INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

kara

19.09.2015 17:22

hej. Czy posiada ktos info na temat pracy przez ISSP w Rhenusie w Horselgau ????
    wert

18.09.2015 22:49

Zadnych kar się nie płaci. To tylko straszak bo wiedzą że ludzie od nich uciekają .Nic ci nie zrobią Mnie straszyli dwa lata temu karą i jakoś nic nie zrobili.
    Hesiu

18.09.2015 13:09

Witam, w poniedzialek mam jechać do Wrocławia podpisać umowę wyjazdu do pracy przez agencje ISSP praca w Koloni sklepy OBI 8.80 Euro. Pracuje ktoś już tam wie coś na temat wszystkiego niech pomoże i opisze to wiarygodnie z góry dziękuje pozdro
    Galacticos

17.09.2015 11:35

Kochani mam jechac z kolegami przez ISSP do jakies pracy pRzy Obi w koln.Powiedziezcie mi ,warto zaczynac tam kariere,czy lepiej nie pchac sie w to (usunięte przez administratora) czytam rozne opinie i niewiemktore sa wiarygodne

05.09.2015 22:33

21.10.2015 18:04

Witamy, prosimy o wiadomość w tej sprawie, bardzo zależy nam na wyjaśnieniu sytuacji. Wiadomość kierować na adres e-mail: [email protected] . Pozdrawiamy, ISSP Sp.z o.o.

21.10.2015 18:07

Witamy, jeśli są jakiekolwiek informacje, które chciałby Pan przekazać nam w sprawie naszych pracowników, czekamy na wiadomość e-mail. Nasz adres: [email protected] . Pozdrawiamy, ISSP Sp. z o.o.
    bedburg

27.08.2015 11:07

Dokładnie kapral! Ja też pracuje w Bedburgu i wszystko jest ok. Te żałosne komentarze piszą rozżaleni byli pracownicy, którzy zazwyczają są zwalniani za kradzieże, bójki albo pijaństwo. Kasa się zgadza :) Zresztą bez jezyka i wykształcenia nie będziecie zarabiać kokosów !
    kapral

25.08.2015 15:22

ja pracuję w Rhenusie i jest ok. mieszkam w Eisenach, wypłata się zgadza, tylko trzeba wiedzieć co to Zeitkonto. niestety niektórym można kłaść informacje łopatą do głowy, a i tak dalej nie rozumieją...

23.08.2015 15:24

anonimka

01.09.2015 14:55

Mmm, czy to Ty jesteś tym kierowcą (23lata), który mówił o niesprawiedliwości odnośnie wynagrodzenia dla kierowców? Że Ci z Eisenach dostają tyle samo kasy, co kierowcy z Sontry (czy jak to sie pisze..)?

21.10.2015 18:17

Witamy, zależy nam, aby takie informacje trafiały do nas jak najszybciej, abyśmy mogli zareagować i wyjaśnić. Jeżeli ma Pan konkretne uwagi dotyczące warunków mieszkalnych czy naszych koordynatorów, prosimy o informacje na adres e-mail: [email protected]. Pozdrawiamy, ISSP Sp. z o.o.

21.08.2015 14:39

Ogólnie należy przyjąć, że kwoty netto na godzinę to 6,20E / 6,80 E (8,20E i 8,80E brutto)
    grzechu

20.08.2015 14:10

witam pracuje ktos tam w miejscowosci buggingen lub pracowal i jka tam jest prosze o pilny kontak poniewaz mam tam oferte pracy jako Projekt Pearl, gdzie praca polega na pakowaniu paczki w kartony lub komisjonowaniu towaru za pomocą skanera nadgarstkowego moj email [email protected] czy sa wyplacalni pozdrawiam

20.08.2015 11:14

Radze poczytac o zeitkonto i o godzinach z wyplaty ktore trafiaja na to konto.

21.10.2015 18:22

Witamy, dziękujemy za zwrócenie uwagi na bardzo ważny temat. Otóż, informacje o Zeitkonto są zawarte w broszurze informacyjnej, którą otrzymuje każdy pracownik przy podpisywaniu Umowy. Jest w niej wyjaśnione co to jest Zeitkonto i na jakich zasadach funkcjonuje. Warto dokładnie czytać i pytać, jeśli pojawią się najdrobniejsze wątpliwości, aby uniknąć nieporozumień w przyszłości. Pozdrawiamy, ISSP Sp. z o.o.
    Cooo

20.08.2015 10:12

Za 168 godz 500 euro ? To wychodzi na rękę 3.50 euro !!! Jak mozna za tyle robic ? Pozdro !!!

20.08.2015 09:18

Napisz cos jasniej jak nie to na moj emial przy czym robilas czy robiles
    morgoth

19.08.2015 13:28

Praca na magazynie Niemcy - Heitersheim - Heitersheim jak to wyglada?ktos napisze?

18.08.2015 17:34

No wlasnie jak tez chce wiedziec kazdy tylko pisze ze ma 8,80 brutto ble ble ble a ile do reki?tego nie napisza....
    Lena

18.08.2015 15:47

Witam, właśnie dostałam ofertę pracy w Edece na pakowaniu i coś tam.. jak to wygląda w rzeczywistości
    nortesten

18.08.2015 10:17

nikt nic nie [email protected]

17.08.2015 21:41

michalek

20.08.2015 11:17

nie pakuj sie w to (usunięte przez administratora) bo bedziesz musiał placic kare ok 500zl za zrezygnowanie bez 3 miesiecznego wypowiedzenia, z czego za pierwszy miesiąc zarobisz może z 900zł jak teraz wyjedziesz

17.08.2015 20:00

ta firma daje w ogloszeniu 8,80 E brutto a ile dostaniemy?
    ???

15.08.2015 02:57

Możecie mi powiedziec czy z ich ofert pracy wyjdę chociaz 1000euro na czysto po odjęciu kosztów mieszkania i innych pierdół?:)
    gosc

19.08.2015 21:10

nie masz szans dostałSam dzisiaj wypłate 595 euro za 168 godz

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branża główna: Konsulting i zarządzanie

13.08.2015 00:42

21.10.2015 18:42

Witamy, wszystkie uwagi dotyczące wynagrodzenia prosimy o przysyłanie na nasz adres e-mail: [email protected]. Zależy nam na sprostowaniu każdej sprawy. Pozdrawiamy, ISSP Sp.z o.o

07.08.2015 14:46

21.10.2015 18:47

Witamy, prosimy o bardziej szczegółowe informacje. Jest to niezbędne do wyjaśnienia sprawy. W tym celu prosimy o kontakt pod adresem e-mail: [email protected] . Pozdrawiamy, ISSP Sp. z o.o.
    Krzychu

27.07.2015 22:58

Witam, Powiecie mi Państwo gdzie znajde oferty prace na Północnej Westfalii oraz jakie są szanse żeby zdobyć prace za granicą?
    michael

26.07.2015 22:15

zawarlem umowe z ta firma. Bylem w dyspozycyjnosci.bylem miesiac w dyspozycyjnosci czekalem na zaplateza caly miesiac juz mialem dosyc czekania wiec zrezygnowlem. po 3 miesiacach dostalem wezwanie do zaplaty za zrezygnowanie z umowy w przypadku gdybym nie zaplacil bede w krajowym rejestrze długów {komornik). zaplacilem bo nie chce miec problemow. wszystkich przestrzegam nie zawierajcie umów z ta firma ona robi ludzi w(usunięte przez administratora) najgorsza firma jaka jest na rynku. JA IM JESZCZE POKAZE!!!!
    llo

10.08.2015 13:32

To się dałeś zrobić w balona. Nie maja prawa nakładać żadnych kar a umowę możesz zerwać kiedy ci się podoba powodów znajdzie się cała masa.Firma sama nie respektuje żadnych praw pracowniczych . Mi wysłali pisemko dwa lata temu ze swojej windykacji więc im odpisałem z wytknięciem ich błędów i się odczepili.

21.10.2015 18:50

Witamy, w umowie, którą Pan podpisał jest informacja o tym, że każda ze stron może rozwiązać umowę w formie pisemnej z zachowaniem 30-dniowego okresu wypowiedzenia. Takie wypowiedzenie gwarantuje, zarówno firmie jak i pracownikowi, dopełnienie jej warunków a tym samym brak w Pana przypadku, wezwania do zapłaty. Pozdrawiamy, ISSP Sp.z o.o.
    kiki

26.07.2015 16:28

A tobie co znowu nie pasuje na Rossmannie?Dopiero co czytałam ze jest praca ok a pan Zielonka jest spoko koleś.Mi osobiście się podoba na Rossmannie żadnej filozofi jeśli chodzi o wykonywaną prace . Ja osobiście nie poznałam tego pana ale jakoś inni sobie go chwalą.
    mały

26.07.2015 12:48

Nie polecam tej firmy masakra i tyle a w Rossmannie niech Zielonka zap......a sam
    gringo

11.08.2015 00:02

tez mam okazje tam jechac w najblizszym czasie jak to wyglada na miejscu?

21.10.2015 18:55

Witamy, jeśli ma Pan zastrzeżenia, dotyczące współpracy z nami, prosimy o taką informację na nasz adres e-mail: [email protected] .Pozdrawiamy, ISSP Sp. z o.o.

24.07.2015 16:22

27.07.2015 07:23

Naucz sie fiszke czytać, jak byk masz napisane, że za dodatek nocny jest policzone. w biurze dają wzór fiszki, wiec to nie jest filozofia umieć się z tym obchodzić. Normalnie za nocki jest płatne, tylko trzeba min. 2 h pracowac na nocce, co też jest napisane. Wyadaje mi się, że takie osoby same sobie psują opinie, a nie firmie, bo jak dla mnie wszytsko jest jasne, a potwierdzenie ubezpieczenia dostałem od razu w biurze jak tylko wysłałem maila z prośbą. Może trzeba umiec napisać??? A nie pisać, że się nie dostaje???
    chce jechac

24.07.2015 11:54

We wtorek jest wyjazd do Bedburg praca OBI ktos cos wie na te temat ? gdyz mam mieszane odczucia wszystko jest za piekne przedstawione a z tego co tu czytam to sie zastanawiam ..

24.07.2015 11:21

pracownik_DHL

27.07.2015 07:28

Ja tez nie miałem problemu z ubezpieczeniem, a jakbyś słuchał co w biurze mówią to byś wiedział, że umowa jest zawsze na rok, a praca na tyle ile klient zamówil lub zalezne od tego czy się ludzie sprawdzą. Jak widze jak niektórzy pracują ( nie przychodzą po weekendach do pracy, bo trzeźwieją) to sie nie dziwie, ze niektóre projekty się kończą. Mój się skończył w weekend, bo banda de....kradła na hali! I przez takich gnoi potem pracy nie ma, ale dostaliśmy od razu propozycję przejścia na inny projekt, więc nie mam żadnych zastrzeżeń.

21.10.2015 18:59

Witamy, wszystkie uwagi prosimy przesyłać na nasz adres: [email protected]. Proszę napisać imię, nazwisko, projekt na którym się pracowało i sytuacje,które zaniepokoiły. Pozdrawiamy, ISSP Sp. z o.o.
    hehehe

24.07.2015 07:37

a u Nas na Edece hit sezonu, trzy osoby spie..., bo nie będą pracowac 6 dni w tygodniu. Zamiast się cieszyć, że jest duzo pracy, mamy płacone za godzinę i pracujemy w niedzielę, gdzie jest dodatek. Sobota wolna. jakby było mało pracy, to by uciekli bo jest malo i kiepskie pieniadze wtedy. jak jest duzo też nie dogodzisz. A potem pewnie beda tu pisac, ze firma jest taka i siaka i owaka. Plisss ludzie nie psujcie nam tu grupy, jak ktos chce duzo pracy, zapraszamy. nie to wypad!

24.07.2015 07:19

Myslicie, że na tego pearla odbędzie się wyjazd?? Bardzo chce tam wrócic. Byłam rok temu na wakacje i normalnie to miejsce .... trzeba samemu się przekonać :-))))
    Piotrek

23.07.2015 17:01

Jedzie ktos moze w sobote do niemiec na do pracy w dhl ? i co wiecej mozecie o tym powiedziec jutro jade do wroclawia umowe podpisac :)
    gosc

23.07.2015 16:43

zapraszam do rhenusa do eisenach darmowa sauna i fitnes plus zajebiste mieszkania bez kluczy a na marginesie to sauna jest na tali poziomie numer 1 i 2 zero przeciagów duszno gorąco masakra fitnes poniezaz robisz dziennie około 25 km ciągnąc za sobą ciężki wózek z książkami i płytami plus ranna zmiana gdzie wstajesz o 3:30 bo praca zaczyna sie o 5 lub 4 rano oprócz tego lokatorzy którzy mają inne zmiany czyli na 14 a wiec imprezują ile się da a więc nie masz kiedy spac aaaaaaaa i jest jeszcze zoo hala obok przy dobrych wiatrach trafisz na 8 lub 9 godz na tira gdzie pakujesz paczki i układasz po 40 50 i 60 kg zapraszam aha i jeszcze jest kara zeby nie mozna było zrezygnowac norma na tali to 150 szt na godz a na zoo 50 pikniec skanerem nie zaleznie od sztuk

24.07.2015 07:17

w takie upały wszędzie masz teraz gorąco na każdej hali. My jesteśmy na Rossmannie, praca super, ale niestety ten gorąc trzeba przetrwać. W zeszłym roku byłam z moim facetem na Rhenusie i praca tez spoko i nie wiem jakbys musiał tam kiepsko pracować, żeby normy nie wyrobić, bo tam nawet nikt tego nie sprawdza...

21.10.2015 19:05

Witamy, zależy nam, aby zastrzeżenia trafiały do nas jak najszybciej. Pozwoli nam to na reagowanie i działanie w celu wyjaśnienia i zmiany na lepsze. Pozdrawiamy, ISSP Sp.z o.o.
    marcinek

20.07.2015 18:56

Witam wie ktoś coś więcej może o ich ofercie pracy "Pakowanie/komisjonowanie artykułów elektronicznych i biurowych na terenie Niemiec/Buggingen" ?

19.07.2015 22:27

Co do konta walutowego to polecam ING, BZWBK lub Alior :) Ja mam w ING, głównie dlatego, że mam tam też konto w PLN, ale oferta jest dosyć ciekawa jeśli chodzi o konto w EUR. Ja też wyjeżdżam we wtorek z parkingu przy Ślężnej (godzinę mają podesłać sms-em) , więc raczej na pewno ten sam bus :) W razie czego pisz na [email protected]

19.07.2015 15:48

Też jadę we wtorek do Eisenach, założyłem konto walutowe ze względu, że wypłaty będą w euro i na polskim będzie zawsze strata na przewalutowaniu + płacąc kartą w sklepie z rachunku polskiego też będzie prowizja za przewalutowanie. Możesz wziąć kartę do konta, które podałaś i korzystać z niej w Niemczech, ale najlepiej w poniedziałek załóż sobie konto walutowe, potem będzie tylko kwestia żeby ktoś dostarczył Ci kartę do Niemczech lub abyś odebrała ją w razie jak wypadnie ten weekendowy zjazd do PL. Co do opinii to ja nie zwracam zbytnio uwagi na nie, pracowałem już w kilku firmach, o których opinia jest tragiczna (m.in Amazon) i jakoś tragedii nie było :) Kolega już robił przez ISSP rok czasu i bardzo chwalił sobie samą pracę i warunki mieszkanowie (pracował w Kolonii). Z Wrocławia jesteś?
    jusi3993

19.07.2015 21:14

Szczerze powiedziawszy trochę mnie uspokoiłeś. Dziękuję za rady dotyczące konta walutowego, na pewno je jutro założę. :) Jestem z okolic Wrocławia i jadę z Wrocka (dokładnie z parkingu przy Ślężnej) do Eisenach we wtorek, godziny jeszcze nie znam. Jak mniemam, mogę wywnioskować, że będziemy jechać jednym busem. :)
    jusi3993

19.07.2015 15:00

Witam, w ten wtorek 21.07 jadę do Eisenach. Czy może mi dać ktoś szczerą opinię na temat tego miejsca? Po tym, co przeczytałam jestem przerażona i nie wiem, co o tym myśleć.. Jeszcze jedno, czy jadąc tam zakładaliście KONTO WALUTOWE? Ja podałam polskie, ale nikt nie zwrócił mi uwagi, że 20 sierpnia dostanę kasę do Polski i nie będę miała jej w Niemczech. Bardzo proszę o pomoc!
    pytanie

18.07.2015 20:44

Pytanie od osób już pracujących: Czy w mieszkaniach w bloku jest dostępna pościel czy należy zabrać ze sobą? Chodzi o Eisenach.

18.07.2015 00:53

Prawda jest taka, że patrząc na opinie praktycznie wszystkich firm to wychodziłoby na to, że nie ma dobrej pracy :) Z reguły opinie tworzą nieroby, których zwolnili i teraz muszą się wyładować, tacy którzy nie mają doświadczenia zawodowego i wydaje im się, że jest to bardzo ciężka praca, bo nie mają porównania z inną lub tacy, którzy celowo piszą te opinie, aby było mniej chętnych, przez co ich szansa na pozostanie lub zatrudnienie wzrasta :) Tak więc morał z tego taki: Jak sam nie spróbujesz to się nie przekonasz.

17.07.2015 15:02

Jestem po pierwszej wypłacie na projekcie Hammer, wszystko się zgadza, wypłata nawet wcześniej, bo 20-ego niby na kontach, a już część mieliśmy wczoraj. Praca tez spoko. Nie mam zastrzeżeń

21.10.2015 19:07

Witamy, dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszymy się bardzo, że jest Pan zadowolony ze współpracy z nami. Mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję działać przy kolejnych projektach. Pozdrawiamy, ISSP Sp. z o.o.

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.