INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

Sebastian

02.01.2022 12:31

Ja byłem z firmą Invent na inwentaryzacji w Niemczech na przełomie styczeń / luty 2020 ,czyli.przed pandemia ! Praca wymaga dokładności i zaangażowania ale w kwestii wynagrodzenia nie mogę nic zarzucić firmie Invent ! Pieniądze były na czas i kwota za turnus też się zgadzała ! Poza tym poznałem kliku naprawdę fajnych ludzi i...to jak dla mnie chyba największy plus tej styczniowio /lutowej przygody z Inventem.

03.01.2022 08:32

Dziękujemy za opinię i zapraszamy na kolejne inwentaryzacje :)
    Marta

01.01.2022 09:39

Praca bardzo łatwa. Nie ma w niej nic trudnego i wymagającego. Jeśli komuś się nie chce pracować to napewno znajdzie jakiś minus. Dla mnie są to łatwe i szybkie pieniądze. Polecam każdemu żaby sam się przekonał, a nie czytał negatywne opinie i negatywnie się nastawiał, bo może się pozytywnie zakończyć.

03.01.2022 08:23

Dziękujemy za opinię, staramy się ;) Zachęcamy do kolejnych wyjazdów.
    Iw

28.12.2021 16:14

Faktycznie na żadnym forum nigdy nie spotkalam się z sytuacją gdzie o firmie mówi się w samych superlatywach. Takie firmy nie istnieją. Fakt że wszyscy tak chwalą może budzić niepokój. Sama pracowalam w tej firmie kilka lat i szczerze powiem, że praca jak to praca nie ma co demonizować. Faktem jednak jest że te pare negatywnych opinii to opinie prawdziwe. Nie mówię że pokazują codzienność ale incydentalnie zdarzają się sytuację które nie powinny mieć miejsca. Nie trzeba omijać szerokim łukiem, należy tylko być realistą. Żadna praca nie jest idealna.

29.12.2021 08:41

Dziękujemy za opinię. Jeśli spotkała się Pani z sytuacjami, które nie powinny mieć miejsca - prosimy o wiadomość e-mail na adres [email protected]. Tylko oficjalne zgłoszenie sprawy pomoże nam wyjaśnić sytuację i odnieść się do niej kompleksowo. Pozdrawiamy

28.12.2021 21:56

Polecam pracę w firmie Invent, dobra organizacja, miła atmosfera, wypłata zawsze na czas.

29.12.2021 08:34

Dziękujemy za opinię i zachęcamy do kolejnych zapisów ;)
    patryczeq

24.12.2021 11:43

Serdecznie polecam wszystkim tym którzy szukają szybkiego zarobku stawki zostały podniesione wiec nawet dla najbardziej wymagajacych wynagrodzenie spełni wszelkie oczekiwania, ludzie bardzo mili pomocni. Nic dodać nic ująć po prostu polecam :)

28.12.2021 09:06

Dziękujemy i pozdrawiamy:)
    Sebol

24.12.2021 12:27

Brak już na ten rok terminów inwentaryzacji krajowych. Ktoś wie od kiedy zaczynają się kolejne?

28.12.2021 09:06

Dzień dobry, na ten moment nie mamy otwartych nowych, krajowych terminów, ale zachęcamy do śledzenia naszego portalu. Tam terminy uzupełniane są na bieżąco. Pozdrawiamy
    skanerek007

25.12.2021 12:35

Polecam firme Invent. Pracodawca zapewnia transport oraz noclegi. Wszystko jest logistycznie i dobrze zorganizowane. Praca nie jest bardzo obciążająca, panuje miła atmosfera. Można liczyć na pomoc koordynatorów i kierowników. Środki rzetelnie wypłacone i w terminie. Ja z pewnością wyjadę na kolejny turnus w przyszłym roku. Pozdrawiam!

28.12.2021 09:04

Dziękujemy, dokładamy wszelkich starań żeby tak własnie było:) Pozdrawiamy!
    MW

27.12.2021 10:11

Polecam wyjazdy z firmą Invent! Bardzo dobre warunki mieszkaniowe, szkolenie na miejscu. Praca ok.7 godzin dziennie, a zatem jest czas na wypoczynek i zwiedzanie. Byłam na pierwszym wyjeździe i jestem zadowolona. W nowym roku wyjeżdżam kolejny raz:) Stawki poszły w górę także można dobrze zarobić, a co najważniejsze, wypłata na czas.

28.12.2021 09:04

Bardzo dziękujemy:) zachęcamy do kolejnych wyjazdów. Terminów cały czas przybywa:)
    Paweł

22.12.2021 17:50

Witam i pozdrawiam wszystkich byłych,obecnych i przyszłych pracowników firmy.Właśnie wróciłem ze swojego 9 turnusu i cóż mogę powiedzieć praca jest dla tych ,którzy nie mają problemu z wczesnym wstawaniem i szybkim liczeniem przynajmniej na moim projekcie Zakwaterowanie na przyzwoitym poziomie,a istotą sprawy jest zgrany zespół jeżeli nie ma maruderów to praca przebiega naprawdę sprawnie.Jednak ,aby mieć jakieś zdanie trzeba samemu spróbować pojechać np. na 2 tygodnie jak będzie ok przedłużyć pobyt jak nie to wrócić tyle.Ja z pewnością będę kontynuował współpracę w przyszłym roku .Pozdrawiam

28.12.2021 09:02

Panie Pawle, dziekujemy i zachęcamy do kolejnych wyjazdów! Pozdrawiamy:)
    Izabela Ł.

21.12.2021 13:35

Polecam wyjazdy z firmą Invent! Bardzo dobre warunki mieszkaniowe, szkolenie na miejscu, miła atmosfera i pomocni ludzie. A co najważniejsze, wypłata zawsze na czas.

22.12.2021 11:53

Dziękujemy za opinię, zapraszamy na kolejne inwentaryzacje :)
    Jacek

21.12.2021 08:56

Polecam współpracę z firmą Invent

21.12.2021 10:01

Dziękujemy za opinię i zachęcamy do kolejnych wyjazdów :)

15.12.2021 12:29

15.12.2021 12:31

Dziękujemy za opinię. Każda uwaga jest dla nas bardzo ważna. Prosimy zatem o wiadomość e-mail na [email protected] z dokładnym opisem sytuacji, a my dołożymy wszelkich starań, aby jak najszybciej wyjaśnić sprawę. Biorąc pod uwagę treść opinii tylko oficjalne zgłoszenie pomoże nam wyjaśnić i odnieść się do niej kompleksowo. Pozdrawiamy.
    N

05.12.2021 06:51

Witam, czy ktoś niezaszczepiony jeździ w ogóle do pracy? :) I jak to wygląda w Niemczech? Codziennie test na koszt firmy czy mój? W.apartamentach również trzeba pokazywać test?

08.12.2021 10:58

Witamy, aktualnie mamy za granicą pracowników, którzy nie są w pełni zaszczepieni i normalnie pracują na inwentaryzacji. W każdej chwili mogą się zmienić obostrzenia dot. (usunięte przez administratora) które uniemożliwią pobyt w obiektach noclegowych osobom niezaszczepionym, dlatego osoby w pełni zaszczepione mają większą gwarancję wyjazdu na nasze projekty zagraniczne oraz uproszczoną procedurę rekrutacji. Ani razu nasi pracownicy nie ponosili kosztów związanych z testowaniem się. Natomiast zgodnie z obostrzeniami w danych Landach właściciel obiektu noclegowego może prosić o okazanie negatywnego wyniku testu.

07.12.2021 20:16

Mam pytanie .Czy karty ekus pracownicy przed wyjazdem?Mam nadzieję że nie zalegają w Polsce w szufladzie ,bo takie działanie nie jest zgodne z prawem Pozdrawiam

08.12.2021 08:38

Nie do końca rozumiemy pytanie. Karta EKUZ nie jest obowiązkowa, ale warto ją mieć podczas każdego wyjazdu za granicę. Każda osoba wyjeżdżająca poza granicę Polski do pracy jest ubezpieczona przez ZUS i NFZ na podstawie dokumentu A1 otrzymanego po zgłoszeniu Państwa do ZUS. Każda osoba indywidualnie może wystąpić o kartę EKUZ . EKUZ umożliwia bezpłatne korzystanie z publicznej opieki zdrowotnej w państwach UE na takich samych warunkach jak obywatele danego kraju. Zachęcamy do kontaktu pod numerem 71 750 77 00, odpowiemy na wszystkie pytania.
    Janusz1991

06.12.2021 09:25

Praca z Inventem jest lekka przyjemna, atmosfera jest fajna. Obsługa skanera bardzo łatwa, zakwaterowanie jest na poziomie dobrym. Z wypłat jestem zadowolony.

07.12.2021 09:39

Dziękujemy za opinię ;) Zachęcamy do kolejnych zapisów i wyjazdów z nami!
    Jaco P.

03.12.2021 12:24

Bylem na OBI, bardzo slaba organizacja, wszystko robione na ostatnia chwile ciezko sie dowiedziec czegos wczesniej. Przerwa 20 minut na magazynie zimno ledwo zdazysz dojsc umyc rece, zapalic i juz koniec przerwy. Non stop poganiaja do szybszej pracy a koordynatorzy smiechy i kolesiostwo. Po wylogowaniu czekalem 30 minut na wyjscie ze sklepu. Wyplata zawsze byla na czas i nigdy nie (usunięte przez administratora) Co do wyplaty dla mnie za malo bo od nowego roku oferuja 230 lub wiecej netto za 1 sklep to jest mniej niz 5tys w miesiacu pracy za granica czyli srednio. Ogolnie atmosfera niby dobra ale niektorzy sa inaczej traktowani a w weekendy tylko impreza, imprezuja wszyscy a nie pozwalaja pic innym. Hotele byly dobre ale niektore dojazdy baaaaaardzo dalekie do pracy bo ponad 2 godziny w jedna strone. moja ocena to 5 na 10, mozna pojechac raz czy dwa i nic ci sie nie stanie, tylko po prostu szalu nie ma i zalezy gdzie sie trafi. PZDR tim18

06.12.2021 09:00

Dziękujemy za opinię. Każda uwaga jest dla nas bardzo ważna. Jeśli jakaś sytuacja wzbudziła Pana wątpliwość, p rosimy o wiadomość e-mail na [email protected] z jej dokładnym opisem. Dołożymy wszelkich starań, aby jak najszybciej wyjaśnić sprawę. Pozdrawiamy.
    Kuba

01.12.2021 16:38

Polecam prace w tej firmie, praca za granica jak i na terenie polski ! Dobre zarobki oraz świetna atmosfera.

02.12.2021 07:57

Dziękujemy! Staramy się ;) Zachęcamy do kolejnych zapisów!

30.11.2021 13:21

Polecam wyjazdy zagraniczne. Duże plusy to dobre warunki zakwaterowania (często w dużych miastach), minimum formalności przed wyjazdem i zazwyczaj miła atmosfera w pracy. Czas pracy w normie, jednak zależy od wielkości sklepu. Wypłata w terminie. zawsze bez problemu otrzymuję też rozliczenie ze wszystkimi szczegółami.

30.11.2021 14:55

Dziękujemy za opinię :) Zachęcamy do kolejnych wyjazdów!
    Marta

28.11.2021 15:03

Praca łatwa i przyjemna, wynagrodzenie adekwatne do zakresu obowiązków. Możliwość zwiedzenia nowych i ciekawych miejsc. Ludzi pomocni i sympatyczni. Polecam wszystkim przekonać się samemu a napewno miło zaskoczy się wyjazdem.

29.11.2021 08:40

Dziękujemy za opinię :) Zapraszamy na kolejne wyjazdy!
    Dawid

25.11.2021 08:45

Po wypłaceniu błędnej kwoty za inwenteryzacje, po kontakcie mailowym miała ona zostać wyrównana "w najbliższym czasie". Jednak od ponad dwóch tygodni od tego czasu nadal wyrównania brak, tak samo jak odpowiedzi na maila z zapytaniem kiedy to nastąpi.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branża główna: Konsulting i zarządzanie
    lw

23.11.2021 11:38

OBI najlepsza inventura jak do tej pory. Koordnatorzy bardzo sprawni. Największy OBI w europie "pokonany " z pochwałą zleceniodawcy.

23.11.2021 15:39

Świetnie to słyszeć! ;) Dziękujemy za opinię i zachęcamy do kolejnych zapisów.
    Sebastian

22.11.2021 19:54

Bardzo fajna i łatwa praca

23.11.2021 08:05

Dziękujemy za opinię. Zapraszamy na kolejne inwentaryzacje ;)
    Dorota W.

20.11.2021 17:12

Serdecznie polecam wszystkim zainteresowanym pracę w wyżej wymienionej firmie. Pracodawca bardzo solidny- zapewnia transport oraz noclegi. Wszystko jest bardzo logistycznie i dobrze zorganizowane. Praca nie jest bardzo obciążająca, panuje miła atmosfera. Można liczyć na pomoc koordynatorów i kierowników. Środki rzetelnie wypłacone i w terminie.

22.11.2021 09:12

Dziękujemy za opinię, staramy się! Pani Doroto, zachęcamy do kolejnych zapisów na inwentaryzacje :)
    Laura

20.11.2021 18:51

Pojechałam do Niemiec zastąpić mojego partnera tylko na dwa dni ponieważ musiał zjechać chwilowo do Polski. Tak mi się spodobała ta łatwa praca, że sama zgłosiłam swoją kandydaturę i właśnie czekam na busa z zewnętrznej firmy, którym dojadę do mojego zakwaterowania w Niemczech. Przejazd od drzwi do drzwi w pełni opłacony przez firmę Invent. Polecam

22.11.2021 09:11

Dziękujemy za opinię! Życzymy miłej pracy ;)
    Krystyna

19.11.2021 10:06

Dzień dobry , Chciałam zapytać czy jest możliwość wyjechania tylko na 2 tygodnie czasu? ( Mimo że obecnie wyjazdy są na dłużej niż 2 tyg) Zgadzam się na powrót do kraju na własny koszt . Proszę o odpowiedź.

19.11.2021 15:38

Dzień dobry, prosimy o kontakt pod numerem telefonu 71 750 77 00, możemy takie rzeczy ustalić indywidualnie.
    Laura

20.11.2021 18:42

Witam Krystyno, Firma najczęściej poszukuje pracowników na pełen okres projektu, lecz nie da się ukryć że firma Invent należy do najbardziej ugodowych firm jakie w Polsce spotkałam. Polecam bardzo zgłosić swoją kandydaturę po zalogowaniu się na ich portalu, poczekać na telefon i wyjaśnić swoje potrzeby. Myślę że na pewno znajdą dla Ciebie jakieś rozwiązanie. Czasami zdarza się że akurat brakuje gdzieś jednej osoby i w takiej sytuacji też będzie szansa wyjechać na okres, który cie interesuje.
    Marcin O.

17.11.2021 17:09

Praca lekka,troszkę monotonna jak to bywa przy liczeniu trzeba być skoncentrowanym.Ale ogólnie ok.Ludzie są wporządku.Jeśli chodzi o mieszkania bardzo wysoki standard.Firma INVENT rzetelna i wypłacalna,kadra profesjonalna. Naprawdę nie ma się do czego przyczepić.Polecam pracę z INVENTEM.

18.11.2021 07:57

Cieszy nas taka opinia, dziękujemy, staramy się ;)
    Ewa C

17.11.2021 12:26

Polecam pracę w firmie INVENT Sp. z o.o. praca dobra, nie jest ciężka - liczenie towarów w marketach, bardzo dobra organizacja pracy, zakwaterowania, oraz relacie i atmosfera między pracownikami. Zawsze wpłata wynagrodzenia na czas. Polecam gdyż pracując i zarabiając można również zwiedzić ciekawe zakątki w krajach w których pracujemy.

17.11.2021 14:21

Bardzo dziękujemy za opinię :) Zachęcamy do kolejnych wyjazdów z Inventem!
    Karolajnaa

11.11.2021 14:46

Przecież te komentarze od góry do dołu "śmierdzą"z daleka. Trochę żałosne no ale marketing. Nigdzie nie ma kwoty z jaką realnie się wraca. No wyjazd od 03.10do 17.12? Rzeczywiście 330/dzień?

12.11.2021 08:23

Stawka jest zależna od znajomości języka i posiadania prawa jazdy kat. B. Stawki podane w ogłoszeniach są stawkami netto, jakie otrzyma pracownik już po wszelkich potrąceniach. Pełna stawka brutto, jaką pracownik zarabia, podana jest w pierwszej części umowy. Od stawki brutto odciągane są składki ZUS i podatek jak również inne koszty związane z wyjazdem na inwentaryzacje. Pracownik nie ponosi dodatkowych kosztów np. zakwaterowania i transportu. Zapraszamy do kontaktu telefonicznego pod numer 71 750 77 00, gdzie Dział Rekrutacji jasno wytłumaczy wszystkie kwestie związane z wynagrodzeniem.
    Klaudia

11.11.2021 01:17

Polecam wyjazdy z firmą Invent. Zdarzają się cięższe inwentaryzację, ale praca nie jest ciężka, a przy zgranym zespole trwa nawet 5-6 godzin. Firma zapewnia zakwaterowanie na wysokim poziomie oraz transport do pracy.

12.11.2021 08:17

Dziękujemy za opinię. Zachęcamy do kolejnych zapisów :)
    patryczeq

10.11.2021 14:29

Bardzo serdecznie polecam pracę w tej firmie łatwy szybki i adekwatny zarobek co do wykonywanych czynności przyjemne zakwaterowania oraz miła atmosfera :)

10.11.2021 15:23

Dziękujemy bardzo! Zachęcamy do kolejnych wyjazdów z Inventem :)
    JJ

05.11.2021 15:42

Pierwszy wyjazd od razu zniechęca do następnych, ponieważ wynagrodzenie jest nieadekwatne do tego o czym informowali, wszystkie osoby z którymi byłem mają ten sam problem - brak premii wyjazdowej. Po kontakcie telefonicznym usłyszałem, że Pani z jej strony nic nie może mi pomóc i musze pisać e-mail na którego odpowiedz mam czekać do 7 dni robczych. Zobaczymy jak się sprawa potoczy.

09.11.2021 11:07

@JJ premia za wyjazd została doliczona do wynagrodzenia w prawidłowej wysokości, ale niestety z powodu błędu systemu u niektórych osób poniżej 26 roku życia został potrącony podatek, co nie powinno mieć miejsca. Prosimy o wiadomość w tej sprawie na [email protected] , dzięki temu będziemy mogli zweryfikować Pana wynagrodzenie i dokonać odpowiedniej korekty. Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację, wszystkie osoby, które zgłosiły błędnie naliczone wynagrodzenie otrzymają wyrównanie. Prosimy o cierpliwość oraz wyrozumiałość.
    Ap

05.10.2021 05:16

Serdecznie polecam. Warunki pracy i mieszkalne na wysokim poziomie.
    Cieniu

05.11.2021 20:52

Zgadzam się, od 10 lat pracuję w firmie i kiedyś może nie było kolorowo, jednak teraz to jest bajka.

08.11.2021 08:08

Dziękujemy, staramy się ;)
    Marcus86

04.08.2021 19:31

Potwierdzam liczne pozytywne opinie, ja także jestem zadowolony ze współpracy z Inventem i jeszcze nie raz wybiorę się z tą firmą do Niemiec. Praca idzie sprawnie, hotele dobrze urządzone, jest czas na odpoczynek, pieniądze w terminie - nie ma na co narzekać. pozdrawiam
    Aga111

05.11.2021 20:55

Zgadzam się w 100% super praca i można poznać fajnych ludzi .

08.11.2021 08:08

Dziękujemy! Zachęcamy do kolejnych zapisów ;)
    Andrzej13

07.11.2021 12:32

Byłem kolejny raz z firmą Invent na inwentaryzacji w Niemczech. Jak dla mnie praca nie jest zbytnio uciążliwa chociaż dużo zależy od tego z kim pracujesz. Warunki mieszkaniowe są dobre, ważne żeby było miejsce do przygotowania ciepłego posiłku

08.11.2021 08:03

Dziękujemy za opinię. Zachęcamy do kolejnych zapisów :)
    Michał

06.11.2021 15:14

Jestem po drugim turnusie zagranicznym. Długość inwentaryzacji zależy od projektu, wielkości sklepu, zaangażowania i obrotności ludzi. Warunki socjalne jak najbardziej w porządku. Weekendy wolne, jest czas na odpoczynek i regenerację. Jestem zadowolony z tego wyjazdu.

08.11.2021 08:02

Dziękujemy za opinię i zachęcamy do kolejnych wyjazdów z Inventem :)
    Grażyna

02.11.2021 15:31

Byłam 3 tygodnie w Niemczech na inwentaryzacjach OBI był to mój pierwszy wyjazd i na pewno nie ostatni z tą firmą ;) atmosfera luźna ludzi mili i co najważniejsze pomocni ;) ogólnie polecam

02.11.2021 15:36

Dziękujemy, staramy się! :) Zapraszamy na kolejne wyjazdy z Inventem.
    Piotr

31.10.2021 11:50

Brałem udział w inwentaryzacjach w Polsce i za granicą,czas inwentaryzacji bywa różny i zależy od ilości ludzi i wielkości sklepu,praca nie jest ciężka i polega na skanowaniu i liczeniu towaru. Polecam jeśli ktoś chce szybko zarobić.

02.11.2021 08:11

Dziękujemy za opinię ;) Zachęcamy do kolejnych zapisów.
    Sebol1992

30.10.2021 10:08

Opinia dotyczy inwentaryzacji w Toruniu i Bydgoszczy. Praca po około 8h, skanowanie produktów podzielonych na strefy i każdy ma swój dział który musi ogarnąć plus jest sprawdzany z tego jak liczy - normalka :) Praca sama w sobie w porządku. Koordynatorzy również, są pomocni. Nikt nad wami z batem nie stoi i nie pogania chyba , że jest mało ludzi i duży sklep wtedy trzeba się trochę sprężyć. Jeśli zamierzanie sobie tam dorobić to całkiem spoko opcja, zabierzcie długopisy, picie, jakieś kanapki i tyle.

02.11.2021 08:10

Dziękujemy za opinię :) Zachęcamy do kolejnych zapisów.
    Dawdaw

30.10.2021 04:19

Byłem 3 tygodnie w Czechach na inwentaryzacjach OBI był to mój pierwszy wyjazd i na pewno nie ostatni z tą firmą ;) atmosfera luźna ludzi mili i co najważniejsze pomocni ;) ogólnie polecam

02.11.2021 08:08

Dziękujemy za opinię ;) Zachęcamy do kolejnych zapisów.
    Robert

25.10.2021 13:11

Wykonałem pracę związaną z inwentaryzacją byłem poraz pierwszy w trakcie wykonywania czynności byłem na bieżąco kontrolowany przez koordynatora poczym otrzymałem informację treści :umowa anulowana przez zbyt wiele błędów ,,,,, jestem bardzo rozczarowany nie polecam szkoda słów,,,,
    J

26.10.2021 10:33

Robert napisz co w takiej sytuacji się dzieje? Wysyłają do domu , bo błędy? Jak to wygląda?

27.10.2021 14:30

Panie Robercie, brał Pan udział w jednej z naszych inwentaryzacji w Warszawie i niestety pomimo odpowiedniego przeszkolenia do pracy przez osoby koordynujące inwentaryzację, popełniał Pan dużo błędów w liczeniu. Z uwagi na fakt, że nie wykazał się Pan należytą starannością podczas wykonywania zlecenia, do czego był Pan zobowiązany, byliśmy zmuszeni do rozwiązania z Panem umowy. Oczywiście z tego tytułu nie ponosi Pan żadnych konsekwencji finansowych, a wynagrodzenie za przepracowane godziny otrzyma Pan w terminie zawartym w umowie. Prosimy nie odbierać tego personalnie. Nie każda osoba ma predyspozycje do pracy na inwentaryzacji.

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.