Teva Pharmaceuticals Polska Sp. z.o.o

Warszawa

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 123 ocen.

Teva Pharmaceuticals Polska Sp. z.o.o
3 123

Opinie o Teva Pharmaceuticals Polska Sp. z.o.o

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teva Pharmaceuticals Polska Sp. z.o.o

Joanna

@Plivus, Byłeś związany z firmą Teva Pharmaceuticals w przeszłości? Jeśli tak, to co możesz napisać o warunkach pracy w tej firmie? Chętnie poznamy nowe informacje.

kandydat

jak myslicie to już koniec tych zwolnień? czy redukcja będzie jeszcze kontynuowana? mam możliwość przejść i nie wiem co robic?

Plivus
@kandydat 25.05.2018 22:38

Słyszałem, że ludzie sami odchodzą bo atmosfera beznadziejna, kilkanaście osób złożyło wypowiedzenie i każą im pracować przez okres wypowiedzenia (3 miesiące!)Dużo ludzi chce odejść

Joanna

@kandydat, w swoim komentarzu wspominasz, iż możesz być zatrudniony w firmie Teva Pharmaceuticals Polska, napisz proszę czy podjąłeś już prace w tej firmie? Jeśli tak, napisz nowe wieści w tym wątku! Zachęcam również osoby obecnie związane z tym pracodawcą do nowych wpisów w tym wątku, chętnie poznamy najnowsze informacje związane z pracą w tej firmie!

była Tevianka

nie pracuję już tam od lutego, wspominam te imprezy super, choć niektórzy kierownicy przesadzali:) potrafili bzykać wszystko co na drzewo nie ucieka. Coaching zapewniony na najwyższym poziomie... nawet stare weteranki trzeba szkolić :) dobrze ze juz mnie tam nie ma

Stary REP
@była Tevianka 19.05.2018 00:05

Zapowiada się super. W przyszłym tygodniu mam rozmowę kwalifikacyjną do cardio. Mam nadzieję, że dołączę do ekipy.

Teva

Witajcie Czy orientuje się ktoś z Was jakim autem służbowym dysponuje przedstawiciel na Stanowisku Starszy Konsultant Medyczny w Tevie? Pozdrawiam

Starszy
@Teva 21.05.2015 00:30

Skoda Octavia w dobrej wersji ☺️

Ulka

Szkoda, że nie można sie wspomóc informacjami z tego forum!!!

Paula
@Ulka 09.05.2018 20:16

to napisz co chcesz wiedzieć? Korporacja jak każda inna. Dostaniesz Skode z 6 brutto, mega zapierdziel, są jeszcze kpi za pokrycie i premie raz na kwartał do 15 brutto ale z tym coraz gorzej, cyklówa z 3 razy w roku, jakieś regionalne co dwa miesiące i raz w roku wyjazd za granicę, mega imrezy, wypadanie z okien, romanse intrygi itp.

Joanna

Wie ktoś, jak w tej chwili wygląda sytuacja w Teva Pharmaceuticals Polska? Patrząc po wcześniejszych wpisach na forum nie wyglądało to pozytywnie, stąd moje zainteresowanie, jak to jest w tej chwili. Zmieniła się zarówno atmosfera, jak również, a może przede wszystkim stan Teva Pharmaceuticals Polska? Chodzi mi głównie o zwolnienia, o których pisaliście. Czy można już aplikować na stanowiska do tej firmy, co będzie oznaczać opanowanie sytuacji?

BB
@Joanna 11.04.2018 18:26

Asiu to zależy czy już masz glonojady i czy jesteś dobrze nastrzyknięta! trochę trzody z tevy ubyło po ostatnich zwolnieniach i wygłodniali "kierownicy" "menagerowie"po awf itp czekają na świeże mięsko :)

Zainteresowana

Czy sytuacja już się wyjaśniła?

anonymous

Kraków

Zet

Zwolnienia grupowe ludzie w niepewnosci I to do Marca...Ci co zostana, bez wiekszych szans na awans, podwyzke przez zapowiedziany dluuugi okres "zaciagania pasa", za to z perspektywą masy dodatkowych obowiazków.

Tevianin

W marcu restrukturyzacje. 25% globalnie do odstrzału. :(

Tadeusz

Chciałbym tu pracować i miałem nadzieję, że dowiem się kilka wskazówek. Mam wrażenie, że dobrze się wam pracuje i tak mało piszecie!

Joanna

@wall street - a jakie są Twoje doświadczenia związane z pracą w Teva Pharmaceuticals Polska? Na jakim stanowisku pracujesz? Jak oceniasz warunki zatrudnienia oferowane przez firmę? Każdy merytoryczny, rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych kandydatów.

wall street

Cena akcji Teva na leci na dno. Obecnie 15 $, a 31 sierpnia prawie 20$. Gdzie rok temu bylo 51$.

Joanna

@mobbing czy sytuacja w firmie została wyjaśniona? Możesz napisać, jak wyglądają obecne warunki zatrudnienia?

Pyz

Nie terminowość w przelewach po akceptacji wszystkich świętych czas oczekiwania 3-4 tygodnie i tak trzeba sie upomnieć... Dużo nieprawidłowości przy przepisywaniu wyników z IMS przez dział efektywności oczywiście na minus dla przedstawicieli oczywiście nikt nie wytłumaczy skąd dokładnie sie to wzięło nie poda metodologi liczenia i jak zostało to policzone tajemnica powiedzą ze liczą po innych cenac niż IMS ale jak PM podzieli brakująca kwotę przez opakowania to i tak nie można wyjaśnić różnicy bo najmniejsza jedn złotego to 1 grosz a wychodzi na to że teva operuje mniejszymi jednostkami niż obowiązujące w PL . Oczywiście nie poczuwają sie aby "głupiemu PM " to wyjaśnić ( Nigdy nie spotkałam sie z takim oszukiwaniem na wynikach przepraszam za mocne słowo ale niewiem jak to inaczej nazwać jak ktoś nie potrafi przepisać danych IMS a wiąże sie to z wynagrodzeniem pracownika )Pilnujcie swoich pieniędzy .

zainteresowany

Witam Wszystkich Czy ktoś może z Was pracuje lub pracował na stanowisku Przedstawiciel ds. obsługi aptek sieciowych - zatrudnienie przez Firmę zewnętrzną HSK Consulting? Proszę o info: -jaka podstawa netto -na jaką premie można liczyć netto -ile wizyt dziennie -jakie są dokładnie cele i zadania Przedstawiciela -jakie auto (rodzinne, obrandowane, gps, można korzystać prywatnie) Warto sobie zawracać głowę? Jest później możliwość anasu? Z góry dziękuję za pomoc i odpowiedź

Joanna

@mobbing nie jestem związana z firmą Teva Pharmaceuticals Polska. Jak możesz zobaczyć po najechaniu na mikrofon obok mojego imienia, jestem redaktorem serwisu gowork.pl i zależy mi na poznaniu, między innymi dzięki Waszym komentarzom, tego jak wygląda praca w firmie. Warto też, jeśli to możliwe, w swoich wpisach zamieszczać informacje odnośnie działu, którego dotyczy opinia. Taka informacja będzie bardzo cenna dla osób, które szukają opinii na temat pracy na konkretnym stanowisku.

mobbing
@Joanna 11.05.2017 10:11

Dziękuję za informację :) faktycznie to by wiele tłumaczyło. Pani, z którą myślałem że dyskutuje tu, nadal zamiata sprawę pod dywan. Chowa kolejne trupy do szafy. Droga J :) wiemy że to czytasz, ogarnij się, nie masz do czynienia z dziećmi. Jesteśmy dorośli. zacznij działać. Przestań bronić tyłka mobberów tylko zróbcie z nimi porządek. Na naszej stronie znalazłem takie zdanie: Jesteśmy przekonani o tym, że to właśnie nasi ludzie są potencjałem i przyszłością naszej firmy... dlatego sprawę zgłosimy do globala, skoro Ty nie masz narzędzi, odwagi, czasu. Za dużo utalentowanych i pomocnych osób odchodzi przez Twój brak działania

Joanna

@mobbing co rozumiesz przez mobbing? Zgodnie z prawem firma ma przeciwdziałać takim zachowaniom. Czy zgłaszałeś takie sytuacje np. do przełożonego, czy też działu HR?

mobbing
@Joanna 13.04.2017 08:56

Skargi do przełożonego ślą chyba wszyscy w terenie. Co mam zgłaszać do HRu? Zgłaszaliśmy przełożonym. Przełożony kieruje to wyżej, Krajowy (podobno nie tylko z naszej linii) rozmawiał z przełożonymi uprzejmej inaczej Marty i jedyne co usłyszał, to że standard współpracy oparty na szacunku i komunikacji, który funkcjonował wcześniej (naszym opiekunem od finansów była inna dziewczyna) była niczym innym jak ROZPIESZCZANIEM. Informacja o tym, że to będzie jedyna osoba z finansów, która ma być WSPARACIEM wnerwiła wszystkich w terenie, z którymi rozmawiam. Z dotychczasowej ekipy , była to jedyna osoba, która do współpracy z ludźmi się nie nadawała i nadal się nie nadaje. Chamska, to najłagodniejsze określenie którego mi tu nie ocenzurują. Była jednak alternatywa. Teraz alternatywy brak. Jeżeli rozmawiam z tym kim myślę, to proszę zadziałaj. Już się rzygać chce kiedy trzeba coś rozliczyć. Może Ty będziesz potrafiła wymóc na jej przełożonych, nie zamiatanie pod dywan poważnych problemów jakie mamy od dawna. Tylko w końcu któraś zarządzi tym syfem. Chociaż ryba psuje się od głowy. Skoro zamiatają tyle lat pod dywan ten problem, to syf jest większy niż się wydaje. pzdr

xyz

Z CNS.

Zyx
@xyz 12.04.2017 17:58

Znam jeszcze kilku innych kierowników z Actavisu, którzy pracują. Ktoś tu ma chyba niedokładnie informacje.

Kto?

Kto?

Tevianin

Kolejny odstrzał. Wśród RKP z byłego Actavis ostał się ino jeden.... Czekamy na kolejne

Joanna

@TFP_79długo już pracujesz w firmie? Mógłbyś opowiedzieć jak wygląda wdrażanie się do pracy nowego pracownika?

Michał

Jakie zarobki dla handlowców OTC?

Ja

Hej Mam pytanie czy jest ktoś z linii onkologicznej i jak się tam pracuje ? bo wiadomo w każdej linii jest inaczej !!

Marek

Bo ludzie lubią farmację, bo tam są dobre pieniądze, bo na czymś trzeba zarobić i z czegoś żyć tak uwazam

dont give up

Po co Wy się ludzie pchacie do farmacji, firma znana i owszem, zarobki mozesz miec 6tys na reke dostaniesz fajne autko, telefon i beda traktowac was jak maszynke do robienia cyferek, kupisz dom na kredyt, bedziesz splacal bo masz za co, bedziesz robil po 14h, w weekend [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ruszysz swoim sluzbowym autkiem bo bedziesz padal na pysk, twoi przelozeni beda walic cie z kazdej strony, stracisz rodzine, po jakims czasie cie wypieprza bo dojda do wniosku ze swiezy studencik bedzie robil za polowe bo jest na garnuszku i dla niego 3tys to dobre zarobki, jak juz cie wywala to gdzie pojdziesz? tam gdzie wszyscy, do pracy za 2tys bo nic innego nie znajdziesz bo stolki w dobrych firmach juz dawno zagrzane, nie bedziesz miec kasy na kredyt, sprzedaz dom, kupisz male mieszkanie w bloku i... bedziesz siedzial sam i myslal po co bylo tak sie zarzynac dla dobra firmy. PS moj post nie jest zamierzony, nie jestem i nie bylem nigdy zwiazany z Teva, sledzac rynek ogloszen o prace i badajac co dzieje sie w kazdej branzy, czytajac opinie o pracodawcach stwierdzam ze wszystko idzie na dno a My ph za dobra kase dla nich i dla nas wyprowamy resztki z siebie zeby kazdy byl zadowolony. Nie jest to warte niczego. Zalozylem wlasna firme, spokojnie zarabiam na reke tyle co w korpo i wiem ze zyje jak czlowiek. Skuteczny z doswiadczeniem, sfrustrowany dojechany przez korpo i prywaciarzy BYLY PH FMCG

deryk
@dont give up 19.10.2016 23:11

"dont give up" tak jak Ty mam tak samo - zajechany przez korpo i prywaciarzy... i zastanawiam się co dalej ze sobą zrobić. Z Ciekawości, co zacząłeś robić, jaka działalność??

waawaa

firma ok. Jak jesteś modelem albo modelką pracę dostaniesz. W tej firmie im ładniejsza buzia tym lepsze zarobki. Szkolenia?= są a co po nich to już inna bajka.

jacek

jak sie pracuje dla przedstawicieli farmaceutycznych? plany idzie wyrobic? zarobki jakiej wielkosci? na co najwieksza uwage zwracaja w CV przyjmujac na rozmowe oraz jak rozmowa przebiega?

&&&

nie polecam, firma mocno generyczne, u mnie szef nie znał prawa farmaceutycznego. Brak szacunku dla pracownika, brak przepływu informacji. Ogromne rozczarowanie

Zostaw opinię o Teva Pharmaceuticals Polska Sp. z.o.o - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teva Pharmaceuticals Polska Sp. z.o.o