawało się radę bez nerwów i poganiania jak elektrycznym pastuchem.Niekompetencja i brak elementarnej wiedzy jak postępować z ludżmi.

ania

Syncreon Żary co tu dużo mówić ktoś wcześniej napisał"zamordyzm,brak organizacji"ja dodam jeszcze niekompetencje LIDERKI która miota się jak żółw nie bardzo wiedząc co zrobić gdy coś nie idzie jedyna recepta to cyt.Musicie przyspieszyć!Target 133 robiłam nawet 167 i żle,ręce odpadają,hemoroidy,krwotoki ,bóle kręgosłupa za to w nagrodę wypowiedzenie za to że głośno mówię prawdę że nie potrafi zarządzać linią,inne linie trzymają normy i targety bez problemu liderki kontaktowe bez większych problemów,wyjście do toalety traktują jak potrzebę a nie robienie Łaski.Całe gorące lato na hali 33-35stopni,pod koniec jeden czynny wentylator ale już własny napój na stanowisku(raz mnie zatkało jak usłyszałam,co pani tak pije a potem do toalety chce chodzić!),bez L4,ale nie potrafiłam stać cicho więc do widzenia mimo że do końca umowy miałam jeszcze 10 m-cy. Ludzie,jesteśmy w Polsce nie w chińskim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lider to przełożony nie kapo pan i władca,generalnienie firma może być tylko "Góra"powinna zweryfikować liderów pod względem umiejętnosci kierowania załoga,jasno okreslić ile i w jakim czasie trzeba zrobic(nie inżynier swoje -kapo swoje)i firma odzyska renomę a nie jak teraz ogłasza nabór pracowników nie podając nazwy.

synchreonWAALWIJK

Krótko i na temat Synchreonu w Waalwijk. Polak jest traktowany jak bialy murzyn, podobnie Wegrzy i Litwini, ktorych tam troche mniej niz Polakow. Atmosfera w pracy tragedia. Wyjezdzac warto od wrzesnia do polowy stycznia (kazdy dzial ma zapewnione godziny). Miesiace od polowy stycznia do czerwca - tragedia na kazdym dziale. Od czerwca do wrzesnia w miare wygladaja godziny na SHIPPINGu, ale pewnosci co do nich tez nigdy nie ma. Podsumowujac ogolnie - bedziesz tam bialym murzynem, w okresie od wrzesnia-stycznia jak bedziesz bral nadogdziny i weekendy - tylko wtedy mozesz zarobic. Pozdro

Ptak

Pracuję tam od miesiąca więc mogę napisać jak jest... Jak wszędzie trzeba pracować, nie ma nic za darmo... atmosfera w pracy bardzo fajna, nikt nikogo nie szykanuje, liderki bardzo fajne i pomocne dziewczyny. Jedyne minusy to małe wynagrodzenie i zdecydowanie za krótka przerwa (15 minut) podczas której nie wiadomo czy jeść czy lecieć do toalety... no ale wszystko idzie ogarnąć. Pozdrawiam

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

ŻNIWIARZ

witaj,czy to cos pilnego?

!@#$%^

Hej Panie Żniwiarz, czy mógłbyś się ze mną skontaktować? vcoolvibesv @ gmail .com

ŻNIWIARZ
@!@#$%^ 26.09.2015, 11:15
Hej Panie Żniwiarz, czy mógłbyś się ze mną skontaktować? vcoolvibesv @ gmail .com

witam a czemu mam sie skontaktowac?

Ona

Pewnie jesteś liderką albo punktujesz na lidera. Stań 8 godzin i popracuj w takim rytmie jakim nam dyktują. Widziałam "rzekome" poprawki na innej linii. Jak myślisz kto był bardziej wkurw....ny ci co wymyślili? czy co faktycznie muszą tam stać?

oOo

Aktualnie jest mega słabo, pośrednictwa nasprowadzały ludzi, którzy pracują jedynie na ubezpieczenie i mieszkanie, a przez resztę czasu siedzą na stand bay' u :/

Ewelajn!

Hmmm teraz dostałam info że.. jednak Kerkdriel choć parę dni wcześniej napisane było w e-mailu że Waalwijk a teraz Kerkdriel. Hmm jak mnie poznasz? Mam kręcone włosy do pasa :)ehehe jeśli to ci pomoże :)

ŻNIWIARZ
@Ewelajn! 28.08.2015, 16:13
Hmmm teraz dostałam info że.. jednak Kerkdriel choć parę dni wcześniej napisane było w e-mailu że Waalwijk a teraz Kerkdriel....

heeheee napewno pomoze,no coz jak Cie nie poznam to pewnie jakos sie znajdziemy =) pozdro i do zobaczenia

ŻNIWIARZ
@ŻNIWIARZ 29.08.2015, 02:27
heeheee napewno pomoze,no coz jak Cie nie poznam to pewnie jakos sie znajdziemy =) pozdro i do zobaczenia...

no hejka i co pracujesz na Apple w Waalwijku?na ktorym dziale/ pozro

Remig

Chciałby się dowiedzieć czy w ogóle w Tilburgu lub okolicach można dostac prace ze słabym angielskim ?

Ewelajn!

Witam, w następną sobotę mam wyjechać do Waalwijk/Tilubrg - Syncreon dział Apple. Wczoraj dostałam telefon, poprosiłam babkę żeby mi podała więcej informacji, nie podała tylko miejscowość i firma, weszłam na forum i się zaczęło.... Jedna wielka masakra. Interesuje mnie w szczególności opinia ludzi którzy tam byli teraz niedawno i udzielą jakiejś opinii. Szczerze mówiąc jak czytałam wczoraj z wieczora to forum spać mi się odechciało. Głównie: lokacja, praca i atmosfera i tam a tym bardziej godziny tygodniowo. Głupio mi odmówić teraz tej babce bo komentarzy się naczytałam..... Heelp ! :/

ŻNIWIARZ
@Ewelajn! 27.08.2015, 07:26
A wypłaty co tydzień są? A jak tam ogólnie? Ludzie, praca itp? W sobotę dołączę :)

soboty nie pracuje,ludzie jak to ludzie są rozni,wyplaty dla agencyjnych pracownikow co tydzien,a reszte sama ocenisz,w sobotę? to fajnie a jak Cie poznam?

jaspis
@Ewelajn! 22.08.2015, 08:35
Witam, w następną sobotę mam wyjechać do Waalwijk/Tilubrg - Syncreon dział Apple. Wczoraj dostałam telefon, poprosiłam babkę że...

Ludzie dajcie sobie spokoj z ta firma to szambo burdel jakich malo warunki sie nie poprawia bo najgorsze polaczenie to Polak i Holender ta glupia Pinda Magggie/marzena/ ktora odpowiada za ludzi z ochrony ma wszystko w (usunięte przez administratora)

Szara mycha

Pracuje tam od ponad roku i takich rzeczy jak teraz jeszcze nie było. Człowiek pracuje stara się daje z siebie wszystko że pod koniec dnia nie ma siły rękami ruszyć ale kierownictwu i tak jest wiecznie mało. Kompletnie nie biorą pod uwagę temperatury jaka tam panuje przez te upały i tego ze człowiek jest tym zmęczony. Codziennie osuwalo się z nóg kilka osób. Zdążyło się ze musiała przyjechać karetka bo dziewczyna była nieprzytomna to nawet lekarza nie chcieli wpuścić na halę, żeby nie pokazać warunków jakie tam panują. Żeby pójść do toalety to nieraz trzeba nawet godzinę czekać aż lider łaskawie przyjdzie i cie zastąpi na stanowisku. Wstrzymali ludziom zaplanowane urlopy bo nie ma ludzi i nie ma kto pracować. Teraz jeszcze będą zabierać premie za L4. Mam nadzieje że coś się wkoncu polepszy i z chęcią będzie można iść do pracy bo fizycznie nie jest ciężko tylko ten ich system i podejście do pracownika odstrasza.

Tankowiec
@Szara mycha 22.08.2015, 00:44
Pracuje tam od ponad roku i takich rzeczy jak teraz jeszcze nie było. Człowiek pracuje stara się daje z siebie wszystko że pod...

W kwestii premii.. Myli się pojęcie tego słowa, premii co najwyżej można nie przyznać, a nie zabrać..

Ona

Pracuje tam od 2-óch miesięcy. Praca faktycznie jak małpa za banany. Do wszystkiego można się wdrążyć, ale warunki BHP są poniżej poziomu szamba do którego się załatwiam.

anonim

Pracowałam w syncreon Logistics w Żarach praca sama nie jest ciężka ale atmosfera robi swoje że się nie chce przychodzić. Zwalniają ludzi a następnego dnia przyjmują innych.Wynagrodzenie najniższa krajowa.

Pszczółka

A jak zemdlejesz przy 34 stopniach na hali to nie wpuszcza karetki na zakład bo to ujma dla zakładu,ale nic nie zrobią żeby polepszyć warunki pracy w upały.Zamkną hale na cztery spusty i parzcie się.A w miejscu gdzie siedzą liderzy i kierowniczka ustawiony wiatraczek i dmucha.A ty szary człowieczku milcz nie mdlej i ciesz się że jeszcze pracujesz.Masakra unikajcie firmy Syncreon w żarach.

tafish

Witam! Szukam opinii na temat Syncreon, ale tym razem chodzi o warunki pracy. W Żarach działa linia produkcyjna wytwarzająca tonery do drukarek laserowych. Wiadomo, że jest to produkcja związana z emisją szkodliwych substancji. I tu moje pytanie: czy pracownicy produkcyjni są odpowiednio zabezpieczeni przed działaniem tych substancji? Czy noszą maski z odpowiednimi filtrami, czy tylko przeciwpyłowymi? Bardzo proszę o rzetelne odpowiedzi! Pozdrawiam!

marcin89
@tafish 13.05.2015, 13:25
Witam! Szukam opinii na temat Syncreon, ale tym razem chodzi o warunki pracy. W Żarach działa linia produkcyjna wytwarzająca to...

Przeciwpylowe dlatego juz tam nei pracuje bo mi płuca by siadły.

wesa

Witam! Wybieram się do pracy w syncreon w Żarach...Ktos cos wie?

ziomek

@marwit co do CNC i mojej wypowiedzi chodziło mi że jest dużo ofert prac na rynku a nie że u nas w firmie, mam jednego znajomego co pracuje jako CNC ale on ma 3 letnie doświadczenie więc dla niego znaleźć prace to nie problem. Spróbuj załapać gdzieś trochę doświadczenia a na pewno nie będziesz miał problemu. Teraz ten fach powoli umiera i jest duże zapotrzebowanie na to. @XXX tak obcokrajowcy szanują nas polaków bo pracujemy dobrze i sumiennie a także jesteśmy troche tańsi od innych ale dla mnie to nie problem. Problem to Polacy którzy załapią się na wysokie stanowisko i wtedy myślą że są bogami i z tymi niżej mogą robić co chcą.

XXX

Pracowalam 6 lat w Syncreonie Dell. Jeśli chodzi o pracę, to nie jest cięzka. Powiedzialabym, że łatwa i przyjemna. A co do oponi na temat atmosfery pracy, zgadzam się z przedmówcami, Polacy Polaków mają za śmieci, swojego zdania lepiej nie mieć. należy uważać co komu sie mowi - to istotne, a najlepiej lizać "cztery litery" szefostwu, donosić na innych - takie tam są zasady szczęśliwej egzystencji. Pozatym każdy o każdym coś wie, i krążą "fantastyczne i fenomenalne" opowieści o pracownikach - taka wielka rodzina ;)Można sie ciekawych rzeczy na swój temat dowiedzieć - które nie są prawdą. Co do szefostwa to obcokrajowcy sa wporzadku (z kilkoma wyjątkami) a Polacy (pracowalam z osobami które zachowują sie profesjonalnie i tak jak należy na danym stanowisku) i z całą resztą. Co sie tyczy godzin, to prawda, skonczyly sie czasy gdzie kazdy mial 40 godzin tygodniowo + 2 niedziele pracujące - kiedyś tak było. Kiedyś też ludzi tam szanowano i ceniono.

ziomek

jeśli będziesz robił wszystko co oni będą Ci kazać (chciałbym napisać poproszą ale to nie jest w ich stylu) to możliwe ze dadzą Ci umowę, stanowiska sa tam raczej juz osadzone z tego co wiem to szukają jeszcze wózkowego (chyba na kontrakt) nie wiem czy już zdania nie zmienili. Inne Stanowiska typu operator maszyny na produkcji nie ma umowy bezposredniej wiec zapomnij jeśli masz dobry fach albo możliwości to moja podpowiedz jest taka " zrób sobie uprawnienia na programowanie CNC bądz wózki widłowe i szukaj w tych dziedzinach pracy na CNC jest bardzo duzo ofert

ziomek

Pracowałem w Cannonie około 3 miesiące przez Axell Byla wyżej wypowiedź co do Roberta który jest na wysokim stanowisku w cannonie to prawda cwaniaczek, a zarazem idiota, dużo gada czepia się takich pierdół że aż na widok jego kierującego się w twoją stronę odechciewa się wszystkiego. Praca ciężka az tak nie jest ale atmosfera panująca w pracy to porażka ludzie pracują na 3 liniach produkcyjnych zamiast sobie pomagać to podkładają świnie, obrabiają du... i są tak fałszywi że to jest nie do opisania. Niektórzy są w porządku ale jest ich tez niewielu. Co do biura Axell jeśli masz jakieś pytania do koordynatorek oczywiście albo ona tego nie wie albo musi się zapytać koleżanek bądz inna odpowiedź która ma na celu cię zniechęcić od dalszej próby zdobycia informacji. Im mniej pytasz tym lepiej dla Ciebie system na którym się opiera wyliczanie wypłat chronos jeśli pracowałeś/as dłużej 10 min oczywiście nie zostanie ci to zapłacone bo system jest tak zbudowany ze on zaokrągla do pełnych godzin i połówek a w pracy zawsze zostajesz dłużej itp .... Jak ktoś ma jakieś pytania to śmiało postaram się odpowiedzieć

janosik

pracuje przez agencje axell w syncreonie w tilburgu (dell) pracujemy w przedziale od 20h do 27h tygodniowo, nie ma znaczenia czy 1 czy 2ga zmiana, jest masakra, domek kosztuje nas 103 euro tygodniowo, co prawda jest w tym dojazd do pracy ale na czysto zarabiamy po okolo 50 euro tygodniowo, jestem tutaj by tuczyc agencje axell, za nic sobie maja to ze czlowiek pracuje tylko po to zeby na nich zarobic, nie jestem zlym pracownikiem wrecz przeciwnie, prawda jest taka ze nikt tam nie wytrzymuje dluzej niz 2-3-4 tygodnie bo to poprostu nie ma sensu, praca nie jest ciezka natomiast kompletnie nie ma godzin... do tego raz na jakis czas wymieniaja staff, w moim przypadku zostalem w firmie bo sie nie opierdzielalem, pracuje tu od 3tyg mam zamiar wrocic do polski jak tylko bede mial kase na bilet, narazie jest to niemozliwe. przemiał w firmie jest niesamowity, moim zdaniem jest to naprawde okrutny żart ze strony agencji posrednictwa pracy AXELL !!!

Whoopsie

Ja rowniez bylbym wdzieczny za jakies opinie na temat Syncreon - Canon. Niedlugo wyjezdzam do pracy w tej lokalizacji. Czy ktos pracowal i moze sie wypowiedziec obiektywnie na temat pracy w tej firmie?

anonim

Mam ofertę pracy w tej firmie. Mógł by mi ktoś napisach jakie są działy i co się tam robi. Jakie są wymagania co do pracowników.

rzeź

zero szacunku dla ludzi - Żary - lepiej dać czas zadaniowy (niech zapierniczają po 12h) niż dotrudnić pracownika

Ja

Praca fantastyczna syncreon hinckley Ale atmosfera i reżim polakow na stanowiskach masakra jakas zbyt wiele tam przeszłam przez lata by tam wrócić horror pozdrawiam pseuro menagerow i ich szczeniaczkow

olek
użytkownik zarejestrowany

no to jeśli ktoś chce zarobić normalnie to co innego, tutaj na pewno negatywne komentarze pochodzą od osób, które jednak tak średnio są wiarygodne w całej sytuacji no i też mnie zastanawia jak oni sobie teraz radzą normalnie.. a też nie wiem czy jest tak, ze teraz potrzebują ludzi do pracy, ktoś mógłby potwierdzić?

wieczny

tyle opinii ze az glowa boli,zdania są podzielone,ale jedno jest pewne,jak nie przekonacie sie sami to co wam po cudzych przezyciach.pozdro i powodzenia.P.S. schipiing to maglownia charakterow,tylko dla twardych i odpornych na psychice =)

KL

Zgłaszają hurtowo zapotrzebowanie na pracowników w okresie przedświątecznym kilku polskim agencjom a następnie nie są w stanie zaoferować pracy. Praca jest w najlepszym razie 1-3 dni w tygodniu, wiele osób siedzi bezczynnie na lokacjach i czeka jak na zbawienie. Omijać szerokim lukiem !

Zostaw opinię o Syncreon Technologies - Tilburg

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Syncreon Technologies