INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

Sylwester

03.08.2022 22:36

Lekka praca, w sam dla dla studentów chcącyć dorobić w krótkim czasie. Noclegi zapewnione w hotelach.

04.08.2022 08:14

Dzień dobry, Aktualne stawki: • od 215 zł netto/dzień - Liczący, • od 250 zł netto/dzień - Liczący ze znajomością języka niemieckiego, • od 295 zł netto/dzień - Liczący z prawem jazdy kat. B. Pozdrawiamy.
    Student

04.08.2022 16:30

Najlepsze jest to ze nie zapisuja studentow/osob z legitymacjami. Ha Ha ha
    Ann

04.08.2022 12:45

Polecam pracę w Invent. Byłam Pierwszy raz na turnusie zagranicznym. Warunki mieszkaniowe bardzo dobre. Praca na inwentaryzacji nie jest ciężka na początku jest szkolenie, kierowniczka i koordynator zawsze pomogli wyjaśnili wszystko atmosfera w teamie miła i przyjazna dodatkowym plusem była lokalizacja blisko jeziora więc praca połączona z zwiedzaniem i wypoczynkiem. Wypłata na czas. Polecam i myślę, że pojadę jeszcze na taki turnus.
    Tomek

03.08.2022 16:32

Łatwa i przyjemna praca, można zwiedzić ciekawe miejsca wyjeżdżając do takiej pracy

04.08.2022 08:16

Dziękujemy za przesłanie opinii i życzymy kolejnych udanych wyjazdów. Pozdrawiamy :D
    Maro

03.08.2022 18:37

Bardzo fajna zgrana grupa ciekawi ludzie, fajna i nie ciężka praca chętnie pojadę na pewno

04.08.2022 08:15

Dziękujemy za przesłanie pozytywnej opinii. Pozdrawiamy :)
    Sylwia

02.08.2022 13:51

Polecam pracę z invent. Praca jest łatwa i przyjemna. Na miejscu zapewnione bardzo dobre warunki mieszkaniowe. Bardzo przyjazna atmosfera i przyjaźni ludzie. Na pewno wybiorę się tam jeszcze raz.

03.08.2022 08:43

Pani Sylwio, bardzo dziękujemy za wystawienie pozytywnej opinii ???? Życzymy kolejnych udanych wyjazdów z Inventem. Pozdrawiamy!
    Weronika

02.08.2022 13:57

Praca i zakwaterowanie super, zaliczka 850 po tygodniu na plus i na czas. Polecam firmę Invent.

03.08.2022 08:42

Dziękujemy za wystawienie opinii. Pozdrawiamy!
    Angelika

02.08.2022 21:48

Ogólnie okey. Zakwaterowania lepsze niż się człowiek spodziewał (możesz trafić na domek, internat lub 4 gwiazdkowy hotel). Praca spoko, poprostuj licz porządnie, nikt z stoperem ci nad głową nie siedzi. U nas weekendy były wolne to był nawet czas pozwiedzać. Gorąca pogoda dała nam się trochę we znaki ale to już siła wyższa. Planuje jechać ponownie.

03.08.2022 08:29

Bardzo nas cieszą pozytywne doświadczenia naszych Liczących. Życzymy kolejnych podróży z Inventem. Pozdrawiamy!
    P.

02.08.2022 23:03

Polecam!

03.08.2022 08:28

Dziękujemy za wystawienie pozytywnej opinii. Pozdrawiamy!
    Michał

02.08.2022 23:09

Praca jak najbardziej na plus. Współpracownicy bardzo pozytywnie. Koordynatorzy bardzo pomocni. Wolne weekendy - jest czas na regenerację i poznawanie nowych miejsc. Serdecznie polecam

03.08.2022 08:27

Panie Michale, dziękujemy za wystawienie pozytywnej opinii i życzymy kolejnych udanych zleceń inwentaryzacyjnych. Pozdrawiamy!
    Kamilos

02.08.2022 13:39

Polecam każdemu,młodszemu i starszemu.Praca lekka,bez stresu.Srednio 7-8h dziennie,nikt nie pogania,pieniądze zgodne z.umowa,naprawdę warto spróbować,bo praca odpowiednią by sobie dorobić,ale i na dłuższy czas .

02.08.2022 13:42

Dziękujemy za wystawienie pozytywnej opinii i życzymy kolejnych udanych inwentaryzacji. Pozdrawiamy.
    Wojciech

29.07.2022 17:12

Atmosfera była super. W moim przypadku nie mogłem narzekać na warunki mieszkaniowe, choć kuchnie mogłyby być lepiej doposażone. Jak na wakacyjny wypad do pracy zagranicę ze znajomymi idealnie. Więcej plusów niż minusów.

01.08.2022 09:53

Panie Wojciechu, dziękujemy za wystawienie opinii i życzymy kolejnych udanych wyjazdów. Pozdrawiamy!
    Anita12323

30.07.2022 04:00

Można poznać dużo pozytywnych ludzi.

01.08.2022 09:53

Wierzymy, że przyjemna atmosfera w pracy to podstawa! Dziękujemy za wystawienie opinii. Pozdrawiamy!
    Jacek

31.07.2022 08:33

Firma ok,polecam :)

01.08.2022 09:52

Dziękujemy za wystawienie pozytywnej opinii. Pozdrawiamy.
    Andrzej

30.07.2022 13:01

Nie słyszałem o pracy od poniedziałku do niedzieli proszę mnie oświecić jakie sklepy w którym timie
    Kasia

28.07.2022 18:11

Praca w sklepie nieklimatyzowanym do tego nieraz po 12h od 5 do 16. W hotelu 1 łazienka na kilka osób . Jeśli chodzi ogólnie o pracę da się wytrzymać. Gorzej jeśli chodzi o ludzi w teamie;) Za takie pieniądze to się nie opłaca więcej nerwów niż to warte.
    Wojtek

24.07.2022 13:17

Sama praca nie jest ciężka, polega na liczeniu towaru, w moim przypadku w dużych sklepach budowlanych, i wprowadzaniu danych do skanerów. Wszystko zależy od tego, na jaki dział trafisz, ten budowlany i drewniany to oczywiście dużo cięższe produkty niż kwiatki na ogrodzie czy zawiasy na dziale metalowym, ja nadźwigałem się więcej, niż ustawa przewiduje, plecy szybko wysiadają. Sklepy nieklimatyzowane, w których temperatura wynosiła nawet 35 stopni, a praca trwała od 5 rano do 15, czasami i dłużej z tylko jedną przerwa 15-minutowa, którą musisz spędzić na zewnątrz sklepu w słońcu albo nagrzanych busach pracowniczych. Do tego długie dojazdy, często ponad godzinę do dwóch, co wydłuża Twój czas poza „domem”, czasu na sen mało, warunki w hotelu znośne, choć toaleta na korytarzu na 8 osób, kiedy wszyscy wstają o 2:30, to jakieś nieporozumienie. Koordynatorzy bardzo pomocni i zorganizowani, ale co z tego, kiedy i oni są wykończeni, co przekłada się na atmosferę w zespole. Generalnie nie polecam, bo jak sobie wszystko dobrze przeliczyć, to tyle samo zarobisz w Polsce za 300 godzin pracy w miesiącu, a przynajmniej jesteś na swoim.
    AS

26.07.2022 18:28

trzeba się zgodzić, że jak na pracę zagranicą, to stawki porównywalne do tych w Polsce, za około 250 godzin pracy w miesiącu dostajesz 5000 zł, co równa się stawce około 20 zł/godzina
    Asia

23.07.2022 18:04

Był ktoś na drogerii Rossmann? Może napisać jak się pracowało?

25.07.2022 09:17

Właśnie wróciłam z projektu Rossman. Sam charakter pracy jak dla mnie ok. Inwentaryzacje odbywają się w nocy, czas bardzo szybko leci, nawet się nie obejrzałam jak był już koniec tygodnia. Wszystko zależy od tego do jakiego teamu trafisz. Byłam w dwóch: 12 ( w Augsburgu ) i 23 ( w Osnabruk ) bardzo różniły się od siebie zarówno pod względem zarządzania zespołem przez kierowników jak i ludzi, pracujących w nich Generalnie ja skupiłam się na samej pracy a reszta mnie nie interesowała. Przy okazji mogłam zwiedzić, w wolnym czasie, te miasta. Pozdrawiam.

26.07.2022 08:33

Dziękujemy za przesłanie opinii. Życzymy kolejnych pozytywnych doświadczeń oraz ciekawych podróży! Pozdrawiamy.
    P.P

25.07.2022 09:22

Jeśli potrafisz liczyć, i potrafisz żyć z innymi, to praca ci się spodoba. Warunki mieszkaniowe, są dobre, pieniądze na czas. Reszta zależy od ciebie.

26.07.2022 08:31

Dziękujemy za przesłanie pozytywnej opinii! Życzymy udanego tygodnia.

25.07.2022 09:26

Polecam każdemu, kto potrzebuje szybkiego zarobku. Praca, niewymagająca specjalnych kompetencji aczkolwiek skupienie przy czynnościach inwentaryzacyjnych jest niezbędne. Pracowałam przy projekcie Rossman w dwóch teamach 12 i 23. Przy okazji można zwiedzić niektóre miejsca w Niemczech. #InventSpzoo

26.07.2022 08:30

Dziękujemy za przesłanie pozytywnej opinii :) Życzymy kolejnych udanych inwentaryzacji i pozdrawiamy!
    Natalia

25.07.2022 12:10

Zdecydowanie polecam, praca jest przyjemna szczególnie przy zgranym i zorganizowanym teamie, na inwentaryzacji zagranicznej byłam po raz pierwszy i zawsze mogłam liczyć na pomoc, atmosfera była bardzo dobra tak samo jak warunki mieszkalne i wynagrodzenie.

26.07.2022 08:28

Dziękujemy, Pani Natalio, za przesłanie pozytywnej opinii. Pozdrawiamy! :)

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branża główna: Konsulting i zarządzanie
    Magda

21.07.2022 15:54

Dużo terminów, można wyjechać na krócej lub na dłużej, jak komu pasuje. Fajnie, że można szybko dorobić i troche pozwiedzać. Polecam.

25.07.2022 09:08

Dziękujemy, Pani Magdo, za wystawienie pozytywnej opinii ???? Życzymy kolejnych udanych wyjazdów.
    PJP

19.07.2022 21:45

Dobry wieczór.Ile czasu trwa jedna inwentaryzacja za granicą?I co ile są projekty?

20.07.2022 10:55

Dzień dobry, Wszystko zależy od naszego klienta. Niektóre inwentaryzacje prowadzone są od poniedziałku do piątku, inne od poniedziałku do niedzieli. System pracy na inwentaryzacji, także zależny jest od klienta. Inwentaryzacje mogą być zarówno nocne, jak i dzienne. Czas trwania inwentaryzacji zależny jest od ilości towaru i wielkości sklepu. Może zdarzyć się sytuacja, w której inwentaryzacja trwa 4 godziny, ale może to być nawet 12 godzin. Nasze aktualne terminy wyjazdów: • 24.07.2022 – 26.08.2022 – Niemcy, • 27.07.2022 – 05.09.2022 – Niemcy, • 07.08.2022 – 05.09.2022 – Niemcy. W razie kolejnych pytań prosimy o kontakt bezpośrednio z działem rekrutacji pod numerem: 71 750 77 00 ????
    PJP

21.07.2022 20:30

Rozumiem ale co będzie jeśli inwentaryzacje będą często po 4 godziny?Wtedy będzie bardzo słaby zarobek.Czyli jedna inwentaryzacja trwa około 2 miesiące?
    Andrzej 13

04.04.2022 09:10

Jeżdżę kolejny rok z firmą Invent i nie narzekam, jak dla mnie praca nie jest zbyt uciążliwa, wynagrodzenie na czas, warunki mieszkaniowe zmienne ale ogólnie dobre. Jeżeli chcesz spróbować czegoś nowego, zarobić dobre pieniądze to polecam pracę z Inventem.
    Tomi

20.07.2022 00:32

Powiedz ile wyciągłeś za miesiąc na czysto.

20.07.2022 10:47

Dzień dobry, nasze aktualne stawki wynoszą: • od 215 zł netto - Liczący, • od 250 zł netto - Liczący ze znajomością języka niemieckiego, • od 295 zł netto - Liczący z prawem jazdy kat. B. Pozdrawiamy ????
    Bartosz

13.07.2022 16:09

Żadnej informacji na stronie, że wyjazdy na inwentaryzacje zagraniczne nie są dostępnę dla studentów, a w formularzu logowania normalnie wypełnia się dane z legitymacją studencką. Mogliby to napisać, a nie wszędzie ogłaszane jest, że jedyny warunek wyjazdu na inwentaryzacje to ukończone 18 lat.

19.07.2022 15:47

Panie Bartoszu, w przypadku studentów możliwość wyjazdu jest weryfikowana indywidualnie. Jeśli nie udało się Panu wyjechać za granicę to zapraszamy do zapisów na inwentaryzacje odbywające się na terenie Polski.
    Julia

15.07.2022 22:42

Dobry wieczór Czy mógłby mi ktoś powiedzieć, czy jest możliwość wyjazdu na inwentaryzajce zagraniczną jako student i czy wtedy wynagrodzenie jest wyższe skoro nie trzeba odprowadzać ZUSu?

19.07.2022 15:46

Pani Julio, wynagrodzenie dla każdej osoby rozpoczynającej z nami współpracę zaczyna się od 215 zł netto/dzień. Osoba, która posiada prawo jazdy kat. B lub zna język niemiecki w stopniu komunikatywnym, może wykonywać dodatkowe czynności, za które przysługuje dodatek finansowy, za każdy dzień pracujący. Jeżeli ktoś z nami regularnie wyjeżdża to może liczyć na wyższą stawkę podstawową — rośnie ona wraz z doświadczeniem pracownika.
    Wiktoria

19.07.2022 09:19

Polecam INVENT. Dobre pieniądze w krótkim okresie czasu, dogodne zakwaterowanie, szybki kontakt na infolinii w razie jakichkolwiek pytań bądź wątpliwości

19.07.2022 09:56

Dziękujemy, Pani Wiktorio, za wystawienie opinii. Pozdrawiamy ????
    Wiktoria

19.07.2022 09:09

Z całego serca polecam firmę, dobre pieniądze w krótkim czasie

19.07.2022 09:56

Pani Wiktorio, bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią ???? Życzymy kolejnych podróży i inwentaryzacji. Pozdrawiamy!
    kuki

16.07.2022 20:47

Mam pytanie, ile dni w tygodniu się pracuje? i czy można pracować np. 7 dni w tygodniu? czy może zdarzyć się tak że przez tydzień nie będzie pracowało się ani razu? mam na myśli miesięczny wyjazd za granice

18.07.2022 09:08

Dzień dobry, nasza firma podczas turnusu zapewnia 5-6 dni pracujących i 1-2 dni wolne w tygodniu. Czas trwania jednej inwentaryzacji to około 10 godzin. Inwentaryzacja może być dzienna lub nocna, w zależności od projektu. W razie kolejnych pytań, prosimy o kontakt ;) Pozdrawiamy!
    Adrian T

14.07.2022 13:26

Polecam pracę w INVENT. Praca łatwa, przyjemna i szybka, zakwaterowanie w dobrych warunkach czasami nawet w bardzo dobrych, wynagrodzenie na czas. Nie mam żadnych zastrzeżeń polecam każdemu kto chce spróbować swoich sił za granicą oraz dobrze zarobić.

15.07.2022 12:44

Dziękujemy, Panie Adrianie, za wystawienie opinii i zapraszamy na kolejne zlecenia :)
    Maro

14.07.2022 09:21

Obecnie jestem na turnusie i nie narzekam warunki mieszkaniowe dobre a i praca nie jest ciężka. Polecam

15.07.2022 12:43

Dziękujemy za opinię :) Zachęcamy do kolejnych zapisów!
    patryczeq

13.07.2022 15:10

Polecam serdecznie wyjazdy z tą firmą to przyjemność. Dobre zarobki super atmosfera oraz mieszkania bardzo przyjemne warunki. Polecam gorąco!

15.07.2022 12:42

Bardzo dziękujemy za wystawienie pozytywnej opinii. Życzymy dalszych sukcesów i wyjazdów z nami :)
    Artur

08.07.2022 22:26

Bardzo chętnie wziął bym udział w pierwszym etapie rekrutacyjnym,natomiast bardzo duże wątpliwości wzbudzą konieczność podania numeru PESEL przy wypełnianiu formularza na Państwa stronie.

15.07.2022 12:40

Panie Arturze, dane osobowe takie jak numer PESEL i numer dowodu osobistego są wymagane do zawarcia umowy zlecenie, która jest niezbędna do podjęcia pracy przy inwentaryzacji. Na podstawie tych danych następuje zgłoszenie zleceniobiorcy do ZUSu oraz wypłacane jest wynagrodzenie. Wszelkie informacje odnośnie przetwarzania i przechowywania danych znajdują się w dokumencie „Polityka Prywatności”, który dostępny jest na naszej stronie. W razie pytań zapraszamy do kontaktu z biurem :) Pozdrawiamy.
    mika

13.07.2022 13:28

Polecam dla osób które chcę rozpocząć pracę w Niemczech i lubią dużo czasu spędzać w podróży i jeździć z jednego krańca Niemiec na drugi. Nigdy nie wiecie gdzie i jak długo będziecie jeździć więc dla lubiących niespodzianki i chaos jak znalazł.
    Anka

22.06.2022 14:47

Jadę pierwszy raz na inwentaryzacje zagraniczna, ile tak wziąć pieniędzy na 3 tygodniowy wyjazd?
    Mariusz

23.06.2022 00:36

150 euro wystarczy, powodzenia, bo czasem można trafić na kierownika lub kogoś w zespole na wulgarna, zwłaszcza raka pani i Pan zero kultury do ludzi, niewiem dlaczego oni tam jeszcze pracują...

09.07.2022 09:49

A co to ma do rzeczy, w stosunku do pytania?
    Aneta

06.07.2022 06:39

Czy ktoś z okolic DZIERŻONIOWA ÷- 20 KM jedzie 17 07. ?
    10.07

28.06.2022 22:16

Witam, jedzie ktoś na wyjazd od 10 lipca?
    Pajączek

01.07.2022 17:13

Ja się wybieram
    Ann

05.07.2022 15:41

Taj ja jadę
    Robert

24.06.2022 13:15

Był ktoś może na inwentaryzacji w sklepie Toom? Jak się pracowało mógłby ktoś się podzielić opinia?
    Olek

27.06.2022 22:10

Wszystko spoko, tylko najgorsze jak pracujesz od 6 rano do 15 lub 16 plus dojazd za taka sama stawke zawsze, jak obliczysz sobie ile zarobiles na godzine pracy to nie oplaca sie tam jezdzic
    Manolis

29.06.2022 18:24

No zgadza się 200zl to w Polsce zarabiam,no cóż ...
    Darek

23.06.2022 13:56

Witam, czy płacone jest za każdy dzień pobytu na wyjeździe czy tylko pracujące dni?

23.06.2022 15:55

Płacone jest za każdy dzień pracujący ;)
    Anna

23.06.2022 14:16

Gdzie jest przeważnie zbiórka we Wrocławiu?
    Xyz

03.06.2022 06:06

W jakiej zakładce na stronie podane są zarobki!?

22.06.2022 21:25

Od lipca jaka stawka dla liczącego ?

23.06.2022 08:46

Stawka od lipca wygląda następująco: • od 215 zł netto/dzień jako Liczący, • od 250 zł netto/dzień jako Liczący ze znajomością języka niemieckiego, • od 295 zł netto/dzień Liczący z prawo jazdy kat. Zapraszamy na nasz fanpage na facebooku, by być na bieżąco ;)

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.