INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

Wkurzony

03.09.2018 21:44

Dno totalne kontakt z nimi to jakaś porażka. Obiecują darmowe zakwaterowanie A pobierają 200 zł za zakwaterowanie. Praca na inwenturach zagranicznych to porażka . Jeden dzień nie wyrobisz normy i od razu wyjazd do domu Koordynatorzy to banda idiotów są nie mili i chamscy
    Gość

10.09.2018 13:56

Pobierane jest to z Twojego prawdziwego wynagrodzenia

26.09.2018 09:08

Tak
    Dominika

22.08.2018 08:14

Ze swojej strony mogę polecić inwentaryzacje w Polsce. Spoko opcją sa też wyjazdowe inwentaryzacje byłam pare razy w tamtym roku i czekam na zapisy na Warszawe i Piaseczno bo mam najblizej :)
    Pracownik Invent

20.09.2018 15:36

Pani Dominiko, cieszymy się, że jest Pani zadowolona . Zapraszamy do zapisów, najbliższa inwentaryzacja dla pracowników z Warszawy już 27.09.2018!
    galanonim

18.07.2018 13:08

Czesc! Juz raz bylem na wyjezdzie i gdyby nie osoby wspolpracujace, byloby calkiem. Kierownik to pi.da, bo gdy ktos z zespolu drze na ciebie jape, to on sie smieje;)) zenada, praca po 12h, nerwowa atmosfera. Ale zdecydowalem sie jechac, bo potrzebuje pieniedzy. Szybki hajsik. A co powiecie o teamie 4 i 13? Czesc moich znajomych jedzje tam, ja z dziewczyna do 4. Co o pani kierownik? I o wyplate chcialem zapytac. Kiedy dostaniemy za turnus 22.07-11.08? Pozdro
    Ll99

18.07.2018 15:41

Dokladnie, zgadzam sie z panem. Wielkie dramy o nic. Albo chcą szybko miec policzone, albo bezblednie...
    adam

19.09.2018 22:40

Od teamu 13 trzymaj sie jak najdalej
    krys92

19.09.2018 21:18

Wiecie może czy potrzebna jest książeczka sanepidowska? Ile się placi>? Inwentura jest 25 i nie wiem czy się wyrobie do tego czasu bo w dzień pracuje…
    Ania

19.09.2018 15:58

Firma jak firma. jestem z Katowic i akurat ich ogloszenie znalazlam. Byłam na inwetaryzjaci iiiii było ok. Dzwonilam żeby zapisac się na wyjazd ale jednak nie mogę w tym terminie ”

12.09.2018 16:05

14.09.2018 09:56

Byłam 4 lata tłumaczką w Invencie. Inwentaryzacje w Niemczech, Słowenii, Czechach, Albanii, Austrii... nie narzekałam, prawie zawsze potrafiłam załatwić sobie pokój jednoosobowy. Dziewczyny z biura bardzo mi w tym pomagały. Jak czytam te narzekania to myślę, że pisza to osoby, które myślały, że jadą pisać ksziążki albo tłumaczyć dokumenty. No przecież wiadomo, że tłumacz, w sytuacji, kiedy nikt inny nie potrafi się porozumieć z pracodawcą albo z hotelem, musi trzymać fason i to on jest osobą kontaktową. Jeżeli jest osobą kontaktową - potrafi doskonale porozumieć się z zagraniczniakami. Jeżeli jest osobą z prestensjami do wszystkiego - sorry, nie da rady. Co do wynagrodzenia.. pewnie, że są lepsze, ale tutaj teą nie jest źle...
    KRZYSZTOF PLOZANSKI KIEROWCA

05.09.2018 21:58

JEZELI KTOS JEST DOBRY DLA LUDZI TO ILUDZIE SA SPOKO
    KRZYSZTOF PLOZANSKI KIEROWCA

05.09.2018 21:53

DO KORYDANTOROW NI NIE MAM BYLI SPOKO W SUMIE JA TEZ STARALEM BYC SPOKO TIM 1 CZECH TIM 4 DOROTA POZDRAWIAM FAJNA PRZYGODA
    Justa

13.08.2018 12:24

Bylam w tamtym roku na inwentaryzacji zagranicznej i powiem tak - latwo nei bylo ale niczego innego się nie spodziewałam bo miałam już doczynienia z inwentaryzacjami tyle że w Polsce. No i wiadomo że polskie wyglądają inaczej. Przychodzisz - robisz swoje i wracasz do domu. Co piątek wypłata. Za granicą jestes uzależniony od innych ludzi z teamu. Ja mialam szczęście, ze trafilam na ludzi, ktorym tak samo jak mnie zalezało na wykonaiu swoich obowiazkow i spokojnym powrocie do domu. Dlatego nie rozumie troche tych traumatycznych komenatzry. Za granicą z tą firmą bylam pierwszy raz, ale wielokrotnie bylam pracownikiem na innych inwentaryzacjach w Polsce , zarowno z firmy invent jak i innych. Zdarzało sie że pracownik przyszedł po alkoholu lub w trakcie popijał sobie np małpke. Według was jak kierownik czy cala firma powinny zareagować na taką sytuacje? Powinny byc kary i to wysokie! Dlatego że taka osoba dezorganizuje prace całego zespołu. A pozniej dodatkowo sa pretensje , ze inwentaryzacja trwala dluzej niz bylo planowane. Akurat w moim teamie enie bylo podobnej sytuacji albo ja poprostu o tym nie slyszalam, ale skoro zdarzaja sie takie rzeczy na inwentaryzacjach polskich to moge sobie wyobrazic co dzieje sie za granica.
    Justi

14.08.2018 22:55

Witam, nie byłam jeszcze na takiej inwentaryzacji zagranicznej. Podany przez firmę termin to np. data od: 19.08.2018 data do: 17.09.2018. co to oznacza? czy tak długo się tam jest na miejscu? o co chodzi? Będę wdzięczna za informację. Dziękuję Justyna
    Justa

16.08.2018 15:48

Tam jest podany termin i daty calego projektu. Przez telefon mozesz podac kiedy jestes dostepna. Pozdr
    Wakacje z INVENTEM

22.07.2018 23:51

Wydaje mi sie ze niektórzy przesadzają ze swoimi opiniami . Za dwa tygodnie ok 3 tysi z czego sobota i niedziela wolna Byliśmy zarobiliśmy jesteś jesteśmy zadowoleni . Pozdrowienia z wakacji !

10.08.2018 16:28

Napisz nazwisko z "*" pomiedzy kazda literka
    Krzysztof

13.08.2018 17:40

Taki zarobek jest możliwy ,wszystko zależne jest od rangi jaką sie posiada + 40 zl za dzien wolny + premia za noszone koszulki .
    kika

06.08.2018 10:57

Witam wszystkich prawie wszystkie informacje się zgadzają z rzeczywistością tj stanem faktycznym Zjechałam po tygodniu bo mordercza praca po 15 godz w temperaturze 38 stopni to żart zastanawiam się jak tą sprawę załatwić ( nabawiłam się kontuzji) Kierownictwo bardzo miłe nie mogę powiedzieć nic złego ale sama organizacja pracy jest pod psem i wymaga poprawy, Ludzie przez braki umiejętności osób zarządzających pracują tak długo i są makabrycznie zmęczeni , nie ma czasu na wypoczynek
    Ala

25.07.2018 08:02

Miałam okazje być w teamie Mariusza W i powiem, że nic nadzwyczajnego się nie działo, każdy pracował, robił swoje, a później odpoczywał. Mariusz młody, aczkolwiek doświadczony kierownik.
    Paulina

31.07.2018 00:27

Powiem jedno : do pracy masz dwie lewe ręce dla tego tak piszesz moze twoje powołanie jest u Rydzyka a nie w invencie , nie ubliżające nikomu ale jesyes pusta piszac o szatnie

02.08.2018 14:11

Dlaczego obrażasz? Ja tez mam jak najgorsze doświadczenia z Inventem. Zła organizacja pracy , niskie zarobki no i arogancja panienki z recepcji.
    sierotka Marysia

09.07.2018 09:22

Czy ktoś mi powie jak wygląda sytuacja prawna umów podpisywanych z tą firmą? Będę się w najbliższych dniach orientować u darmowego prawnika, ale jestem zainteresowana waszymi opiniami.

19.07.2018 15:51

Jest opisane powyżej chyba nie trzeba tłumaczyć

02.08.2018 14:08

Są to typowe umowy cywilno-prawne , z mnóstwem restrykcji, ktore dotyczą pracownika , ale nie firmę. Oni nie odpowiadają nawet za transport. Na inwentaryzacje jedziesz rzęchem , który gdzieś się psuje. Invent za to nie odpowiada, bo transport to inna firma. Wyjazdy zagraniczne- podpisana umowa nie daje gwarancji wyjazdu. Natomiast pracowni musi wydzwaniac i pytac sie o wyjazd, czas i miejsce. Mam jak najgorsze doświadczenia z tą "firma ". To ,ze ona jeszcze istnieje to jakiś cud, albo konotacje.

18.07.2018 14:57

Lipa

19.07.2018 14:21

Nie moge odpisać na mail wyślij mi na swój nr to do Ciebie zadzwoni
    Ania

19.07.2018 17:41

A jaki jest problem z wysłaniem maila?

19.07.2018 08:58

To Invent jeszcze istnieje? sa chętni do pracy dla nich ?? Litości jak można wiązać sie z taką firmą? Koszmarny transport, księżycowe wymagania , głodowe zarobki , brak szacunku dla człowieka , zwyczajne (usunięte przez administratora) panienek na recepcji. A to słyszałem o wyjazdach zagranicznych , to woła o natychmiastową interwencje fiskusa. Samo podpisanie umowy o wyjazd nie jest jednoznaczne z wyjazdem. Ta umowa obowiązuje tylko pracownika , ale nie Invent. Na rynku jest wiele firm o podobnym profilu. No chyba ,ze ktoś ma upodobania masochistyczne, to Invent szczerze polecam.

19.07.2018 15:57

Bydgoski Ochotniczy Hufiec Pracy oferuje inwentaryzacje na miejscu płaca 15,40 netto /h dla mnie bajer zapisuje się kiedy chcę.
    MIR

19.07.2018 12:50

Jade z Katowic po raz pierwszy, nastawiony jestem na prace, mam nadzieje ze trafie do grupy z ludzmi z którymi można pogadać od czasu do czasu, o samych wyjazdach słyszałem od znajomych i wiele opisanych historii tutaj mija się z prawdą bardziej bawi niż straszy, trochę słabo jak wymieniani sa ludzie na forum z nazwiska…..ciekaw jestem tego wszystkie, zresztą nawet jeśli będzie ciężko to i tak po tym turnusie jade na wakacje
    Ona

19.07.2018 15:02

W jakim teamie jedziesz?

18.07.2018 19:24

Aniu w gruncie rzeczy masz rację lipa bo nie jadę będą tęsknić za mną jakbym pojechał to byłoby sympatycznie zwłaszcza jak kupiłem wódkę na powrót od razu mi się polepszył humor
    Galanonim

16.07.2018 14:33

Cześć wszystkim, 22 lipca wyjeżdżam z Katowic po raz pierwszy w tym roku, wcześniej jeździłem ze znajomymi i z paroma osobami z rodziny. Znam paru kierowników, byłem w różnych teamch i bywało raz lepiej raz gorzej, raz inwentaryzacja trwała 6 a raz 10 h. Wszystko zależne od sklepu. Chciałbym podzielić się doświadczeniem: Zaliczki są, ale wiadomo jak jedziesz to musisz mieć pieniądze na przeżycie i jakieś jedzenie na początek. Możecie spotkać się z warunkami słabego standardu jak i z hotelem gdzie będzie kuchnia, super łazienka na pokój. Wszystko zależy od szczęścia jak w rosyjskiej ruletce. Ale nie ma co się dziwić, każdemu nie da się dogodzić. Bywały i przygody na inwentaryzacjach jak imprezy koleżków, a późnej płacz że musza wracac a w domu czeka dziewczyna z dzieckiem na pieniądze i co maja powiedzieć ??? Wiec sory ale później nie ma co się dziwić że wypisują ze ich odsyłają niby za nic  Przyjezdzasz do pracy, oczywiście fajnie jak masz z kim pogdac, wyjść itp. Ale szczerze? Jak planujesz milo spędzić miesiąc w Dojczlandii to nie jedz. Nie chce mi się sluchac później placzu i próśb o prace. Pozdrawiam i do zobaczyska !!!

18.07.2018 13:35

Akceptuję

18.07.2018 19:01

To kim ty jesteś że musisz wysłuchiwać czyjegoś "płaczu" na pewno nie kierownikiem czy może jednak udajesz kogoś i jesteś tym zjebanym kierownikiem co wykopał tej babci skrzynke z pod pupy .
    Ola

18.07.2018 18:58

Hej czy jedzie ktoś 29.07-11.08 team 8 ,poszukuję kogoś kto załapał się na tą turę ;)

14.07.2018 00:28

18.07.2018 18:56

W tym ma Pani racje kiedyś by to nazwali czarami dziś jest to nauka iż z pustej butli może polecieć gaz..... ale mało kto wie jak

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branża główna: Konsulting i zarządzanie
    Daria

09.07.2018 16:20

Dzieją się różne rzeczy, ale głównie przez ludzi, którzy jadą jak na wczasy.. Jechałam z koleżanką w lutym do Niemiec z Wrocławia. W busie siedzieli dwaj faceci, którzy już za tabliczką „Wrocław” otwierali drugie piwo. Kierowca zwrócił im uwagę, żeby już więcej nie pili. Niestety Panowie otworzyli sobie „cole z wkładką” i pili dalej. Kierowca zadzwonił do kierownika i do biura, przedstawił sytuacje. Zatrzymaliśmy się na stacji przed Zgorzelcem, przyjechała policja. Dwaj panowie zostali a my pojechaliśmy do pracy. Przez nich podróż była nieprzyjemna i mieliśmy przedłużony postój w Zgorzelcu. Teraz znowu planuje wyjazd i mam nadzieje, że tym razem podróż przebiegnie bez niespodzianek.
    Piotrek

10.07.2018 07:47

Zawsze jest tak, że znajdą się ludzie, którzy traktują ten wyjazd jak imprezę... trzeba ich szybko eliminować i będzie ok.. gratulacje dla kierowcy.... naprawdę.

18.07.2018 18:45

Jak ktoś się nieodpowiednio zachowuje to też jest to problem ale u nas też pili i nikomu to nie przeszkadzało w końcu jedzie się ileś godzin za które aktualnie nie płacą więc ten czas jest wolny

07.02.2018 15:28

usmiechniety kierowca z zezem

09.07.2018 11:40

Żadna wirma inwentaryzacyjna w PL nie jest uczciwa. Konkurecja jest ostra. Kto bardziej oskupie i więcej wycisnie z pracowników ten wygra następne zlecenia będąc najtańszym i wykosi konkurencję. Tu się równa do dołu by wygrać. Podobno 500+ cos zmienilo. Nie widze tego. Sa chetni do pracy w kazdej firmie robiacej inventaryzacje. Nie szanują ludzi bo mogą, wiedzą, że znajdą kolejnych gdy będzie trzeba. I znajdują. I będą znajdywać. Jesli mowicie, ze nie to nie macie racji.

18.07.2018 18:41

Zapomnijmy o pomście do nieba ale można pomścić się w inny sposób.....
    Rafik

17.02.2018 20:40

Witam wszystkich invent to samobujstwo jezdzilem na magazyn nie z wlasnego wyboru spalismy po 4 godziny a czasami wcale bo trzeba bylo sie przeniesc na inny hotel .i dzisiaj jak zaspalismy kazali nam sie pakowac do polski. Oprócz tego umowa jest oszukana wiele ludzi odworza na dworzec i powrot samemu do polski. Choc na umowie pisze ze do miejsca z ktorego byl wyjazd. Do tego nie masz tutaj ubezpieczenia jak ci sie cos stanie to ubezpieczenie obowiazuje tylko w polsce . obcinaja godziny kierownicy
    cos optymistycznego

09.07.2018 11:11

Rafik, spaliscie na turnusie po 4 godziny bo za długo jedliscie drozdzowke na obiado-kolacje. Takie sa fakty. Ja jadlam szybciej i spalam po 4,5 godziny.

18.07.2018 18:33

Witam czy jest Pan w stanie to potwierdzić w razie mojego wystąpienia do sądu zaprosiłbym też kolejne osoby które zostało nieodpowiednio potraktowane, w moim przypadku główną rolę odgrywa sprawa finansowa ale na różnych podstawach prawnych.
    Natt

12.06.2018 07:52

Z komentarzy wynika, ze nie czytacie umowy..…wszystkie warunki finansowe i innej komentowane rzeczy są w umówie ....nie rozumiesz, zapytaj... jeździłem z nimi dwa lata i jakoś żyje ,Ci którzy licza na impreze zamiast prAcy to polecam zmienić firmę.

18.07.2018 18:25

Dokładnie i podpisałem też to oświadczenie o tym iż pracuje w Polsce bo zależało mi na pracy, SUCH A MISTAKE.
    ANIA

17.07.2018 11:48

Ile można zarobić na pierwszy raz w Niemczech?

18.07.2018 14:43

Mało można zarobić biorąc pod uwagę iż pracujesz w Niemczech do tego ilość godzin przepracowanych plus podróż co daje łącznie bardzo zaniżoną stawkę jak ja byłem 2 lata temu(jakoś tak) wówczas dniówki było ok 125 zł w przybliżeniu ok 12 -14 godz pracy plus podróż to mało wg. prawa pracy już powinni nam za to płacić bo samej podróży w 1 stronę było ok 3 godzin dzienni czyli 12 godz pracy plus 6 godzin daje 18 , 125 podzielić przez 18 = 6,94444444444 czyli straszna **ujówka tyle zarabiałem jak miałem 18 lat i zero stażu pracy i zero doświadczenia ta firma to żal , ale oni sie cieszą bo mają łochów do roboty (usunięte przez administratora) ciekawe ile oni zarobili, oni dostawali w Euro za wykonane inwentaryzacje.

18.07.2018 15:31

Aniu jak chcesz to prześlij mi swoje CV na ten adres [email protected], myślę iż 100 zł netto dniówki przy 8 godzinach pracy to w miarę dobra sumka na początek, także możesz liczyć na sympatyczną atmosferę bo lipy bym Tobie nie polecał takiej jak Invent.....

01.07.2018 17:03

Pytane do tych co wyjechali: jak było z wyżywieniem i ile mniej więcej pieniędzy zabrać ze sobą? I czy koordynatorzy jeżdżą z wami czy osobno?
    Daro

03.07.2018 16:09

Zależy na jak długi turnus jedziesz. Za pierwszym razem dostaniesz zaliczke po tygodniu. Ja zawsze biorę suchy prowiant z domu, jakieś puszki itp. Jak byłem na 3 tygodniowym turnusie to wydałem około 80 euro, ale zawsze biore 100 na wszelki wypadek.

18.07.2018 14:56

Zależy czy dużo jesz czy mało wg mnie żarcie tak średnio trochę poniżej jeżeli chodzi o ilość ale nawet smaczne najlepiej jak na stołówce to ciepły obiad i tyl aż się najesz ostatniego dnia dostaliśmy jakieś bułki to było mało ja pojechałem tam by zarobić nic nie wziąłem kasy ale napewno przyda się tobie na jakieś picie czy słodkie jak się okaże że praca się przedłuży o jedyne kilka godzin ( i tak co dzień) lepiej wziąć picie i jedzenie niż kase bo po co wydawać skoro jedziesz zarobić chyba że jedziesz by wydać to co zarobisz.
    Asia

17.07.2018 20:33

Jak można się zapisać na wyjazd?

18.07.2018 14:36

na ich stronie internetowej invent.ag w zakładce musisz poszukać i tam też wszelkie sprawy z dokumentami możesz ogarnąć.

17.07.2018 16:00

Jeśli dzisiaj jak nie dostanę zaproszenia to znaczy, że nie jadę?
    karol

18.07.2018 13:55

ciekawa firma polecam

18.07.2018 14:09

Hej, może jedziesz 22 lipca i chciałbyś się zamienić teamem???? Bardzo mi zależy żeby być bliżej Frankfurt nad Menem, Stuttgart, Karlsruhe itp. Jestem przypisana do Lünen team13

18.07.2018 14:01

Witam , wyjeżdża ktoś może 22 lipca i chciałby się zamienić teamem???? Bardzo mi zależy żeby być bliżej Frankfurt nad Menem, Stuttgart, Karlsruhe itp. Jestem przypisana do Lünen team13
    NaNa

11.07.2018 17:58

Hej, czy ktos planuje jechac od 22.07 do Niemiec z Katowic albo ogolnie jedzie? Lub tez ma jakies doswiadczenie? Prosze o wiecej informacji :)
    j

17.07.2018 14:21

praca po 10 h

18.07.2018 13:30

Hej, może chciałbyś się zamienić teamem???? Bardzo mi zależy żeby być bliżej Frankfurt nad Menem, Stuttgart, Karlsruhe itp. Jestem przypisana do Lünen team13

18.07.2018 13:13

Paula

17.07.2018 23:23

Dostałam w tamtym tygodniu sms że zaproszenia będą max do wtorku wysłałam im dokumenty bardzo szybko bo po telefonie tej pani zaraz wydrukowałam wypełniam i odesłałam, nie jest to moja pierwsza inwentaryzacja z tą firmą, moim zdaniem powinni dać każdej osobie zdać czy jedzie czy nie, bo nikt do końca nie wie na czym stoi...
    ANIA

15.07.2018 15:54

Czy jest brany jakiś konkretny przedział wiekowy do wyjazdu np wiek studencki czy może być osoba starsza?
    pis_no

16.07.2018 12:11

nie ma, ale ostrzegam przed sklepami rossmana, 12-14 godz. + dojazd 1-2 godz. dziennie, na pierwszy raz raczej nie. na moim turnusie 6 z 10 nowych uciekło. na kauflandzie było tylko trochę łatwiej (więcej ludzi, choć i tak za mało), ale chciałem zmiany i trafiłem na rossmana :( i już jestem wyleczony z inventu na amen. płaca stała - 10 dni roboczych 1700 zł.
    Kat21

11.07.2018 08:14

Byłam na inwentaryzacjach w Niemczech, wszystko było w porządku, do póki nie zorganizowali imprezy. Musze przyznać, że nie dziwie się, że dwóch chłopaków dostało karę. Musieli zapłacić karę za zniszczenie szafek nocnych. Wygłupiali się i tańczyli po pijaku, ale jednak przesadzili. Firma odciągnęła im z wypłaty kwotę zaproponowaną przez hotel za wyrządzone szkody. Dodatkowo tych dwóch chłopaków na drugi dzień po tym incydencie zjechało do Polski.
    lambadajew

10.07.2018 10:08

Fakty i mity dla umów zawieranych w 2018 roku. 1) Zasadność potwierdzania faktu wykonywania umowy zlecenia u zleceniodawcy w Polsce. TAK, wjazd odbywa się w ramach pracy najemnej w dwóch krajach na podstawie art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 883/2004 z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie koordynacji systemów zabezpieczenia społecznego (Dz.U. UE L 200 z 07 czerwca 2004 r.). Ocena zasadności takich wjazdów należy do kompetencji ZUS. 2) Czy od umowy zlecenia odprowadzane są pełne składki na ZUS? a) w przypadku wykonania 15 kolejnych inwentaryzacji w skali miesiąca: TAK w pełnym zakresie, b) w przypadku wykonania mniej niż 15 inwentaryzacji w skali miesiąca: NIE, traktowane są jako dieta (podwyższone koszty..) podlegająca wyłączeniu z opodatkowania oraz z obowiązkowych ubezpieczeń. Odprowadzane są składki do ZUS od umowy realizowanej w Polsce czyli tzw. „koszulek” tj. 13,50 zł brutto x liczba przepracowanych godzin, c) w przypadku wykonania 16, 17 czy 18 inwentaryzacji: Zagadka? 3) Czy od kwoty 40 zł tytułem tzw. wyżywienia odprowadzane są składki na ZUS oraz podatek dochodowy od osób fizycznych? W uproszczeniu NIE.

09.07.2018 12:19

Syl12

10.07.2018 07:48

No takie sytuacje w "najlepszym" teamie w Invencie... niemożliwe....
    Tomek

30.10.2017 18:39

Radze każdemu przeczytać: Doświadczenie mam spore, czasami dorabiałem u nich. Jeśli chodzi o wyjazdy w Polsce jest ok, nie ma jakiś większych problemów i praca nie jest zła. Nie dawno się zdecydowałem na pierwszy wyjazd za granice, na tydzień do sklepów OBI. PORAZKA Organizacja czasowa LEZY, czeka sie, marnuje czas, na sklepie siedzi sie glownie 10h czasami skonczy sie w 7-8 rzadko musi to bys maly sklep. Hotele czasami sa dramatyczne, czasami sa naprawde dobre, jedzenie wlasne, najlepiej wziasc czajnik i sie bawic w kuchnie polową, bo zakupy za euro przy tej placy sa nie oplacalane. Wiekszosc osob mowi ze praca jest lekka, dla kobiet. Zapraszam na ogród zewnętrzny, przy 10 stopnaich o 6 rano gdy ciemno jak nie wiem a ty spales 6 godzin albo 3. Wyzysk wyzysk wyzysk, nie jest lekko, wyjaazdy glownie o 3-4 rano a powroty do hotelu 18-19 wiec prosze sobie policzyc ile zostaje na zycie. Niemieckiego nie trzeba znac, wszystko jest pozalatwiane Wiekszosc osob to krotko mowiac patologia, normalni ludzie raczej nie jedza na 3 tyg za ta smieszna stawke, kto nie wierzy pojedzie i sam zobaczy z kim ma doczynienia. Jesli ktos sie zastanawia nad wyjazdem niech zrobi to dwa razy, ja po tygodniu mam dosc, nigdy wiecej
    WIKTORIA

31.10.2017 12:41

NARESZCIE KTOS TU MOWI Z SENSEM :)
    Holubek drynki i dziewczynki

09.07.2018 11:31

:) i te przekręty z niepłaceniem podatków i oszukiwaniem przy wypłacaniu kasy (szczególnie tych mniej kumatych którzy się nie wykłucą, że dostali za mały przelew) Ja się pytam co własciciel robi z ta kasa ktora idzie do niego szerokim strumieniem.

08.02.2018 17:22

buzek team

09.07.2018 11:19

Powiedz mi gdzie jest Państwo Polskie skoro pomimo wielu zgłoszeń firma po n-tej zmianie nazwy działa nadal? I nie ważne która opcja polityczna rządzi. Może PiS w końcu to zmieni, ale nie mam wielkich nadziei. Zresztą podrzędni posłowie dowolnej partii gdy próbują przeciwstawiać się korupcji i innym przekrętom o których informują ich wyborcy kończą wrobieni w jakies afery albo zwyczajnie nie ma dla nich miejsca na listach partyjnych w nastepnych wyborach.

01.03.2018 15:51

07.04.2018 10:36

No nie kpij . Popatrz na proporcje.130 zł wynagrodzenie 40 zł dieta.No a traktowanie kierowcy jako wolontariusza to obraza ludzkiej inteligencji. To co opisał Piotr nadaje sie do zawiadomienia właściwego US.
    heroina i katarzyna

09.07.2018 11:05

Nie pisz o kierowcach bo nie będzie miał kto jeździć i wszyscy będziemy cierpieć. Holubek woli zatrudnić kierowcę alkoholika niż podzielić się kasą by byli sensowni chętni.
    Adamo

20.06.2018 12:21

Wam też wysłali rozwiązanie umowy?

20.06.2018 18:44

Ale jest jedna w Krakowie, to może tylko wysyłają tylko dla niektórych regionów.
    Kleks

09.07.2018 10:59

z jednej strony fajnie, że pada, z drugiej strony wszystkie firmy inwentaryzacyjne w PL to przekręty na podobną skalę więc i radosc mala

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.