MPACK SP.ZO.O.

Sobiekursk

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 573 ocen.

Opinie o MPACK SP.ZO.O.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MPACK SP.ZO.O.

Henia S.

Pracując tam nie czułam się źle. Godziny były całkiem ok. Najpierw ten system średnio do nas przemawiał, ale z czasem zmieniło się na plus.

Natalia

@Mo., długo już pracujesz w MPACK? Czy mógłbyś nieco rozwinąć swoją wypowiedź? W tym momencie jest dość ogólnikowa i niewiele mówi osobom zainteresowanym pracą w tym miejscu. @Full, z Twojej wypowiedzi wnoszę, że pracujesz w MPACK. Czy możesz bardziej skonkretyzować swoją opinię? @7, skoro pracujesz w tej firmie, to napisz proszę coś na temat tego pracodawcy. Chętnie dowiem się, jakie warunki oferuje oraz czy w firmie można liczyć na jakieś dodatkowe benefity?

Mo.

Nie chce tutaj deklarować, że to jakaś praca idealna, praca marzeń czy coś w tym stylu. Po prostu biorąc pod uwagę wszystko co się dzieje w regionie to jest ok :)

7
@Full 14.04.2018 23:51

Odpalam ten portal właśnie dla takich ludzi jak Ty. Odpaliłeś profil firmy. Jaka branża? Oooo produkcja. To coś napiszę, żeby zniechęcić i zepsuć im trochę opinię. Jestem zdania, że większość komentarzy typu "dramat, 'rzal :O'" itp. to piszą jakieś cwaniaczki co by chcieli 10k na rękę łapać co miesiąc, ale się przy tym nie narobić. Zluzujcie trochę. Pracuję w tej firmie i te Twoje komentarze to fantastyka jak u Tolkiena ;))

Grześ

Tak jest niech każdy się wypowie i powie swoją historie. Dawniej oszukiwali, ale znali sie na produkcji tubek, teraz się dyrekcja nie zna a się wypowiada. Jakość miała być a jest jakoś to bedzie.

SWIETY MIKOLAJ

Jak to sie dzieje, ze wiekszosc tych WSPANIALYCH opinii jest napisane z bledami ortograficznymi i bez zachowania stylistyki. Czyzby same nieuki mialy pretensje do firmy? Taki wielki belkot i notoryczne narzekanie. Polecam prace w firmach z kapitalem z USA, IZRAELA, bedzie MIODZIO:):):) A i drogie Panie pakowaczki wymogiem jest mowienie w jezyku angielskim.:)

Krzysiek Mackiewicz
@SWIETY MIKOLAJ 17.12.2013 22:06

Żenada święty mikołaju,wręcz brak osobistej kultury,ale jest wykształcenie.Tam w mpacku,byla jedna osoba,która zwracała baczną uwagę na polskie słownictwo.Dziwię się,że usunąłeś moją odpowiedż na twój niegrzeczny post.Teraz miło wspominam tą firmę po latach.Fajnie mi się tam pracowało.Pozdrawiam pakowaczki,nie bójcie sie pisac prawdy,nawet z błedami.Pozdrawiam,i pamiętam.Krzysiek Mackiewicz

Bąk

Ile ludzi, tyle jest opinii o tej firmie. Dlatego moim zdaniem każdym powinien sam się wypowiedzieć, a nie narzucać swojego toku myślenia. Mi u nich pracowało się dobrze, może nie trwało to długo (6 miesięcy) ale nie uważam żeby to był zmarnowany czas.

Dawno było
@Bąk 05.04.2018 12:26

Hi hi to po co cię wyrzucili przepraszam odeszłaś?

Maja nowa

Negatywne wpisy usuwają bo się boja prawdy. Wiele wpisow zniknęło. Ludzie się boja.

Dawny

Mnie oszukali i nie sądzę żeby się coś zmieniło Żurawska ćórka rządzi. Krew z krwi. Poprawy nie bedzie.

Tak jest
@ja 30.03.2018 16:40

Pasków nadal nie ma wiec po co to piszesz? Prawdę mów! Kolejny oszust!

faza1

Fajna atmosfera to podstawa, bo nie ma czegoś takiego jak w mojej poprzedniej robocie, że każdy robił za siebie i żadnej pomocy jak coś nie szło...

Gość obecny
@faza1 26.03.2018 11:05

A gdzie jest ta dobra atmosfera w MPack? Żarty!

iron man

Coś słyszałem od sąsiada, że praca nawet w miarę. Robi tam chyba koło 2 lat i nie narzeka. Może z początku rzadko się widzieliśmy bo miał zmiane wieczorem, ale teraz już chyba te godziny normalne, bo czasem wieczorem się można na piwko zgadać.

Ex

Nowi właściciele ? to znaczy że żurawie sprzedały firmę?

Pjoter

Jak to mawia mój wujek - pracownik ma pracować, dzięki temu zarobi i będzie mógł wydać na co tam będzie chciał. Ja odkąd tutaj pracuję właśnie tak się zachowuje. Swoje mam, swoje dostaje i swoje mogę robić po pracy. Nikt mnie nie zajeżdża, nikt mnie nie zamęcza. Robię swoje i tyle :)

Ex
@Pjoter 20.03.2018 13:27

bo wszystko zależy od tego, jakie masz stanowisko w tym kołchozie i nisko jest w hierarchii. Im niżej i pokorniej, tym większą masz szansę nie dostąpić zaszczytu publicznego obrzucania błotem i znoszenia bardzo zmiennych nastrojów starej.

anonim

(usunięte przez administratora)

wrrr
@ha ha ha 20.03.2018 18:01

zdechła??? no wiecie co?...... jak można tak mówić, żałosny jesteś!

Tommek

jaki jest system zmianowy i na jakie zarobki można liczyć na początku?

Natalia

@Gjjgffybbjkj , długo pracowałeś w MPACK SP.ZO.O.? Co Twoim zdaniem powinno zmienić się w firmie, aby była bardziej atrakcyjna dla obecnych i przyszłych pracowników? @Bueno, w jakim trybie pracuje się w tym miejscu? 8- czy 12-godzinnym? Czy nie ma problemu na przykład z wyjściem na przerwę, do łazienki, na papierosa?

Bueno

Powiem szczerze, że nie rozumiem czemu ludzie narzekają na produkcji. Każdy wie na co się pisze i mniej więcej powinien mieć świadomość co go czeka. Pracy dużo, a zarobki jakie są, takie są. Ale zawsze lepiej mieć takie niż żane :)

tomek

Nie narzekam. Pracuję już kolejny rok i daję radę. Trzeba zrobić swoje i tyle. Przydaje się umiejętność "niesłuchania" wszystkiego i zajmowania się swoim zajęciem

:)

Podejście do pracy na produkcji każdy ma inne. Ja spróbowałam i nie żałuje. Zarobki zadowalające, a atmosfera pracy przyjazna.

She

Praca jak najbardziej w porządku, nie ma tak dużego zmęczenia jak niektórzy sobie wyobrażają.

Jurand

Starej nie ma to i na forum nudno gahahaha

anonim

(usunięte przez administratora)

Caro

Może jakieś szczegóły?

dawno temu pracownik

Czytając to forum po długim okresie stwierdzam że nic a nic w tym zakładzie.................. się nie zmieniło, a z wpisów wynika że jest tam jeszcze gorzej, szacunek dla ludzi tam pracujących

7788886
@dawno temu pracownik 31.01.2018 17:48

Szacunek dla ludzi tam pracujących? Chyba odwrotnie. Kto ma do siebie szacunek i coś sobą reprezentuje nie siedzi tam dłużej niż chwilę.

anonim

(usunięte przez administratora)

Pixi

Ludzie z różnych powodów pracują w tej firmie! Zarobki trochę się poprawiły, chociaż to nie jest szczyt marzeń pakowaczek! Przykro czytać takie bzdury! Piszesz "Polki z brudasami". Patologia - co za bzdury. Najwięksi alkoholicy polecieli dawno, a prawie emerytki nie uprawiają seksu z 20-paro latkami - to by było zwyrodnienie. Ci ludzie są pracowici, a jeżeli nie to ich ganiamy. Wątpie, żeby to pisał jakiś czarny, raczej rozżalony biały/biała.

Karolina

Witam wszystkich na forum. Straszne co tu piszecie. Znalazłam ogłoszenie na Account Managera do waszej firmy. Czy mogę prosić o informację ile się zarabia i jak ogólnie się pracuje na tym stanowisku?

Robol

Rozrasta sie? Hhahaahahahaha Pozyjemy i zobaczymy.

Iuuuuuuu

Jak tam kadra kierownicza?(usunięte przez administratora)

Pixi
@Iuuuuuuu 13.01.2018 09:36

Hellooo Iuuuuuuu kadra kierownicza się rozrasta, nowe etaty wyrastają jak grzyby po deszczu... Niedługo biura będą powiększone zamiast hal...(usunięte przez administratora)

Zawodowiec

MPACK to spoko firma, ale dla ludzi którzy chcą pracować. Dobry humor widać na forum więc jest dobrze!!

ola
@Zawodowiec 03.01.2018 19:04

3000 osób które sie przez nia przewineło nie chciało pracować ?

Pixi

Niech Święta Bożego Narodzenia przyniosą nam chwilę wytchnienia, czas do życiowych podsumowań, beztroskie momenty spędzone w gronie najbliższych oraz optymizm na 2018 rok.

Tomek

Czy aktualniemożna liczyć na zatrudnienie w tej firmie? Mam na myśli produkcję? Operator maszyn? Ile godzin się pracuje w miesiącu i jakiej pensji można oczekiwać? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź

wrrr
@Tomek 13.12.2017 22:07

a mnie się wydaję, że wina zawsze leży po obu stronach, jeśłi ktoś przychodzi do pracy na pogawędki lub gapienie się w telefon to nic dziwnego że wylatuje. Proste. Rotacji już nie ma, wręcz odwrotnie. zanieś CV i poczekaj na rozmowę a dowiesz się wszystkiego z pierwszej ręki.

Młody

Czy młody i pracowity chłopak znajdzie aktualnie zatrudnienie w tej firmie?

Nowa

Hej wszystkim. Mam pytanie wybieram sie na rozmowe o prace do waszej firmy stanowisko pakowaczka. Widze nie ciekawe wpisy na temat firmy. Mize ktos powiedziec jaka jwst praca u was jakie zaroki jak sie pracuje po 12h? W swieta macie wolne czy jak? Obecnie pracuje i sie zastanawiam czy jest sens pojscia na rozmowę?

Iza
@Jola 10.12.2017 17:48

Nie wiem, na kim teraz mozna polegac, bo od dawna nie pracuje w tym miejscu. Odeszlam sama. Wtedy bylo pare takich osob. Teraz nie wiem. Powinno byc wiecej. (usunięte przez administratora)

Zostaw opinię o MPACK SP.ZO.O. - Sobiekursk

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MPACK SP.ZO.O.