Opinie o Naftoserwis Sp. z o.o.
Same wyjazdy za małą kase.Ciagłe obietnice bez pokrycia.
Chciałbym pracować jako mechanik ale nie mam uprawnień spawalniczych i TDT. Czy firma zagwarantuje mi zdobycie takich uprawnień?
Ważne byś glucho wykonywał zadania i nie pytal o przyzwoite wynagrodzenie, jeśli tak potrafisz - pracujesz, a uprawnienia... dostaniesz lojalkę
Pracownicy czekają na znaczące podwyżki!!! Inflacja,rachunki wszystko rośnie. Docenicie w końcu ludzi ?
w ogłoszeniu na mechanika jest zaznaczona praca stacjonarna a potem w wymaganiach wyjazdy służbowe to jak w końcu?
Będziesz tyrany w kraj,zgodnie z zarządzeniem pani M. z biura, albo dostaniesz pstryczka w nos,jak ja,po 10 latach, przy podwyżce dostałem mniej niż małolat po szkole.
Jak tam na północy Polski? Dalej jest państwo w państwie, kręcenie " prawy do lewego" przez dyr. i kierownictwo kosztem ludzi? A w mieście G bez zmian, nepotyzm, kumoterstwo, znajomości, sami swoi, kolesie, rodzinka,(usunięte przez administratora) Koszmar tu się nigdy nic zmieni.
Elektrykowi oferowali dofinansowanie do opieki medycznej i karty sportowej. Ile takiego dofinansowania się dostaje?
Nie polecam pracy w Dębogórzu , brakuję podstawowych narzędzi , (usunięte przez administratora) , zla atmosfra , koledzy z pracy kofideci , pracują tylko chyba bo donoszą , niskie wynagrodzenie , nie jasne wypłaty za dyżury .Nie polecam kontaktu z brygadzistą który tylko potrafi zaszkodzić .Nie polecam .Pozdrawiam Michał
Jako specjalista ds. realizacji projektów chciałbym poszerzać swoją wiedzę. W firmie umożliwią mi to przez jakieś kursy i szkolenia?
To nie firma tylko pralnia pięniedzy Pernu , ogólnie dno , brak narzędzi ,dużo awari , mała kasa , nie płacą za nadgodziny , wymuszają odbiór nadgodzin , baza dębogórzu to cyrk , brygadzista bez wiedzy zawodowej , duża odpowiedzalność , nie polecam szkoda zdrowia i czasu .
Elektryk również wyjeżdża w celach zrealizowania kontraktów w delegacje czy raczej stale na miejscu jest praca?
A jak Wam się współpracuje z Centralą w Warszawie? Jaka tam atmosfera pracy panuje?
Pisaliście jakiś czas temu o układach i zatrudnianiu rodziny w firmie. Czy ktoś z zewnątrz może się dostać na elektryka? Mąż chciał przesłać CV ale zależy mu na normalnych relacjach. Jak jest?
Firma Naftoserwis Sp. z o.o. szukała pracownika na Inspektor BHP. Czy ktoś może był tam zatrudniony i opowie o swoich doświadczeniach?
Nie polecam, już któryś z kolei inspektor rezygnuje, kasa bardzo mała, duża odpowiedzialność, a atmosfera w pracy bardzo zła. Dyrekcja zamiast pomóc, to jeszcze chce aby przymykać oczy na niezgodności, aby wszystko robić pod ich dyktando. Tam nie ma atmosfery do pracy i wykonywania swoich obowiązków, nie dadzą nikomu wywiązać się z przepisów i regulacji, leży tam podstawa. Nie mam narzędzi do pracy a potem zwalą winę na pracownika, że czegoś nie zrobił. Ciągłe rozjazdy, nie zapłacone solidnie za wykonywanie zadań , a nawet celowe zniechęcania do działań. Ciągła kontrola przez dyrektorka oddziału, podchodzi pod mobingowanie, zastraszanie i szantaże. A sam z oddziału zrobił sobie swój dwór, sami kolesie i rodzinka, znajomi. Jedni na drugich donoszą jak chcą tam dalej pracować. Państwo w państwie. Lepiej omijać dużym łukiem.
Jedna klika znajomości i jedna wewnętrzna (usunięte przez administratora) Dyrektor jednego z oddziałów na północy Polski zrobił jedna wielką rodzinę z oddzialu: kolesie, rodzinka, znajomi. Jak nie kraczesz jak oni to Cię zniszczą. Obłuda, zakłamanie. Swoi co liżą mu (usunięte przez administratora) maja nawet dziwne nadgodziny, profity, a reszta zarabia grosze. Atmosfera fatalna. Nie polecam i to nie ma znaczenia czy pracownik fizyczny, czy biurowy. Ten pseudodyrektorek ma wiele za paznokciami udaje świętego i fachowca, ale to fikcja, kryje go góra bo swój, też włazi IM w (usunięte przez administratora), a innych mają za nic.
Pomóżcie innym, podzielcie się swoją opinią na temat firmy Naftoserwis Sp. z o.o.! Obecnie prawie każdy przed podjęciem pracy lub rozmową kwalifikacyjną sprawdza opinie na temat przyszłego pracodawcy.

Jak się pracuje w Naftoserwis Sp. z o.o.?
+Zobacz opinie na temat firmy Naftoserwis Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Naftoserwis Sp. z o.o.?
+Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 6, z czego 0 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!