MPACK SP.ZO.O.

Sobiekursk

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 589 ocen.

MPACK SP.ZO.O.
2 589 6 1

Opinie o MPACK SP.ZO.O.

Nick

Ktoś mówił o rotacji. Coś takiego jak "przyjmowanie nowych pracowników" to normalna kolej rzeczy i jest związane z rozwojem działalności a szczególnie działu produkcji. Każdy mówi, że źle a nawet ludzie wracają..

anonymous
@Nick 11.07.2018 11:57

rotacja to nawet niewłaściwe słowo. (usunięte przez administratora) co tydzień, w piątek, ktoś wylatywał. Staż pracy : rok był odczytywany jako bardzo długi.

Sara
@Nick 11.07.2018 11:57

Nikt nie wrócił dla twojej informacji z pakowaczek prócz Marchewki.tylko na górę wrócili więc nie pisz że jest tak super na produkcji ludzie wręcz odchodzą sami z produkcji bo za 9 zł nie będą tracić wzroku i nerw.

Odp
@Nick 11.07.2018 11:57

Wracają i będą wracać, bo im się to opłaca niż teraz szukać nową prace.. Docenili do stracili..

Prawda
@Nick 11.07.2018 11:57

Żeby ktoś sensowny wrócił to trzeba mu zapłacić a nie chwalić się że wracają odpady z rynku na przetrwanie. Rozsądnie trzeba pisać. Obecnie nędza jest. Nie płaca o czasie. Kady brakuje.

Prawda

Jak to czytam to sielanka i luksus. Tylko, że prawda jest inna. Dyrekcja robi co może żeby ratować sytuację. Nikt sensowny z wiedzą nie wrócił.

haha
@Prawda 09.09.2018 17:27

Mi się wydaje że wróciło i to dużo właśnie .. a reszty nie ma co żałować bo tylko zamieszania najwięcej robili i to by było na tyle..

Lipa
@Prawda 09.09.2018 17:27

Ratują firmę to niech zaczną od zwalnianie ludzi którzy nic nie wnoszą do firmy bo za dużo się zrobiło kierowników,inżynierów,technologów i dyrektorów produkcji Żurawski by na to sobie nie pozwoliła utrzymywać tylu ludzi którzy nie wnoszą nic do produkcji.

nickkowy
@Prawda 09.09.2018 17:27

Zluzuj troszkę i umieszczaj merytoryczne komentarze na temat pracy. To nie jest forum do obrażania innych. piszesz takie farmazony, że to aż szkoda gadać cokolwiek na ten temat

Prawda
@haha 10.09.2018 13:12

Co ty opowiadasz? Pani była Prezes przynajmniej znała poziom. Twój jest niski i nic z tym nie robisz. Nikt sensowny nie wrócił.

nick

Wiecie może czy nadal przyjmują ? Dajcie znać bo jestem zainteresowany. Słyszałem od zaufanych mi osób że się poprawiło..

klient
@nick 11.09.2018 14:35

Trochę zmian może i w tej firmie było, ale ja jako klient nie uważam, żeby spadła jakość ich produktów. Raczej mi się wydaje, że zmiany godzinówek o których tu czytam to nie powinny mieć wpływu na jakość. Przynajmniej tak mi się wydaje :)

pozdroo

Czytam czasami te wpisy na stronkach o pracy i aż ręce opadają jak ktoś w to wierzy. Wiadomo, że jak kogoś zwolnią to jeden niezadowolony pracownik może zrobić niezłe zamieszanie… I zacząć wypisywać głupoty, bo myśli że jest anonimowy.. zastanówcie się ludzie :D Bo w internecie nigdy nie jesteście anonimowi a jak nadal tak myślicie to przykro :D

Pracownik

Nie rozumiem ... czytam tu, że niby tak źle, a nowi właściciele podobno przymierzają się do budowy nowego większego zakładu. Ja jestem zadowolonym pracownikiem od lat. Wykonuje porządnie swoją pracę i to jest podstawa sukcesu. Do roboty !!

Chory
@Pracownik 10.07.2018 13:51

Jestes człowieku chory!

Opinie z kosmosu

Kto dodaje te posty?jak jest lepiej to wszystko co wypisujecie to jakaś kpina!od czerwca nie ma pracy, ciągle niedogodziny fakt firma za nie zapłaciła do normy ale co z tego jak teraz zmusza pracowników do ich wypracowania za darmo.To nie mieści się w głowie i podlega pod sąd pracy bo to nie wina pracownika że firma nie zapewniła normy godzin.Jest jeszcze gorzej niż za Pani Prezes bo ona przynajmniej się znała na tym co robi a teraz ludzie tam zatrudnieni i Ci którzy wrócili nie mają zielonego pojęcia o tym co robię interesuje ich tylko papierologia i jak zaoszczędzić na pracowniku i wykorzystać to do szczytu możliwości.A te wszystkie super opinie piszą ludzie z góry albo ludzie na ich zlecenie.Atmosfera w pracy też jest nie ciekawa rywalizacja i donoszenie na pracowników do zarządu to standart przez kierowników. Ale kto przyjdzie ten się przekona

anon

Ja pracuję od długiego czasu i mogę powiedzieć, że teraz jest tylko coraz lepiej. Jak ktoś nie pracuje to niech się nie wypowiada, bo trzeba być i się przekonać a nie opowiadać bzdury usłyszane od różnych 5 osób :D pozdrawiam i śmiało polecam :D

Natalia

@zadowolony jeśli miałeś okazję pracować w firmie MPACK, czy mógłbyś opowiedzieć nam w kilku zdaniach jak wygląda kwestia warunków zatrudnienia oraz atmosfery? Może posiadasz również informacje na temat aktualnych rekrutacji w tej firmie? Daj znać, każda wypowiedź, zawierająca merytoryczną treść będzie cenna.

zadowolony

POWIEM TYLKO WSZYSTKIM ŻE WARTO BYŁO WRÓCIC...teraz jest jakos inaczej.. lepiej

Hmmm

Czytając opinie sam trochę żałuję, że postanowiłem odejść, bo z pracą nie jest łatwo. Narzekało się, ale no trudno już postanowione. Dajcie znać czy przyjmują jeszcze?

m
@Hmmm 08.08.2018 12:14

Podobno jest dużo chętnych i przyjmują z tego co słyszałam także śmiało się możesz starać

były

Ja wróciłem tu do pracy ostatnio i na razie nie narzekam. Jest dobrze i mam nadzieję, że tak zostanie..

n
@były 17.07.2018 13:06

warto było wracać? napisz coś więcej proszę bo sam się nad tym zastanawiam..

Misiek
@n 23.07.2018 11:57

Właśnie warto? Zastanawiam się

Misiek
@Misiek 03.08.2018 15:11

Jak płacą teraz?Chodzi mi o produkcję dla faceta.

były
@Misiek 03.08.2018 15:12

jak dla mnie jest dobrze, nie narzekam. Dobre zarobki, wszystko na czas i dobra atmosfera

Natalia

@były rozumiem, że masz pozytywny stosunek do firmy MPACK. Jednak Twój komentarz jest zbyt lakoniczny. Czy mógłbyś w kilku zdaniach opowiedzieć jak wyglądała Twoja styczność z tym pracodawcą, oraz opisać atmosferę, warunki zatrudnienia jakie Cię zastały?

Natalia

@Hahahaaa rozumiem, że miałeś okazję pracować w firmie MPACK przez kilka lat. Orientujesz się czy na ten moment poszukują pracowników? Mógłbyś w kilku zdaniach opisać jak wyglądał Twój angaż w tej firmie? Pamiętajmy, aby przestrzegać zasad regulaminu tego forum.

Hahahaaa

nie ma co słuchać głupot ludzi, ktorym się nie udało w mpack..... praca jest ok

Natalia

@Pracownik a możesz opisać atmosferę pracy jaka panuje w MPACK? Czy w kontekście możliwości rozwoju oraz dodatkowych benefitów oceniasz tego pracodawce pozytywnie? Orientujesz się czy na ten moment poszukują pracowników?

N

Ja pracuje i nie narzekam. Wszystko jest w porządku, wypłata na czas i ogólnie

Natalia

@Nic nowego czy jesteś pracownikiem MPACK i rzeczywiście jest tak jak mówisz? Zależy mi, żeby użytkownicy tego forum mieli pewność pod kątem takich informacji. Jeśli możesz, to rozwiń swoją wypowiedź w kilku zdaniach i poinformuj nas, skąd masz taką wiedzę.

Jeden

Byłem, pracowałem przed i po zmianie. Różnica taka że nowa władza myśli że potrafi. Pomyłka. Niech wszyscy popatrzą na konkurencje, gdzie są. Dużo dalej i lepiej jest, ale nie tu. Pamiętacie co nowi obiecywali?

Dod
@Jeden 19.06.2018 22:29

Ja też. Dla mnie różnica jest taka, że nowa władza chce coś zmienić na lepsze i się stara (nie od razu rzym zbudowano) a stara władza zmieniała wszystko psując.

Nic nowego
@Dod 27.06.2018 08:49

To ile jeszcze będą Rzym budować? Zmian pozytywnych nie widać, wiem bo widzę na co dzień.

Dod
@Nic nowego 29.06.2018 17:42

a co Ci dokładnie przeszkadza? Bo może ja nie widzę takich rzeczy jak Ty. Ale nie ogólniki tylko konkrety

Natalia

@Dod Widzę, że wypowiadasz się o MPACK SP.ZO.O. z perspektywy obecnego pracownika, w dodatku masz o pracy w firmie pozytywną opinię. Czy mógłbyś się z nami podzielić jakie szczegółami? Piszesz, że jest inaczej niż kiedyś. Czy mógłbyś to rozwinąć? Jakie zmiany zachodzą w firmie, które działają na korzyść dla pracowników?

dod
@Natalia 25.06.2018 08:26

Prawda jest taka, że mogę napisać wszystko a Ci co są źle nastawieni i tak zdania nie zmienią. Nie wiem jak inni ja piszę o sobie. Doświadczenie mam z 4 firm produkcyjnych. Tak było tu kiedyś źle. Atmosfera słaba, szefowa wydziwiała co jej się podobało. Ale teraz jest normalnie. Nie ma firm idealnych. Wszędzie jest coś nie tak. Trawa u sąsiada zawsze jest bardziej zielona. Teraz firmie potrzeba pracowników którzy po prostu chcą pracować a nie przesiedzieć czas i wyjść do domu. Nie od dzisiaj wiadomo, że łatwiej jest popsuć opinię niż ja naprawić. My ją mamy popsutą. Ale jest to do naprawienia. Pracuje się jak w każdej firmie produkcyjnej - raz lepiej raz gorzej Jak chcesz przesiedzieć swoją zmianę i udawać, że coś robisz nie dziw się, że ktoś się do Ciebie o to przyczepi. Nikt nikomu za darmo nie płaci. Wypłaty są na czas Z moim przełożonym nie ma problemów z dogadaniem się. WIadomo, nie zawsze bierze moje zdanie pod uwagę ale nie było sytuacji bez wysłuchania. Firm idealnych nie ma. Ta jest taka jak każda inna.

nowy

Dzień dobry mam zamiar złożyć cv na stanowisko operator linii drukującej ,może ktoś mi powiedzieć jakie są zarobki

dod
@nowy 06.06.2018 14:00

Śmiało. Nie czytaj głupich komentarzy i przekonaj się sam. Naprawdę jest ok.

Ide boy
@nowy 06.06.2018 14:00

Lini drukiujacej? Ty nawet słownictwa nie znasz. Tragedia! Jednak dawniej to się znali, ale do konkurencji poszli Witool.

Maniek
@Ide boy 15.06.2018 23:46

Przyjdzie to się nauczy poprawnego słownictwa. Bez przesady.

nowy

Ide boy tragedia to ty nawet pisownie masz taką ,myślę że już tam nie pracujesz i wszyscy są z tego zadowoleni :)

Dod

Prawda jest taka, że o tej firmie tutaj na forum w większości wypowiadają się ludzie którzy już tu NIE PRACUJĄ. Mają żal bo albo zostali zwolnieni albo nie byli tu zadowoleni. Tak. Kiedyś było źle. Nawet bardzo ale teraz jest inaczej. Nie mówię,że lepiej bo potrzeba więcej czasu na ocenę ale jest inaczej. I na pewno każdy może przyjść i sam się przekonać do tej firmy. Ja wróciłem, mimo tego, że jakiś czas tu nie pracowałem i jestem zadowolony. Niech każdy sam się przekona.

Wiem
@Dod 15.06.2018 08:38

Co ty gadasz? Przekonało się już sporo osob że obecni właściciele dzwonili do osob które odeszły, do 50 osob dzwonilii co? Wróciła 1-2 osoby i juz znowu nie pracują! Dlaczego? Bo nic się nie zmienia. Ludzi do pracy brak. Czytając te pozytywne wpisy to juz wiem że niwy dyrektor chyba wszystkich znajomych uruchomił.

Natalia

@Artur Może mógłbyś napisać troszeczkę więcej szczegółów? Jakie pozytywy widzisz w pracy w MPACK SP.ZO.O.? Jakie firma oferuje warunki pracy, jaka panuje atmosfera?

Artur

Co Wy piszecie??? Wydaje mi się, że nie mówimy o tej samej firmie gdzie ja pracowałem, bo o MPACK SP.ZO.O. nie mogę powiedzieć złego słowa. Praca w MPACK jest dobra i nie wierzę, że ludzie się w taki czarny PR bawią.

Natalia

Jakiś czas temu pisaliście, że w firmie idą zmiany. Chociażby @la la la lalalaa czy @Ulka. Czy ktoś mógłby wrócić do nas z informacjami zwrotnymi, jak pracuje się w MPACK? Czy rzeczywiście zmiany są widoczne? Co chcielibyście zmienić, a w czym widzicie pozytywy? Widziałam na stronie firmy http://mpack.com.pl/praca że obecnie MPACK prowadzi kilka rekrutacji. Może są osoby, które zastanawiają się czy aplikować i każda informacja na temat firmy będzie dla nich cenna.

Ela-Elaaa

Zarówno wypłata ja i premie zwiazane ze sprzedażą są wypłacaew terminie. nie ma opóźnień tak denerwujących w większości firm z tej branży.

ja

Żeby dobrze zarobić, musisz zostać dyrektorem. Obecnie jest nabór.Dyrektorów wiecej niż pracowników! Dwa, trzy miesiące bedziesz brał godziwą pensję. Warto! Wakacje! Nowi pracownicy dostają godziwą płacę, wiekszą niż operatorzy maszyn z nadgodzinami.

Krzysiek Mackiewicz
@ja 12.06.2011 20:22

Nie prawda,operatorzy mieli właściwą stawkę,bo byli potrzebni.Nawet ja,oczywiście zarobiłem 5 300 zł za miesiąć,i nie mówcie mi że nie można.Da sie,wystarczy być asertywnym.Ale zmuszanie do pracy,w dni ustawowo wolne od pracy mnie tam zgubiło.Ale nigdy,nie będę pracował za pół ceny.Śmiesznie jest,kiedy pracownik mam 5 dni urolpu na rządanie.W tej firmie ktoś inny podpisuje wnioski o urop.Długo by o tym pisać.Krzysiek Mackiewicz.

Kawka

Z doświadczenia wiem, że jak kierownik stoi nad kimś to taki pracownik za dużo nie ogarnie. Będzie się przejmował, że ktoś patrzy mu na ręce i śledzi każdy krok. Tutaj jest o tyle dobrze, że kierownik nie wcina się w produkcję i można spokojnie robić swoje.

anonim

(usunięte przez administratora)

helka

Opinia, że wszyscy kierownicy nic nie robia jest bardzo slaba bo to nie jest prawda. Tak samo ze nie dawali premii. Kto z szergowych pracownikow zasluzl ten dostal. Ja dostalam. Jak sie pracuje a nie narzeka to jest ok. przynajmniej dla mnie

nowy

słuchaj człowieku i zrozum to raz na zawsze ,że premia to jest dodatkowa nagroda za dobrze wykonaną robotę, ty może dostałeś parę groszy , ale najlepsi zostali docenieni i dostali dużo więcej . wiem bo jeden się wydał więc pracuj solidnie to będziesz zarabiał a jak chcesz ściemniać to już nie te czasy i szukaj nowej roboty

Bla bla bla

Ha ha ha wszyscy się z ciebie śmieją. Taki bystry, a pracujesz tam nadal. Po co się męczysz i sam się męczysz i innych męczysz. Zamieść ogłoszenie że szukasz pracy a wszyscy będą dawali ci kokosy i będziesz wybierał a może nie potrafisz dobrze pracować?

Nickkk

według mnie NOWY to może od razu powiem Panie kierowniku produkcji sam styl wypowiedzi zdradził ...każdy niech robi co ma robić a nie się zastanawiacie sie ile kto zarabia..

Zostaw opinię o MPACK SP.ZO.O. - Sobiekursk

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MPACK SP.ZO.O.