Witam,
czy możecie udzielić opinii o pracy na stanowisku Kontroli Jakości? To co tu czytam przyprawia mnie o gęsią skórkę.
ona-planowa
25.04.2014 18:51
Szczerze mialaś zero pojecia o technologii druku , sama latałas do Zurawskiej się żalic ze nikt ci nie pomaga.
Pixi
26.04.2014 20:00
przepraszam zła odpowiedź to było do Beaty
23.04.2014 21:16
Beata
25.04.2014 10:58
Nie wrócić nie chce i nigdy bym nie chciała jestem tylko obiektywna , odpowiedzcie czemu w takim razie niektórzy trzymają się rękami i nogami żeby tam pracować i to nie do końca jest że Pani Doradca załatwia wszystkich na cacy , sami się na siebie niektórzy wzajemnie szczują i to oni kreują wizję Mpacku taką a nie inną Pani Doradca przy nich to "święta" osoba ci którzy jeszcze tam pracują doskonale wiedzą o kim pisze a mniej inteligentni nie zrozumieją. Pozdrawiam i przypominam że forum jest po to żeby każdy pisał co myśli i jeszcze jedno dla przyszłych pracowników tej firm oczywiście nie polecam tam pracy jeśli się nie należy do rodziny a jakiej niech już każdy z czytających pracowników sobie dośpiewa.
18.04.2014 20:41
Nick jest Kroplkaa... bo doradca nawet nie potrafi napisać poprawnie słowa... a to że się na niczym nie zna to inna bajka... fakt to szczera prawda, nie ma pojęcia jak się drukuje i jak zarządzać firmą. Przestrzegam przed tą firmą!!! dno...
ona
11.04.2014 12:13
Te kroplkaa czuc od Ciebie family Zurawska:)
Kroplkaa :)
10.04.2014 14:35
Proszę mi tu nie gadac głupot, bo ta praca jest bardzo fajna, zarobki są zajebiste, prezesowa to równa babka, świetna atmosfera, a osoby, które tam pracują są naprawdę równymi gościami. Kto chce pracować w tej firmie to będzie a kto jest łajd to nie będzie :)
Pozdrowienia dla całego MPACK :*
02.04.2014 21:50
Zapewniam, wszystkich, że powód odejścia to jest szefowa "doradca" ///
zaintesowanaxxx
02.04.2014 11:42
Ah, to ja na miejsce pewnie Handlowca.
Jaki był powód odejścia?
zainteresowanaxxxx
02.04.2014 11:31
Witam,
Proszę o opinię odnośnie stanowiska Specjalisty ds.sprzedaży.
Mniej więcej zarobki i atmosfera w pracy?
Pozdrawiam.
Pomocny
02.04.2014 10:59
Kolejne 3 osoby odeszły z nawisu (Agent, Handlowiec i Kadrowa) niedługo ani zamówień nie będzie kto miał przynosić ani komu nędznych ale zawsze pensji płacić.
ksiegowa
25.03.2014 08:31
Niech dostanie z UE nastepnych pare milionow euro to bedzie mogla popajacowac.
23.03.2014 20:56
BRAWO !!! ha ha ha
Śmiechu warte
22.03.2014 13:27
Nasza firma to lajt! Za dwa miechy jescze wiekszy! Zobaczymy naszych kierowników w samodzielnej akcji! Będzie sie działo! A podrwyżki? Jak co roku!!! :D
adas
20.03.2014 22:41
Wystarczy miec na noc z odpowiednimi ludzmi hahahahaha
Smiechu warte
17.03.2014 18:03
Żeby być na rauszu, wcale nie potrzeba lakieru :D
Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Mazovian Property Investment?
wyzysk i nic więcej
26.02.2014 17:27
Pracowałem nauczyłem się i odszedłem. może przyjdę z powrotem (usunięte przez administratora)
duch
25.02.2014 14:55
Taaa w kj tez super :)
Pozdro dla kumatych.
kropelka
22.02.2014 09:02
A praca w kontroli jakości ??? Czy ktoś może coś na ten temat napisać...
19.02.2014 17:56
Ja tam tesknie :) spedzilem tam troche czasu i teraz jest mi lepiej, ale bardzo duzo tej firmie zawdzieczam i ciesze sie, ze bylem pracownikiem tej firmy.
zla
18.02.2014 23:23
ja pracowalam stres nerwy,non stop napiecie
wyzysk i nic więcej
26.02.2014 17:06
w biurze lataja jak szaleni (usunięte przez administratora)
She035
17.02.2014 14:44
Witam, czy ktoś powie jak pracuje się w biurze w tej firmie?
Aha
09.02.2014 21:58
Dziwne ze tyle jest negatywnych opini a mimo to ludzie pracuja tam latami. Dobry drukarz dlugo nie posiedzi?? Tez dziwne bo pracuja dobrzy drukarze. Pracowac wszedzie trzeba a u nas nie jest wcale zle. Powinny byc wieksze pieniadze dla pan pakowaczek bo sa tego warte. A ludzie ktorzy tam pracuja sa fajni,wiadomo ze kazdy jest inny,kazdy ma swoje jakies tam "ale" Wszystko jest do wytrzymania. Pozdrowienia dla wszystkich.
była biurowa
09.02.2014 18:02
Nie ma chyba na tej ziemi osoby, której życzyłabym pracy tam. No chyba tylko rodzinie (usunięte przez administratora).
Aniol
09.02.2014 13:05
Niestety,ale dobry Drukarz,dlugo tam nieposiedzi,a z produkcji wszyscy sa ok?
Chyba kpisz!!!!!!!!!!!!!!
07.02.2014 22:17
Krzysiek Mackiewicz
22.03.2014 01:15
Wspaniala opionia,tylko szkoda,bo nie wiem kim jestes.
drukarz
05.02.2014 08:39
zobaczylem ogloszenie z mpacku na jednym z portali. potrzebuja drukarzy flexo.
ale odrazu zapalilo mi sie czerwone swiatlo bo ogloszenie jest wypuszczone z agencji pracy, a zazwyczaj poprzez agencje pracy ogloszenia daja firmy w ktorych nikt nie chce pracowac, najwieksze (usunięte przez administratora) zaaplikowalem cv po jakis 20 minutach juz dzwonili, wtedy znow pomyslalem ze pewnie sa na cisnieniu duzym bo nie ma komu robic. moze ktos z drukarni dac wskazowke czy warto wogole jechac na rozmowe?? czy drukarzy tez szargaja jak innych pracownikow :D?? najbardziej interesuje mnie czy placa na czas... bo z tego co czytalem wyzej premie mozna stracic za byle co. aktualnie pracuje wiec nie chce trafic z deszczu pod rynne ;]
byly drukarz
06.02.2014 05:09
Po trzech latach współpracy z powyższą firmą powiem Ci był czas że nie nażekałem.
Jeśli chodzi o terminowość wypłaty to jest OK. Nie pamiętam żeby nie była na 10, może z raz że po 10 ale przed wpłynęła jakaś zaliczka. Jeśli chodzi o nadgodziny to zaczynają się przekręty, machloje i opóźnienia. Trzeba ostro pilnować liczyć bo zazwyczaj jest tak że ktoś się omyli i to tylko na niekorzyść pracownika. Premia to temat tylko przy rozmowie kwalifikacyjnej owszem jest ale tylko na papierze i przez pierwszy miesiąc. Nie ma szans póżniej, musisz ją stracić, a powód na pewno się na to znajdzie. Owszem wyrwiesz premie ale wydajność musisz mieć najwyższą z tym że to nie koniec bo jeszcze JAKOŚĆ. Przyznam że udało mi się parę razy wyrwać trochę grosza dodatkowo, ale przy tym stanie technicznym maszyn to naprawdę igranie z diabłem. Poza tym ten kto tam idzie na drukarza niech wie że nie dość ze o druku trzeba mieć konkretną wiedzę to musi znać się też na mechanice, elektryce, elektronice, hydraulice, pneumatyce, na tworzywach sztucznych bo możliwe że na główczarkach pójdzie nie tak, (oczywiście szacun dla chłopaków bo z byle czego i na byle czym, a jednak dają radę). A Tobie drukarzu pozostaje wyczarować jakiś magiczny sposób na to żeby albo za ciasne albo za luźne tubki zadrukować i jeszcze jakość, i jeszcze odpad bardzo skąpy który jak przekroczysz to wiadomo brak nakładu. Może i zbyt szczegółowo pisze ale to również dla innych taka wiedza się przyda jakby chcieli spróbować.
Ostatnie pół roku było okropne a tylko z powodu jednej osoby. Bo zaraz po włoskich wakacjach zaczęła usprawniać wszystko i wszystkich. To było najbardziej męczące psychicznie bo praktycznie codziennie trzeba było się wyspowiadać dosłownie ze wszystkiego. Dlaczego nie poszło dlaczego maszyna miała awarię, dlaczego coś (usunięte przez administratora)
dlaczego odpad przekroczony albo nakład nie wyszedł .a raz nawet musiałem tłumaczyć dlaczego tubek nie zrobił.
Oczywiście często też bywało że na dwóch się maszynach robiło. Były potrzeby żeby pomóc na maszynie obok, bo jakiś problem a to skutkowało negatywnie. Najbardziej dobijało mnie jak musiałem kobiecie w podeszłym wieku pewnie coś ok jak moja matka tłumaczyć dlaczego zalewają się punktury na danym polimerze.
I tłumaczysz babulce ze liniatura za niska na aniloksie, gramatura za wysoka, a ona słucha jakby rozumiała.
Z tego co mówili inni w elicie tej firmy byłem i oczywiście(usunięte przez administratora)
nie raz ale bywało ze i bez wpadki dłuższy czas było chyba jak kazdy, a planiści szykowali robotę tą najgorszą, chyba nie dlatego że mnie nie lubili, tylko byli spokojni bo wiedzieli ze jak ja jestem to zejdzie.
I CO NAJCIEKAWSZE W TEJ FIRMIE. A RACZEJ U TEJ JEDNEJ PANI.
UWAŻNIE CZYTAJCIE BO TO NAJWAŻNIEJSZY MOMENT TAKI SCENARIUSZ, NORMA W TEJ FIRMIE.
Przyszedłem do pracy na noc jak gdyby nigdy nic zdążam przejąć maszynę od zmiennika a kierownik mnie woła do siebie.
Karze mi oddać kartę wejsciową i kluczyki od szafki i wręcza mi wypowiedzenie.
Powiem szczerze ucieszyłem się bo miałem już DOŚĆ.
Tylko jednego nie wiem, dlaczego?
Jaki był powód i czym zasłużyłem do dziś nie wiem.
A na rozmowach prosiłem że jak coś bym robił nie tak, czy stwarzał jakieś problemy to żeby mi o tym powiedzieć.
Komunikacja, to nie jest trudne?
A ja konkretnego powodu nawet nie usłyszałem i musiałem się pożegnać.
Mam nadzieję że udało mi się poczęstować klimatem tej firmy.
Nie odradzam tam pracy, tylko liczcie się z tym ze może kogoś z was ludzie poniżyć i zeszmacić moze nawet tylko po to by zrobić sensacje.
Jeśli chodzi o ludzi którzy tam pracują brakuje mi dosłownie wszystkich, może atmosfera była różna, też czasem byłem nie w porządku, ale ludzi co tam robią są wspaniali.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH.
miś uszatek druk
01.02.2014 19:06
czy poza pozytywnymi postami wystawianymi przez dyrekcję i jej klan są jakiekolwiek zadowolone osoby z pracy w tym (usunięte przez administratora)jak ktoś napisał? Ciągle szukają ludzi do pracy. Mam 17 letnie doświadczenie w druku - głównie sita, a ostatnio przez parę lat offset i zastanawiam sie czy zaryzykować i składać papiery. Nie chcę wpaść w bałagan i atmosferę w której trudno pracowac. Dajcie info czy widać światełko na poprawę.
jan
24.01.2014 22:46
Taki dobry zakup jak omso :)
23.01.2014 23:08
a maszyna zamiast drukować to stoi...kupa złomu. Trzeba trochę części dorobić samemu, bo doradca oszczędnie kupił maszynę :)
ach
19.01.2014 11:13
Wszyscy dookoła tylko narzekają na Mpack.A ja nie będę .Zmieńcie pracę,to bedzie wam lepiej, ale pamietajcie że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. w każdej firmie trzeba pracować, w każdej dostaje się opiernicz, w każdej wymagają, w każdej mizernie płacą i w każdej obiecują gruszki na wierzbie.
Szanujcie to co macie bo możecie zmienić pracodawcę na gorszego niż macie bądź mieliście.
Mpack nie jest najgorszy.
Pozdrawiam Wszystkich.
byłam tam
29.01.2014 11:43
Owszem, trzeba pracować, nawet ciężko. Opiernicz się zbiera, jak się zasłuży(usunięte przez administratora)
Pracowałam w różnych firmach, czegoś takiego jak TU - nigdzie nie widziałam
Krzys Mackiewicz
22.03.2014 01:36
OMSO?,to byla zajefajna maszyna.Ale mobing(predkosc pracy,brak konserwacji) nie pozwalal na pelne jej wykorzystanie.SRU nie pracowal
tak jak powinien.Naprawa polegala na przyklejeniu plastrem podzespolu tak aby funkcjonowal do nastepnej zmiany,a potem dzialo sie ,jak sie dzialo.I klapa.Producenci tych opakowan sami sobie tworza problemy produkcyjne nie wiedzac o tym.Moim zdaniem,jest to firma z przyszloscia,ale zarzad ewidentnie do wymiany-dlaczego????,bo nie rozmawiaja z pracownikami w taki sposob w jaki powinni to robic.To prowadzi do samozaglady.Napisal bym wiecej,no ale po co,i w jakim celu?-czy po to aby wlasciciele otworzyli oczy?????
adas
11.01.2014 18:37
Jak nastroje po swietach i sylwestrze?
mikolaj
21.12.2013 10:54
ta firma to jedno wielkie (usunięte przez administratora) nie proponuje nikomu tej firmy
alan
09.12.2013 20:06
Ale,cisza,kazdy boi sie pisac prawde.
była
27.11.2013 13:46
co teraz dzieje się na produkcji, kto jest kierownikiem? czy operatorzy ci sami czy też już nie?. pozdrawiam wszystkich.
szaman
04.10.2013 21:56
jeśli ktoś zamierza zmienić prace to serdecznie od radzam tą firme szkoda waszego zdrowia i upokorzen a zarobić tez nie zarobicie kokosow wręcz najnizsza krajową
Zostaw merytoryczną opinię o Mazovian Property Investment Sp. z o.o.