4.4/5

• KOIMEX - Partner w Twojej Karierze
  • Zawód Spedytor – Finansowa Wolność
  • Administracja w KOIMEX
  • Bądź Częścią Innowacyjnej Firmy!
  • DLA KIEROWCY – Zostań “Master Driverem”
  • Integracje w KOIMEX
  • Sylwetki pracowników KOIMEX - OPINIE

KOIMEX - Partner w Twojej Karierze

Zawód Spedytor – Finansowa Wolność

Administracja w KOIMEX

Bądź Częścią Innowacyjnej Firmy!

DLA KIEROWCY – Zostań “Master Driverem”

Integracje w KOIMEX

• Rusinów

3. Opinie o pracodawcach Świebodzin
  5. Opinie o Koimex

Opinie o Koimex Świebodzin

Nie przegap nowości o Koimex!

marek

11.05.2021 20:30

Bardzo dobra spedycja w Żyrardowie dajesz panu Marcinowi 100 euro na miesiąc od auta i kilometry są .
    Artur

24.06.2022 11:56

Ale zjeb....ruski troll. Goń sie
    Gość

03.09.2022 23:02

Nie wiem dla czego państwo zakładacie, że ktoś nie ma pojęcia na ten tema? Po państwa odpowiedzi można stwierdzić zdenerwowanie oraz jakby państwa to uraziło prawda jest taka iż nawet przy 400 autach nie potrzebujecie 1 miliona ludzi a jak kolega napisał cały czas od was są oferty pracy jako kierowca. Po drugie tak potężna flotą 400 samochodów i zatrudnia ludzi bez doświadczenia oraz proponuje zarobki na poziomie 2000-2200 euro. Patrząc na to logicznie ile trzeba zapłacić za Leasing za sprzęt, nauczenie nowego pracownika, utrzymanie serwisantów ludzi pracujących w biurze i wiele innych czynników związanych z prowadzeniem działalności.(myśle, że państwo dobrze zdają sobie z tego sprawę) a proponują bez doświadczenia 2000-2200 euro to proszę nie dziwić się o komentarze. To jeśli można wiedzieć ile zarabia u was kierowca który ma staż 5 letni skoro nowy człowiek bez doświadczenia dostaje tak duże zarobki?
    Robert.

21.08.2022 19:45

System 4/1 mnie interesuje.Macie może taki?
    lesiu23

08.08.2022 13:00

Witam! Jestem świeżo po zdaniu egzaminów (C, C+E, kod 95). Czy przyjmują państwo kierowców bez doświadczenia? Istnieje możliwość przyuczenia w podwójnej obsadzie?

08.08.2022 13:10

Dzień dobry, tak szkolimy nowych kierowców do zawodu. Bardzo proszę o kontakt 573449135 Mateusz
    Jan

25.06.2022 16:06

Witam, czy firma posiada system 2/2?
    Offerman

27.06.2022 20:15

Kilka tygodni temu ogłaszali się ze maja, ale bez postoju auta w tym czasie
    Potencjalny kierowca

01.08.2022 23:17

No to jest akurat logiczne. Żadna firma by sobie nie pozwoliła aby ciężarówka w leasingu jeździła średnio 15 dni w miesiącu ;)

13.05.2022 19:44

Najlepsza firma w której pracuje od 6 Lat nie mam zamiaru zmieniać pozdrawiam

15.07.2022 19:26

Niemożliwe że tam tyle pracujesz. Rozmawiałem z kolegom kolegi który gadał z babą co ma męza który zna kogoś z Koimexu i on powiedział że tam nikt tak długo nie pracuje bo on wie... bo jest najleoszym kierowcom tam. nazywał się Wojtek i chyba był mitomanem

26.07.2022 10:16

(usunięte przez administratora) Roman wrócił? Super, znowu będzie się z czego pośmiać?

02.10.2020 12:34

Czy nowo zatrudnione osoby otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?

15.07.2022 19:17

No bo kliknąć sobie buźkę zawsze można... a co? kto zabroni? jak tu nie pracuje to sobie tez moge kliknąc co chce
    Gernof

17.07.2022 15:09

I to jest bezsens takich portali.
    Mateusz

04.03.2022 22:05

Tylko dla młodego, doświadczony tu nie przyjdzie pracować. Te kary to prawda przyznawane są wedle widzi mi się przełożonego i zawsze się coś znajdzie. Podobny przykład do inspektora kontrolującego- jak się uprze to znajdzie jakąś nieprawidłowość z tej czy z tamtej strony. Firma w czasie dostarczenia ładunku nie uwzględni ci tego ze był korek 20 minut- to będzie twoja wina. Odradzam pracy w tej firmie ponieważ w skali roku w karach będziesz mieć jedna wypłatę mniej.
    ANDRZEJ

25.06.2022 19:08

Jak to napisał ktoś wcześniej... dziś już nie ma prawdziwych kierowców, są same princessy

15.07.2022 19:19

Princessy i wirtuozi klawiatury
    Pjoter

20.08.2019 14:37

Nigdzie nie płacą za nic... i tutaj trzeba gonić. Kasa na czas zgodnie z umową, dniówka + podstawa. Sprzęt nowy i serwisowany. Nie jest źle.
    Lech

08.07.2022 19:48

To jak od lipca kasa wychodzi?
    serek83

15.07.2022 10:21

Dla nowych tak samo jak przed lipcem. Rozliczasz się z firma w netto ZUS oni płaca. Reszta w zasadzie bez zmiany

22.04.2021 12:35

08.07.2022 19:41

podwyżka po 24 miesiącach to w przypadku kierowców
    szpec co sie zna

09.07.2022 11:44

Stawka - dniówka minimalna to 55 EUR netto + podstawa z umowy gdy stoisz. Gdy jeździsz to więcej.
    Michał

04.07.2022 07:54

A dlaczego negatywne komentarze usuwanie przez administratora

04.07.2022 09:17

Żadna negatywna opinia nie została usunięta. Usuwane są opinie wulgarne, obrażające, niemerytoryczne i szkalujące..
    Kierowca/водій

10.11.2021 09:13

Nowy tabor to plus, ale zarobki przeciętne, a praca bez extra odpoczynku w zasadzie - transporty na styk. Urlop wtedy kiedy spedycji pasuje, a nie kierowcy. Negatywna ocena jest głównie za system kar stosowanych przez firmę na każdym kroku. Podczas zatrudniania nikt nie informuje kierowców o karach, a kary naliczają za każdy (usunięte przez administratora)(trasa, paliwo, uszkodzenia towaru, ciśnienie w oponach, itd.). W ten sposób między innymi firma finansuje swój rozwój. Новий рухомий склад - це плюс, але заробіток середній, і робота без додаткового відпочинку - в принципі - спільні перевезення. Виїжджайте, коли влаштовує експедиція, а не водій. Негативний рейтинг в основному пов’язаний із системою штрафних санкцій, що застосовуються компанією на кожному кроці. При прийомі на роботу водіїв ніхто не повідомляє про штрафи, а штрафи нараховуються за кожну дуперель (маршрут, паливо, пошкодження вантажу, тиск у шинах тощо). Таким чином, серед іншого, компанія фінансує свій розвиток.
    serafin

22.06.2022 20:17

No poniosło cie troche przyjacielu. ale czy ta bolesna prawda jest faktycznie bolesna dla firmy czy dla tej grupy zawodowej? podzielonej, skłuconej, niepotrafioncej sie dogadac i widzącej tylko siebie
    Максим

24.06.2022 13:03

А може ты на другой компании работал? Я уже 5 лет работаю и такого бреда не слышал. Я уже знаю почему так много украинцев а мало поляков. Вас просто не хотят вы не водителя вы принцессы.
    Olek

24.06.2022 12:18

Dopiero zaczynam ale wygląda na to że będzie dobrze

15.11.2019 09:22

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w Koimex?

19.07.2020 00:20

4500 - 6500 PLN / m

Księgowa / Księgowy

Świebodzin

6000 - 7000 PLN / m

Specjalista ds. rozliczeń i windykacji

Spedytor Krajowy / Spedytorka Krajowa

Piotrków Trybunalski

6000 - 25000 PLN / m

Asystent spedytora / Asystentka spedytora

Dyspozytor transportu / Dyspozytorka transportu

Krystian Kris

21.06.2022 16:03

Witam Serdecznie Chciałbym móc pozwolić sobie dodać jedną skromną wiadomość względem powyższych postów . Aktualnie mam nadzieję że w przyszłości będę miał przyjemność zostać pracownikiem firmy transportowej Koimex i co za tym idzie żadne negatywne opinie wypisywane tutaj to z całą pewnością nie wpłyną na Moją decyzję chęci możliwej współpracy gdy taka się nadarzy. Względem Mojej obecnej wiadomości po przeczytaniu się z wszelakimi wiadomościami które zostały przedstawione poprzez anonimowe osoby będąc osobą szczera i prawdziwą mogę śmiało przyznać że nie mam zielonego pojęcia co ludzie / byli pracownicy mają w głowach żeby tak niechętnie i negatywnie wypowiadali się o firmach transportowych w których prawdopodobnie pracowali lub mieli jaka kolwiek styczność i z góry zaznaczę że moja wiadomość jest na tle ogólnym względem firm transportowych. Ale przechodząc do ogółu wiadomości mam przyjemność być kierowcom prawie od 10 lat i miałem okazję pracować w mniejszych i większych firmach w Polsce jak i na Trasach Europejskich lub na Wyspach i zmierzam do tego że firmy trafiały się różnorodne gdyż każda firma ma swoje zasady / reguły itp i to Moim zdaniem skromnym warto uszanować i także warto polubić że tak to nazwę gdyż jeżeli firma daje Nam możliwość pracy to powinno się za to być wdzięcznym a zapewne po to jest okres próbny żeby zobaczyć jak współpraca z czasem przyniesie efekty .Jednym spodoba się pracą jak i firma a drugim mniej ale też jeżeli byli pracownicy / ludzie czy to kierowcy czy nie to nie mogę ani trochę pojąć po co i w jakim celu w sposób przede wszystkim tak negatywnie opisywać swoje zdanie o danej firmie lub firmach.A już w ogóle nie wspominając sytuacji w których dane osoby wypowiadają się wręcz chamsko i jedyne co potrafią to tylko i wyłącznie najeżdżać na " byłą " firmę i żalić się przed ekranem komputera lub telefonu co się komu nie podobało itp. Rozumiem że każdy ma prawo mieć swoje zdanie i co do tego nie ma wątpliwości ale tak jak mogłem wspomnieć powyżej że szacunek dla firmy w której się pracuje i dostało się szanse to wdzięczność powinna być bez zawahania . Przez 10 lat " za kółkiem " zawsze gdy życie potoczyło się inaczej to odejście z firmy było nie dość że po spokojnej rozmowie z Prezesem firmy to ze sporym wyprzedzeniem i co za tym idzie że w sposób kulturalny i podziękowaniem a także uszanowaniem. Prowadzenie wielkiej firmy transportowej to z całą pewnością jest gigantyczny obowiązek i ja jako kierowca od lat podziwiam to. Na koniec pozwolę sobie dodać jeden ważny aspekt a mianowicie firma nigdy nie trzyma pracownika który się nie sprawdza a już tym bardziej jeżeli pracownik / kierowca ma zamiar odejść no to Moim zdaniem mało która firma będzie robiła ku temu problem jeżeli mogą zatrudnić nowego który się sprawdzi . Tak czy Tak to tylko i wyłącznie Moje zdanie i z całym należytym szacunkiem Mój opis całościowej wiadomości który przedstawiłem opisane zostało ogólnie .Ja osobiście mam nadzieję że podczas składania CV za jakiś czas w Firmie Koimex będę miał przyjemność zostać częścią firmy po sprawdzeniu się. Pozdrawiam Serdecznie
    serafin

22.06.2022 20:19

wooow, ale żeś zasadził kolego
    Martynka

24.06.2022 12:01

Zapraszamy do nas . Pracuję 5 lat za kółkiem w Koimex i nie narzekam. Nie dyskryminujom kobiet.

19.01.2022 15:56

Koimex ma teraz aktualne oferty pracy w Poznań. Czy ktoś z pracowników może powiedzieć, czy warto tutaj pracować i czego spodziewać się na stracie w temacie warunków pracy?

24.06.2022 08:56

nie chce koloryzować ale 16000 brutto jest do zrobienia, smigasz miesiąc , połapiesz się na topy i bedzie, ale to na bank nie za siedzenie w domu
    Daniel

24.06.2022 11:17

Tak, warto tu pracować. Pracownicy którzy pracują tu wiele lat zawsze pomogą nowym pracownikom zaaklimatyzować się.

01.08.2021 13:00

Czy Koimex zapewnia kartę multisportu?

24.06.2022 08:50

Też posiadam
    Emil

24.06.2022 11:06

Tak zapewnia. Posiadam i korzystam.
    Антон

24.06.2022 10:53

Зарплата вовремия без обмана
    Сергей

24.06.2022 10:52

Все хорошо!
    Martyna

24.06.2022 10:51

Pracuję tu kilka lat, dobre wypłaty zawsze na czas, fajni współpracownicy, wyrozumiałe kierownictwo, zawsze można się dogadać

24.06.2022 10:48

Super firma, dobrze płacą. Niestety musiałem odejść z przyczyn zdrowotnych.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Koimex?

Tomasz

13.05.2022 14:22

Dzień dobry proszę powiedzieć czy dają auto pod dom jestem z Białegostoku w systemie 2/1

16.05.2022 11:17

Tak jeśli jest to zgodne z planem transportu. Jeśli nie ma możliwości rekompensujemy czas stracony na dojazdy.

24.06.2022 10:36

powagi troche, kto sobie zafunduje tydzien postoju auta?
    Patryk

14.06.2022 23:12

Witam,czy macie może system tygodniowy ? 5dni w trasie weekendy w domu ?

15.06.2022 08:19

Tak prosimy o kontakt pod numerem tel. 573449135.
    Warszawiak79

08.06.2022 14:12

Witam. Jakie stawki za km zestaw 13.6 plandeka transport krajowy? Kilka zestawów wolnych.

08.06.2022 14:58

Dzień dobry, portal jest przeznaczony dla pracowników i osób poszukujących pracy. Nie do kontaktów biznesowych. Bardzo proszę o kontakt z opiekunem przewoźników - Pan Maksym Gorczyca. M: + 48 730 530 481 E: [email protected]
    Kulka

25.05.2022 07:41

Chciałem spróbować pracy w charakterze kierowcy C + E . Nie stety mam już 52 latka i nie mam doświadczenia w tym charakterze pracy .Nie wiem czy wiek jest istotny . Jestem z Poznania . Tak szczerze to dajcie info czy warto szukać u nich pracy . Pozdro
    Kulka

06.06.2022 19:43

Mam wszystko co mozliwe

07.06.2022 09:38

Proszę o kontynuacje dialogu z rekruterem pod wskazanym numerem telefonu.
    Franek

25.05.2022 21:21

Witam, przeglądam opinie na temat tej firmy , i na pierwszy rzut oka , jestem zaskoczony że w ogóle pracodawca odpowiada , co nie jest takie oczywiste na tym portalu  Ludzie piszą różne rzeczy , niektórzy są rozżalenie bo nie dał rady i taka robota go po prostu przerasta , inny myślał że za obijanie się zapłacą więcej niż prezesowi , generalnie wszystkie opinie i komentarze należy wypośrodkować … Jeśli nie czytasz co podpisujesz , to nie miej do nikogo pretensji , jeśli pracodawca wali w tzw człona to składasz wypowiedzenie i idziesz dalej , świat nie kończy się na jednej firmie . Trochę zastanawiające jest że ogłoszenia o pracę dla kierowcy widzę non stop w Internecie …. czy to potwierdzenie negatywnych komentarzy czy brak kierowców … oto jest pytanie  Nigdy nie byłem pracownikiem tej firmy , ale rozglądam się za pracą kierowcy i tą firmę również biorę pod uwagę ….:)

30.05.2022 08:51

Dziękujemy za trzeźwą ocenę sytuacji. Firma dynamicznie się rozwija o 80-120 zestawów rocznie. Stąd ciągłe ogłoszenia. Nie udajemy, że rotacji nie ma. Jest, ale naturalna. Zawsze są ludzie, którzy szukają zmian i to jest normalne. Sytuacja na rynku pracy kierowców też wszyscy wiedzą jaka jest. W sytuacji ciągłego niedoboru pracowników działania rekrutacyjne muszą być prowadzone w sposób ciągły. Zapraszamy do kontaktu z rekruterami, chętnie wszystko wytłumaczą. Tel. 573449135.
    Gruby

24.05.2022 01:50

Witam. Jestem świeżakiem bez doświadczenia, posiadam podstawowy adr. Na jakie wynagrodzenie może liczyć świeżak na przyuczeniu? Jak długo trwa taka nauka? Posiadam też paszport w razie jakiejś trasy na wyspy.
    Gruby

24.05.2022 01:52

I szczerze mówiąc nie interesują mnie pozytywne czy negatywne opinie. Wolę przekonać się sam. Pozdrawiam serdecznie.

25.05.2022 08:00

Proszę o kontakt pod numerem 512 330 674. Odpowiemy na Pana wszystkie pytania odnośnie rekrutacji.

Kontakt - Koimex

Kozia 3 66-200 Świebodzin

NIP:9271933903

Branża główna: Transport i spedycja

13.05.2022 23:49

16.05.2022 08:38

Musiał być Pan wysoko postawionym pracownikiem skoro ma Pan informacje o tym ile aut stoi i komunikował się Pan bezpośrednio z Prezesem... Proszę przestać rozprzestrzeniać bzdury w internecie, przerzucić się na portale plotkarskie, zająć czymś konstruktywnym, a nie mącić i siać ferment.

16.05.2022 08:40

Jakieś kółka wzajemnej adoracji powstają? Prosimy o merytoryczną dyskusję na temat pracy w firmie a nie opowiadanie legend parkingowych...

14.05.2022 23:39

16.05.2022 08:35

Nie wiemy skąd takie informacje Pan posiada, z pewnością nie ze współpracy z nami. Prosimy o zachowanie kultury na naszym profilu nie będziemy prowadzić w ten sposób dialogu.

05.05.2022 10:19

Czy szukają kogoś aktualnie w firmie Koimex?
    Cirilla

13.05.2022 09:42

Tak. Jest kilka rekrutacji: pracownik kontrolingu, pracownik biurowy i pracownik kadr.
    Kierowca/водій

10.11.2021 15:06

Uwaga/Увага Firma stosuje nieuczciwe praktyki obciążając kierowców karami według wymyślonych przez nich zasad i norm. Oczywiście na początku procesu zatrudnienia nikt nie informuje jawnie o tym systemie. Dokumenty formułują w ten sposób, aby wszystko było maksymalnie zatuszowanie, ale pozwalało jednocześnie na wyzysk w świetle prawa. Dobrze ten model maja opracowany. Siedziało nad tym pewnie kilku prawników specjalistów od luk w prawie pracy. Aktualnie wygrałem z firmą sprawę w sądzie pierwszej instancji. Odwołali się i na sprawiedliwość muszę jeszcze poczekać. Gwiazdka extra jedynie za to, że tabor jest nowy, pieniądze (po potrąceniach) na czas i system komputerowy dobrze opracowany. Jednocześnie kierowca jest (usunięte przez administratora) systemu. O tym kiedy weźmie urlop decyduje spedycja. Wnioski urlopowe wystawione przez kierowcę dwa tygodnie wcześniej traktowane są jako życzenia. Dostaniesz jak będzie okienko. Masz wizytę w urzędzie? A kogo to obchodzi. Dopiero jak zagrozisz odejściem okazuje się, że jednak coś da się zrobić. Albo taka sytuacja. Godzina rozładunku ustawiona w Twojej ocenie nierealnie. Piszesz spedytorowi o tym wcześniej, a on mówi, że wystawi dla ciebie notę obciążeniowa, jeśli nie będziesz na czas. Oczywiście okazuje się, że nie będziesz. Spedytor (święta krowa) do Klienta nie zadzwoni. Dla niego temat zamknięty. Obciążenie Ciebie i nowe zlecenie. Ty jako kierowca dzwonisz i z odbiorca bez problemu dogadujesz się. To czego nie udało się z Polakiem, z firmy, udało się zrobić z Niemcem, który czekal na towar. Oczywiście takie sytuacje to mniejszość, ale mówią wiele na temat podejścia do kierowcy. Компанія застосовує недобросовісні дії, накладаючи на водіїв покарання відповідно до придуманих ними правил і стандартів. Звичайно, на початку процесу найму ніхто відкрито не говорить про цю систему. Документи формулюють це так, що все максимально приховано, але водночас допускає експлуатацію у світлі закону. Вони добре розробили цю модель. Ймовірно, було кілька юристів, які спеціалізувалися на прогалинах трудового законодавства. На даний момент я виграв справу проти компанії в суді першої інстанції. Вони подали апеляцію, а мені ще треба чекати справедливості. Додаткова зірка тільки за те, що рухомий склад новий, гроші (після відрахувань) вчасно і добре розвинена комп'ютерна система. Водночас водій є рабом системи. Експедитор вирішує, коли він піде у відпустку. Заявки на відпустку від водія за два тижні наперед розглядаються як побажання. Ви отримаєте, як тільки з'явиться спливаюче вікно. У вас призначена зустріч в офісі? Кому байдуже. Тільки коли погрожуєш піти, виявляється, що щось можна зробити. Або така ситуація. Встановити час розвантаження, на вашу думку, нереальний. Ви пишете про це експедитору заздалегідь, і він каже, що видасть вам дебет-ноту, якщо ви не встигнете. Звісно, ​​виходить, що не будеш. Експедитор (свята корова) замовнику не дзвонить. Для нього тема закрита. Оплачуємо вас і нове завдання. Ви, як водій, дзвоните і без проблем уживаєтеся з одержувачем. Що не сталося з поляком, з фірми, то зроблено з німцем, який чекав на товар. Звичайно, таких ситуацій меншість, але вони багато говорять про підхід до водія.
    Kierowiec

03.03.2022 22:26

Moment bym takiego spedytora oduczył takich praktyk. Zdjęcia z telematyki na główny profil na Facebook albo do prezesa.
    Ryso

25.02.2022 20:38

Z jakich rejonów Polski zatrudniacie kierowców?
    Ryso

28.02.2022 10:55

Zjazd na bazę autem czy rejon zamieszkania?

28.02.2022 10:56

Dojazd do bazy firmy we własnym zakresie.
    Ryś

24.09.2021 12:51

Istnieje możliwość podjęcia pracy jako kierowca z Tarnowa ?
    Rys

30.01.2022 15:54

Ściema kontaktowałem się dwukrotnie mejlowo i nigdy odpowiedzi nie otrzymałem

01.02.2022 08:08

Witam. Prosiłbym o ponowny kontakt na ten adres e-mailowy: Przewoź[email protected] Z pewnością dostanie Pan dzisiaj odpowiedź.

24.12.2021 09:05

Czy firma Koimex w całości finansuje szkolenia dla pracowników?

27.12.2021 13:53

Dzień dobry, Pytanie jest mało precyzyjne. Na różnych stanowiskach występują rożne rodzaje szkoleń. Istnieją w firmie szkolenia w całości finansowane przez pracodawcę. Szkolenia związane z uzyskaniem uprawnień do wykonywania zawodu z reguły są po stronie pracownika.
    Zainteresowana

20.11.2021 19:52

Witam. Niedawno ogłaszaliście Państwo nabór na stanowisko asystent spedytora lub podobne. Obecnie nie mogę znaleść owego ogłoszenia prawdopodnie się poprostu spóźniłam. Czy przewidujecie ponowny nabór?? Pozdrawiam

22.11.2021 08:54

Na tę chwilę nie posiadamy wakatu na tym stanowisku.
    Dyspozytor/asystent spedytora

21.10.2021 18:44

Witam, Chciałbym się dopytać, czy aktualnie prowadzona rekrutacja na wyżej wymienione stanowisko dotyczy oddziału Poznań (nie znalazłem o takowym informacji), jeśli tak, to gdzie dokładnie znajduje się biuro? Z góry dziękuję za odpowiedź.

22.10.2021 11:42

W ramach rekrutacji na stanowisko dyspozytora w oddziale Poznań, proszę o kontakt pod podany adres e-mail: [email protected].
    Na szczęście już po

02.04.2020 00:37

Sitam Pracowałem jako spedytor. I co do szefa jest naprawdę ok. Ale spedytorki w dziale francuskim...... Są 2 święte (usunięte przez administratora)W grupie Polskiej podobnie aczkolwiek przynajmniej pomaga ludziom że swojej grupy a nie dusi. Nigdy nie spotkałem się z takim (usunięte przez administratora)i to za przyzwoleniem szefa który ma tylko PLN jako wykładnik. (usunięte przez administratora) Ale kazdy może spróbować, lecz..... Ciągle szukają spedytorów pomimo że na rynku płacą naprawdę najlepiej, Do tego wszystko legalnie (usunięte przez administratora). To chyba daje do myślenia skoro spedytorki uciekają za mniejsze pieniądze.. Coś na rzeczy musi być.
    Abc

05.10.2021 19:50

Czy Pani J. Farbowana brunetka i dysponentka z byłego ND Polska pracuje w dziale francuskim.?
    Łukasz

19.10.2021 00:02

Nie, szefuje w exporcie z Pl
    Bodo

30.10.2019 12:39

Firma ok. Kasa solidna. Warunki dobre. Minus to jakaś psycholka z administracji zabraniajaca ludziom do kibica chodzić i kilku patokierowcow nie mogących zaakceptować ze czasy spuszczania paliwa i kaw u szefa minęły bezpowrotnie. Ale chorych wszędzie spotkamy, tu jest ich wyjątkowo niewielu.
    Marcin co mondry jest

19.07.2020 00:22

Spedycja, techniczni, kadry, rozliczenia, faktury i psychopaci :D ci to najlepsi są. Level nic nie robienia - master. Na prawo po wejściu ;)

25.09.2021 23:11

Napisał prawdziwy kierowca, szacunek dla Pana za komentarz
    Karol

23.02.2021 21:29

Firma jest wypłacalna czy ma problemy przez covid ?

26.08.2021 14:12

Firma jest wypłacalna, ciągle się dynamicznie rozwija, rozszerzamy działalność, powiększamy flotę.

25.09.2021 22:51

Żeby wszyscy byli tak wypłacalni ja KOIMEX to świat wyglądał by pięknie.
    Tomek

05.10.2019 14:35

Jakie dziś mamy szkolenie w koimex

26.08.2021 14:26

Dostosowane do potrzeb pracowników i rozwoju firmy.
    Nowy

27.02.2021 13:36

Ile zarabia podwójna obsada w systemie: 2 tygodnie w pracy/weekend w domu 2tygodnie w pracy/1 tydzien w domu Ile średnio wychodzi miesięcznie przy podaych systemach Jakie diety mają oraz podstawy

26.08.2021 14:18

Proszę o kontakt mailowy: [email protected] Osoba odpowiedzialna za rekrutacje skontaktuje się z Państwem.

Zostaw merytoryczną opinię o Koimex