INVENT

• Mokronos Dolny
  • Ślęza
  • Żerniki Wrocławskie
  • Zabrodzie
Tychy - Invent Sp. z o.o.

3. Opinie o pracodawcach Wrocław
  5. Opinie o INVENT Sp. z o.o.

Opinie o INVENT Wrocław

Nie przegap nowości o INVENT Sp. z o.o.!

Wojciech

25.02.2024 10:16

Dokładnie tydzień wcześniej wróciłem z inventu z zagranicy Niemiec ,gdzie odbywałem inwentaryzacje na Kauflandach i edekach .Oceniam to na plus ,bo po pierwsze można naprawdę trafić na miłych, spokojnych ,kompetentnych koordynatorów, I nawet do tego stopnia że bardzo fajnie się ich wspomina ,invent zapewnia również dobre zakwaterowania i przy kilku przeprowadzkach na serio trafiliśmy na bardzo dobre ciekawe zakwaterowania, a między innymi na kilka domków z całym wyposażeniem, czy nawet hotel trzygwiazdkowy w samym centrum miasta .Więc warto ryzykować i wyjechać, a w dodatku można coś pozwiedzać !

26.02.2024 09:10

Dziękujemy za wystawienie pozytywnej opinii! Życzymy kolejnych udanych inwentaryzacji :) Gorąco zachęcamy do oddania głosu w formie liczby gwiazdek tutaj na platformie GoWork.pl. Pozdrawiamy!
    Olek

26.02.2024 15:04

To widocznie dobrze trafiłeś, jest wporzo Grzesiek i pani Olga np ale inni to tragedia, to samo koordynatorzy, jedni wporzo a drudzy nie wspominać, 23lata a pomiataja ludźmi bardziej wyksztlconymi, zero kultury i szacunku, plus taki ze można pozwiedzac i tym się pochwalić, bo raczej większość ludzi co tam pracuje nie stać na takie zwiedzanie jakby mieli że swoich placic
    Klaudia

26.02.2024 09:22

Polecam wyjazd z Iventu byłam na wyjeździe do Niemiec warunki były na poziomie, koordynatorzy jak i kierownik uprzejmi i cierpliwi zawsze pomocni i wyrozumiali, wynagrodzenie zgodne i na czas.
    Mariusz

25.02.2024 13:21

Serdecznie polecam pracę w firmie Invent. Praca polega na liczeniu towarów i ich skanowaniu. Warunki pracy są dobre: firma zapewnia szkolenie i wdrożenie się w pracę, koordynatorzy pomocni, zapewnione zakwaterowanie w dobrych warunkach, transport do i z pracy, weekendy wolne - można odpocząć i pozwiedzać. Polecam.

26.02.2024 09:11

Krzysiek

24.02.2024 20:07

Wróciłem niedawno z mojego drugiego wyjazdu, który uważam, że był bardzo udany, poznałem nowych ciekawych ludzi oraz dużo zwiedziłem. Praca była lekka i przyjemna choć na niektórych sklepach mogli by trochę posprzątać. Kierownik i koordynatorzy bardzo w porządku, zawsze chętni do pomocy i uśmiechnięci. Szczerze polecam i mam nadzieję do zobaczenia :)

26.02.2024 09:07

Henryk

24.02.2024 19:01

Właśnie wróciłem z kolejnego turnusu w niemczech, praca łatwa, warunki noclegowe bardzo dobre, wynagrodzenie zgodne z umową i na czas. Polecam firmę Invent.

26.02.2024 09:05

mario

24.02.2024 10:55

Praca OK. Trzeba tylko dokładnie liczyć. Pomocni i kompetentni kierownicy i koordynatorzy. Zakwaterowanie OK. Wypłata zawsze na czas. Polecam wyjazdy zagraniczne z firmą Invent.

26.02.2024 09:02

Natal

24.02.2024 07:09

Serdecznie polecam, dobre zorganizowanie, świetne zakwaterowanie. Super ludzie, I praca też nie jest ciężka. Z całego serduszka polecam.

26.02.2024 09:02

Przemek

25.02.2024 20:29

Bardzo miło wspominam pracę z INVENT, pracowałem 4 tygodnie, Warunki mieszkaniowe świetne, kuchnie w pełni wyposażone; możliwość gotowania, pieczenia, smażenia, sokowirówka. Pełna elastyczność dla par, pokoje 2 osobowe i więcej, każdy pokój z łazienką. Na inwentaryzacji w teamie 3, świetnie wspominam atmosferę, pełne zaangażowanie liderów w prace, także doradztwo na najwyższym poziomie kompetencji. Dla osób które jeszcze się zastanawiają polecam czat na stronie INVENT, na pewno odpowiedzą na wasze pytania Z mojej strony jeśli będę miał taką możliwość ponownie aplikuje.

26.02.2024 08:40

Aleksandra S.

25.02.2024 20:58

Wróciłam tydzień temu z projektu Kaufland z Inventem. Był to już mój drugi wyjazd. Jestem zadowolona warunkami noclegowymi oraz profesjonalnym szkoleniem i miłą atmosferą którą podczas pracy wprowadzała moja koordynatorka. Zaliczka przyszła na czas. Na pewno jeszcze wyjadę z tą firmą.

26.02.2024 08:40

Szemgo

23.02.2024 18:29

Kolejny projekt jaki odbyłam w Niemczech w pracy na kauflandach to kolejne nowe doświadczenie. Było bardzo ciekawie , co tydzień byłam przenoszona z jednego timu do drugiego , co tydzień przeprowadzka z jednego hotelu do innego. Dużo osób odesłano do polski, kompletny chaos. Mam nadzieję, że następne wyjazdy będą lepiej dopracowane .
    Andrzej 13

22.02.2024 20:59

Polecam firmę Invent, wynagrodzenie zawsze na czas, praca nie jest trudna ,wystarczą dobre chęci i odpowiednie nastawienie, warunki mieszkaniowe dobre, w czasie wolnym można pozwiedzać.

23.02.2024 08:49

Jurek

22.02.2024 09:58

Ciekawe czy tylu chętnych od marca za 245 zł będzie, za 10h pracy z dojazdami

21.02.2024 09:37

Wróciłam niedawno z kolejnego wyjazdu z @Pracodawca i jestem zadowolona :) Super atmosfera, fajni ludzie, praca szybka i łatwa, zaliczka oraz wypłata na czas, warunki mieszkalne na dobrym poziomie Polecam spróbować i przekonać się jeśli ktoś się zastanawia nad wyjazdem :)

Konrad

21.02.2024 13:21

Polecam, praca bardzo łatwa, miła atmosfera, warunki mieszkalne w porządku. Był to mój pierwszy wyjazd i na pewno nie ostatni.

Krzysztof O.

21.02.2024 13:50

Polecam pracę przy inwentaryzacji zagranicznej w tej firmie. Praca wymagająca skupienia i dokładności, ale łatwa i przyjemna. Bezpłatne zakwaterowanie w super warunkach. Połączenie pracy z wypoczynkiem. Można sporo zobaczyć i pozwiedzać. Dobre wynagrodzenie i na czas.

Klaudia

22.02.2024 04:34

Polecam, wróciłam z mojego pierwszego wyjazdu i na pewno nie był ostatni. Praca sama w sobie lekka, zakwaterowanie w bardzo dobrych warunkach i wypłata na czas

22.02.2024 09:11

Tomek Walkowski

21.02.2024 18:54

INVENT to profesjonalna firma, z którą miałem przyjemność współpracować podczas mojego ostatniego doświadczenia pracy za granicą. Ich obsługa była wyjątkowa - zapewnili kompleksowe wsparcie od transportu po zakwaterowanie i szkolenia związane z wykonywaną pracą. Bardzo polecam INVENT wszystkim poszukującym pracy za granicą. Dzięki nim miałem niezapomnianą przygodę zawodową!

22.02.2024 09:11

Natalka

21.02.2024 17:14

Właśnie wróciłam z projektu Wreessman w Niemczech. Praca lekka, przyjemna, bardzo prosta. Godne zakwaterowanie. Wyplata na czas. Polecam ;)

22.02.2024 09:07

heydi

21.02.2024 08:58

Idealna praca dla ludzi z duszą włóczykija! Firma gwarantuje transport z i do Polski, a także na miejscu, premiuje kierowców, znajomość języków, zaangażowanie. Sympatyczni koordynatorzy, dobry kontakt z biurem, godne zakwaterowanie. Praca lekka, konkurencyjne zarobki, możliwość zwiedzania całej Europy. Mogę szczerze polecić współpracę i sama mam nadzieję wyjechać na kolejny projekt w nowe ciekawe miejsce! <3

21.02.2024 09:25

Marti

21.02.2024 08:03

Jadę już któryś raz z inventem i zawsze jestem zadowolona z poziomu zakwaterowania. Praca lekka, ludzie fajni, kasa też niezła.

21.02.2024 09:25

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w INVENT?

Kontakt - INVENT Sp. z o.o.

Gajowicka 195 53-150 Wrocław

Branża główna: Konsulting i zarządzanie
    Bartosz Ł

20.02.2024 16:45

Praca ok. Wypłata na czas. Polecam

Andrzej 13

20.02.2024 14:56

Polecam wyjazdy z firmą Invent. Praca nie jest ciężka, noclegi na dobrym poziomie. Kierownicy i koordynatorzy są mili i pomocni. Pieniądze zawsze przychodzą na czas. W czasie wolnym można pozwiedzać różne ciekawe miejsca.

Ania

20.02.2024 14:47

Potrzebujesz dorobić i szukasz pewnego pracodawcy? Dobrze trafiłeś, INVENT Cię nie zawiedzie:) , fizycznie też dasz radę, tu każdy sobie poradzi, polecam:)

Anna

20.02.2024 13:54

Już kolejna inwentaryzacja za mną. Polecam pracę, nie jest ciężko,koordynatorzy pomocni. Jesli chodzi o zakwaterowania, to byly w dobrym i bardzo dobrym standardzie, pieniądze wpłynęly terminowo.Poznalam wielu ciekawych ludzi.

Magda

16.02.2024 18:12

Polecam wyjazdy z firmą Invent. Praca nie jest ciężka, noclegi na bardzo dobrym poziomie. Kierownicy i koordynatorzy są mili i pomocni. Pieniądze zawsze przychodzą na czas. W czasie wolnym można pozwiedzać różne ciekawe miejsca.

19.02.2024 09:08

pako

17.02.2024 10:15

Byłam na pierwszym wyjeździe z Invent. Praca w różnych krajach i miastach, więc przy okazji można dużo zwiedzić. Warunki mieszkaniowe bardzo dobre. Wypłata na czas. Polecam :)

19.02.2024 09:08

Weronika

15.02.2024 11:31

Polecam firmę Invent, wynagrodzenie zawsze na czas, praca łatwa, możliwość zwiedzania i zarabiania pieniędzy równocześnie!

16.02.2024 10:19

Andrzej

15.02.2024 14:00

Firma zasługuje na pozytywne opinie.Byłem na inwentaryzacji w Niemczech.Praca ,przejazdy,zakwaterowanie są zorganizowane jak trzeba.Wystarczą chęci do pracy i można zarobić niezłe pieniądze.Polecam pracę w Invent.

16.02.2024 10:19

Majki

31.01.2024 22:01

Dla nowych którzy szukają opinii chce tylko przekazać ze podpisujac umowę z inventem podpisujesz się również pod tym ze po zakończonym projekcie musisz napisac pozytywna opinie o nich. Dlatego gdybyście się zastanawiali czemu są tak bardzo zróżnicowane opinie to właśnie dlatego XD
    Majki

15.02.2024 10:14

Jest podpunkt ze po zakończonej umowie musisz wykonać coś tam promując firmę poprzez roznoszenie ulotek przez ileś tam h lub rozwieszanie plakatów bądź opinie promująca invent wiec wiadomo o co chodzi, wiadomo ze nikt nie będzie latał z ulotkami wiec każdy wybiera najłatwiejsza opcje czyli napisanie opinii

12.02.2024 16:23

Wiadomo, zdarzają się dziwni ludzie ale jest całkiem okej, mogę polecieć śmiało pracodawcę

14.02.2024 10:14

12.02.2024 16:26

Polecam, bywa różnie jak to w pracy z ludźmi, ale praca sama w sobie okej

14.02.2024 10:14

Sylwia

13.02.2024 01:54

Można pozwiedzać pół Europy co chwilę przeprowadzki i setki kilometrów, ale ważne że w Polsce mieszkania nie muszę szukać, polecam

13.02.2024 08:35

Niezadowolony

04.02.2024 21:06

Ostatnio dzieje się coś bardzo niepokojącego w tej firmie - dobrzy pracownicy, którzy mieli dobre wyniki i sumiennie wykonywali swoje obowiązki nie dostają zaproszeń na wyjazdy, w sumie bez oficjalnych informacji dlaczego. Firma obiecuje pracę po czym nagle wysyła całe teamy do Polski tylko po to żeby za chwilę przywieźć kolejnych pracowników. Jedna wielka loteria czy uda się pojechać i na jak długo, co jest niepoważne z ich strony, ludzie jeżdżą do pracy zarabiać na życie..nie po przygodę. O ile wcześniej towarzystwo było dobre, to teraz coraz częściej przyjeżdża totalna (usunięte przez administratora) Wszystkie informacje przekazywane są z dnia na dzień, nagłe zmiany w zespołach, atmosfera nie sprzyja. Zaproszeń nie dostają stali pracownicy, a dostają je ludzie, którzy mają gdzieś pracę i jadą tam tylko imprezować. Wielu poważnych pracowników chciało kontynuować współpracę, ale obecne poczynania firmy jasno wskazują, że trzeba uciekać, nie warto już pracować w Invent. Kiedyś polecałem firmę, naprawdę dobrze się pracowało, obecnie już nie. Może szefostwo zacznie znowu brać pod uwagę jakość pracy, tego właśnie życzę firmie.
    David

08.02.2024 00:26

My już dawno w innej firmie, nie trzeba czekać na jakieś zaproszenia, zrobisz zakupy na wyjazd a 3 dni przed jeszcze nie wiesz czy jedziesz, dobre opinie wystawiają ci bo wiedzą że muszą i wrzucają w godzinki które muszą po przyjeździe odrobić, a czasem kasa nie jest warta tego, bo za tyle godzin jakbym tu pracował to bym z 15tys wypłaty miał haha

12.02.2024 14:32

@Niezadowolony pracowników na wyjazdy zagraniczne przypisuje Dyrektor Regionalny. W ostatnich tygodniach organizowaliśmy wyjazdy na duże projekty, gdzie zapotrzebowanie na pracowników liczących towar było bardzo duże. W związku z tym każdy doświadczony pracownik, który zgłosił swoją chęć wyjazdu odpowiednio wcześnie, znalazł miejsce w naszych Teamach. Niestety z powodu braku danych nie jesteśmy w stanie indywidulanie zweryfikować Twojej sytuacji. Jeśli zależy Ci na jej szczegółowym wyjaśnieniu, to zapraszamy do kontaktu z Działem Rekrutacji: tel. 71 750 77 00, mail: [email protected]
    Krysia

12.02.2024 11:38

Kiedy będą wysyłane rozliczenia ktoś wie? widzę że niektórzy w invencie mają drugi dom a nawet chyba pierwszy
    pako

09.02.2024 10:48

To był mój pierwszy wyjazd z inventem. Warunki mieszkaniowe są w porządku, zawsze dostępna kuchnia czy pralnia. Po tygodniu wypłacana jest zaliczka na konto. Powrót do Polski był autobusem zamówionym i opłaconym przez firmę. Zero obaw :)

12.02.2024 09:20

Marti

11.02.2024 18:50

Mój drugi wyjazd z invent. Praca na projekcie KIK od poniedziałku do piątku, godziny pracy od 6.00 do 12.30-13.30. Dojazd max godzina przeważnie 40 minut. Zakwaterowanie mają bardzo wporzadku. Mieszkania 3 osobowe. Z zakupami nie ma problemu. Stawka 305 zł za dzień. Wypłacalna firma. 14 dnia miesiąca wypata

12.02.2024 09:19

Marcin Sucharski

08.02.2024 11:37

Praca z firmą Invent była cennym doświadczeniem. Miło zaskoczyły mnie warunki socjalne. Praca przy inwentaryzacjach nie jest ciężka, ale intensywna. Miło wspominam atmosferę pracy ze strony koordynatora oraz innych współpracowników.

Lucyna

08.02.2024 16:42

Polecam pracę w INVENT, która polega na skanowaniu towarów. Warunki pracy są bardzo dobre, Firma zapewnia szkolenie i wdrożenie się w pracę. Bardzo dobre warunki zakwaterowania, zapewniony jest transport do i z pracy. Wolne weekendy pozwalają pozwiedzać okolice i odpocząć. Praca w INVENT to dobry sposób na zarobienie dodatkowych pieniędzy. Osobiście polecam i pojadę następny raz.

Maj 24

08.02.2024 13:40

Hejka,moja opinia na temat firmy invent jest pozytywna. Oczywiście nie obyło się bez niespodzianek, ot na przykład spotkałam ,wcześniej poznanych ludzi ,na innych wyjazdowych inwentaryzacjach,to było miłe. Zaliczka była,zapewniona praca i noclegi ????. Jak jest?czy warto jechać????? Przekonaj się sam????,ja jadę na następne projekty, pozdrawiam

Sylwia

07.02.2024 12:45

Byłam już po raz drugi na projekcie Kaufland w Niemczech i podobnie jak w zeszłym roku wróciłam zadowolona. Organizacja bardzo dobra, zakwaterowanie na wysokim poziomie,przeważnie w hotelach.Dojazd do Niemiec jak i dojazdy do pracy zapewnione.Praca nie jest ciężka,obsługa skanera jest do opanowania bez większych problemów,także nie ma się do czego przyczepić.Poza tym wypłaty zawsze na czas.Polecam wyjazdy z firmą INVENT.

08.02.2024 09:03

Zostaw merytoryczną opinię o INVENT Sp. z o.o.