Janusz Trznadlewski Grott
2 147 6 1

Opinie o Janusz Trznadlewski Grott

Rolnik

Straszny (usunięte przez administratora) lepiej omijać z daleka. A hale jeśli już gdzieś postawi są fatalnej jakości. Moje sugestie dla Janusz Trznadlewski Grott: Zakończ działalność(usunięte przez administratora) Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Przestać być pracodawcą

Rudy
@Rolnik 14.12.2018 01:12

U mnie postawił 2 miesiące po terminie .

Rudy
@Rudy 27.12.2018 23:45

Narazie jestem zadowolony przechodziły silne wiatry nic jej się nie stało co do kasy i roboty można by było do jakichś detali się doczepic Ale sumie jestem zadowolony chodź na początku tak samo ciężko było się skontaktować. Radzę nie odpuszczać i dzwonić ja tak robiłem.

Pawel

Witam, ja także szukam kontaktu z tym człowiekiem, robota nie zrobiona, zaliczka zapłacona... Niestety nie sprawdziłem wcześniej tej firmy, i coś czuję że będą kłopoty.

Pawel99
@Pawel 28.11.2018 12:49

Niestety u mnie jest to samo, zaliczka dana i tyle goscia widzieli, zero kontaktu.... @Pawel jak chcesz to mozemy sie skontaktować w tym temacie. podaje mój e mail : ryniu1420@onet.eu

Witold
@Pawel 28.11.2018 12:49

Mój Szwagier ma w umowie termin zakończenia hali w połowie roku 2016. Kończy się 2018r. Telefonów, SMS-ów kilkadziesiąt z pustymi obietnicami (oczywiście na inny nr niż podał na początku) bo tamtego nie odbierał. Wykonaną robotę już chwasty zarosły. Zaliczka dana udokumentowana ponad 30000 zł. Pisma wezwania od adwokata nie odbiera. Ale może być pewny, że ciąg dalszy BĘDZIE !!!

Witek

Szkoda, że tak krótkie są te wpisy. Może jednak rozwiniecie swoja myśl?

Witold
@Witek 12.10.2018 18:48

Mój Szwagier ma w umowie termin zakończenia hali w połowie roku 2016. Kończy się 2018r. Telefonów, SMS-ów kilkadziesiąt z pustymi obietnicami (oczywiście na inny nr niż podał na początku) bo tamtego nie odbierał. Wykonaną robotę już chwasty zarosły. Zaliczka dana udokumentowana ponad 30000 zł. Pisma wezwania od adwokata nie odbiera. Ale może być pewny, że ciąg dalszy BĘDZIE !!!

Janek

Jednym słowem, firma Grot, JT, Robota nie wykonana w terminie zaliczka( ?) nie oddana.

Janek
@Janek 22.11.2018 11:18

Zrobi czy nie zrobi

Janek
@Janek 22.11.2018 11:18

???

Janek
@Janek 22.11.2018 11:18

Jest z nim jakis kontakt u mnie podobna sytuacja

Kamil

Witam, pilnie szukam kontaktu do tego Pana, możecie pomóc ?

Marcin
@Kamil 07.11.2018 08:30

Możemy się skontaktować

Karolina

@Smoła Dziękuję. Czy mógłbyś powiedzieć, czy firma Grott aktualnie poszukuje pracowników? Jeśli tak, to na jakie stanowiska? Od jakiegoś czasu w wątku panuje cisza, a będą to ważne i cenne informacje.

Smoła
@Karolina 08.07.2018 18:34

Niewiem czy poszukują. Czy mam się czegoś obawiać? Nie chce zostać oszukany A większość jest zaplacona

jan
@Smoła 11.07.2018 07:51

akurat

Piotr

Witam, pilnie szukam kontaktu do tego Pana, możecie pomóc ?

jan
@Piotr 16.07.2018 10:11

wykiwał

Witek

Podpowiedzcie czy firma prowadzi jakieś rekrutacje? Warto starać się?

Heniek

Czy wiecie coś o pracy w firmie? Interesuje mnie wysokość zarobków no i atmosfera czy jest spoko?

Karolina

@Smoła Nie rozumiem. Czego miałbyś się obawiać? Poza tym, widocznie źle Cię zrozumiałam. Bo tak jak teraz czytam Twoją opinię, to mam wrażenie, że napisałeś ją jako klient firmy Grott, a nie pracownik, za którego Cię wzięłam początkowo, tak? Jeśli możesz napisać, czy mam rację, żeby wszystko było jasne, to będę Ci wdzięczna.

Karolina

Czy ktoś mógłby napisać jak aktualnie wygląda sytuacja w firmie Janusz Trznadlewski Grott? Czy coś się zmieniło względem poprzednich opinii? Jeśli tak, to na lepsze, czy na gorsze? Zachęcam wszystkich do wypowiedzi.

Smoła
@Karolina 02.07.2018 14:29

Witam. Jak narazie wszystko w porządku i w terminie uzgodnionym

Karolina

Zastanawiająca jest cisza na tym wątku, ponieważ firma Janusz Trznadlewski Grott zdaje się funkcjonować w sposób normalny. Może ktoś z Was posiada zatem aktualną wiedzę na temat tego, jak wygląda sytuacja tego pracodawcy? Szukają teraz nowych pracowników?

Karolina

@864-141-30-36 Twierdzisz, iż firma Janusz Trznadlewski Grott ucieka się do oszukiwania pracowników - stawiasz zatem poważne zarzuty wobec nich. Czy w związku z tym możesz podać nam jakieś argumenty, które by za tym przemawiały? Pracowałeś w wyżej wymienionej firmie? @Henryk Co masz na myśli, pisząc, że firma nie należy do idealnych? Twój post może niewiele mówić innym użytkownikom, więc warto, byś go rozwinął.

Henryk

Może firma nie jest idealna ale przesadzacie z tymi oszczerstwami!!

864-141-30-36

Firma się otrzymuje wyłacznie tylko z przekrętów i oszustwa 16 lat działa a nie posiada konta. Komornicy nie mają z czego długu ściągać. Takie firmy tylko w Polsce działają.

Heniek

Tak rzadko piszecie, że wyglada na dobrą pracę.

Zainteresowany

Czy firma normalnie działa?

anonymous
@Zainteresowany 18.03.2018 22:07

firma działa normalńie tylko ludzie czekają długo

anonymous

czy ktos moze powiedziec co sie dzieje z ta firma gdzie pracuja?

Soniaaa

Podobno firma jest na urlopie cały styczen

anonymous
@Soniaaa 11.01.2018 12:56

kto takich głupot pani naopowiadał cały czas pracuja,

soniaa
@anonymous 11.01.2018 20:27

A mogę wiedziec gdzie aktualnie pracują?

EG
@Soniaaa 11.01.2018 12:56

Ta FIRMA jest na URLOPIE cały rok ,p Janusz przyjmuje tylko zaliczki i oferuje stal w konkurencyjnej cenie, a póżniej brak kontaktu

Soniaaa

Ostatnio nic na placu nie ma i nikogo. .Przejeżdzam dwa razy na dzień tą drogą i nic tam się nie dzieje Podobno w Gojcowie robią ale nie wiem czy to prawda.

anonymous

wie ktos co sie dzieje z ta firma czy robia gdzies?

Soniaaa

Tak jak pisałem nic na placu od dwóch tygodni sie nie dzieje nawet dzwigu juz nie ma to juz jest koniec nie ma juz nic

Flor

Witam. Wracając do tematu z przed kilku miesięcy z programem Uwaga potrzebujemy jeszcze 5 oszukanych osób. Mail ekrzesla@gmail.com Na Facebooku będzie założone konto dotyczące firmy Pana Janusza tam będziemy dodawać opisy i przebieg "budowy" hal przez Pana Janusza. W ten sposób informacje na temat Pana Janusza będą bardziej dostępne dla osób chcących budować z tą firmą.

Soniaaa

Witam czy ktos wie gdzie ta firemka pracuje proszę o kontakt

On

Czy ktos może wie gdzie oni jednak pracują? Bo pan Janusz nadal nie odbiera telefonu? Będe wdzięczny

Soniaaa

Praca firma jaka firma tam nic sie nie dzieje pozamykane brak zleceń wszyscy juz wiedzą na jakich zasadach pracowała ta firma

mały
@Soniaaa 09.01.2018 19:50

ta firma jest gdzies stawia hale, ten adres na pieczatce to jest jakis stary plac maja gdzies nawa baze tylko nikt nie wie gdzie,

Olek

Co słychać w firmie? Warto starć się o pracę w firmie?

Jan
@Olek 07.01.2018 18:00

Przecież czytasz pan wpisy to chyba wiadomo wszystko

anonymous

moze ktps napisac jak wyglada u was sytuacja z budowa bo u mnie postawił troche i dalej stoi budowa,

Zbych
@anonymous 22.12.2017 23:41

Prosze do niego dzwonić jak zaczął to i skończy prosze tylko sie nie unosić nerwami no to tylko pogorszy sprawę podobroci panu zrobi

Mzpopo
@anonymous 22.12.2017 23:41

Ludzie to jest oszust opanujcie się poznałem tego Pana i jest świetnym manipulatorem jak mu tak ufacie przyszli inwestorzy to od razu zapłaccie z góry na pewno będzie ok i jeszcze okazyjnie dopłaccie to stal lepsza załatwi w super cenie oszukał za dużo ludzi i za to odpowie w tym nowym roku 2018

Jan
@anonymous 22.12.2017 23:41

Skończył u was

Soniaaa

Chciałabym się przyłączyc do programu uwaga i jesli ktos ma namiary na ludzi pokrzywdzonych to moze razem jakis pozew rłożymy przeciez nie darujemy mu maszych pieniedzy

Jan
@Soniaaa 06.01.2018 06:55

Prosze podać maila do siebie

Soniaaa
@Jan 06.01.2018 12:59

piotr.slaby@o2.pl

Mariusz

Witam w tamtym tygodniu skończyli mi hale 20x12 trwało to ok miesiąca ale sie udało termin tez był przeciągnięty o 2 miesiące ale stoi i w sumie to jestem zadowolony oczywiście jakbym chciał sie czepiać to bym to robił ale zdawałem sobie sprawę ze cena była dobra wiec trzeba było na niektóre życzy oko przymknąć pozdrawiam mariusz

mały
@Mariusz 28.12.2017 23:06

umnie juz pół roku temu maiała stac hala i nic sie nie ruszyło , ale zgodnie z papierami to zrobił i wszystkie papiery dostarczył panu?

mały
@Mariusz 28.12.2017 23:06

a moze mi pan wysłac zdjecia jak wyglada u pana ta hala?

Mariusz
@mały 02.01.2018 17:44

Prosze o mail to wyślę

Mariusz
@Mariusz 28.12.2017 23:06

Wyślę panu zdjęcia zadzwoni pan to pogadamy

mały
@Mariusz 03.01.2018 23:31

moze pan wysłac radek1322@o2.pl

Mariusz
@mały 04.01.2018 00:27

Dotarły te zdjęcia

Zostaw opinię o Janusz Trznadlewski Grott - Święcica

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Janusz Trznadlewski Grott