INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

Kinga

05.07.2023 13:11

Polecam invent. Zakwaterowania na dobrym poziomie, praca nie jest ciężka, jeśli ktoś chce połączyć prace ze zwiedzaniem nowych miejsc to polecam.

06.07.2023 14:15

Dziękujemy, Pani Kingo, za komentarz :)
    Jakub

05.07.2023 13:31

Praca i zespól super, z chęcią do Czech wybrałbym się raz jeszcze. Praca adekwatna do stawki dziennej, z pracy wychodziłem z uśmiechem na twarzy i, nie mogłem doczekać się aż do niej wrócę serdecznie polecam każdemu.

06.07.2023 14:15

Dziękujemy, Panie Jakubie, za miłe słowa. :) Do zobaczenia na kolejnych inwentaryzacjach!
    Natalia

05.07.2023 13:39

Polecam pracę w Invent. To był mój kolejny wyjazd. Warunki mieszkalne na bardzo wysokim poziomie, pokoje dwuosobowe w domkach z ogródkiem. Był to projekt Rossmann, praca lekka,około 6-7h miłe kierownictwo.Na ostatnią inwetaryzacje dotarłam awionetką, niezapomniana przygoda! Weekendy wolne pozwoliły na zwiedzanie pięknych miejsc. Polecam ????

06.07.2023 14:14

Dziękujemy, Pani Natalio, za podzielenie się opinią. Zapraszamy na kolejne wyjazdy! :)
    Rubyoutlaw

06.07.2023 11:11

Ostatnio wróciłam z kolejnego turnusu z firmą Invent. Byliśmy za granicą w Niemczech. Tym razem pracowaliśmy przy inwentaryzacjach Rossmann-ów. Pracy było więcej, ponieważ pracowaliśmy też w Soboty. Wcale na to nie narzekam, bo wypłata dzięki temu będzie większa. Praca oczywiście na nocki ale czas płyną szybko i tego nie odczułam. Obie kwatery były na wysokim poziomie. Spotkałam też fajnych ludzi z którymi dobrze mi się pracowało. Jedynym minusem była pani kierownik, z którą nie tak łatwo się współpracowało ale chyba w każdej pracy jest jakiś minus. Nie pozwoliłam jednak żeby to zepsuło mi wyjazd. Całe doświadczenie pozytywne. Polecam

06.07.2023 14:10

Bardzo dziękujemy za Twój komentarz! :) Cieszymy się, że mimo wszystko pozytywnie wspominasz tę współpracę.
    N

03.07.2023 12:54

Czy ktoś w tej firmie dba o bezpieczeństwo pracowników? Zostaliśmy wysłani od razu po 10 godzinnej nocce do pojechania 600 km dalej. Nasz kierowca miał trudności z koncentracją ze zmęczenia i mieliśmy z tego powodu parę niebezpiecznych sytuacji na drodze. Nie obwiniam go, gdyż miał prawo być zmęczony, ale takie sytuacje i narażenie ludzi nie powinny mieć miejsca. Kierowcy są ogólnie dość słabo weryfikowani przez firmę jak się okazuje. Jeśli chodzi o pracę, wszystko zależy do jakiego teamu się trafi. Samo liczenie ciężkie nie jest, ale moim zdaniem praca po 10 h za granicą nie jest warta stawki 250 zł. Do tego dochodzi jazda w obie strony i niekiedy całość trwa 11-12 godzin. Bardzo słaba organizacja - wszystkiego dowiadujemy się w ostatniej chwili, czy projekt się skończy wcześniej, czy trzeba gdzies jechać kilkaset kilometrów itp. Także trzeba być przygotowanym na takie sytuacje. Praca sama w sobie ciężka nie jest, ale cała otoczka wokół niej męcząca - dysorganizacja, przeciąganie inwentaryzacji na siłę, ciągła niewiedza co, gdzie i o której, częste przeprowadzki. Największy minus to zdecydowanie brak bezpieczeństwa pod kątem transportu. Plusem są ladne warunki mieszkaniowe, choć i tu zdarzył się brak kuchni i garnków oraz pralki - o czym firma zapewniała, że jest uwzględnione w zakwaterowaniu. Kolejny plus to mili i pomocni koordynatorzy, przynajmniej w teamach, w których pracowałam. Patrząc na całokształt - raczej nie polecam.

06.07.2023 13:26

Bezpieczeństwo pracowników jest zawsze naszym priorytetem. Staramy się zapewnić osobom prowadzącym busy możliwość odpoczynku przed zjazdem do Polski, niestety nie zawsze jest to możliwe. W przypadku bardzo długich tras dążymy do tego, aby w każdym pojeździe było co najmniej dwóch pracowników kierujących pojazdem. Pracownicy chętni do pełnienia dodatkowej funkcji jaką jest kierowanie pojazdem muszą posiadać minimum rok doświadczenia w tym zakresie - jest to warunek konieczny. Dodatkowo pod uwagę bierzemy również wiek danej osoby. Czas pracy zależy od wielkości sklepu, efektywności zespołu oraz ilości towaru do przeliczenia. Jedna inwentaryzacja trwa zwykle od 8 do 10 godzin. Mamy świadomość niedociągnięć, które się pojawiają, ale możemy zapewnić, że cały czas podejmujemy działania usprawniające organizacje i warunki pracy. Dbamy również o to, aby obiekty, w których zakwaterowani są nasi pracownicy spełniały najwyższe standardy. Mamy wielu pracowników, którzy regularnie z nami wyjeżdżają, a terminy wyjazdów pojawiające się na Portalu są bardzo szybko zapełniane. Potwierdza to, że nasze starania przynoszą efekty, a to bardzo nas cieszy i motywuje do dalszego rozwoju.
    Joanna

05.07.2023 12:53

Invent jest spoko! Lekka i przyjemna praca, świetna atmosfera, dobre warunki mieszkaniowe i wynagrodzenie zawsze na czas. Zero stresu, a do tego można zwiedzić wiele fajnych miejsc. Gorąco polecam!

05.07.2023 13:10

Dziękujemy, Pani Joanno, za komentarz. :) Do zobaczenia na kolejnych wyjazdach!
    Weronika

05.07.2023 11:18

To był mój kolejny turnus. Warunki mieszkaniowe dobre, praca łatwa, dojazd do pracy zapewniony. Można też poznać fajnych ludzi. Polecam!

05.07.2023 13:09

Dziękujemy , Pani Weroniko, za miłe słowa. :)
    Łukasz

05.07.2023 10:28

Polecam z całego serca invent to już moja drugi wyjazd dodatkowo miła praca z zgranym zespołem, super zakwaterowanie

05.07.2023 13:09

Dziękujemy Panie Łukaszu, za opinię. :) Bardzo się staramy, aby nasi pracownicy odpoczywali po pracy w jak najbardziej komfortowych warunkach.
    Aga

05.07.2023 09:46

Polecam pracę w invent. Właśnie wróciłam z mojego pierwszego wyjazdu, i na pewno jeszcze kiedyś pojadę

05.07.2023 13:08

Dziękujemy za opinię i zapraszamy na kolejne wyjazdy. :)
    Aga

05.07.2023 08:55

Właśnie wróciłam z pierwszego wyjazdu z inventem. Jestem bardzo zadowolona. Praca nie jest ciężka, wolny weekend, fajny team. Polecam każdemu kto chce szybko dorobić

05.07.2023 13:08

Bardzo się cieszymy, że pierwszy wyjazd spełnił Pani oczekiwania. :) Mamy nadzieję, że do zobaczenia na następnych inwentaryzacjach! :)
    Dorota

05.07.2023 08:43

Witam.Polecam firmę invent niezdecydowanym.Wyjazdy zagraniczne dają szansę zobaczenia ciekawych miejsc,praca nie jest zbyt ciężka.Mozna zarobić . Wystarczą chęci do pracy????

05.07.2023 13:06

Pani Doroto, dziękujemy za opinię. Zachęcamy do zapisów na kolejne wyjazdy!
    Victoria

05.07.2023 08:37

Kolejny raz wyjazd z inventem, kolejne niezapomniane chwile, przygody, krajobrazy, miasta, parki, muzea. Firma zapewnia bardzo przyjemne i komfortowe warunki mieszkaniowe, dojazdy do pracy i z pracy, z polski i do polski, z pewniscia znajdziecie chwile na poznanie miasta w którym przebywanie, odwiedzenie lokalnego baru/panu/muzea/opera/parku, whatever! Jeżeli pragniecie pracować i podróżować jednocześnie - polecam invent! ????

05.07.2023 13:06

Dziękujemy, Pani Victorio! :)
    Julia

04.07.2023 20:56

Bardzo polecam. Przyjemna praca i miła atmosfera

05.07.2023 13:05

Pani Julio, dziękujemy za opinię i zachęcamy do kolejnych wyjazdów! :)
    Martyna

04.07.2023 18:01

Wrocilam z mojego drugiego juz wyjazdu z Inventem :) W ciągu 2 tygodni bylam w dwóch teamach - team 3 i team 15. Z obu jestem zadowolona, pomocni i mili koordynatorzy oraz kierownicy projektu. Sama praca jest dość lekka i przy dobrej współpracy potrafi szybko zlecieć. Z Inventem zawsze trafiałam też na bardzo dobre warunki mieszkaniowe - jest czysto i ładnie, a to dla mnie duży plus, by czuć się komfortowo gdy odpoczywam po pracy. Trafialiśmy również do pokoi 2 - osobowych, za co kolejny plus. Za mały bonus uznaję też zaliczkę wpłacaną po przepracowanym tygodniu oraz przebywanie w ładnych miastach podczas turnusu. Polecam:)

05.07.2023 13:05

Dziękujemy za ten komentarz, Pani Martyno! :)
    Bogusia

02.07.2023 00:35

Witam. Do jakiej pracy właściwie potrzebują osobę ze znajomością niemieckiego, chodzi o to ogłoszenie co było kiedyś tutaj nawet opublikowane? Jest ktoś w stanie mi przybliżyć te obowiązki?

04.07.2023 14:05

Pani Bogusiu, prawdopodobnie chodzi Pani o stanowisko Liczący ze znajomością języka niemieckiego. Zachęcamy do kontaktu z naszym Działem Rekrutacji, który opowie Pani wszystko na temat tego stanowiska: 71 750 77 00.
    Iwona

01.07.2023 11:11

Polecam, to kolejny wyjazd i mozliwosc zarobienia dobrej gotowki. Praca, ktora daje duzo mozliwosci.

04.07.2023 14:03

Dziękujemy za opinię, Pani Iwono. :) Zapraszamy na kolejne wyjazdy!
    Agnieszka Różańska

30.06.2023 16:41

Polecam.Ostatnia praca to Czechy,inventaryzacja Kaufland.

04.07.2023 14:03

Dziękujemy, Pani Agnieszko, i mamy nadzieję, że do zobaczenia na kolejnych wyjazdach. :)
    Gucio

30.06.2023 15:19

Jestem pozytywnie zaskoczony będąc pierwszy raz na wyjeździe z firmą invent.Warunki pracy jak i noclegu były świetne,miłe towarzystwo wokół pracowników jak i koordynatorów, przyjemna praca umożliwiającą rozwój w zawodzie, napewno moja przygoda z Inventem szybko się nie skończy, Polecam ;)

04.07.2023 14:03

Cieszymy się, że zobaczymy się ponownie! :)
    Julia

30.06.2023 14:42

zakwaterowanie super warunki, zapewnione miejsce do sporządzenia posiłku, czysto, komfortowo, można było odpocząć po pracy i wypłata dniówki bardzo dobra

04.07.2023 14:02

Pani, Julio, dziękujemy za komentarz! :)
    Wojciu

04.07.2023 09:49

To kolejny wyjazd, warunki mieszkaniowe na wysokim poziomie raz tylko z kuchnią był problem ale później wszystko okej. Byłem w Czechach w Team 3 koordynatorka Asia to mega wesoła i pozytywna osoba Team lider Peter tez ok. Duży minus to taki ze z każda przeprowadzka kierowcy i liczący jadą z bagażami do pracy a później od razu bardzo dużo km do następnego mieszkania. Później byliśmy w Team 15 u Eli również bardzo pomocna wesoła kobieta, koordynatorka Dorotka mega pozytywny człowiek bardzo pomocny jeżeli chodzi o koordynatorów na tym wyjeździe to jestem pozytywnie zaskoczony, oni wiedzą ze my tez jesteśmy ludźmi. Temat kierowców…. Każdy wie jak jest spanie w ostatnie inwentaryzacje na parkingach a później daleka podróż. Ogólnie praca mieszkanie jest jak najbardziej pozytywnie, gdyby tylko ludzią się chciało pracować a nie czekać końca to by te inwentaryzacje kończyły się szybciej a nie po 10 godzin. Polecam prace w invencie.

04.07.2023 14:02

Dziękujemy, Wojciu, za opinię. Przyjrzymy się na pewno sytuacji z kierowcami.

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branże: Konsulting i zarządzanie
    Jessika

04.07.2023 09:07

Jestem bardzo zadowolona z pracy w Invencie jeżdżę już od listopada tamtego roku i narazie nie mam zamiaru przestać jeździć. Warunki pracy jak i noclegu są świetne, miłe towarzystwo wokół pracowników jak i koordynatorów, przyjemna praca. Praca przy inwentaryzacji nie należy do najtrudniejszych. Kierowniczka teamu 15 ( z którym jeżdżę) bardzo miła zawsze gotowa do pomocy. Szybki zarobek, jeżeli ktoś szuka łatwej i przyjemnej pracy to jak najbardziej polecam.

04.07.2023 14:01

Bardzo cieszymy się, Pani Jessiko, że tak długo jest Pani z nami! Do zobaczenia na kolejnych wyjazdach. :)

03.07.2023 17:41

To był już mój drugi wyjazd z Inventem. Warunki mieszkaniowe są dobre, dojazdy do pracy nie były długie, transport za granicę oraz do pracy organizuje pracodawca wiec nie trzeba sie o nic martwić. sympatyczny team i kierownik, przyjemna atmosfera w pracy, liderzy sa bardzo mili, cierpliwi i pomocni oraz odnoszą się ze zrozumieniem i szacunkiem do pracowników co nie w każdej pracy jest oczywiste a warto to zaznaczyć. Sama praca jest okej, w dodatku szybko płynie czas co jest bardzo na plus. W weekendy znajdzie sie czas na zwiedzanie wiec poza wyjazdem w celach zarobkowych poza pracą mozna wykorzystac sytuacje i zwiedzić nowe miejsca. Polecam i na pewno wybiorę się na kolejny wyjazd.

04.07.2023 13:59

Dziękujemy za opinię. :)
    Krystian

04.07.2023 10:51

Warunki bardzo dobre a praca sama w sobie nie jest ciężka.

04.07.2023 13:57

Dziękujemy, Panie Krystianie, za opinię. :)
    Ola

04.07.2023 10:44

Polecam firmę invent. Praca jest lekka. Znajdzie się również czas na zwiedzanie. Na pewno wybiorę się kolejny raz.

04.07.2023 13:57

Dziękujemy i do zobaczenia! :)
    Monika

04.07.2023 12:30

Polecam inwentaryzację z firmą INVENT. To był mój pierwszy wyjazd za granicę i nie wiedziałam czego się spodziewać. Od momentu potwierdzenia wyjazdu firma zadbała o przesłanie praktycznych informacji, zagwarantowała transport a także noclegi za granicą. Hotele i pensjonaty były zadowalające, zwykle były to pokoje dwuosobowe z aneksem kuchennym, ale trafił się też nowoczesny apartament z pokojem jednoosobowym, co umożliwiło dodatkowy odpoczynek. Kierownik i koordynatorzy mieli neutralny lub pozytywny stosunek, wszystkim zależało aby praca była dobrze i możliwie szybko wykonana. Wyjazd za granicę z firmą INVENT to także możliwość poznania nowych osób i zobaczenia miast, w których odbywa się inwentaryzacja.

04.07.2023 13:56

Dziękujemy, Pani Moniko, za rzeczowy komentarz. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi pracownicy odpoczywali po pracy w jak najbardziej komfortowych warunkach. :)
    Aneta 04.07.2023

04.07.2023 12:46

To był mój pierwszy wyjazd z firmą INVENT . Warunki noclegu były świetne, miłe towarzystwo wokół pracowników i koordynatorów. Polecam firmę INVENT.

04.07.2023 13:55

Dziękujemy, Pani Aneto. :) Cieszymy się, że sprostaliśmy wymaganiom i mamy nadzieję, że do zobaczenia na kolejnych wyjazdach!
    Oliwia

04.07.2023 12:56

Polecam wyjechać z inventem, fajne warunki mieszkalne, sama praca nie należała do ciężkich. Jeśli ktoś potrzebuje szybkiej gotówki to jest to super opcja, można poznać również sympatycznych ludzi

04.07.2023 13:54

Dziękujemy, Pani Oliwio, za opinię. :) Do zobaczenia na kolejnych wyjazdach!
    Anna

04.07.2023 13:22

Bus na czas, domki ładne i zadbane .Towarzystwo super .Polecam jechać ze znajomymi i oprócz pracy świetnie się bawić

04.07.2023 13:54

Cieszymy się, Pani Anno, że miło wspomina Pani wyjazdy z nami. :) Zapraszamy na kolejne terminy!
    Bartek

04.07.2023 13:40

Firma jest taka jak sie reklamuje. Wszystko zalatwione przez pracodawce, wyplata i zaliczka na czas. Mozna spotkac wiele fajnych osob. Zakwaterowanie zalatwiane jest akurat super, nie typowe hostele robocze wiec duzy plus. Polecam zainteresowanym.

04.07.2023 13:53

Panie Bartku, dziękujemy za miłe słowa! :) Zapraszamy na kolejne wyjazdy z nami.
    Kat.K.

28.06.2023 11:45

Praca przy inwentaryzacji nie należy do najtrudniejszych. Każdy niezależnie od wieku odnajdzie się w pracy, gdyż dostanie odpowiadające dla niego zadania (czy działy). Firma starannie wywiązuje się ze swoich zadań co do pracownikow. Dodatkowo oprócz pracy można zwiedzić świetnie miejsca oraz zawiązać nowe znajomości.

30.06.2023 10:54

Dziękujemy! Zachęcamy do kolejnych zapisów :)
    Jakub

27.06.2023 19:37

To mój drugi wyjazd z Inventem. Warunki mieszkaniowe bardzo dobre, dojazdy do pracy nie były za długie - zazwyczaj od pół godziny do godziny, sympatyczny team i kierownik, sama praca też jest ok. W weekendy sporo pozwiedzałem. Polecam :)

30.06.2023 10:54

Dziękujemy za opinię i zapraszamy na kolejne inwentaryzacje :)
    Wika

11.06.2023 12:25

Polecam firmę invent, wszystko na wysokim poziomie, pokoje czyste, wyjazdy w terminie, ludzie bardzo pozytywni, kierownicy i koordynatorzy pomocni! ????

12.06.2023 12:55

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! :)
    David

27.06.2023 00:56

Masz robić szybko i bez błędów, Krzyków nie ma ale obgadywanie za regałami
    Patryk

26.06.2023 11:16

Świetna firma polecam

26.06.2023 15:40

Dziękujemy, Panie Patryku! :)
    Halina

01.06.2023 22:21

Kolejny wyjaz i praca z firmą Invent i ponownie wróciłam zadowolona. Kierownik teamu pani Ela pomocna i wyrozumiała. Warunki mieszkaniowe bardzo dobre no i oczywiście wolne weekendy na odpoczynek i zwiedzanie . Wypłata zawsze na czas ,śmiało mogę polecić pracę w firmie Invent .

05.06.2023 14:56

Zapewniamy zakwaterowanie przez cały czas trwania wyjazdów zagranicznych. Rezerwujemy noclegi w hotelach, pensjonatach i kwaterach prywatnych o podobnym standardzie. Pokoje są maksymalnie 4 osobowe, wyposażone w pościel. Dokładamy wszelkich starań, aby w obiekcie noclegowym była kuchnia lub miejsce do przygotowania posiłku. Zależy nam na tym, aby obiekty noclegowe z których korzystamy spełniały wysokie standardy, a nasi zleceniobiorcy mieszkali i wypoczywali w wygodnych i komfortowych warunkach.
    Sebastian

25.06.2023 20:34

Warunki na prawdę bardzo dobre. Ja akurat byłem jako para ale u nas na wyjeździe było w pokoju przeważnie 2 osoby z dostępem do kuchni z pełnym wyposażeniem i dostęp do łazienki wiec naprawdę było okej. Pozdawiam
    Marcin Karykowski

06.04.2023 18:20

Firma bardzo sumiennie wywiązue się z ustaleń, oraz dba o pracowników i ich komfort i bezpieczeństwo w pracy, oraz w czasie odpoczynku. Dobre samochody służbowe, oraz czyste i dobrze wyposażone kwatery, pozwolą dobrze wspominać czas spędzony na kontrakcie, a zwiedzane w czasie wolnym miejsca i poznani przy okazji pobytu ludzie mogą zainspirować wspomnienia na całe życie. Firma oprócz doskonałego wsparcia biura, które szybko rozwiąże każdy problem i zadba o dobry przepływ informacji, oferuje również wsparcie finansowe po pierwszym przepracowanym tygodniu. Wyjazd za granicę, oraz powrót jest organizowany i finansowany przez Invent

07.04.2023 08:12

Dziękujemy Panie Marcinie za opinię. Bardzo się staramy, aby byli Państwo zadowoleni ze współpracy z nami. Pozdrawiamy!
    Sebastian

25.06.2023 20:11

Ostatnio tez byłem w Niemczech później w Czechach i tez jestem zadowolony z pracy i firmy. Praca na prawdę przyjemna a co najważniejsze kordynatorzy bardzo pomocni. Duży plus dla firmy ze zapewnia darmowy przejazd i bardzo dobre zakwaterowanie .Polecam ????
    Grzegorz Z

13.06.2023 11:14

Z pełnym przkonaniem mogę polecić współpracę z Firmą Invent. Biorąc kilkukrotny udział w inwentaryzacjach zagranicznych, mogę jedynie potwierdzić większość pozytywnych opinii. Zarówno sam wyjazd jak i przygotowania do wyjazdu bardzo dobrze zorganizowane. Zakwaterowanie w bardzo dobrych warunkach. Doskonała atmosfera w pracy, która na marginesie nie należy ani do ciężkich ani trudnych. Wymaga jedynie trochę skupienia i zaangażowania. Zarówno początkujący jak i bardziej doświadczeni pracowwnicy, jeśli tylko wykazują chęci i zaangażowanie w pracy, zawsze mogą liczyć na pomoc kadry lub innych pracowników. Pozdrawiam :)

13.06.2023 14:59

Pięknie dziękujemy, Panie Grzegorzu, za opinię! Mamy nadzieję, że do zobaczenia na kolejnych wyjazdach. :)
    Natalia

07.06.2023 17:36

Super praca jestem teraz na wyjeździe i polecam tą firmę warunki są ok wszystko jest dopięte na ostatni guzik
    Karolina J.

06.06.2023 14:28

Kolejny wyjazd z Inventem za mną :) Wszystko ok, zakwaterowanie jak zwykle na dobrym poziomie, bardzo fajny team, praca jest łatwa i niestresująca, a w wolnym czasie jak zawsze sporo pozwiedzałam :)

07.06.2023 15:01

Dziękujemy za opinię, Pani Karolino! :) Do zobaczenia na kolejnych wyjazdach!
    Dariusz F.

06.06.2023 12:24

Po raz kolejny odbył się mój wyjazd z samymi korzyściami, już od kilku miesięcy firma INVENT daje mi radość z pracy, jeśli ktoś się waha to zdecydowanie polecam zaryzykować.

07.06.2023 14:59

Dziękujemy, Panie Dariuszu, za miłe słowa!
    Paula

06.06.2023 11:04

Większe projekty są naprawdę fajne natomiast mniejsze takie jak Rossman nie polecam mało ludzi na takich sklepach i wymagają przy tym żeby robić szybko i dobrze zwłaszcza w 1 dniu a czy ta praca jest na akord? Bo nie widziałam tego w umowie skoro chcecie dobrze mieć policzone to nie można robić tego szybko w pierwszych dniach pracy. Jestem tym oburzona .

07.06.2023 10:52

Inwentaryzacja nie jest pracą na akord, wynagrodzenie przysługuje za każdy dzień inwentaryzacyjny. Efektywność naszych Teamów jest dla nas ważna, natomiast od pracowników wymagamy przede wszystkim skrupulatności i dokładności w liczeniu towarów. Dzięki temu jakość oferowanych przez nas usług spełnia oczekiwania klientów. Oczywiście zdajemy sobie sprawę, że pierwsze dni na inwentaryzacji bywają trudne tym bardziej, jeśli wcześniej nie pracowało się ze skanerem. My ze swojej strony dokładamy wszelkich starań, aby jak najlepiej przeszkolić pracowników. Dodatkowo w każdym Teamie są zawsze osoby doświadczone, które służą wsparciem i pomocą.

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.