Consumerview Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 99 ocen.

Opinie o Consumerview Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Consumerview Sp. z o.o.

Paweł

Czy w firmie jest wszystko ok? Długo nikt nic nie pisze.

Aneta

Pracujesz w Consumerview? Chętnie usłyszymy co obecnie dzieje się w firmie.

@Ewa

Ankieterzy Co z Waszymi zaległymi wynagrodzeniami? Czy otrzymaliście już pieniądze?

Artur
@@Ewa 12.02.2017 10:33
Ankieterzy Co z Waszymi zaległymi wynagrodzeniami? Czy otrzymaliście już pieniądze?

Niestety po tym jak znikła strona Consumerview nieotrzymałem wynagrodzenia.

kala

No to pozostaje tylko życzyć powodzenia @D mam nadzieje, ze jeśli pieniądze wam sie naprawdę należały no to, ze sad podejmie właściwa decyzje końcowa

Tomaszuuu

Firma jak najbardziej nie rzetelna. Sprawa trafiła do sądu i pieniądze zostały odzyskane. Nie ma się co z ta firmą dogadywać bo nie warto. Składajcie wniosek do sadu internetowego jeżeli jeszcze Wam nie zapłacili.

Ewa

TK robiłam 15.04.2015r. "Ewa twoj wpis SMIERDZI wlascicielami firmy" - żadne pieniądze nie śmierdzą. Skontaktowałam się na FB z panem Tomaszem Ch. Bardzo szybko odpowiedział na moją prośbę o wypłacenie zaległych pieniędzy.Tak jak obiecał, przelał zaległość na moje konto. Wcześniej korespondowałam z paniami Olą R. oraz Pauliną B. ale nic z tego nie wynikło. Nic te Panie nie zrobiły w sprawie zaległego wynagrodzenia.

Paulina Budzisz
@Ewa 24.05.2016 22:35
TK robiłam 15.04.2015r. "Ewa twoj wpis SMIERDZI wlascicielami firmy" - żadne pieniądze nie śmierdzą. Skontaktowałam...

Pani Ewo, Ciężko zrobić coś w sprawie zaległego wynagrodzenia, kiedy samemu się go nie otrzymuje, to po pierwsze. Po drugie dostaliśmy dyspozycję, by jednak osoba odpowiadała za informacje na temat wynagrodzeń i nie byłam to ja. Wszystkie słowa jakie padają pod moim adresem- podała Pani moje dane personalne, nie są miłe. Sama nie zostałam dobrze i rzetelnie potraktowana przez firmę. Każdy etatowy pracownik miał i ma do dzisiaj, problem z odzyskaniem pieniędzy. Pracownicy sami padli ofiarami nierzetelności tej firmy. Staraliśmy się to wszystko ciągnąć, mamieni tym, że z kolejnym zleceniem pieniądze będą i staniemy na nogi... Zostaliśmy oszukani i naprawdę niemiło potraktowanie, choć ta firma była dla nas oczkiem w głowie i parę osób poświęciło dla niej cały swój czas, przez kilka lat. Rozumiem każdego audytora, który jest zły, że nie otrzymał pieniędzy. Uważam, że za wykonane zlecenie się one należą i warto o nie walczyć. Jednak jedyną osobą odpowiadającą za brak pieniędzy, jest prezes firmy, a nie jej pracownicy, którzy tak samo jak Państwo- zostali oszukani.

@Ewa
@Paulina Budzisz 27.10.2016 22:16
Pani Ewo, Ciężko zrobić coś w sprawie zaległego wynagrodzenia, kiedy samemu się go nie otrzymuje, to po pierwsze. Po drugie...

Pani Paulino najłatwiej było upominać się pieniędzy od Pani, ponieważ to Pani kontaktowała się ze mną i to Pani zlecała zadania do wykonania. Kiedy ja zaczęłam współpracę z Consumerview, forma miała już problemy z wypłacaniem. Tego dowiedziałam się niedawno od kolegi, który współpracował z Wami. Ale mimo wszystko dostawałam od Pani zlecenia. Ale ja otrzymałam już swoje pieniądze po bezpośrednim kontakcie z prezesem. Myślę, że Pani znalazła pracę, za którą otrzymuje Pani należną zaplatę. Proszę pamiętać, że "Co nas nie zabije, to nas wzmocni". Jest Pani młodą osobą, szkoda więc że miała Pani taki przykry incydent na początku kariery zawodowej. Życzę, aby kolejni pracodawcy okazali się uczciwi i nie mieli problemów z docenianiem i wynagradzaniem swoich pracowników.

Ewa

Dzisiaj otrzymałam zaległe wynagrodzenie.

Bombka
@Ewa 16.05.2016 09:51
Dzisiaj otrzymałam zaległe wynagrodzenie.

Super a jak długo Pani czeka na zaległe pieniądze.

KK
@Ewa 16.05.2016 09:51
Dzisiaj otrzymałam zaległe wynagrodzenie.

Ewa twoj wpis SMIERDZI wlascicielami firmy . Nie slyszalem o nikim kto ostatnio dostal kase.

Krzysztof

Odpowiadasz tak sam za to jak wszyscy pracownicy tej pseudo firmy. Podaj kontak do tej właścicielk, juz ja sobie z nią pogadam. A Teraz w Daymaker jestes, tak takie lody kręcicie tez?

Paulina Budzisz
@Krzysztof 15.05.2016 13:48
Odpowiadasz tak sam za to jak wszyscy pracownicy tej pseudo firmy. Podaj kontak do tej właścicielk, juz ja sobie z nią pogadam....

Ja w żaden sposób nie odpowiadam za działania firmy!!! Sama również nie otrzymałam wynagrodzenia. W czym jest moja wina? w tym, że tam pracowałam?! proszę uważać na słowa! Dane właściciela firmy Consumerview, są dostępne w Internecie. Wystarczy się trochę wysilić i samemu je sprawdzić!

D
@Krzysztof 15.05.2016 13:48
Odpowiadasz tak sam za to jak wszyscy pracownicy tej pseudo firmy. Podaj kontak do tej właścicielk, juz ja sobie z nią pogadam....

Firma nikomu nie wypłaciła zaległych wynagrodzeń. Sprawa jest już w sądzie.

klauditta

I ja również mam problem z odzyskaniem swoich wypłat - nigdy nie dostałam ani grosza, a zrobiłam kilkanaście wizyt, często tracąc mnóstwo czasu na dojazdy po ponad 60km. Dwa razy miałam obiecywane, że wynagrodzenie dostanę w ciągu miesiąca, czy dwóch i do tej pory nie mam ani złotówki. W sumie uzbierało mi się ponad 400zł wypłaty jak nie więcej(sprawy sprzed ponad roku, więc nawet nie pamiętam dokładnie co i za ile). Teraz nie odpisuje nikt. Maile od firmy mam, umowę współpracy mam, więc myślę, że możemy pisać pozew zbiorowy - jestem za. Proszę o zgłaszanie się osób poszkodowanych na e-mail euforzyna@cmoki.pl

Paulina Budzisz

Ja nie jestem właścicielem firmy, tylko jak widać ciężko to niektórym zrozumieć. Ale nie zamierzam już z tym walczyć. Głową muru nie przebijesz, tym bardziej jeśli zbudowany jest z głupoty.

anonim

(usunięte przez administratora)

kkkk

Przepraszam.

anonim

(usunięte przez administratora)

Paulina Budzisz

Nie, nie zostali zwolnieni za niekompetencję, ale są źli że nie otrzymali wynagrodzenia... Tylko ciężko im zrozumieć, że to nie ja za to odpowiadam i że jestem tak samo poszkodowana jak oni.. tak jak wszyscy pracownicy tej firmy. Niemiło jest jednak czytać niepochlebne komentarze pod swoim adresem, tym bardziej gdzie są podawane moje dane personalne... Niektórzy chyba zapomnieli, że są to karalne kwestie...

mmm

Dodatkowa czy nie dodatkowa, czy za 100 zł czy za 2000 zł. to też praca i też czyjś zmarnowany czas i pieniądza...trzeba było ponieść koszty... Może dla nie których ta ,,praca dodatkowa" jak Pani zauważyła była sposobem na zarobienie paru groszy, gdyż nie mogli znaleźć pracy w ,,wynagrodzeniem"?

abba
@Paulina Budzisz 03.03.2016 15:29
być może tak. Ja tego nie wykluczam i nie mówię, że nie należą się pieniądze za wykonaną pracę, choćby to było i 30 zł. Chodz...

A dlaczego nie miała Pani oporów zlecać kolejne badania skoro wiedziała Pani o kłopotach firmy z płatnościami? Ja nie miałabym sumienia świadomie oszukać kilkadziesiąt ludzi nawet na kwotę 30zł. Dziwię się Pani, naprawdę. Wstyd!

Paulina Budzisz
@abba 11.03.2016 20:24
A dlaczego nie miała Pani oporów zlecać kolejne badania skoro wiedziała Pani o kłopotach firmy z płatnościami? Ja nie miałabym...

Uwielbiam, jak ludzie oceniają, nie znając całej sytuacji. Zlecałam badania, ponieważ cały czas otrzymywaliśmy zapewnienia, że firma zapłaci audytorom zaległe wynagrodzenia, jak również nam, nasze pensje. W momencie, kiedy zauważyłam że tak się nie dzieje, sama przestałam pracować. Po za tym, nie wykonując projektów, nie realizując kolejnych badań, z czego miały być pieniądze, jak firma miała móc zapłacić ludziom ich pieniądze? z czego? z nieba pieniądze nie spadają! Cały czas była nadzieja, że realizacja kolejnego projektu pozwoli na spłatę zadłużenia. To jak wyszło, to już niestety nie moja wina. KAŻDY TUTAJ JAK WIDZĘ ŁATWO OSĄDZA I RZUCA OSKARŻENIA, ALE JAKOŚ NIKT NIE JEST NA TYLE ODWAŻNY, BY SIĘ PRZEDSTAWIĆ!

Paulina Budzisz

Pani/Panie tkkkk, zapraszam do kontaktu osobistego. Myślę, że nie będzie miał Pan/Pani z tym problemu, skoro już znalazł Pan/Pani moje konto na portalu społecznościowym. Ja nie jestem w żaden sposób winna, że audytorzy nie otrzymali wynagrodzenia. Sama jestem w tej samej sytuacji, jak nie gorszej. Proszę mi wierzyć, że w kwestii wynagrodzenia, pracownicy wcale nie byli lepiej traktowani, a dla nas to nie była praca dodatkowa, a jedyne wynagrodzenie.

Paulina Budzisz

Drogi tkkk Pragnę poinformować, że po pierwsze bynajmniej nie wydzwaniam z badaniami. Po drugie ja nie jestem i nie byłam właścicielka Consumerview, przydzielalam tam tylko badania- wykonywałam swoją pracę za co także nie dostałam pieniędzy. To co Consumerview z prezesem na czele jest winny mi, czy innym byłym pracownikom jest o wiele większą suma niż pewnie Panu /Pani zalegaja. My- byli pracownicy nie traktowalismy tej pracy jako dodatkowej, a zostaliśmy z niczym. Pensji od wakacji nie widać ! Także drogi tkkk ja-paniusia również jestem poszkodowana przez ta firmę i myślę że gorzej niż Ty!

Poszkodowany

Oszukali mnie tak samo w Listopadzie wykonałem 2 badania i cisza ZŁODZIEJE uważajcie na nich. Cała Swietłana niech spier....... na litwe albo czort wie skąd licho przywiało..........

D

Jeśli ktoś z Państwa złoży w tej sprawie zawiadomienie do Prokuratury to proszę o informację, która dokładnie Prokuratura się zajęła tą sprawą, abym mógł również złożyć zawiadomienie, odwołując się do akt sprawy już prowadzonego postępowania.

tk

Koordynatorka przeszła do Daymaker sp zoo

Bombka
@tk 01.03.2016 18:50
Koordynatorka przeszła do Daymaker sp zoo

Jak się nazywa ta koordynatorka?.

Langusta_z_palmy

Jeśli ktoś zna nazwę firmy, do której przeszła jakaś koordynatorka, proszę o podanie nazwy. POZEW ZBIOROWY NIE MA SENSU, za duże ryzyko ponoszenia kosztów w stosunku do sumy, jaką się chce wyegzekwować (w większości jest to suma pon. 1000 zł). Składajcie masowo zawiadomienia do prokuratury o możliwości popełnienia przestępstwa na podstawie art. 286 k.k. Polecam też ePUP.

Grzegorz

Jestem na etapie składania pozwu w EPU. Dołączę się do pozwu zbiorowego. Składam zawiadomienie do prokuratury firmacombat@interia.pl

D

Czy ktoś z Państwa złożył zawiadomienie w Prokuraturze lub podjął jakieś czynności mające na celu wyegzekwowanie należnej kwoty?

artur

Również podłączam się pod tą sprawę z oszustami.Mój kontakt bilu@autograf.pl

artur

Witam Z chęcią się dołącze do pozwu. Mój email bilu@autograf.pl

tkkkk

Pani Paulina Budzisz przeszła do innej firmy i tak samo wydzwania, nigdy nie wezmę do niej badania!!! od samego początku mieli problemy z płatnościami, w 2012-2013 mieli po 2-3 miesiące opóźnienia ale nie tyle...MASAKRA JAKAŚ, najlepiej coś wspólnie zrobić, Paniusia ( usunięte przez administratora ) ma też konto na fb

Ewa
@Langusta_z_palmy 27.02.2016 14:13
To niezwykle ważna informacja. Zgłoś się do zamkniętej grupy na facebooku dot. osób poszkodowanych przez Consumer View, przeana...

Zgłoś się do zamkniętej grupy na facebooku dot. osób poszkodowanych przez Consumer View, przeanalizujemy tą sprawę.- gdzie mam się zgłosić? Jak mam to zrobić?

Paulina Budzisz
@tkkkk 22.02.2016 09:07
Pani Paulina Budzisz przeszła do innej firmy i tak samo wydzwania, nigdy nie wezmę do niej badania!!! od samego początku mieli...

Pani/Panie tkkkk, zapraszam do kontaktu osobistego. Myślę, że nie będzie miał Pan/Pani z tym problemu, skoro już znalazł Pan/Pani moje konto na portalu społecznościowym. Ja nie jestem w żaden sposób winna, że audytorzy nie otrzymali wynagrodzenia. Sama jestem w tej samej sytuacji, jak nie gorszej. Proszę mi wierzyć, że w kwestii wynagrodzenia, pracownicy wcale nie byli lepiej traktowani, a dla nas to nie była praca dodatkowa, a jedyne wynagrodzenie.

Katarzyna S.

Cześć, Mi również zalegają z pieniędzmi (około 400zł). Mam taką samą sytuację jak Wy. Jeżeli chodzi o pozew zbiorowy, bardzo chętnie się dołączę: proszę o kontakt na katy_kathleen@o2.pl

Langusta_z_palmy

Z tym, że należy mieć na uwadze przynajmniej 1 wyjazd do Warszawy (siedziba pozwanego).

wierzyciel

Spółka z o.o odpowiada do wysokości majątku ale Zarząd odpowiada za działania Spółki czyli jeśli utraciła płynność finansową a w dalszym ciągu działała nie płacąc zobowiązań to odpowiada za to Zarząd. Z zapisów w internecie widać było , że ta sytuacja trwała już od 2014.

jarek

tez chetnie dolacze do pozwu posiadam meile zdjecia cala dokumentacja oraz wiadomosci co do rzekomych terminow wyplat faktury moj mail jarek1221@wp.pl

Langusta_z_palmy

Do dochodzenia roszczeń w postępowaniu grupowym potrzeba min. 10 osób. Niezbędne będą dowody (wydrukowane umowy, potwierdzenia przelewów, paragony, zdjęcia). Cwaniaki tak mataczyli z tymi platformami, że nic nie da się odtworzyć elektronicznie. Chociaż i tak nie sądzę, by to coś dało. Consumer View to Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, długi można ściągać tylko z majątku spółki. A jak wykażą przed sądem, że są niewypłacalni, nic się nie da zrobić. Osoba, która stoi za tym, czyli pan prezes Zarządu Tomasz Ch. (do sprawdzenia w publicznym rejestrze, KRS: 0000392078) prowadzi parę takich spółek, m.in.: - Friendly Engines Sp. z o.o. - Point Corporate Development, której strona internetowa wygląda tak: http://www.thepoint.com.pl/ ekhem) - WCH Inventions - tu jest wspólnikiem Pozdrawiam

Bomba

Witam ja również dołączę do pozwu zbiorowego. Leżą mi sporo kasy.

KK

Mnie zalegają kilkaset złotych. Od kilku miesięcy NIE ODPOWIADAJĄ. Chętnie dołącze się do pozwu zbiorowego

Madeleine

Robiłam dla nich audyty na w kwietniu i czerwcu. Giacomo Conti i CCC. Za żadne nie dostałam wynagrodzenia. Pisałam i dzwoniłam kilkanaście razu. Na maile nie odpowiadają, telefonów nie odbierają. Po wielu próbach w końcu dodzwoniłam się do koordynatora. Powiedział mi tylko tyle, że mają kłopoty finansowe. Koordynatorzy podobnie jak TK nie dostają wynagrodzenia i Pani nie była mi w stanie powiedzieć, kiedy mogę spodziewać pieniędzy. Również jestem za pozwem zbiorowym. UWAŻAJCIE, NIE RÓBCIE DLA NICH AUDYTÓW!

Ja

Witam, również nie mogę nawiązać kontaktu z nikim. Dzwoniłem nawet do firmy GIACOMO CONTI dla której robiłem audyt. Pani powiedziała mi, ze nie jestem pierwsza osobą, która do nich dzwoni. Powiedziała też ze firma CV wywiązała się bardzo dobrze z audytu. Dostarczyła wszystkie potrzebne materiały i otrzymała ZAPŁATĘ od zleceniodawcy. Pomysł z prokuraturą jak najbardziej słuszny. Zapewne Prezes firmy CV wraz z Pania Aleksandą siedzą gdzieś za granicą i smieją się ile ludzi wydy***li. Wstyd.... Liczę, że ktoś się wam do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dobierze !!!

D

Czekam do końca przyszłego tygodnia, po tym czasie składam zawiadomienie do Prokuratury, ponieważ nie będę czekał w nieskończoność.

Ewa

Ja wykonałam pracę 15.04.2015r. i jak dotychczas nie otrzymałam pieniędzy. ostatni raz miałam kontakt z tel. 502 753 910 email: paulina.budzisz@consumerview.pl. 08.09.15r. Później juz z nikim nie mogłam nawiązać kontaktu.Po miom komentarzu na FB usunięto profil firmy. Moje konto z wykonanymi TK też jest czyste. Tel. do pani Aleksandry również nie odpowiada (usunięte przez administratora) Zastanawiam się, dlaczego cały czas przysyłają mi kolejne zlecenia TK.

D

Jestem jak najbardziej za poczynieniem kroków mających na celu wystąpienie z pozwem zbiorowym do Sądu, dlatego co muszę uczynić aby móc skutecznie wyegzekwować należną kwotę, której nie otrzymałem do dnia dzisiejszego?

ana

Trzeba byłoby się zastanowić za pozwem zbiorowym. Ta firma zarabia na nas ankieterach. My pracujemy za darmo nikomu nie płaca. Mój koordynator już dla nich nie pracuje. W sierpniu 2015 kazali mu wystawić fakturę za badania jakie wykonał (jako koordynator) w lutym 2015. I do tej pory nie zapłacili. Więc oszukują wszystkich nie tylko zwykłych ankieterów ale również koordynatorów.

D

Jestem w tej samej sytuacji, wysłałem zaległe rachunki dwa miesiące temu i nadal czekam na należną kwotę z tytułu realizacji zleceń. Pragnę podkreślić, że jestem jak najbardziej skłonny podjąć kroki mające na celu otrzymanie zaległej kwoty i tym samym udać się do Prokuratury z tego względu, że czuję się oszukany przez tę firmę, tym bardziej że nie otrzymałem żadnych wyjaśnień, a jeśli chodzi o kontakt, to do firmy nie można się dodzwonić z tego względu, że podany numer nie istnieje. Czy ktoś z Państwa wie jak skutecznie i w jak najszybszym czasie rozwiązać zaistniałą sytuację?

Ewa
@D 26.01.2016 22:10
Jestem w tej samej sytuacji, wysłałem zaległe rachunki dwa miesiące temu i nadal czekam na należną kwotę z tytułu realizacji zl...

Może przyjmij kolejne zaproponowane badanie. Będziesz miał możliwość zapytania o zaległe wynagrodzenie.

TK

Czytałeś jak długo ludzie czekają na kasę ?? Rok czasu !! I nikt w żaden sposób nie tłumaczy tych opóźnień. Z tą "firmą" nie ma obecnie absolutnie żadnego kontaktu. Gdybym mieszkała bliżej to osobiście bym tam się pofatygowała. Póki co zostaje tylko ostrzegać ludzi.

anonim

(usunięte przez administratora)

szok

Na prawdę uważasz, że roczne opóźnienie z wypłatą można racjonalnie wytłumaczyć? Pamiętaj,że to było działanie z premedytacją. Oszuści jednym nie zapłacili a następnym zlecali żeby ich też ochu**ć.

koszel

Też mi zalegają z wynagrodzeniem. Jestem bardziej za pozwem zbiorowym. Myślę, że każdy ma na mailu jakieś materiały dotyczące badania.

TK

Kryzys kryzysem, ale dlaczego nikt nie tłumaczy zaistniałej sytuacji ? Wysłałam jakiś 50 zapytań, odzew ZEROWY. Pani koordynator ma wyłączony tel. To jest poważna firma ?? Zobaczycie, że lada chwila usłyszymy słowo "upadłość".

link

jak macie konto na Linkedin to piszcie do prezesa

tk

Może tego prezesa namierzyć i niech się wypowie jaką mają sytuację, nie jest to anonimowy człowiek. Pracownice zawsze się na niego powoływały.

p

Nagłośnienie sprawy w mediach może również sprzyjać zgłoszeniu się osób które nie otrzymały wynagrodzenia i albo nie wiedzą co z tym zrobić lub machnęły ręką " bo to niewielka kwota". Ciekawe ile jest takich osób? Co do "zniknięcia" danych z panelu to problem ale głównie dla tych co to zrobili.

anonim

(usunięte przez administratora)

juznietk

Przypuszczam, że jesteśmy z różnych części PL. Zlecenia były wydawane na odległość. Przy okazji czy jest tu jakaś osoba, która dostała od nich kiedyś pieniądze? Zastanawiam się czy firma od zawsze była nie fair. A sprawa z mediami to całkiem dobry pomysł

Turan
@juznietk 07.01.2016 20:40
Przypuszczam, że jesteśmy z różnych części PL. Zlecenia były wydawane na odległość. Przy okazji czy jest tu jakaś osoba, która...

Dostałem od nich pieniądze 8 miesięcy po zakończeniu zlecenia. Zareagowali dopiero na informację o złożeniu wniosku do sądu w sprawie o oszustwo.

TK@

Żeby złożyć pozew musisz mieć dowody, a jeśli z mojego profilu zniknęły badania, nie ma żadnego śladu,że dla nich pracowałam. Aż się prosi, żeby zainteresować sprawą media !

juznietk
@TK@ 06.01.2016 11:14
Żeby złożyć pozew musisz mieć dowody, a jeśli z mojego profilu zniknęły badania, nie ma żadnego śladu,że dla nich pracowałam....

Co z tego, że zniknęły? Wymieniałeś się z nimi mailami? Wysyłałeś to co miałeś im wysłać po skończonym zleceniu? To już jest dowód, że wykonałeś pracę!

bober

w głowie mi się to nie miesci. Jak mozna nie zaplacic ludziom a dawac kolejne zlecenia innym. Jak Pani Ś. i jej kolezanki moga pracowac w takiej firmie i nie miec wyrzutow sumienia ze OKRADAJA innych ludzi. Wysylaja pracownikow do miejsc zlecen, marnuja ich czas i pieniadze na dojazd. Nastepnie nie placa ale same pensje zgarniaja - KRADNA pieniadze innych ludzi. I jeszcze jedna sprawa, skoro oni nie trzymaja sie umowy to moze my tez nie powinnismy? Po co to cale gadanie o poufnosci? W takim razie mozemy chyba smialo opowiadac na forach internetowych jak dziala ta smieszna firemka, na czym polegaja te badania i w jakich firmach sa robione zlecenia?

p

Proponuję zbiorowy pozew sądowy. Zainteresowanych proszę o kontakt. A osobny pozew dla osoby usuwającej negatywnych a prawdziwe opinie bo to jest współudział.

KK
@p 04.01.2016 22:30
Proponuję zbiorowy pozew sądowy. Zainteresowanych proszę o kontakt. A osobny pozew dla osoby usuwającej negatywnych a prawdziwe...

Nie płacą, nie odpowiadają na e-maile, są mi winni kilkaset złotych. Chętnie dołącze się do pozwu zbiorowego lub info w mediach.

anonim

(usunięte przez administratora)

JI

Nie umiesz czytać ?? Firma nie płaci, nie ma z nikim kontaktu, nr tel. podany na ich stronie nie odpowiada. Koordynator, Pani Świtalska ma wyłączony tel. ma @ nie odpowiada.PORAŻKA.

Zostaw opinię o Consumerview Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Consumerview Sp. z o.o.