Janusz Trznadlewski Grott

Święcica

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 146 ocen.

Janusz Trznadlewski Grott
2 146

Opinie o Janusz Trznadlewski Grott

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Janusz Trznadlewski Grott

Karolina

@864-141-30-36 Twierdzisz, iż firma Janusz Trznadlewski Grott ucieka się do oszukiwania pracowników - stawiasz zatem poważne zarzuty wobec nich. Czy w związku z tym możesz podać nam jakieś argumenty, które by za tym przemawiały? Pracowałeś w wyżej wymienionej firmie? @Henryk Co masz na myśli, pisząc, że firma nie należy do idealnych? Twój post może niewiele mówić innym użytkownikom, więc warto, byś go rozwinął.

   
Henryk

Może firma nie jest idealna ale przesadzacie z tymi oszczerstwami!!

   
864-141-30-36

Firma się otrzymuje wyłacznie tylko z przekrętów i oszustwa 16 lat działa a nie posiada konta. Komornicy nie mają z czego długu ściągać. Takie firmy tylko w Polsce działają.

   
Heniek

Tak rzadko piszecie, że wyglada na dobrą pracę.

   
Zainteresowany

Czy firma normalnie działa?

   
anonymous
@Zainteresowany 18.03.2018 22:07

firma działa normalńie tylko ludzie czekają długo

   
anonymous

czy ktos moze powiedziec co sie dzieje z ta firma gdzie pracuja?

   
Soniaaa

Podobno firma jest na urlopie cały styczen

   
EG
@Soniaaa 11.01.2018 12:56

Ta FIRMA jest na URLOPIE cały rok ,p Janusz przyjmuje tylko zaliczki i oferuje stal w konkurencyjnej cenie, a póżniej brak kontaktu

   
Soniaaa

Ostatnio nic na placu nie ma i nikogo. .Przejeżdzam dwa razy na dzień tą drogą i nic tam się nie dzieje Podobno w Gojcowie robią ale nie wiem czy to prawda.

   
anonymous

wie ktos co sie dzieje z ta firma czy robia gdzies?

   
Soniaaa

Tak jak pisałem nic na placu od dwóch tygodni sie nie dzieje nawet dzwigu juz nie ma to juz jest koniec nie ma juz nic

   
Flor

Witam. Wracając do tematu z przed kilku miesięcy z programem Uwaga potrzebujemy jeszcze 5 oszukanych osób. Mail [email protected] Na Facebooku będzie założone konto dotyczące firmy Pana Janusza tam będziemy dodawać opisy i przebieg "budowy" hal przez Pana Janusza. W ten sposób informacje na temat Pana Janusza będą bardziej dostępne dla osób chcących budować z tą firmą.

   
Soniaaa

Witam czy ktos wie gdzie ta firemka pracuje proszę o kontakt

   
On

Czy ktos może wie gdzie oni jednak pracują? Bo pan Janusz nadal nie odbiera telefonu? Będe wdzięczny

   
Soniaaa

Praca firma jaka firma tam nic sie nie dzieje pozamykane brak zleceń wszyscy juz wiedzą na jakich zasadach pracowała ta firma

   
mały
@Soniaaa 09.01.2018 19:50

ta firma jest gdzies stawia hale, ten adres na pieczatce to jest jakis stary plac maja gdzies nawa baze tylko nikt nie wie gdzie,

   
Olek

Co słychać w firmie? Warto starć się o pracę w firmie?

   
Jan
@Olek 07.01.2018 18:00

Przecież czytasz pan wpisy to chyba wiadomo wszystko

   
anonymous

moze ktps napisac jak wyglada u was sytuacja z budowa bo u mnie postawił troche i dalej stoi budowa,

   
Jan
@anonymous 22.12.2017 23:41

Skończył u was

   
Soniaaa

Chciałabym się przyłączyc do programu uwaga i jesli ktos ma namiary na ludzi pokrzywdzonych to moze razem jakis pozew rłożymy przeciez nie darujemy mu maszych pieniedzy

   
Soniaaa
@Jan 06.01.2018 12:59

[email protected]

   
Mariusz

Witam w tamtym tygodniu skończyli mi hale 20x12 trwało to ok miesiąca ale sie udało termin tez był przeciągnięty o 2 miesiące ale stoi i w sumie to jestem zadowolony oczywiście jakbym chciał sie czepiać to bym to robił ale zdawałem sobie sprawę ze cena była dobra wiec trzeba było na niektóre życzy oko przymknąć pozdrawiam mariusz

   
Mariusz
@mały 04.01.2018 00:27

Dotarły te zdjęcia

   
Soniaaa

Witam jestem z powiatu sandomierskiego

   
anonymous
@Soniaaa 05.01.2018 19:46

to ten człowiek ma siedzibe gdzies w sandomierzu

   
Soniaaa

Witam wszystkich pokrzywdzonych. Szukam jakiegos adresu do tego kłamcy czy ktos moze mi pomóc Gdzie mog€ go znaleść?

   
anonymous
@Soniaaa 04.01.2018 12:15

a moze pani powiedziec z jakiego powiatu pani jest?

   
Soniaaa

Witam wszystkich oszukanych u nas podobna sytuacja podpisana umowa wpłacona zaliczka a póżniej zaliczka na tanszy materiał blachę. A jak dzwonimy nikt nie odbiera gdzie go szukac ci to za człowiek?

   
mały

to niech pan wysle zdjecia tej hali u mnie juz pół roku temu miałą stac i nic nie zrobił ten oszust i kłamca,

   
Masakra

Masakra co tu czytam jak paskudna jest zawiść ludzka. U mnie hala stoi cudowna taka jak chciałem nie mam nic do zrzucenia ! Brawo i oby tak dalej jak ktoś chce zobyć niech pisze zaprosze do siebie i pokaże wszystko zgodnie z planem

   
Flor

Witam. Zostałem oszukany przez Pana Janusza pisałem już o tym wcześniej. Zamówiłem hale u innego producenta, jednak zaoferowałem Panu Januszowi by zamiast oddać zaliczkę na którą czekałem kilka miesiecy , dokręcił płytę warstwową do konstrukcji i bedziemy kwita . Ewentualnie jeżeli nie ma kasy niech odda samochod stal czy cokolwiek warte 20 000 . Pan Janusz na to przystał ale i tak nie podjął się pracy. Chciałem mu iść na ręke ale on i tak mnie oszukał. Obecnie prowadzę rozmowy z programem UWAGA chciałbym nagłośnić temat Pana Janusza w telewizji, zgłosiło sie do mnie kilka osób chętnych do współpracy, redakcji temat się podoba. Pan Janusz nadal oszukuje ludzi jego ogłoszenia są ciągle w internecie, myśle ż eprzez ten program ostrzeże dalszych chętnych na współpracę z GROTT. Szukamy chętnych do współpracy. piszcie na maila [email protected]

   
mały
@Marcin 20.10.2017 22:37

moze pan powiedziec jak sie toczy sytuacja z tym kłamca?

   
Karolina

@mały - bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Takie wpisy utrudniają tylko innym znalezienie informacji na temat pracy w GROTT Janusz Trznadlewski. Chętnie dowiemy się więcej o tym jakim firma jest pracodawcą, jednak proszę o merytoryczne komentarze. Nie jest to miejsce do atakowania, czy obrażania innych pracowników, bądź uczestników wątku.

   
mały

moze ktos napisac gzie robi ten oszust i kłamca,?

   
trapez

pisz na mail

   
mały

jaki pozew na czym ma polegac?

   
Trapez

Tata z mama składają pozew zbiorowy kto chętny ? [email protected]

   
Karolina

@Maria jak wygląda poziom usług świadczonych przez GROTT Janusz Trznadlewski? Napisałaś, że nie ma rewelacji - mogłabyś podać więcej szczegółów? Na pewno osoby zainteresowane na tym skorzystają

   
Maria
@Karolina 20.07.2017 18:44

Witam .Jeśli chodzi o rewelacje to miałam namyśli organizacje pracy .możemy porozmawiać tel. lub email proszę podać.

   

Zostaw opinię o Janusz Trznadlewski Grott - Święcica

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Janusz Trznadlewski Grott