Leader Service

Kraków

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 75 ocen.

Opinie o Leader Service

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Leader Service

Kaź

No ale czemu mają być jakieś sytuacje awaryjne @tupA2hihpot? Nie wydaje mi się, by coś takiego miało u nich miejsce. Zważywszy na to, że się ciągle rozrastają i bardzo dobrze traktują swoich pracowników to jest to mało prawdopodobne. Zatrudniają ludzi na umowę o pracę.

tomek

a jak ja mam doświadczenie już spore w branży HR, to sądzicie, że poradzę sobie u nich w doradztwie personalnym? bo niektórzy mówią, ze to podobne rzeczy, a inni, że nie a co porównywać tak naprawdę.więc jeszcze Was zapytam o zdanie w tym temacie, jak to wygląda wszystko tak naprawde, jakie są obowiązki?

była pracownica

Witam,wiecie coś na temat wynagrodzenia z LS za 2013,udało się komuś odzyskać kasę?

ja

ja już złożyłam pozew

Buli
@ja 23.02.2014 14:54
ja już złożyłam pozew

to jeśli złożyłaś pozew to daj znać czy coś z tego wyszło? ile zapłaciłaś kosztów sądowych itd... pozdrawiam :)

Buli

robimy coś z tym czy grzecznie czekamy do (usunięte przez administratora)? :)

bazi

jestem w podobnej sytuacji jak większość z Was, również nie dostałam wypłaty za luty 2013 :/

bazi
@bazi 11.02.2014 01:03
jestem w podobnej sytuacji jak większość z Was, również nie dostałam wypłaty za luty 2013 :/

dodam jeszcze, że również jestem z inwentaryzacji w Almie w Krakowie...

Buli

też mi nie wypłacili za styczeń, luty 2013...czy coś jeszcze można z tym zrobić? :/

kinga

pasuje sie zebrac grupa osób i jechać do nich na skawińską 13/5 kraków chętne osoby pisać na gg 13331595

anonim

(usunięte przez administratora)

kinga

zmienili nazwe bo sie boja ludzi

ghhghj

(usunięte przez administratora) ma ktoś nowy adres do nich ??? pilnie potrzebuje

kinga
@ghhghj 02.12.2013 14:13
(usunięte przez administratora) ma ktoś nowy adres do nich ??? pilnie potrzebuje

z jakiej miejscowosci adres bo jak kraków to sa na skawińska 6

malina

UWAGA [usunięte przez moderatora] !!!!!!!!!!!!! działają teraz pod inna nazwą IDEAL WORK Sp. Z O.O. ci sami ludzie nazwa inna UWAGA [usunięte przez moderatora] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MONIKA S.

tak tak ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z Leader Service działają teraz jako IDEAL WORK Sp. z o.o. 30-003 Kraków, ul. Lubelska 29 ...kadra ta sama tylko nazwa inna I TAK SAMO [usunięte przez moderatora] JAK DAWNY LEADER SERVICE ale czego się można spodziewać jak ludzie ci sami OSTRZEGAM[usunięte przez moderatora]

kinga

bo sie przeniesli na skawinska w krakowie

Gordon

Ech... no i znowu cenzura linków. Zainteresowanych prawdziwością moich informacji odsyłam do Internetowego monitoru sądowego i gospodarczego (imsig.pl). Można tam sprawdzić archiwalne wpisy dla naszej kochanej agencji.

Gordon

No i proszę! Nasz ukochany Leader service próbuje powstać jak feniks z popiołów! Już dokonano roszad personalnych - [usunięte przez moderatora] już nie prezesują tej agencji. W planach jest zmiana siedziby głównej z Krakowa na Warszawę i co najważniejsze zmiana nazwy - na Metro Service. I po co to wszystko? A po to, aby nowa-stara agencja jak najmniej kojarzyła się ze starym Liderem i mogła bez tego całego smrodu znowu szukać naiwniaków do pracy za grosze. Ciekawe co wyrośnie na tym bagnie? Miejmy nadzieję, że nie nowy Oświęcim. [usunięte przez moderatora] Dlatego jeżeli ktoś napotka na oferty pracy z agencji Metro Service to niech się wcześniej dwa razy zastanowi. Bo JA tym [usunięte przez moderatora] nigdy ich chamstwa nie wybaczę.

?

pracowalam w tesko krakow kapelanka nie otrzymalam wynagrodzenia za styczen i luty firmy nie ma na wadowickiej kartka wisi biuro nieczynne nikt nie odpowiada na telefony albo nie ma takiego numeru i co dalej ///

?

Wiadomo już co z wypłatami za grudzień i styczeń, czy nadal nic? Nie ma wyjścia trzeba iść złożyć pozew do sądu. Bo inaczej nie zapłacą. Chyba liczą na przedawnienie i pracowników za darmo.

?

Brak wypłaty za grudzień, to naprawde ciezki miesiac do pracy w sklepie i nie dosc ze zostalam zle potraktowana podczas pracy z nakazem pracy po godzinach to nie dostałam tych ciezko zarobionych pieniedzy. [usunięte przez moderatora] Ostrzegam wszystkich!!

viv

dziecko drogie, gubisz się w swoich zeznaniach i emocjach. Po pierwsze sama zadzwoniłaś do firmy a potem kłamiesz, że to do Ciebie dzwoniono. Po drugie strzelasz focha bo musiałaś czekac 10 minut, wybacz to nie sklep gdzie obsłużą Cię od razu. Po trzecie: masz pretensje, że ktoś nie pamiętał szczegółów z waszej telefonicznej rozmowy. To już zakrawa na kpinę. Sądzisz, że Ty jedna tam dzwoniłaś? Oni mają takich telefonów kilkadziesiąt i sama byś nie zapamiętała nawet imion osób dzwoniących. Weź wyluzuj i spuść z tonu

nana

cała ja - 2013-04-30 18:15:23 Jak nie macie z czego zapłacić, to nie zatrudniajcie!!!!Przecież piszesz ze zwykłym pracownikiem takim jak ty ! nie jestem ani za ani przeciw ale znając trochę przepisy dużo wiem dzięki swojej edukacji ! więc się zamknij i najpierw dowiedz się ocb w tym wszystkim bo na 100 % żaden pracodawca nie zatrudnia jeśli jest niewypłacalny, a odpowiedź na wasze pytania jest na stronie głównej w oświadczeniu

cała ja

Jak nie macie z czego zapłacić, to nie zatrudniajcie!!!!

intro

calineczka - 2013-04-30 13:26:24 ( usunięte przez administratora ).a skad wiecie, że złodzieji? jak nie wiecie nie wypowiadacie się, taka jest zasada, oczerniać każdego łatwo, warto najpierw sie dowiedziec ocb

help

Dzwoniąc tam dostałam odpowiedź że, to, że w Zarządzie LSI S.A. jest ta sama osoba co w Zarządzie LSEurope to nie znaczy to , że to ta sama firma. Zapoznajcie się wcześniej z kodeksem Spółek Handlowych, tam wszystko jest a zanim zaczniecie wysuwać żądania do zupełnie innej Spółki niż ta w której byliście zatrudnieni. A tak nawiasem jak już patrzycie na spółki to zwróćcie uwagę na daty powstania bo LSEurope jest z 2010 o czym też nie wiedziałam .... więc ..... teraz już wiecie

marta

Ci, którzy byli w ALMIE , robicie cos z tym?radziliście się może w inspekcji pracy?

katka

Ja też pracowałam w Almie na inwentaryzacji, ale pozwy zbiorowe nic nie dadzą. Trzeba składać indywidualnie.

Monia

Ja też i kilka innych osób , z którymi mam kontakt, brało udział w inwentaryzacji w Almie przy ul. Pilotów w Krakowie. Mój kontakt: rico.risu@gmail.com

Oszukany

Zarząd i pracowników LSI możecie teraz znaleźć w LSEurope pod adresem: LS Europe Sp z o.o. Ul. Skawińska 13 / 5 , 31-066 Kraków. Odcięli się od długów, nam nic nie wypłacą, a pieniądze idą na konto nowej spółki. Cwaniaki!!! Pani [usunięte przez moderatora]myśli, że jest bezkarna...

Marta

W dniu 11.02.2013 odbyła się inwentaryzacja w sklepie Alma w Krakowie na ul. Pilotów, brało w niej udział ok 100 osób, może więcej, nie wiem. Czy zna ktoś, a może jest tutaj ktoś, kto też był wtedy????Można by wtedy coś pomyśleć jeśli chodzi o pozew zbiorowy , o ile wchodzi taki w grę...

ula

Na Gazecie znalazłam taką informację. Witam Własnie sie dowiedziałem ze znowu zaczyna działać Leader Service .tylko pod nazwa leader service Europe. ul.skawińska,Kraków .Dzwońcie tam. Odbieraja telefony,zatrudniają ,a jakże!!!Tylko Wami ,tymi co zostali bez kasy nikt sie nie zainteresuje i nikt nie zapłaci bo to inna firma. Niezły numer. Wszystkim polecam zainteresować sie tym i nagłaśniać. wystarczy wejsc na infoveriti aby sprawdzić kto jest właścicielem tej spółki.

kielczanin

ja tez,zreszta nie tylko ja ,kilka osob z kielc nie otrzymalo wyplaty jeszcze za grudzien,nikt nie odbiera telefonow w biurze,bylam tam osobiscie i...biuro zamkniete

monia
@kielczanin 10.04.2013 20:45
ja tez,zreszta nie tylko ja ,kilka osob z kielc nie otrzymalo wyplaty jeszcze za grudzien,nikt nie odbiera telefonow w biurze,b...

ja tez pracowłam w tej firmie i ne yplacili mi za miesiac styczen i luty jak cos to prosze ja tez sie dołanczam

ja

Witam, rowniez czekam na pieniadze za styczen i bardzo chetnie dolacze sie do pozwu, prosze o podanie kontaktu

ela

kinga - 2013-04-04 14:41:02 sopko ja mam 5 osób do pozwu zbiorowego a z tego co wiem to trzeba minimum 10 osóbA skąd jesteś? Podobno tylko pozew indwywidualny wchodzi w grę, bo wszyscy pracowali w różnych godzinach.

magda

Jeszcze dodam...pozew zbiorowy min.10 osób. Do PIPu nie ma co iść bo tam rozpatrują tylko umowy o pracę a ze śmieciówkami musimy radzić sobie sami.Nie Sąd Pracy tylko Sąd Cywilny. I jeszcze raz to napiszę: moim zdaniem cudu nie będzie!!!! Grają z nami na czas mydląc nam oczy i pozostawiając samym sobie.Może się śmieją nam w twarz bo tylko piszemy sami do siebie o Uwadze,Interwencji ,że ten idzie do Pipu ten do Sadu Pracy ten to ten tamto a oni i tak mają spokój. Pozdrawiam.

magda

Witajcie!!! Nie ma co siedzieć i gdybać,czas ucieka...Każdy w swoim mieście niech składa pozew P w Sądzie Cywilnym(umowa o dzieło,zlecenie) opłata 5%wartości kwoty o którą się ubiegamy.PozewP można wydrukować z internetu lub dadzą nam w sądzie(tylko w cywilnym).FAMILIJNY.PL mają placówki w niektórych miastach.Pomogą bezpłatnie wypełnić pozew jak udzielą porad prawnych też bezpłatnie.Wczytajcie się w stronę wszystko tam jest.Pozamykali placówki,telefony mają sygnał ale w całej Polsce nikt nie odbierze ŻADNEGO,KOMORNIK ZABLOKOWAŁ IM KONTA. Działajcie szybko nie ma co czekać jak ogłoszą np.upadłość i co wtedy?Nawet nie wysilili się,żeby ludzi poinformować wstrzymanych wypłatach!!!

r

sposób na dobre samopoczucie kadrowej magny z Dąbrowy Górniczej 1.złamać nogę pracownikowi 2.oskarżyć go o to, że wpadł pod wózek w magnie 3.pozwać go do sądu o grożenie śmiercią i jej córce po wyzsanych z palca i sprowokowanych ypowiedziach i przekręceniu znaczenia - nieważne jak ale żeby tylko wsadzić do więzienia 4. wsadzić do więzienia i cieszyć się ze zwycięstwa nad podwójnym kaleką kulawym impotentem. 5. zaaranżować w magnie totalną pośmiewkę i zrywać boki prowadząca kadry magny to monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na niej ciążą zarzuty, które wystosowałem. ale nawet taka osoba jak monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] boi się słów osoby, którą cała magna poniżała. cóż za przypadek dałniarstwa ! ha ha ha zrywać boki monika [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] myślała, że pokonała wartościową osobę [co jest faktem, że z debilami takimi jak wy nie miałaby się z czego cieszyć]; no ale okazało się, że pokonała także podwójnego kalekę przy użyciu nieczystych zagrań takich jak sąd. ależ wstyd moniko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> podwójnego kalekę musiałaś do sądu wysłać i do więzienia, żeby zrobić sobie dobrze.

mroczusia92

to teraz zeby nie obrazajac tej osoby jest smieszne !! to co powiesz na to ze wszystkie papiery sa oddane od grudnia do teraz czekam na pieniadze i co dzonie mowia co innego !!! teraz nagle ze komornik im siadł na konto to ile mozna czekac na swoje pieniadze!! moze ty miaąłs/es takie szczescie z pieniedzmi ale duzo osob zostało oszukane!!

kinga

sopko ja mam 5 osób do pozwu zbiorowego a z tego co wiem to trzeba minimum 10 osób

Katarzyna W.

www.facebook.com/pages/Oszukani-przez-Leader-Service/406635396099054?ref=hl wchodźcie

Katarzyna W.

Cześć , mam prośbę do wszystkich. Jeżeli zostaliście kiedykolwiek oszukani przez firmę Leader Service pomóżcie mi zebrać osoby na pozew zbiorowy. Razem możemy więcej z tego co się orientuje jest Nas sporo. NIe pozwólmy się wykorzystywać . Tu podaje Wam linka , przesyłajcie go których , którzy zostali oszukani wszystkim. Będę wdzięczna https://www.facebook.com/pages/Oszukani-przez-Leader-Service/406635396099054?ref=hl

kinga

Witam ja dziś byłam w Leader Service na ul Wadowickiej 6 c Kraków i pani z biura stwierdziła ze wypłat narazie nie będzie bo KOMORNIK zablokował konto

basia!!!!!!!

ludzie nie dosc ze czekalam dwa miesiace na wyplate to teraz nie przyslaliscie mi rozliczenia podatkowego za 2012 rok. !!!!!!! jak tak mozna naciągac ludzi.

ewelina

nie dostalam wyplaty za styczen mam czekac do konca kwietnia

BZ

Jestem z Krakowa i dzisiaj dostałam przelew za grudzień. Czekam jeszcze na przelew za styczeń. Z tego co widać wypłacają ale z dużym opóźnieniem.

BZ

Ja do dnia dzisiejszego nie dostałam wypłaty za grudzień i styczeń. Wysłałam na ich pocztę pismo do prezesa i zero odpowiedzi.Telefonów nikt nie odbiera. Jak przejeżdżałam przez Wadowicką w Krakowie to widziałam tam grupę ludzi. Piszcie, jak dostaniecie pieniądze, bo to jakaś nadzieja, że wypłacają. Piszcie, jakie widzicie inne możliwości dochodzenia o swoje pieniądze.

gibek

23 kwietnia mija dopiero termin wypłaty za miesiąc luty, więc się nie dziw, że nie dostałeś a jest liczony dopiero po 25 marca 21 dni roboczych, więc nawet jeszcze nie ma możliwości, żebyś dostał teraz wypłatę

danielwalczak

nieotrzymalem od panstwa wynagrodzenia za msc luty 2013 oraz ekwiwalentu za urlop za 11 dni jerzeli pieniadze niepojawia sie na moim kacie w tym tygodniu sprawe przekarze organom scigania inspekcji pracy oraz komornikowi tak napewno tego niezostawie [usunięte przez moderatora]

daniel walczak cybinka

niezaplacono mi pensji za luty ani za urlop zostalem oszukany firma zmienia nazwe nikt nieodbiera tel kieruje sprawe do sadu oraz podaje ich do inspekcji pracy niezostawie tak tego [usunięte przez moderatora]

S

kruszynka1111 - 2013-03-16 13:14:43 z całej polski zbieramy ludzi którym Leader nie wypłacił wynagrodzeniaTak by było najlepiej zrobić,jeden pozew z całej Polski przeciwko leaderowi z Krakowa.

kruszynka1111

z całej polski zbieramy ludzi którym Leader nie wypłacił wynagrodzenia

lula

jak piszecie leader service to napiszcie które ???

Zostaw opinię o Leader Service - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Leader Service