P.W. Ekop
3 38 6 1

Opinie o P.W. Ekop

Nick

bałagan gnoju to ty mi zrobiłeś tutaj nie ja bo ja miałem juz porządek ale ty (usunięte przez administratora) cały czas dązysz do tego żeby ktoś odebrał sobie życie nie widziałem ten twój (usunięte przez administratora) ryj nareszcie

saławek

a ty skórwysynu jeszcze raz mi zablokuj telefon to cie (usunięte przez administratora) spalę jak ci (usunięte przez administratora) mało ciągle gnoju (usunięte przez administratora)

Tak to ja ty chuju zajebany

(usunięte przez administratora) sie pije a nie kawe ty (usunięte przez administratora) złodzieju i morderco

wypierdalaj

jescze dłużej ładuj te strony złodzieju (usunięte przez administratora) GOGLE

Nick
@wypierdalaj 18.01.2019 12:08

i te cioty które się w nim reklamuja

Nick
@Nick 18.01.2019 12:42

gowork to też (usunięte przez administratora) wszyscy to (usunięte przez administratora) bez wyjątku i to jeszcze zgodnie z prawem morderstwo też jest zgodne z prawem całe (usunięte przez administratora) zło (usunięte przez administratora) zgodne z prawem to po jakiego (usunięte przez administratora) żyć dla kogo żeby nie rozmawiać emocjonalnie nie bo inny świat nie inna mentalność nie Nie (usunięte przez administratora) to nie jest wytłumaczenie

Wiktoria

@Defektoskop, rozumiem, że nawiązujesz tym do wysokości zarobków w firmie P.W. Ekop? Jeżeli jesteś doświadczonym pracownikiem, może warto renegocjować swoje wynagrodzenie. Czy widzisz jakieś szanse ku temu? Jeżeli jesteś ważną częścią zespołu i pokażesz, że zależy Ci na tej firmie, negocjacje mogą okazać się łatwiejsze.

Palermo
@Wiktoria 10.10.2018 12:31

i tak niczego nie czytają - bo tylko kasa i kasa i kasa tylko skąd ja do cholery brać co Pobijesz kogoś to pójdziesz siedzieć urośniesz w oczach nie tych co powinieneś . Wojna by się przydała i jakieś zmiany czasami. Za dużo dyrektorów a za mało ludzi do pracy ale tak to jest że każdemu tylko władza się marzy za chwilę to już nikt sobie sam (usunięte przez administratora) nie podetrze bo będą musieli mieć niewolnika.

Sławek
@Wiktoria 10.10.2018 12:31

nie widze szans ku temu żadnych jak by chcieli to już dawno wysłali by mnie za granice przynajmniej miał bym spokój z tymi (usunięte przez administratora) pluskwami bo (usunięte przez administratora) wie za przeproszeniem z kąd to (usunięte przez administratora) się wzieło nie da sie spać nie da sie nic zrobić nawet żadne trutki nie działają WESOŁO NIE i co ty na to ADAM

sławek
@Sławek 05.12.2018 16:58

ATOM też nas (usunięte przez administratora) za przeproszeniem

sławek
@sławek 05.12.2018 17:06

jedyne co nas wszystkich może uratować to chyba tylko śmierć nie chce mi się już nawet żyć

sławek
@Wiktoria 10.10.2018 12:31

w (usunięte przez administratora) sobie wsadź swoje (usunięte przez administratora) negocjacje wy wszyscy uważacie ludzi (usunięte przez administratora) za idiotów ale srał was pies i wasze (usunięte przez administratora) inne świadczenia dlaczego jedni maja kartki a drudzy nie jedni zarabiaja po 4000 a drudzy 1900 ile jeszcze musisz (usunięte przez administratora) żeby swój (usunięte przez administratora) kibel zapełnić co? życzę ci żeby cię (usunięte przez administratora) rozerwało żeby człowiek musiał (usunięte przez administratora) za chlebem za granice bo w własnym kraju nie da się zarobić na chleb do czego to doszło pan zostawia ślady! Pani też tyłem wychodzi tylko ze wy (usunięte przez administratora) w bucikach za 500 albo i lepiej a mnie nawet na buty nie stać bo tak (usunięte przez administratora) płacicie i jeszcze wielką łaskę robicie że niby komuś dajecie pracę jak można nie (usunięte przez administratora) potem leków z nerwów i nie znaleźć sie w szpitalu z głodu

Nick
@Wiktoria 10.10.2018 12:31

a kto to (usunięte przez administratora) napisał

Defektoskop
@Wiktoria 10.10.2018 12:31

to co mam ci tutaj rysunek wkleić

Andre
@Wiktoria 10.10.2018 12:31

To taka firma,że o jakichkolwiek rozmowach można zapomnieć.

Andre

Zarobki jak na Ukrainie.Dziadostwo. Moje sugestie dla P.W. Ekop: Podnieść płace Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zarobki to główny problem.Znalazł sobie niewolników w 21wieku.

Nick

a wiecie ludzie co to jest smierc przez powieszenie mi to kołochuja lata ja sie tego nie boje juz raz miałem sznurek na szyi i założe go drugi tylko że tymr azem już nik nie będzie wiedział o niczym a ode mnie nikt więcej nigdy niczego się nie dowie możecie mnie pocałować w (usunięte przez administratora) bo powinienem wam (usunięte przez administratora) taki rachunek nie tylko za prąd że sie nie wypłacicie do końca życia bo tam nie myśli sie o współpracownikach tylko przeważnie większość myśli o sobie

Nick

i w (usunięte przez administratora) mam czy ci się to (usunięte przez administratora) podoba czy nie możecie mnie oskarżyć wszysy przynajmniej będę miał św. spokój i sobie odpocznę (usunięte przez administratora) mnie już wszystko mi nie zależy na życiu tylko na prawdzie to co wszyscy już (usunięte przez administratora) to wasze nażryjcie się tym a jak będziecie wszyscy (usunięte przez administratora) to zróbcie sobie (usunięte przez administratora) maseczki z tego waszego (usunięte przez administratora) tylko żeby jeszcze tam chciały robaki chodzić żeby wam było wszysztkim przyjemniej (usunięte przez administratora)

Nick

nic tu nie zmieniać proszę bo zależało mi na tym żeby powiedzieć to co myśle może i sobie tym zaszkodziłem ale mam to w (usunięte przez administratora) nie na widze oszustwa

Nick

dla siebie to wy umieliście zrobić dobrze mieszkaj w miejscowości zakładu pracy to zobaczysz jak to jest łatwo cwaniaczku

Nick

oszukaliście mnie wszyscy wy pieprzone zasrane (usunięte przez administratora)

Cofnięty w czasie

nauka powinna być darmowa dla wszystkich czy to szkoła podstawowa czy średnia czy studia a finansami powinien rozdzielać jeden człowiek bez względu na ustawy czasami uważam że godzina policyjna powinna zostać przywrócona a prawo przedsiębiorców zlikwidowane wszyscy obecni przywódcy powinni zostać odstrzeleni w przestrzeń kosmiczna a na świecie władzę powinien sprawować Kim Dzong

ktoś

wszyscy to takie (usunięte przez administratora) pluskwy wypiją krew z człowieka a na swoje miejsce ulokują tam potem swoje dzieci i choćbyś na głowie stawał człowieku to nic nie zdziałasz bo liczy się tylko protekcja

sławek

czyli to jednak już się dzieje - to dlatego te psy tam latają no teraz rozumiem trochę długo to trwało ale nie każdy jest taki sam bystry zawsze chciałem pracować w ochronie przydał by mi się jakiś wyjazd da się to jakoś zorganizować bo jak na razie to mnie wszyscy kopią żebym się tylko przewracał a to niesamowicie denerwuje począwszy od rodziny a na telefonii skończywszy

sławek
@sławek 05.12.2018 17:23

A teraz coś ci pokażę i spróbuj mi na nie odpowiedzieć ale prawidłowo tak jak powinno być bo to między innymi również spędza mi sen z powiek. Ma być tak 1kN = 101,962 199 779 czy 1kN= 101,971 629 779 bo z tego co wiem ja to Cała Tajemnica Fatimska tkwi w tym wyniku "999 t.2296" dalej ktoś uważa że w Ekopie pracują " TŁUKI " czasami trzeba się też uśmiechnąć żeby zapomnieć choć troszkę o problemach :)

Nic
@sławek 05.12.2018 17:56

z GOGLE

WON

(usunięte przez administratora) gorol tam gdzie twoje miejsce boś jeszcze nic dobrego dla nikogo nie zrobił jedynie dla siebie

pałuj się

mam w (usunięte przez administratora) toją (usunięte przez administratora) łaskę nie wiesz co to znaczy stracić wszytko w jednej chwili może się nigdy o tym nie przekonasz daj ci boże wole zdechnąć (usunięte przez administratora) z głodu niż cię o cokolwiek poprosić też mam cię w (usunięte przez administratora) może znajdzie się ktoś kto zechce pomóc bez interesownie (usunięte przez administratora) i ją też wielcy panowie (usunięte przez administratora) a ty jesteś cwany (usunięte przez administratora) i i tak nie wiesz o co chodzi i do kogo ale mam straszny żal

Nick
@pałuj się 13.12.2018 20:26

i jestem (usunięte przez administratora) i nie normalny

Jan Paweł II

na czym (usunięte przez administratora) człowiek ma spać jak w tych (usunięte przez administratora) łóżkach cały czas jakieś (usunięte przez administratora) się gnieździ i cholera wie z kąd to dziadostwo się bierze ale kogo to obchodzi najlepiej komuś coś zniszczyć nie niech zapiepsza od jednych do drugich drzwi nie a panowie sobie siedzą i w kulki grają całe życie człowiek (usunięte przez administratora) i nic z tego nie ma jedyne to na koniec 800 zł i garb na plecach a drugi myśli że komuś się powodzi nie nawidzę (usunięte przez administratora) zazdrości w ludziach żeby jeszcze chociaż było o co ale najgorsze jest to że jeden drugiemu nie ma czego zazdrościć a jednak ludzie zazdroszczą nie życzy się nikomu źle podobno ale na święta życzę wam żeby was wszystkich szlag trafił

pałuj się

a zaczyna być źle nie tylko ze zdrowiem ale ze wszystkim chyba już długo nie pożyje ale to tak zawsze jest jak sie (usunięte przez administratora) i wali to wszystko na raz naprawdę chciałbym już umrzeć

nikt ważny

10.12.2018 Po sprawdzeniu przelewu , niższa wypłata niż za luty 2018? Ostrzegam wszystkich przed tym syfem...

SŁAWEK

mało wam wy gnoje posrane jeszcze mieszkanie checie przejąć na państwo wy (usunięte przez administratora) z warszawy

SŁAWEK

(usunięte przez administratora) SIEĆ POWIĄZAŃ PREZ KTÓRĄ CIERPIE (usunięte przez administratora) NICZEMU NIE WINNY CZŁOWIEK

Sławek

(usunięte przez administratora) sie gnojki ode mnie wszyscy i dajcie mi normalnie i spokojnie żyć bo inaczej to któregoś dnia ja was wszystkich pozabijam choćbym miał wziąć kredyt z banku i go (usunięte przez administratora) nigdy nie spłacić ja już (usunięte przez administratora) nie żartuje a ciebie ty (usunięte przez administratora) jak to bawi to zwal sobie lepiej konia i sie (usunięte przez administratora) złodzieju (usunięte przez administratora) POLSKI RZĄD (usunięte przez administratora) I NICPO ZA TYM BANA (usunięte przez administratora) ZŁDZIEJSKICH GNOI

Sławek

a dziwko też masz w tym swój udział wszyscy jesteście takimi sami (usunięte przez administratora) ale ja się któregoś dnie wkórwie bo ja tego nerwowo nie wytrzymam (usunięte przez administratora)

Sławek

za to wszystko co wy mi zrobiliście to ja was powiniem wszystkich (usunięte przez administratora) przed sądem postawić wy (usunięte przez administratora) wszyscy (usunięte przez administratora) po kolei

SŁAWEK

WAS WSZYSTKICH TYLKO BY SIE NALEŻAŁO POSTAWIĆ POD SCIANĄ I (usunięte przez administratora) DO WAS JA WY DO LUDZI NIE (usunięte przez administratora) MNIE W ŻADNE (usunięte przez administratora)

Sławek

jAK JA SOBIE PRZYPIERDOLE W ŁEB TO BĘDZIE TYLKO I WYŁĄCZNIE TWOJA WINA

Sławek

(usunięte przez administratora)

fuck

złodzieju (usunięte przez administratora) lepiuej mnie (usunięte przez administratora) unikaj bo ci (usunięte przez administratora) nogi i ręce (usunięte przez administratora) poupierdalam

fuck

ty (usunięte przez administratora) złodziejski (usunięte przez administratora) z rybnika jak cie3 (usunięte przez administratora) dorwe to ci łeb (usunięte przez administratora)

górnictwo

elektromobilność także została powołana żeby wypełnić ustawę budżetową a nawet telefon nie mam bo się zniszczył sama radość nie pamiętam kiedy cokolwiek nawet na gwiazdkę dostałem srał was wszystkich pies idźcie do diabła

Zostaw opinię o P.W. Ekop - Jastrzębie-Zdrój

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.W. Ekop