P.W. Ekop

Jastrzębie-Zdrój

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 38 ocen.

P.W. Ekop
3 38 6 1

Opinie o P.W. Ekop

TEN-T

ńie lubię zwierzęcych zachowań, dziczy, puszczy , lwic z długimi grzywami (usunięte przez administratora) nerw gospodarki nie - A wy (usunięte przez administratora) szukać węgla nie to jest chore ten świat niedługo (usunięte przez administratora) chyba całkiem bo to nie jest możliwe żeby zgodnie z przepisami coś zrobić dobrego za (usunięte przez administratora) się nie da

Łęczyca

jakoś ucichłeś nie - nie zapomnę lecz mam też żal nieważne było minęło a problem pozostał tylko ciebie i tak to (usunięte przez administratora) obchodzi

Łęczyca

26) Jeżeli organ celny stwierdzi, że w zgłoszeniu celnym kwota podatku została wykazana nieprawidłowo, naczelnik urzędu celno-skarbowego wydaje decyzję określającą podatek w prawidłowej wysokości. Chcieliście i chcecie mnie (usunięte przez administratora) nie no dobra niech

Łęczyca

Fundusz Niskoemisyjnego Transportu mają zasilać wpłaty od koncernów paliwowych, które nie wypełnią obowiązku dodawania odpowiedniej ilości biokomponentów. Zdaniem Ministerstwa Energii te wpłaty wyniosą po mniej więcej 85 mln zł w tym i w przyszłym roku. (usunięte przez administratora)

Synekk12

Witam mam pytanie ile mozna zarobic w ekopie jako mloda osoba bez doswiadcznia w gornictwie czy wgl sa szanse dostac prace I na jakich kopalniach ekop jest oprocz boryni ?

górnik
@Synekk12 02.03.2018 20:49

Jeżeli jest prawdą to co podali w ofercie, nie powinno być źle, chyba że to chwyt marketingowy i po prostu kłamią. Skoro proponują zarobek BRUTTO, CO NALEŻY podkreślić, od 3500 pln. (usunięte przez administratora)

górnik
@Synekk12 02.03.2018 20:49

Młodą osobą jesteś, co Ty w ogóle chcesz robić w firmie, aplikuj do SIG-u, w pysk nie dostaniesz, a papiery powinny tam przede wszystkim być złożone, jeżeli już chcesz się wiązać z górnictwem. Firmy wykonujące usługi dla kopalń to ogólnie wał, są perełki, ale jak to z perłami, poczytaj jaki jest problem by je wyłowić. Kolega sądzi się z trzema firmami, brak wypłat i opłacania składek ZUS, a myślę że w Twoim przypadku jest to ważne. Szukaj, pytaj i działaj, siedząc przed monitorem nic nie załatwisz.

gość
@Synekk12 02.03.2018 20:49

w górnictwie nigdy nie zarobisz żeby starczyło ci na życie tam dają ochłapy jak dla psa tylko wysoko postawieni ludzi zarabiają reszta się ni liczy i nikogo nie interesuje czy ty masz za co żyć czy czy będziesz bezdomny żal ale taka prawda

gość
@Synekk12 02.03.2018 20:49

jeden wielki (usunięte przez administratora)

DUCH
@górnik 03.03.2018 20:26

A myślisz w tym pieprzonym SIGU to jest lepiej wszędzie jest takie samo (usunięte przez administratora) Oni wszyscy potrzebują niewolników a nie pracowników. Co z tego że złożysz papiery jak bez znajomości i szerokich pleców nie dostaniesz się do roboty. Taka przykra rzeczywistość na tym łez padole.

NIC

głośno szczeka bardzo głośno szczeka aż za głośno

Obserwator
@górnik 03.03.2018 20:20

Admin, coś tam usunął, co tam komuś nie pasowało, wulgaryzmów nie było. Jeżeli usuwasz czyste wpisy, to na cóż te wpisy?

Obserwator
@DUCH 11.06.2018 16:07

Jak Ci wszystko nie pasuje, to po jaką cholerę tu siedzisz, idź do Koreańczyków, dostaniesz 2,500 i wszystko i poznasz co to praca, jesteś roszczeniowym typem z negatywnymi wibracjami, siejesz ferment na tym forum, co Ty tu robisz?

Nic
@Obserwator 09.07.2018 21:47

Synku ja wiem co to jest praca ja się nie boję roboty to raczej ty jej unikasz jak większość idziecie na łatwiznę bo tak wam wygodnie. Jak ci nie pasuje coś to otwórz własną firmę Tylko nie zwijaj jej po miesiącu czy dwuch tak jak większość robi . A co ja tutaj robię? Odreagowuje.

Nic
@Nic 26.08.2018 22:43

A po za tym powiem ci że wszystko już było rozumiesz o co chodzi czy ci ręcznie wytłumaczyć.

Ryl ale myślący, czyli zagroże
@górnik 03.03.2018 20:20

Co się administratorówi nie spodobało, czy. Czy może treść i pojmowanie faktów Go przerosła? Zgodnie z zasadami, regulamin nie został przekroczony. Czyżby DNO MARKETINGOWE?

Synergia
@Synekk12 02.03.2018 20:49

Nie mam pojęcia

nic
@Ryl ale myślący, czyli zagroże 29.08.2018 21:01

Proszę przenieść mnie do pracy na dole kopalni skoro są lepsze warunki płacowe podobno tak słyszałem. Chyba na to zasługuję.

nic
@Synekk12 02.03.2018 20:49

228 i 16 /10 - kucyków słaby jak osioł na jeżdżącym Arabie czy jakoś tak na odwrót - (usunięte przez administratora) nie papiery

Dno
@Synergia 13.09.2018 04:23

dobre

szarak
@nic 03.11.2018 07:04

ja też ale mniejsza a tym

Palermo
@Obserwator 09.07.2018 21:47

(usunięte przez administratora) cie to obchodzi

Palermo

http://prawo.sejm.gov.pl/isap.nsf/ByKeyword.xsp?key=kwalifikacje ZŁO.DZIEJE.SI.

sławek

przez takich gnojków jak wy to cierpią niewinni ludzie tylko i ja dlaczego nie przeniesiesz mnie na dół przecież jest podobno lepiej co kasy ci szkoda nie. - wiedziałem że jesteś chytry

sławek

mam w (usunięte przez administratora) to całe wasze chore forum

Cert Partner

nie lubię i nie umiem negocjować ale wiem jedno a mianowicie : 220 x 1,36 =...,. x 21 = . ..., . x ..,.. +..,.. = ? minus (. ...,..) = . ...,.. ile to jeszcze wytrzyma bo się wykończę

Cert Partner
@Cert Partner 09.11.2018 21:23

nie lubię i nie umiem negocjować ale wiem jedno a mianowicie : 220 x 1,36 =...,. x 21 = . ..., . x ..,P.. +..₱,.. = ? minus (. ...,..) = . ...,.. ile to jeszcze wytrzyma bo się wykończę = [( ±)] NO DOBRE I TO ale u mieńja jeścio całyj cias jest minus ~ a powinno iść w górę tak przynajmniej miało być ale ja to mam gdzieś najwyżej wszyscy zapłacicie za pogrzeb kiedyś tam nie daję gwarancji za siebie

mów do mnie szeptem

Dziennik Ustaw jest to chyba najgorsze (usunięte przez administratora) jakie kiedykolwiek czytałem - (usunięte przez administratora) arystokracja wielcy (usunięte przez administratora) panowie i panie i do puki ktoś tego nie przeczyta w całości to chyba nigdy tego nie zrozumie jak to niszczy wszystko co na tym świecie istnieje a nie wszystko jest w stanie się odrodzić na nowo ten co ten świat stworzył chyba nie przewidział wszystkiego do czego to może doprowadzić to już małpy wg niekórych przekazów są mądrzejsze od człowieka i inter-netów

Pocałuj mnie w dupę ABW

Zawsze jest dobry moment o każdej porze dnia i nocy nie tylko po 14:00 czy 15:00

Pocałuj mnie w dupę ABW

to dlaczego ja zarabiam tak mało co też mam status słuchacza i w (usunięte przez administratora) mam waszą (usunięte przez administratora) emeryturę wole dostać więcej do reki żeby móc żyć i wychować dziecko na normalnego człowieka a nie jakiegoś pierdolca i nieroba opłać normalna składkę a daj więcej na łapę - przemyśl to sobie panienko

Palermo
@Pocałuj mnie w dupę ABW 09.11.2018 02:01

Wiktoria--- ty jesteś chyba największym i najbardziej zakręconym czymś na świecie Ziemia też się kula i zawsze wszystko sprowadza się do jednego a mianowicie do gówna. Jak ktoś to czytał to powinien rozumieć o co chodzi. Jedno wielkie pieprzone błędne koło.Wszystko jedno gdzie czy tu czytam czy przed monitorem i tak winna jest i zawsze będzie góra. I rycina.Syn - aj aj aj .Widziałem sznurek twój na szyi mój jest bardziej podobny do powrozu . Widzisz posłuchałem się ciebie i co z tego mam - nic - jedno wielkie (usunięte przez administratora) źle mnie odbierasz nie spuszczaj głowy i nie patrz katem na lewo. Dysk nie jest twardy a głowę zawsze można o coś rozbić.

Wiktoria

@Pracownik, co masz na myśli pisząc, że obecnie na rynku istnieje przesyt? Czy możesz sprecyzować swoją wypowiedź i napisać czego dokładnie to dotyczy? Czy miałeś na myśli przesyt i konkurencje w tej samej branży, czy na stanowiskach pracy? To może być istotna informacja dla kandydatów do firmy P.W. Ekop.

Pracownik
@Wiktoria 03.10.2018 11:33

Wiedzy nad głupotą i na odwrót

Pracownik
@Wiktoria 03.10.2018 11:33

Wy dziękujcie a kto mi podziękuję albo zapłaci co?

Szybki korwa jesteś aż za bard
@Wiktoria 03.10.2018 11:33

Schudnij Gorol to wtedy korwa wszystko zrozumiesz i nie będziesz jak (usunięte przez administratora)idźcie się leczyć na nogi bo na głowę już za późno. Po za tym uważam że każdy pracownik powinien mieć firmowy telefon z nielimitowanym dostępem do internetu bo te skorwysyny nas Tylko ograniczają robią z nas pierdolcow dla swoich korzyści wszystkiego w książce nie da się przeczytać

Defektoskop
@Wiktoria 03.10.2018 11:33

Wiesz ile kosztuje prąd gaz woda mydło chyba nie bardzo wiesz. A lit.

Dno
@Wiktoria 03.10.2018 11:33

miałem na myśli to że nie zawsze warto jest upierać się przy swoim bo to działa tak jakby wg. mnie w obydwie strony nic po za tym

Franciszek

Osoby wypowiadające się w ostatnim czasie w tym wątku proszę o zapoznanie się z regulaminem forum GoWork.pl. Wpisy wulgarne lub zaśmiecające wątek będą zgłaszane do administratora w celu usunięcia. Chciałbym przypomnieć, że na forum rozmawiamy o warunkach pracy w firmie P.W. Ekop. Czy ktoś wie na jakie wynagrodzenie można liczyć w tej firmie?

mer

dlaczego ja panie Boże-PFN

nic

Moim skromnym zdaniem nieliczącym się prawdopodobnie w ogóle - Rozdz.12.ust.I - V biblii cz.Eu zał. 1-8 powinny być w obecnej sytuacji najważniejsze

Wiktoria

@Defektoskop, rozumiem, że nawiązujesz tym do wysokości zarobków w firmie P.W. Ekop? Jeżeli jesteś doświadczonym pracownikiem, może warto renegocjować swoje wynagrodzenie. Czy widzisz jakieś szanse ku temu? Jeżeli jesteś ważną częścią zespołu i pokażesz, że zależy Ci na tej firmie, negocjacje mogą okazać się łatwiejsze.

Palermo
@Wiktoria 10.10.2018 12:31

i tak niczego nie czytają - bo tylko kasa i kasa i kasa tylko skąd ja do cholery brać co Pobijesz kogoś to pójdziesz siedzieć urośniesz w oczach nie tych co powinieneś . Wojna by się przydała i jakieś zmiany czasami. Za dużo dyrektorów a za mało ludzi do pracy ale tak to jest że każdemu tylko władza się marzy za chwilę to już nikt sobie sam (usunięte przez administratora) nie podetrze bo będą musieli mieć niewolnika.

Mała

Mam się zatrudnić jako maszynista sprężarek i wentylatorów oraz obsługa pomp. Jest to praca na powierzchni. Jeszcze się waham jaką podjąć decyzję czy się tam zatrudnić. Bardzo proszę o szczere opinie jak ta praca wygląda czy warto spróbować czy iść gdzie indziej.

Franek
@Mała 07.10.2017 22:35

daj sobie sopkój - albo zrób inaczej- przyjmij się spróbuj i opisz swoje wrażenia tylko napisz prawdę - a tak poza tym to jest tak ilu ludzi na świecie tyle pomysłów ,opinii , wrażeń, doświadczeń. Każdy potrzebuje czegoś innego jeden pracy ,drugi kasy, trzeci sexu, inny stanowiska a jeszcze inny pomocy następny chce zrobić karierę żeby np pójść dalej gdzie indziej. Także widzisz jak to jest każdą firmę można traktować jak przechowalnie albo ukrytych talentów albo ludzi tak samo jak każdą osobę - człowieka powinno się traktować indywidualnie - tego tam brak! tam każdy musi sobie radzić i nie przychodzić po pomoc do PREZESA! innymi słowy każ.. .uj na swój strój! To moje subiektywne odczucie.

Franek
@Franek 09.12.2017 09:42

A tak poza tym to dam Ci dobrą radę Mała jak masz możliwość to szukaj pracodawcy w swoim wieku jest większa szansa że razem dorobicie do emerytury!

Kreda
@Franek 09.12.2017 10:13

Może to i racja

Deflagracja
@Mała 07.10.2017 22:35

Spróbuj zapytaj może akurat się uda

Pracownik
@Mała 07.10.2017 22:35

No ale moment? Bo trochę nie rozumiem? To jak w końcu jest masz się zatrudnić i zdajesz takie pytania? Ja powiem ci tak! Praca jak praca wszędzie trzeba robić! Wiesz jak to jest dziś na rynku pracy żebyś była idealnym kandydatem musiałabyś znać na pamięć wszystkie ustawy no ale wtedy nie szukalabys pracy tutaj.To jest nie realne tym bardziej że często się zmieniają.Po za tym jest jeszcze coś takiego jak PKN ale tam jest to samo co wyżej zawsze możesz otworzyć własną działalność Tylko weź też pod uwagę to że jest straszny przesyt wszystkiego na rynku w obecnej sytuacji - decyzję pozostawiam tobie.

krzys

Aplikowałem do EKOP jako operator podestu/suwnicy oraz żurawia wieżowego.Na jakie zarobki mogę liczyć i czy wgl.warto tam pracować?. Jedni mówią że firma się opamiętała inni że mam nie iść tam pracować.Szukam dość pinie pracy ... .

DUCH
@krzys 04.06.2018 08:05

żeby chociaż kartki dawali co miesiąc jak w jsw to nie było by źle a resztę to sobie sam dopowiedz

DUCH
@krzys 04.06.2018 08:05

cała ta światowa Gospodarka to jest jedna wielka porażka

DUCH
@krzys 04.06.2018 08:05

to (usunięte przez administratora) do roboty a nie pisz tu takich bzdur

Karbonit
@krzys 04.06.2018 08:05

Zapytaj

Barbaryt
@DUCH 06.06.2018 21:29

To Fakt

Tur
@krzys 04.06.2018 08:05

Jak szukasz dość pilnie to myślę że warto spróbować zapytać

Tomasz

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy i chciałbym aplikować. Podpowiedzcie coś w temacie.

sztolnia II
@Tomasz 30.01.2018 08:20

Jeżeli w składzie pięcioosobowym pracowników na przebudowie trzech to pomoc dołowa, a przodowy to górnik z czteroletnim stażem, to co pomyślisz o takim pracodawcy? Należy dodać, że przebudowa to jedna z najniebezpieczniejszych prac na dole i tam pracują ludzie bez kwalifikacji i niezbędnego doświadczenia dołowego? Co dodać?

młody
@sztolnia II 14.03.2018 12:15

takie czasy że wogóle na rynku brak wykwalifikowanych pracowników,więc szansa przed młodymi,ale na kopalniach czy w SIGU jest to samo,ważne że dobrze placą i i ,w terminie a wogóle jest spoko i nie ma co narzekać.Dobra firma na start

chętny
@Tomasz 30.01.2018 08:20

Słyszałem że firma ma dużo robót i potrzebują fachowców,no i płacą nieżle, z kim można rozmawiać?

widzę
@chętny 11.04.2018 09:28

Co to znaczy, "Płacą nie źle" kto ty jesteś że to określasz, płacą nieźle-dobre.

nick
@widzę 02.05.2018 19:23

jedna wielka ściema i przekręt - Wyższa szkoła psycholgii.

Widzę
@widzę 02.05.2018 19:23

człowiekiem skrzywdzonym przez los

Nic
@widzę 02.05.2018 19:23

mam gdzieś czy ci się to podoba czy nie moim zdaniem powinny odbywać się jakiekolwiek szkolenia dla pracowników choćby z uwagi na to że Unia Europejska przeznacza na cel środki finansowe

Nic
@Tomasz 30.01.2018 08:20

za co dać dziecku na chleb jak kołnierzyki wpierdalają rarytasy

anonymous
@Tomasz 30.01.2018 08:20

(usunięte przez administratora)

anonymous
@Tomasz 30.01.2018 08:20

wy gnoje nie wiecie co to znaczy nie jesc juz trzeci dzien

anonymous
@Tomasz 30.01.2018 08:20

przyjdzie czas że człowieka wywiozą nogami do przodu bo tak sie dłużej nie da

DUCH
@anonymous 16.05.2018 19:59

(usunięte przez administratora) pierdolny (usunięte przez administratora) jakich nie ma nigdzie na świecie (usunięte przez administratora) nie firma

DUCH
@Tomasz 30.01.2018 08:20

Co miesiąc to gorzej (usunięte przez administratora) z taką firmą i z taką robota

DUCH
@Tomasz 30.01.2018 08:20

tylko (usunięte przez administratora) podpalić skórwysyna (usunięte przez administratora)

DUCH
@Tomasz 30.01.2018 08:20

Przez takich chuji to tylko człowiek choroby sie nabawić może

DUCH
@Tomasz 30.01.2018 08:20

Siedzi gnój i sra w ten (usunięte przez administratora) stołek a reszta za niego będzie (usunięte przez administratora)

DUCH
@Tomasz 30.01.2018 08:20

jak to już ktoś kiedyś powiedział (usunięte przez administratora)- ale najlepiej odwrócic kota ogonem i napisać że nikt tu nie przychodzi pod przymusem

DUCH
@Tomasz 30.01.2018 08:20

Auschwitz

DUCH
@Tomasz 30.01.2018 08:20

miał być wielkim przyjacielem a mnie oszukał

DUCH
@Tomasz 30.01.2018 08:20

Dla mnie jesteś mniej niż zero

DUCH
@Nic 14.05.2018 17:22

TUTAJ moja kochana Pani - myli się Pani. ja wiem co jest grane i o co kaman. Ja potrzebuje troche czasu dla siebie a nie tylko dla kogoś! Niewazne.................. I tak nie jesteś w stanie mi pomóc!!!!!!!!!!!!! Dużo chciałbyś wiedzieć - ale nie wszystko powinieneś i możesz. A szkoda.

DUCH
@Tomasz 30.01.2018 08:20

nigdy więcej nie rozmawiaj ze mną jak z małym dzieckiem - a zaświadczenie zostaje u mnie. ale w głębi cieszę się że znam takich ludzi. szkoda tylko że ze wszystkim zawsze muszę pozostać sam. to jest trochę przykre.Myślisz że ktoś mi podał kiedyś pomocną dłoń nigdy nikt - może raz tylko jedna osoba już nawet nie pamiętam.

DUCH
@Tomasz 30.01.2018 08:20

i nigdy więcej nie wysyłaj nikogo na zwiady bo ja też mam oczy i jeszcze czuje

NITROCORD
@DUCH 09.06.2018 17:04

Opuźniacz

OSH-1
@anonymous 16.05.2018 19:53

Szybko złącze

Włom
@sztolnia II 14.03.2018 12:15

A co mają zrobić jak nie mają innego wyjścia

Zabiór
@Tomasz 30.01.2018 08:20

Ciekawość to trzeci stopień do piekła

Pentryt
@DUCH 09.06.2018 17:00

Tyle tylko że to jest igła w stogu siana

RSM
@Tomasz 30.01.2018 08:20

Błądzę

Ekspansja
@Zabiór 17.09.2018 17:30

Tylko że od tego się trochę w głowie miesza

KWSz-1
@Ekspansja 17.09.2018 17:42

To prawda

anonymous
@widzę 02.05.2018 19:23

Coś nie tak czy jak

Sławek
@widzę 02.05.2018 19:23

Co jest dobre? Nic nie jest dobre. A jajecznicy nie lubię wolę mięso ale ten milion to sobie w (usunięte przez administratora) wsadź co to korwa jest milion Tylko o tych pierdolnych sportowcach myślisz nie i o pracownikach działu a kartkę co powiesiłeś to sobie nią (usunięte przez administratora) wytrzyj może ci się uda zawsze to będzie jakaś nowość. Może Nobla dostaniesz i ktoś to kupi jak ci korwa ciągle mało.

Ktoś
@Sławek 25.09.2018 15:50

Po jakiego Krupiński zamkneliscie co domek ci się zburzy. Postawisz nowy albo kup mieszkanie co nie stać cię przecież masz takie kontakty i nic nie możesz zrobić to co z ciebie za szef myślisz Tylko o sobie i o tym swoim (usunięte przez administratora) domku o niczym więcej.

Ktoś
@sztolnia II 14.03.2018 12:15

A dlaczego ty cwaniaku nie pójdziesz na dół

National Assistance
@widzę 02.05.2018 19:23

A sprawdziliśmy co jest w Jaworznie to się nie odzywaj jak żeś taka mądra tylko lepiej coś wymyśl żebyś i ty i my byli zadowoleni. A nie tylko Ty.

CREDO zabroń tu pisać
@National Assistance 28.09.2018 18:06

Nieźle mnie szpiegujesz nic tylko pogratulować no no młody i atrakcyjny nie no wiesz to też jakieś zboczenie albo i nie Żigolak to też dobra profesja

Wek
@młody 11.04.2018 09:25

Tylko na start

Wiktoria

@chętny Dane kontaktowe do firmy znajdziesz pod adresem http://www.ekop.pl/kontakt @młody Jakie kompetencje i doświadczenie potrzebne jest by rozpocząć pracę w P.W. Ekop? Czy firma oferuje umowę o pracę? @sztolnia II Czy w firmie istnieje coś takiego, jak program szkoleń i podnoszenia kompetencji? Jeżeli posiadacie jakieś informacje o firmie warto podzielić się nimi i pomóc innym kandydatom.

Obserwator
@Wiktoria 17.04.2018 11:08

Wykształcenie, niepełne podstawowe. Silny i zdrowy, chętny do roboty, nie roszczeniowy. Ot i cała rzecz.

nik
@Obserwator 04.05.2018 18:10

ale dobrze że ktoś wynalazł tytoń bo przynajmniej jak palisz to nie czujesz głodu

DUCH
@nik 13.05.2018 10:19

TRU

DUCH
@Wiktoria 17.04.2018 11:08

a mogło być tak pięknie

DUCH
@Wiktoria 17.04.2018 11:08

Nie pisz kobieto wkoło tego samego bo tego już nie da się czytać w ogóle

DUCH
@Obserwator 04.05.2018 18:10

od roboty to sa muły woły i konie a nie wartościowi ludzie nawet połaczenia mi skórwysyny zablokowały jak mam dać dziecku na chleb taki jesteś mądry to coś wymyśl i temu zaradź

Obserwator
@DUCH 09.06.2018 15:41

Przenikający przez skały, w ogóle nie zczaiłeś mego wpisu. Coś z Tobą nie tak, czytam wpisy Twoje i jakieś poszarpane.

Uuuu
@Wiktoria 17.04.2018 11:08

Oczywiście że istnieje

Bezimienny
@Obserwator 09.07.2018 21:36

Bo mnie (usunięte przez administratora) już od środka kolo jak pieniędzy zarobić nie idzie a płacić trzeba za wszystko za mieszkanie za dom za to że ktoś gdzieś tam sobie siedzi i nic nie robi raz na miesiąc policzy jakieś opłaty a inni zasuwają za granicę jedni zostają drudzy przywożą kapitał a reszta na tym korzysta Tylko na to czekają i żerują w ten sposób może trochę na innych co nie zmienia oczywiście faktu że jak ktoś jest troszkę silniejszym czy mądrzejszym to powinien pomagać słabszym unia to nie jest dobre rozwiązanie jeżeli chodzi o zarobek może nawet z innego powodu również

WO
@Wiktoria 17.04.2018 11:08

W związku z zapytaniem o warunki pracy,szkolenia ,kursy itp Ekop sp. z o.o informuje zainteresowanych,że prowadzi stały nabór pracowników na różne stanowiska i dołowe i powierzchniowe.W związku z tym należy wysłać CV na adres biuro@ekop.pl lub osobiście.Preferowani są pracownicy z doświadczeniem/patrz strona OLX lub strona Urzędu Pracy-Jastrzębie Zdrój/ale również rozmawiamy z osobami bez doświadczenia chętnymi pracować.Firma oferuje umowę o pracę plus pakiety dodatków socjalnych jak bony żywieniowe oraz świąteczne ,wczasy pod gruszą itp/Firma również kieruje uczciwych ,chętnych podnosić kwalifikacje pracowników na kursy,szkolenia na koszt pracodawcy.Jeśli pomogliśmy wyjaśnić te kwestie to zapraszam do kontaktu z firmą lub zadzwonić (usunięte przez administratora).Biuro P.W .EKOP

Uslugi
@Wiktoria 17.04.2018 11:08

Co tam w Gowork bo tu beznadzieja

Hsw
@WO 14.09.2018 12:17

Nareszcie

Zadzior
@WO 14.09.2018 12:17

Wejdźesz między wrony kracz jak one skąd ja to znam

Jarzmo
@Zadzior 15.09.2018 02:29

Jakaś powtórka z rozrywki by się przydała żeby arabskim kucykom troszkę podciśnienie spadło wtedy na dwa i gitara

Jak stanąć na nogi
@WO 14.09.2018 12:17

To Nic że jestem niewolnikiem.

Sławek
@Obserwator 09.07.2018 21:36

Odpieprz się gnojku a jak chcesz dostać po ryju to powiedz tylko słowo a będzie uzdrowiona dusza moja

Tu naciśnij
@WO 14.09.2018 12:17

Jakie szkolenia oferujecie

Adsorpcja
@Wiktoria 17.04.2018 11:08

Gdzieś tam napisane że niby jest a jak jest na prawdę to tego nie wiem

Mamy cię w kamerze idioto
@Wiktoria 17.04.2018 11:08

Trzeba trochę poklikać żeby czegokolwiek się dowiedzieć

Mercator
@Obserwator 09.07.2018 21:36

To ja tutaj rozdawałem karty a nie ty ale jesteś strasznie cwany Gowork to koniec mojej współpracy z tobą

Ktoś
@Wiktoria 17.04.2018 11:08

Jak to leciało bo zapomnieć ja. Acha już wiem - Tylko Elite jechać na wycieczkę. To powodzenia przy dupce.

Sławek
@Wiktoria 17.04.2018 11:08

Zbieg okoliczności dziwny zbieg okoliczności (usunięte przez administratora) was wszystkich pies

Sławek
@Wiktoria 17.04.2018 11:08

Firma wogóle nie warta uwagi a CCo byś nie powiedział czy nie zrobił eś to i tak zawsze obrócić przeciw tobie. Brak słów ale sny to same koszmary cały czas Tylko cmentarze jakieś krzyże i dzwony (usunięte przez administratora) z takim życiem i z takim spaniem , ciągła inwigilacja, pieprzone AdSense. Co to jest Święto Niepodległości bo ja tego nie rozumiem. Może mi ktoś wyjaśnić.

Ktoś
@WO 14.09.2018 12:17

Świąteczne owszem lecz żywieniowych nie dostałem ani razu.A więc po co te kłamstwa

Wiktoria

@Miro dom music, czy możesz sprecyzować swoją wypowiedź i napisać kto według Ciebie boi się komentować? Czy miałeś na myśli wpisy na forum? Forum GoWork.pl odwiedza wiele osób. Są to głównie pracownicy, ale także i kandydaci do pracy. Czasami zaglądają tutaj także właściciele firm oraz szefowie. Może warto więc podzielić się swoimi wrażeniami z pracy dla firmy P.W. Ekop?

Ktoś
@Wiktoria 23.09.2018 12:15

Chyba że zamierzasz likwidować działalność to daj znać wcześniej żebym miał pole do manewru

Ktoś
@Wiktoria 23.09.2018 12:15

Nie masz do czynienia z idiotą

Pocałuj mnie w dupę ABW
@Wiktoria 23.09.2018 12:15

a co mnie to obchodzi kto tam zagląda ja to mam w (usunięte przez administratora) jest wolność wypowiedzi i działalności nie żyjemy pod dyktando czyjeś przecież a tutaj i tak nikt nie zagląda przecież tu można sobie pogadać bo w robocie to się nie da to jest (usunięte przez administratora) chore te wszystkie pieprzone ustawy regulaminy itd przecież normalny człowiek to chyba rozumie lub powinien to rozumieć zreszta i tak ws.zyscy jesteśmy (usunięte przez administratora)Najemnikami a największa (usunięte przez administratora) jest tusk

wolę jak wychodzi na przeciw

Jesteś matołem lub na odwrót nie lubię jak ktoś staję mi za plecami

Ustaw Gustaw

Wszystkich Tylko nie siebie nie cwaniaku. Kup 2 za 7 nie. Dom jest tam gdzie Wifi uczy się samo nie bez jedzenia i picia nie Całe (usunięte przez administratora) życie nie. Mówisz że masz moc Azteków a ja w to nie wierzę. Dobrze już sobie to policzyliscie wszystko. Szkoda że ja tak liczyć nie umiem.

Szkoła marzeń - taki ChuBatore

Poczytaj co tu piszą może ci to coś da

ekop

Firma EKOP poszukuje pracowników wykwalifikowanych do pracy na dole jak gornikow,rabunkarzy,slusarzy,elektryków dołowych ,innych a także niewykwalifikowanych do prac pomocniczych oraz powierzchni(również przeróbce mech. węgla) .Płacimy nieżle i mamy pakiety socjalne (wczasy pod gruszą,bony,paczki,PKZP i inne).Zadzwoń. To nic nie kosztuje a może będziesz miał pracę w stabilnej firmie. tel kom. 660506073 lub 32 7561537,32 7561 387

Inwigilowany
@ekop 02.08.2018 11:33

A jak ktoś nie ma telefonu to co wtedy

anonymous
@ekop 02.08.2018 11:33

WSZYSTKO KOSZTUJE I TO BARDZO DUŻO TYLKO KAŻDY PATRZY NA SIEBIE MAŁO KTO WIDZI DALEJ NIŻ CZUBEK WŁASNEGO NOSA I CHYBA NAWET TUTAJ TEŻ SIĘ TO SPRAWDZA TAKIE PRZYNAJMNIEJ ODNOSZĘ WRAŻENIE NIE POLECAM A CO TY ZROBISZ TO TYLKO I WYŁĄCZNIE TWOJA SPRAWA. WSZYSTKO ZALEŻY OD TEGO JAKIE MASZ POTRZEBY I JAKIE CELE.

anonymous
@anonymous 10.08.2018 00:44

Nie jestem aktywistą może kiedyś byłem ale teraz mam to w (usunięte przez administratora)

anonymous
@anonymous 11.08.2018 09:17

jestem takim samym (usunięte przez administratora) zwierzęciem jak każdy a może nawet gorszym mam zryty beret kaśka

anonymous
@anonymous 11.08.2018 09:21

a TY nigdzie nie dzwoniłeś oszuście jeden

anonymous
@ekop 02.08.2018 11:33

Oszust Oszust i jeszcze raz oszust

Elektro
@ekop 02.08.2018 11:33

Najgorsze jest to że nie bardzo jest do kąd uciec bo żeby było to nawet bym się nie obejrzał za siebie. Zamknął bym ten rozdział raz i na zawsze.

Elektro
@ekop 02.08.2018 11:33

A dlaczego sam tam nie pójdziesz co boisz się że jak (usunięte przez administratora) jak skała opadnie to stracisz życie! To nie są warcaby i tak masz tylko jedno! A nie dwa albo lub trzy. Zjedz na dół pracodawco. Załatw bony comiesięczne albo dyskietki na żywność jak karta bankomatowa. Dobry pracodawca tak postępuje. Zapewnia pracę.Nie sztuką jest być pracodawca bez zleceń. A ludziom jak nie chce się pracować to trzeba ich wymienić zawsze znajdzie się ktoś chętny do koryta.Jak w chlewiku.Obserwuje ludzi i stwierdzam że niczym się to od niego nie różni.Kwiczą jak świnie w chlewie.Najgorzej jest przed porą karmienia.

Elektro
@ekop 02.08.2018 11:33

Piaskowa betonowa nieznajoma

Elektro
@Elektro 24.08.2018 05:06

Wiesz co to polidaktylia wiesz co to astma oskrzelowa. To ci tego nie życzę. (usunięte przez administratora) wam wszystkim w (usunięte przez administratora) gnoje,

Elektro
@ekop 02.08.2018 11:33

Powiem wam wszystkim tak! Tam pracują same pedały i skorwysyny . Najbardziej szkoda mi tylko tego pracodawcy który musi musiał poświęcić bardzo wiele tylko po to żeby takie ciołki miały pracę.Ale jak to stare przysłowie mówi wszystko i tak zostanie w rodzinie. Reszta to obcy.Niech sobie nie myślą że tak łatwo i byle gdzie dostaną pracę. Że każdy tylko na nich czeka. (usunięte przez administratora) was pies.Ale grzmi znowu pada.Uwielbiam ten stan

Elektro
@ekop 02.08.2018 11:33

M6 tak? Mietek Szcześniak! Stary ale cyrk.Nie wiadomo czy płakać czy śmiać się.Powiedz tej lasce żeby do mnie wpadła - pomoże mi posprzątać bałagan dla córki. Tej w tych czarnych butach bo one i tak wszystkie z jednej rodziny. To jest chyba jakaś kolonia tych ludzi o tym nazwisku.

Elektro
@Elektro 24.08.2018 16:25

M6? Przecież tam nawet jednej śrubki nie ma! Nieźle ją wyruchał - aż mi jej szkoda.!

Elektron
@Elektro 24.08.2018 16:30

Było tak blisko a ty jak zwykle wszystko spierdoliłes.

Elektro
@Elektron 24.08.2018 16:41

Kiedyś dostaniesz po mordzie

Nic
@ekop 02.08.2018 11:33

Nie za te ochłapy chłopcze co ty płacisz

Nic
@ekop 02.08.2018 11:33

Ja mam synku trójkę dzieci chorych a ty tylko jedno . Dostaniesz kiedyś po ryju bóg mi świadkiem.

Nic

Tak ludzie potrafią człowieka dojechaćto się już nawet nie da rozmawiać normalnie

Nic
@ekop 02.08.2018 11:33

Postawcie tam sobie że dwa wiatraki i jakieś kolektory bo kiedyś tego węgla braknie.I wszyscy pójdą z torbami.

Wtrysk
@ekop 02.08.2018 11:33

Spotkać się to trzeba mieć za co ale niech będzie twój diabeł starszy — kobieto.

–—&—–
@ekop 02.08.2018 11:33

Śmiech na sali

—_— © π /:"$&#)(+-% ,, .,
@Elektro 24.08.2018 05:06

Za dużo podmiotów w jednym zakładzie pracy co? Może to i racja! Po jakiego to było co? Po to żeby mnie wkorwic czy jak? Li Os. Kosmos.

Pierdolone gogle
@—_— © π /:"$&#)(+-% ,, ., 22.09.2018 14:17

Puste pole za stodołą co? Po kilku letniej batali.

wawel

wszystkie te opinie dotyczą starego okresu na powierzchni .Teraz jest dużo lepiej a poza tym uruchomiono Ekop Dół gdzie firma się rozwija i zarobki są całkiem atrakcyjne.Polecam! i Zapraszam do Pracy na dole w firmie

Bisajrus
@wawel 23.01.2018 09:36

Wawel czy wafel, bo całkiem duża różnica. Polecasz bo............dobrze płacą, czy sam zachęcasz bo brak Ci pracowników co na Ciebie będą ryć i żelastwo nosić. Odpisz

Amalgamat
@wawel 23.01.2018 09:36

Ile ? co to znaczy atrakcyjne w/g ciebie? Wiesz jeden lubi mięso drugi makaron a trzeci jest zmuszony nie jeść nic . Cio ty na to? Znajdziesz złoty środek ? Nie wydaję mi sie żebyś był w stanie to osiągnąć. Prawo nigdy nie stoi po stronie uczciwych ludzi. Dobrze o tym wiesz. Każdy (usunięte przez administratora) na swój strój nie. A może się mylę nie wiem. Zdania zawsze będą podzielone ale wisienka czy wisiorek jest jeden.Czytaj rozumie ale nie dziubaj. Wzrost i znajomości nie dają uprawnień do niczego. (usunięte przez administratora) przerąbane co?

święty

Czy ta beznadziejna firma jeszcze istnieje bo słyszałem ze kilka firm prowadzących usługi dla JSW ma ogłosic upadłosc

Protodiakonow
@święty 02.07.2016 19:59

Beznadziejna mówisz - może i tak a może i nie.

Jastrzębski Węgiel
@święty 02.07.2016 19:59

Jak w orzeszku będzie lupinka to na pewno.Chyba że na pielgrzymkę się wybierzesz do Pacanowa to matka boska może cię uratuję od handlarzy i numizmatyków.

6 metrów
@Jastrzębski Węgiel 20.09.2018 16:51

Oni to mają wszystko w (usunięte przez administratora)

Roman

Czy ktoś zna nowy adres siedziby w Żorach lub nowy numer telefonu do kadr bo stary nie działa już.

wiki

tak tylko jak ktoś nie ma żadnej pracy to lepsza taka aniżeli żadna bądźmy realistami

Franek
@wiki 15.01.2017 18:35

osoby które mu pomogły wyjść na prostą w jakikolwiek sposób traktowane są jak śmieci

Ocios
@Franek 09.12.2017 09:57

Ty chyba nie wiesz co ty mówisz

Pustka
@wiki 15.01.2017 18:35

I tu się z tobą zgodzę

gnejs
@wiki 15.01.2017 18:35

To prawda

Zostaw opinię o P.W. Ekop - Jastrzębie-Zdrój

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.W. Ekop