MPACK SP.ZO.O.

Sobiekursk

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 584 ocen.

MPACK SP.ZO.O.
2 584 6 1

Opinie o MPACK SP.ZO.O.

Pracodawco! Chcesz wiedzieć ile osób odwiedziło Twój profil?

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MPACK SP.ZO.O.

były

Ja wróciłem tu do pracy ostatnio i na razie nie narzekam. Jest dobrze i mam nadzieję, że tak zostanie..

Natalia

@Hahahaaa rozumiem, że miałeś okazję pracować w firmie MPACK przez kilka lat. Orientujesz się czy na ten moment poszukują pracowników? Mógłbyś w kilku zdaniach opisać jak wyglądał Twój angaż w tej firmie? Pamiętajmy, aby przestrzegać zasad regulaminu tego forum.

Hahahaaa

nie ma co słuchać głupot ludzi, ktorym się nie udało w mpack..... praca jest ok

Nick

Ktoś mówił o rotacji. Coś takiego jak "przyjmowanie nowych pracowników" to normalna kolej rzeczy i jest związane z rozwojem działalności a szczególnie działu produkcji. Każdy mówi, że źle a nawet ludzie wracają..

anonymous
@Nick 11.07.2018 11:57

rotacja to nawet niewłaściwe słowo. Tam było uprawiane wyjaławianie pracownika i won! co tydzień, w piątek, ktoś wylatywał. Staż pracy : rok był odczytywany jako bardzo długi.

Natalia

@Pracownik a możesz opisać atmosferę pracy jaka panuje w MPACK? Czy w kontekście możliwości rozwoju oraz dodatkowych benefitów oceniasz tego pracodawce pozytywnie? Orientujesz się czy na ten moment poszukują pracowników?

Pracownik

Nie rozumiem ... czytam tu, że niby tak źle, a nowi właściciele podobno przymierzają się do budowy nowego większego zakładu. Ja jestem zadowolonym pracownikiem od lat. Wykonuje porządnie swoją pracę i to jest podstawa sukcesu. Do roboty !!

N

Ja pracuje i nie narzekam. Wszystko jest w porządku, wypłata na czas i ogólnie

Natalia

@Nic nowego czy jesteś pracownikiem MPACK i rzeczywiście jest tak jak mówisz? Zależy mi, żeby użytkownicy tego forum mieli pewność pod kątem takich informacji. Jeśli możesz, to rozwiń swoją wypowiedź w kilku zdaniach i poinformuj nas, skąd masz taką wiedzę.

Jeden

Byłem, pracowałem przed i po zmianie. Różnica taka że nowa władza myśli że potrafi. Pomyłka. Niech wszyscy popatrzą na konkurencje, gdzie są. Dużo dalej i lepiej jest, ale nie tu. Pamiętacie co nowi obiecywali?

Dod
@Nic nowego 29.06.2018 17:42

a co Ci dokładnie przeszkadza? Bo może ja nie widzę takich rzeczy jak Ty. Ale nie ogólniki tylko konkrety

Natalia

@Dod Widzę, że wypowiadasz się o MPACK SP.ZO.O. z perspektywy obecnego pracownika, w dodatku masz o pracy w firmie pozytywną opinię. Czy mógłbyś się z nami podzielić jakie szczegółami? Piszesz, że jest inaczej niż kiedyś. Czy mógłbyś to rozwinąć? Jakie zmiany zachodzą w firmie, które działają na korzyść dla pracowników?

dod
@Natalia 25.06.2018 08:26

Prawda jest taka, że mogę napisać wszystko a Ci co są źle nastawieni i tak zdania nie zmienią. Nie wiem jak inni ja piszę o sobie. Doświadczenie mam z 4 firm produkcyjnych. Tak było tu kiedyś źle. Atmosfera słaba, szefowa wydziwiała co jej się podobało. Ale teraz jest normalnie. Nie ma firm idealnych. Wszędzie jest coś nie tak. Trawa u sąsiada zawsze jest bardziej zielona. Teraz firmie potrzeba pracowników którzy po prostu chcą pracować a nie przesiedzieć czas i wyjść do domu. Nie od dzisiaj wiadomo, że łatwiej jest popsuć opinię niż ja naprawić. My ją mamy popsutą. Ale jest to do naprawienia. Pracuje się jak w każdej firmie produkcyjnej - raz lepiej raz gorzej Jak chcesz przesiedzieć swoją zmianę i udawać, że coś robisz nie dziw się, że ktoś się do Ciebie o to przyczepi. Nikt nikomu za darmo nie płaci. Wypłaty są na czas Z moim przełożonym nie ma problemów z dogadaniem się. WIadomo, nie zawsze bierze moje zdanie pod uwagę ale nie było sytuacji bez wysłuchania. Firm idealnych nie ma. Ta jest taka jak każda inna.

nowy

Dzień dobry mam zamiar złożyć cv na stanowisko operator linii drukującej ,może ktoś mi powiedzieć jakie są zarobki

Maniek
@Ide boy 15.06.2018 23:46

Przyjdzie to się nauczy poprawnego słownictwa. Bez przesady.

nowy

Ide boy tragedia to ty nawet pisownie masz taką ,myślę że już tam nie pracujesz i wszyscy są z tego zadowoleni :)

Dod

Prawda jest taka, że o tej firmie tutaj na forum w większości wypowiadają się ludzie którzy już tu NIE PRACUJĄ. Mają żal bo albo zostali zwolnieni albo nie byli tu zadowoleni. Tak. Kiedyś było źle. Nawet bardzo ale teraz jest inaczej. Nie mówię,że lepiej bo potrzeba więcej czasu na ocenę ale jest inaczej. I na pewno każdy może przyjść i sam się przekonać do tej firmy. Ja wróciłem, mimo tego, że jakiś czas tu nie pracowałem i jestem zadowolony. Niech każdy sam się przekona.

Były w warsztacie
@Dod 15.06.2018 08:38

Chłopie ty zupełnie nic nie rozumiesz. Jest lepiej? Jak? Pracujesz w budynku gdzie nielegalnie został rozbudowany. Małgośka robiła co chciała a nowi o niczym nie wiedza i się nie znają a rok już pracują. Przyjdzie nadzór budowlany i was zamknie. Może niech się nowa władza wypowie. Zapewniam że nawet tego nie wiedza. Tacy zorientowani.

Natalia

@Artur Może mógłbyś napisać troszeczkę więcej szczegółów? Jakie pozytywy widzisz w pracy w MPACK SP.ZO.O.? Jakie firma oferuje warunki pracy, jaka panuje atmosfera?

Artur

Co Wy piszecie??? Wydaje mi się, że nie mówimy o tej samej firmie gdzie ja pracowałem, bo o MPACK SP.ZO.O. nie mogę powiedzieć złego słowa. Praca w MPACK jest dobra i nie wierzę, że ludzie się w taki czarny PR bawią.

Tylko prawda

Ta firma to smiech na sali. Dyr ktory nie ma nic do gadania , ale zarabia tyle, ze honor schowal w kieszeń. Ludzie, którzy cenią sie zbyt nisko by stamtad odejść i przekonana o swej wspaniałości rodzina Ż. Czeski film

Natalia

Jakiś czas temu pisaliście, że w firmie idą zmiany. Chociażby @la la la lalalaa czy @Ulka. Czy ktoś mógłby wrócić do nas z informacjami zwrotnymi, jak pracuje się w MPACK? Czy rzeczywiście zmiany są widoczne? Co chcielibyście zmienić, a w czym widzicie pozytywy? Widziałam na stronie firmy http://mpack.com.pl/praca że obecnie MPACK prowadzi kilka rekrutacji. Może są osoby, które zastanawiają się czy aplikować i każda informacja na temat firmy będzie dla nich cenna.

Rodzina

Słyszałam że Małgorzata ma żal że nowa władza rządii i nie zna się. Nowy Dyr juz z rok to naprawia i efektów nie ma. Ciagle plan nie jest zrealizowany. Jak jest?

Ela-Elaaa

Zarówno wypłata ja i premie zwiazane ze sprzedażą są wypłacaew terminie. nie ma opóźnień tak denerwujących w większości firm z tej branży.

Stara już
@Ela-Elaaa 24.05.2018 13:18

Panie Dyrektorze niech Pan już nie uprawia takiej propagandy. Niech Pan nie pisze o innych tylko o nas. U nas słabo jest. Premie według zasady znajomosci a nie wykonanej pracy. Kolka osob coś dostało bo strach że odejdą?

ja

Żeby dobrze zarobić, musisz zostać dyrektorem. Obecnie jest nabór.Dyrektorów wiecej niż pracowników! Dwa, trzy miesiące bedziesz brał godziwą pensję. Warto! Wakacje! Nowi pracownicy dostają godziwą płacę, wiekszą niż operatorzy maszyn z nadgodzinami.

Krzysiek Mackiewicz
@ja 12.06.2011 20:22

Nie prawda,operatorzy mieli właściwą stawkę,bo byli potrzebni.Nawet ja,oczywiście zarobiłem 5 300 zł za miesiąć,i nie mówcie mi że nie można.Da sie,wystarczy być asertywnym.Ale zmuszanie do pracy,w dni ustawowo wolne od pracy mnie tam zgubiło.Ale nigdy,nie będę pracował za pół ceny.Śmiesznie jest,kiedy pracownik mam 5 dni urolpu na rządanie.W tej firmie ktoś inny podpisuje wnioski o urop.Długo by o tym pisać.Krzysiek Mackiewicz.

Kawka

Z doświadczenia wiem, że jak kierownik stoi nad kimś to taki pracownik za dużo nie ogarnie. Będzie się przejmował, że ktoś patrzy mu na ręce i śledzi każdy krok. Tutaj jest o tyle dobrze, że kierownik nie wcina się w produkcję i można spokojnie robić swoje.

Ha ha ha

Raz dali premię i na tym koniec zamydlili wam oczy tym jak bardzo was wykorzystuja wielkie mi co 150 zł premi a sami zarobili grube tysiące jak nie miliony.Czyim kosztem pobili rekord?Oczywiście że kosztem pracowników na dole tym że skracają wam czasy że trzeba biegać koło maszyn A Wy cieszcie się że 150zl premie dostaliście żal mi was!Premie może i dostali wysokie ludzie którzy nic nie robią czyli całą góra i kierownicy.W firmie jest coraz gorzej.

Bla bla bla
@Ha ha ha 10.05.2018 14:21

Ha ha ha wszyscy się z ciebie śmieją. Taki bystry, a pracujesz tam nadal. Po co się męczysz i sam się męczysz i innych męczysz. Zamieść ogłoszenie że szukasz pracy a wszyscy będą dawali ci kokosy i będziesz wybierał a może nie potrafisz dobrze pracować?

Nickkk

według mnie NOWY to może od razu powiem Panie kierowniku produkcji sam styl wypowiedzi zdradził ...każdy niech robi co ma robić a nie się zastanawiacie sie ile kto zarabia..

Natalia

@Ha ha ha, ostrzegam Cię, że Twoje wypowiedzi mogą zostać usunięte przez administratora forum - są niezgodne z naszym regulaminem (https://www.gowork.pl/regulamin ). Proszę Cię o zachowanie kultury wypowiedzi na forum, jest to miejsce publiczne. @helka, długo już pracujesz w MPACK? Czy pracownikom tej firmy przysługują jakieś dodatkowe benefity? Czy praca jest ciężka? @nowy, rozumiem, że też pracujesz w MPACK. Polecasz tego pracodawcę?

Ha ha ha
@Natalia 13.05.2018 21:39

Ostrzegać to Ty możesz swoje dzieci!

Domena

Dzień dobry.Pod Nicem NOWY odezwała się nasza Pani kierownik K.D i już wiadomo skąd wie kto wziął ile benefitu.Natalia praca jest super każdy wie co robić praca jest lekka i co miesiąc są benefity.Mamy też płatne wczasy pod gruszą i 13-nastki.Bardzo polecam tą firme bo nadeszły lepsze czasy nikt nic nie robi a zarabia bardzo dobrze.

Ha ha ha

Nowy nie te czasy A jakie? Kto się przyznał kierownicy czy na górze?Bo na dole nic nie słychać że ktoś wziął super premie.NOWY zapewne nie pracujesz na dole tylko jesteś kierownikiem lub osoba z góry a może sam kierownik produkcji odezwał się na forum.Skoro Tobie jest tak dobrze to pewnie głęboko siedzisz tam gdzie słońce nie dochodzi u szefostwa.

Denat

W firmie atmosfera jest raczej gorsza niż za rządów Pani Małgorzaty. Zarobki spadły mamy za to samych dyrektorów,kierowników i nie wspominam już o 3 inżynierach w SUR którzy biorą olbrzymie pieniądze za samo siedzenie.W związku z tym dla zwykłych pracowników nie ma pieniędzy na podwyżki gdyż trzeba zarobić na wypłaty dla kierowników,dyrektorów,inżynierów a firma nie robi więcej tub a koszty utrzymania takich ludzi rosną.Dla firmy i Kierownika Produkcji najważniejszy cel to żeby ludzie na produkcji robili jak najwięcej za jak najmniejsze wynagrodzenie i tu nic sie nie zmieniło.

nowy
@Denat 28.04.2018 10:26

tych dwóch nie trzech inżynierów robi robotę która przez lata była zaniedbana , maszyny same nie pracują , maszyny trzeba utrzymywać i dbać o nie co do tej pory nie wchodziło w grę

tadeusz

szacunek za ten pakiet medyczny w medicoverze,mi sie to przyda bardzo,wlasnie na jakis taki dodatek czekalem,mile zaskoczenie,pozdro

a_n_g_e_l
@tadeusz 27.04.2018 11:54

Prywatna przychodnia zawsze na probsie

la la la lalalaa

Mi się podoba nawet bardzo. Zwłaszczaa że w marcu firma pobiła rekord sprzedaży a co najwazniejsze przełożyło się to na premie dla pracowników!!! Idą zmiany wielkimi krokami już widać pierwsze efekty!!

Ulka
@la la la lalalaa 09.05.2018 09:17

Prawda prawda :) Premia i mi się trafiła, miła rzecz, nie powiem :D

Henia S.

Pracując tam nie czułam się źle. Godziny były całkiem ok. Najpierw ten system średnio do nas przemawiał, ale z czasem zmieniło się na plus.

Zostaw opinię o MPACK SP.ZO.O. - Sobiekursk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MPACK SP.ZO.O.