INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

Mk

24.02.2023 07:13

Polecam firmę invent Fajna praca mili ludzie kierownik wraz z kordynatorami fajne hotele z kuchnią Więc polecam pracę w invent naprawde

24.02.2023 10:17

Dziękujemy za opinię i zapraszamy na kolejne wyjazdy. :)

23.02.2023 21:50

Bardzo polecam firmę dla osób potrzebujących dorobić. Pojechałem na 3 tygodniowy wyjazd do Niemczech i wszystko było nawet lepiej niż się spodziewałem. Praca przebiegała sprawnie i przyjemnie. Ludzie wyrozumiali i pomocni. Z minusów były to czasem długie dojazdy do miejsca pracy (około godzinę) ale informują wcześniej ze jest to możliwe. Opłacone noclegi i transport wygodnym busem. Ogólnie serdecznie polecam. Wypłata jest zawsze na czas

24.02.2023 10:17

W Invencie staramy się, aby nasi pracownicy pracowali w partnerskiej atmosferze i byli dla siebie pomocni. Bardzo cieszymy się, że nam się to udaje. :)
    Mirka

23.02.2023 21:29

Wyjeżdzałam z mieszanymi uczuciami, bo rozne rzeczy sie słyszy. Niepotrzebnie się martwiłam. Praca lekka, zrozumiała, koordynatorzy pomocni. Warunki mieszkaniowe bardzo dobre, transport zapewniony, wszystko na plus. Wypłata na czas. Byłam 6 tygodni. Polecam pracę z tą firmą.

24.02.2023 10:11

Cieszymy się, że mimo wątpliwości postanowiła Pani nas sprawdzić. :) Pozdrawiamy!
    Karol

23.02.2023 20:04

Pracuje w Invencie od niedawna ale mogę śmiało polecić te firmę. Praca łatwa i przyjemna, odbywająca się w miłej atmosferze. Warunki mieszkalne na dobrym poziomie, z zagwarantowanym dojazdem do pracy.

24.02.2023 10:09

Dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy na kolejne wyjazdy! :)
    Ewelina

23.02.2023 19:33

Bardzo serdecznie polecam pracę w Invencie! Atmosfera bardzo przyjemna, można poznać wiele ciekawych ludzi. Zarówno koordynatorzy jak i kierowniczka bardzo pomocni, można było zwrócić się do nich z każdym problemem. Praca również nie wymaga większych umiejętności ani nie jest ciężka, wystarcza chęci. Warunki mieszkaniowe również na plus. Po 1.5 miesiąca z chęcią wracam na kolejny turnus.

24.02.2023 10:09

Bardzo nas cieszy ta opinia, ponieważ jest dla nas niezwykle istotne, by każdy pracownik czuł się dobrze i miał wsparcie zespołu. :)
    Jakub

23.02.2023 18:16

Polecam współpracę z INVENT, byłem na inwentaryzacji zagranicznej przez miesiąc, warunki mieszkalne na naprawdę dobrym poziomie, praca nie należy do najcięższych, sam team naprawdę fajny. Koordynatorzy pomocni a godziny pracy są między 6-8 godz + dojazd do pracy. Wszystko przebiegało sprawnie i bez problemu.

24.02.2023 10:08

Cieszymy się, że wszystko przebiegło pomyślnie i zapraszamy na kolejne wyjazdy.
    jabcok

23.02.2023 18:13

Polec z wspolpracyam wlasnie wrocilem z Niemiec z inwetaryzacji sieci Kaufland i jestem zadowolony z wspolpracy Polecam

24.02.2023 10:02

Dziękujemy i zapraszamy na kolejne wyjazdy.
    Marta Martyna

23.02.2023 15:22

Wróciłam ze swojego pierwszego wyjazdu i jestem bardzo zadowolona. Praca w miłej atmosferze, pomocni pracownicy jak i koordynatorzy. Można zwiedzić wiele ciekawych miejsc. Zakwaterowanie w godnych warunkach. Na pewno niedługo znowu pojadę. Polecam każdemu.

24.02.2023 10:02

Dziękujemy za miłe słowa. :) Do zobaczenia na kolejnym wyjeździe!
    Gosiak

23.02.2023 14:29

Polecam Invent lekka praca i można spotkać dużo fajnych osób. Wiadomo jeżeli jesteś po 26 rokiem życia składki płacisz i jest mniejsza wypłata od tych co składek nie płacą. Mieszkania też bardzo dobre

24.02.2023 10:01

Dziękujemy za polecenie i zachęcamy do kolejnych wyjazdów. :)
    Paweł

23.02.2023 13:52

Witam! Niedawno wróciłem z pierwszej inwentaryzacji z Inventem a już wybieram się na następny wyjazd. Jestem bardzo zadowolony gdyż praca lekka w miłej atmosferze, współpracownicy jako początkującemu bardzo pomocni. Zakwaterowanie o wysokim standardzie, a płaca na czas i w wysokości w pełni mnie zadowalającej. Szczerze polecam pracę na inwentaryzacji wszystkim niezdecydowanym!

24.02.2023 10:01

Staramy się, aby po zakończonym dniu pracy mieli Państwo komfortowe warunki do odpoczynku. Cieszymy się, że nam się to udaje. :)
    Kamila

23.02.2023 13:07

Polecam pracę w Invencie, był to mój 1 wyjazd, obawiałam się wszystkiego jak to będzie wyglądać, początkowo miałam jechać na 2 tygodnie, ale tak mi się spodobało, że przedłużyłam wyjazd o kolejne 2 tygodnie. Nie żałuję, poznałam fajnych ludzi, praca lekka, hotele były naprawdę w wysokim standardzie, aż się łezka kręcila w oku gdy trzeba było wyjeżdzac ;) już się nie mogę doczekać kolejnego wyjazdu;)

24.02.2023 09:59

Bardzo się cieszymy, że pierwszy wyjazd na tyle się Pani spodobał, że od razu Pani go przedłużyła. :) Do zobaczenia na kolejnych turnusach!
    Julia

23.02.2023 10:07

Polecam firmę invent są wypłacalni na czas , praca nie jest ciężka, łatwa obsługa skanera szkolenie zapewnione przed rozpoczęciem pracy. Praca zależy od wielkości sklepu trwa 6-8-10 godzin. Transport do Niemiec jak i dojazdy do pracy zapewnione. Zakwaterowanie na naprawdę wysokich standardach. Na miejscu opieka polskich koordynatorów. Jestem zadowolona z wyjazdu czekam na kolejny turnus i wyjeżdżam po raz kolejny

23.02.2023 12:33

Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszej współpracy. :) Nowe termin już niebawem pojawią się na naszej stronie.
    Tomek

23.02.2023 10:46

Witam byłem na pierwszej inwentaryzacji fajnie i energiczna praca szczerze polecam prace w Invencie

23.02.2023 12:33

Dziękujemy za opinię. Zachęcamy do kolejnych wyjazdów, nowe terminy już niebawem będą dostępne na naszej stronie. :)
    BOGUSIA Maczko

23.02.2023 04:26

Witam byłam dwa razy jestem zadowolona , niestety pracować trzeba wszędzie praca nie jest ciężka polecam !!! Napewno jeszcze pojadę kadra ok koordynatorzy bardzo pomocni POZDRAWIAM I POLECAM

23.02.2023 12:32

Cieszymy się, że poleca Pani współpracę z nami. :) Zapraszamy na kolejne wyjazdy!
    Dorota

22.02.2023 21:57

Spodobal mi sie wyjazd, praca ok, mieszkanie tez dobre. Planuje jeszcze wyjecha ctym bardziej, ze to nie byl moj pierwszy raz z ta firma :) Polecam.

23.02.2023 12:30

Dziękujemy za opinię :)
    Wojciech

23.02.2023 10:52

Wróciłem niedawno z turnusu , i powiem szczerze że praca nie należy do najcięższych ,minus jedyny taki że trzeba się skupić bo można się pomylić , sama obsługa skanera można szybko się nauczyć,praca była różniej po 6,i nie więcej niż 8 godzin . I przede wszystkim najważniejsze że co zrobiło na mnie wrażenie że trafiliśmy do hotelu czterogwiazdkowego gdzie przedstawiał największe standardy .Aż zrobiło to na mnie wrażenie że invent dał nam takie pokoje z takim hotelem jak apartament i to jest wielki plus tej firmy .

23.02.2023 12:30

Cieszymy się, że pozytywnie wspomina Pan współpracę z nami. :) Zapraszamy na kolejne turnusy!
    Jurand

23.02.2023 12:07

Polecam pracę w firmie Invent !!! Na początku, jak każdy miałem obawy ale mogę polecić w 100% Zakwaterowanie w godnych warunkach, nawet pralnia gratis była. Wypłaty i warunki tak jak na stronie internetowej. Praca miła, lekka i przyjemna. Super kontakt z przełożonymi i przemiłe towarzystwo. Naprawdę firma na Europejskim poziomie !!!

23.02.2023 12:29

Dziękujemy za tak miłą opinię! :) Zachęcamy do kolejnych wyjazdów na inwentaryzacje.
    Iwona

22.02.2023 11:26

Byłam na kolejnej inwentaryzacji. Wszystko przebiegało zgodnie z załozeniami.Ogólnie jestem zadowolona i smiało moge polecić współprace z firmą INVENT.

23.02.2023 12:28

Cieszymy się, że spełniliśmy oczekiwania. :) Pozdrawiamy!
    Aga

22.02.2023 10:33

Współpracuję z firma Invent od niedawna, ale śmiało mogę stwierdzić, że warto. Wynagrodzenie jest zawsze na czas, warunki noclegowe na ogół dobre, praca nie jest ciężka, a atmosfera bardzo przyjazna. Jeśli ktoś szuka pracy gdzie można zarobić i przy okazji coś zwiedzić to bardzo polecam.

23.02.2023 12:27

Dziękujemy za opinię i mamy nadzieję, że do zobaczenia na kolejnych wyjazdach! :)
    Anna

22.02.2023 10:32

Pracuje z Inventem już prawie pół roku.Praca niezbyt ciezka.Warunki mieszkaniowe na poziomie.Jezeli ktos chce pracować a jednoczesnie pozwiedzac poecam Invent.

23.02.2023 12:27

Dziękujemy za miłe słowa. :) Zapraszamy na kolejne turnusy!

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branże: Konsulting i zarządzanie
    Wiktoria

22.02.2023 09:38

Polecam prace w invent Byłam w team 1 super atmosfera kierownik wraz z koordynatorami bardzo sympatyczni. Noclegi na wysokim poziomie. Fajni ludzie :) Dojazd z Polski do Niemiec z Niemiec do Polski darmowy wraz z jazda do pracy. Wypłaty na czas :) Więc polecam firmę invent warto pojechać .

23.02.2023 12:25

Świetnie, że spełniliśmy oczekiwania. :) Pozdrawiamy!
    Janek1234

22.02.2023 09:20

Polecam pracę w Invent. Solidna firma. Zaliczyłem kolejny projekt, tym razem Kaufland, wcześniej Rossman. Praca wymagająca skupienia, ale dość prosta i przyjemna. Super warunki mieszkaniowe. Wypłata zgodna z umową i na czas.

23.02.2023 12:25

Bardzo cieszymy się, że po raz kolejny był Pan z nami! :)
    Bartek P

22.02.2023 09:19

Witam wszystkich. Polecam firmę. Fajna przygoda. Można poznać dużo fajnych osób. Hotele b.dobre.

23.02.2023 12:24

Dziękujemy za opinię. :)
    Angelika

22.02.2023 18:14

Wróciłam właśnie z wyjazdu bardzo polecam każdemu rewelacyjna praca i super ludzie. Praca w pięknych zagranicznych miejscowościach.
    Ela

22.02.2023 15:52

Witam . Firma super , moja córka pracuje w invent od kilku już lat , od zawsze zadowolona A ile zwiedziła do tej pory ???? włącznie z Albanią i Kosowem . Pozdrawiam ????
    Joasia

22.02.2023 15:24

Polecam pracę w Invencie! Właśnie wróciłam z 4-tygodniowego wyjazdu z Niemiec. Firma zapewnia transport oraz zakwaterowanie. Warunki mieszkaniowe pozytywnie mnie zaskoczyły. Przez cały okres mieszkałam w pokoju 2-osobowym z przyjaciółką. Praca nie była ani skomplikowana, ani wyczerpująca fizycznie. Jeśli chodzi o kierowników, wiadomo- zależy na kogo się trafi. Ja osobiście nie miałam na co narzekać. W dodatku trafiłam na super ekipę, dzięki której cały ten wyjazd zleciał szybko i przyjemnie. Wszystkim niezdecydowanym polecam sprawdzić i przekonać się samemu!
    Wojtek Chodorowski

22.02.2023 15:10

Polecam firmę Invent .Podjąłem współpracę przy inwentaryzacji w lutym i wybieram się znowu w marcu.Jestem miło zaskoczony warunkami pracy jak i samego pobytu.Można zdobyć nowe doświadczenie zawodowe ,a przy okazji zwiedzić sporo ciekawych miejsc i poznać równie ciekawych ludzi.
    Kornelia

22.02.2023 14:21

Jestem zadowolona z współpracy z firmą Invent :)
    Ostatni raz

20.02.2023 14:22

Witam praca w invencie faktycznie jest lekka ,czasami 6 godzin czasami 10 ale człowiek się nie narobi ,hotele 4/5 ,przejazdy busami wszędzie na koszt pracodawcy i to tyle z dobrych wiadomości .Kierownicy to chyba wszyscy po znajomości idziesz do gościa on nic nie wie ,albo odpowie jak by za kare tam siedział , koordynatorzy to głównie pary albo "kierowniczki" ściągnięte z innych projektów... Do samego praktycznie wyjazdu niewiadomo co i jak dzień przed wyjazdem wysyłają zaproszenia ... Ciągłe zmiany ,mieszanie ludzi pieniądze 290 na start za inwentaryzacje co najlepsze na koniec inwentaryzacji zamiast pytać się ludzi dzwonić co kolwiek czy chcą dalej jechać to wola kogoś nowego zatrudnić a człowiek który pracował cały turnus na koniec dowiaduje się że nie zgłosił dyspozycyjności i nie może kontynuować . Kierowcy jeżdżą do sklepów busami poinformują tylko koleżanki a inni dowiadują się zazwyczaj w pracy że ktoś był w markecie . Turnusy na stronach są niby do końca miesiąca a tu nagle skracane i ludzie dowiadują się nagle za 3 tyg pracy że 4tys zarobisz jako liczący odejmij 1000 na jedzenie to tyle samo w Polsce spokojnie zarobisz (a pani rekrutująca mówiła 7200 liczący 9000 coś kierowca ????????????????????) pozdrawiam
    Sylwia

21.02.2023 21:34

Jedni jadą a drudzy nie mimo że dali wcześniej dokumenty, a pity dostaliście? Popatrzcie dobrze
    Gosiak

22.02.2023 12:36

Może tak być jeżeli chodzi o osoby które nie odciągane mają podatki. Praca jest lekka
    Martyna

22.02.2023 08:01

Serdecznie polecam firmę invent. Praca jest lekka i przyjemna, zakwaterowanie świetne. Do tego można zwiedzać różne kraje i miejscowości. Jeśli ktoś myśli nad wysłaniem aplikacji to nie ma co się zastanawiać.

22.02.2023 09:00

Dziękujemy, Pani Martyno! :) Zapraszamy na kolejne wyjazdy.
    Anita

22.02.2023 12:30

Aplikacje wysłane,niestety ciągle brak miejsc,chyba jeżdżą ciągle te same osoby
    Rafał

22.02.2023 12:17

Byłem z team 12 na niemieckich Kaufland. Polecam prace z Invent. Warunki mieszkaniowe na wysokim poziomie. Ekipa z którą mieszkałem to ludzie wyjątkowi. Praca lekka wynagrodzenie na czas. Mam nadzieję że jeszcze kiedyś wyjadę z invent. Polecam!!!
    Mirek

22.02.2023 12:09

Pierwszy raz pracowałem z Invent em i jako agencję polecam.Byłem mile zaskoczony, żadnych zgrzytów, wypłata na czas bez żadnych kombinacji i (usunięte przez administratora) jak to bywa w innych agencjach. W pracy normalna życzliwa atmosfera zero mobbingu. Jeden drugiemu pomaga w przypadku jakichkolwiek problemów. Pierwszy raz mi się zdarzyło pracować w takim zespole cjo w dzisiejszych czasach jest niespotykane. Chciałbym podziękować za współpracę wszystkim pracownikom i koordynatorom. Pozdrawiam. ,
    Martyna

22.02.2023 12:01

Polecam wyjazd z Inventem :) Wrocilam niedawno z 4 tygodniowego turnusu. Fajny sposób na szybkie dorobienie sobie. Praca jest lekka. Pieniądze na czas. Plusem są naprawdę dobre warunki mieszkalne - my mieszkaliśmy w domach jednorodzinnych i hotelu. Trafiłam na bardzo pozytywnych ludzi i dobrego kierowcę - wszędzie dojeżdżaliśmy busem, więc nie było wydatków na transport. Miło wspominam ten czas i szybko zleciał :)
    Wojciu

22.02.2023 11:55

Byłem na inwentaryzacji na kaufalndach teraz, polecam fajna praca. Ja trafilem na wspaniały team i na mega rodzinną atmosferę w mieszkaniu. Mieszkania na bardzo wysokim poziomie co jest na prawdę nie spotykane. Wypłaty na czas! !!! Invent !!! Polecam i do zobaczenia!
    Ewa

22.02.2023 10:24

Polecam wszystkim prace z Idwent Wróciłam z projektu w Niemczech Praca łatwa i przyjemna Warunki mieszkalne świetnie miła atmosfera Z przyjemnością wrócę na pewno Jeszcze raz Polecam
    Michalina

21.02.2023 11:36

Współpracowałam z firmą Invent 3 tygodnie, wszystko bez najmniejszych problemów, warunki mieszkalne bardzo dobre. Gdy tylko będzie okazja na pewno wrócę.

22.02.2023 09:03

Bardzo cieszymy się, ze zobaczymy się ponownie!
    Pk

21.02.2023 16:01

Polecam prace w invent Byłam w team 18 super atmosfera kierowniczka wraz z koordynatorami bardzo sympatyczni. Hotele zapewniają 4/5 gwiazdkowe Dojazd z Polski do Niemiec z Niemiec do Polski darmowy wraz z jazda do pracy. Owszem czasami się pracowało po 10 godzin ale nie raz było że po 4 godzinach kończyliśmy i do hotelu wracaliśmy. Więc polecam firmę invent warto pojechać .

22.02.2023 09:02

Dziękujemy za opinię. Zapraszamy na kolejne wyjazdy!
    Kasia Gil

21.02.2023 17:28

Szczerze polecam firmę Inwent.ag. ❤ Wróciłam z projektu w Niemczech. Wszystko świetnie zorganizowane od samego początku. Firma organizuje grupowy wyjazd busem lub indywidualny, ale wszystko dopięte na""ostatni guzik", łącznie z zainteresowaniem jak przebiega podróż. Jak dla mnie świetne warunki mieszkaniowe, dojazdy do pracy niedługie(30-40min). Pieniądze za pracę na czas. Pomocni, mili koordynatorzy i kierownictwo. W wolnym czasie można zobaczyć wiele ciekawych miejsc, pozwiedzać . Byłam z Inwentem.ag po raz pierwszy ale napewno nie ostatni.❤ Dziękuję Inwent.ag????

22.02.2023 09:01

Cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania. :) Mamy nadzieję, że do zobaczenia na kolejnych wyjazdach!
    EMILIA

21.02.2023 20:21

Polecam pracę w invent. Praca lekka, zakwaterowanie na dobrym poziomie, wypłata na czas. Koordynatorzy pomocni.

22.02.2023 09:00

Pięknie dziękujemy za miłe słowa. :)
    Weronika__

21.02.2023 20:07

Polecam serdecznie prace w firmie INVENT ,bardzo przyjemna atmosfera jak i kierownicy ,warunki mieszkaniowe bardzo dobre ,wynagrodzenie zawsze na czas , ????

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.