Lesaffre Polska
3 41 6 1

Opinie o Lesaffre Polska

Filtruj opinie po kryteriach:

Mycha
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia

Gdyby grafik ktos potrafił do ludzi dostosowac i nie zmieniac go codziennie dało by sia pracowac w tej firmie..

Pomocna?
Tak1Nie
Koralgol
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Mycha 15.04.2019 20:52

Grafik to jedno , ale dostajesz tel i musisz na 12 godz przyjść, ciągnę prace od niedzieli przez 6 dni i przy 3 nocce mam 12 godzin to mi wychodzi 60 g tygodniowo , ta praca to jak jakiś (usunięte przez administratora) nadaje się do nagłośnienia w mediach,

Pomocna?
Tak1Nie
Ewa
 Opinia

@pracownik, czy mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat grafiku w Lesaffre Polska? Czy jest on ustalany na początku miesiąca i uzgadniany z pracownikami firmy? Jaki jest tam system zmianowy? Od czego w szczególności zależy fakt, że nie pasuje on Tobie?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mycha
Nazwa działu: Marketing
 Opinia
@Ewa 04.09.2018 18:40

Grafik nie jest uzgodniony z pracownikami jest okropny ...zmienia sie codzien ...komplikuje zycie nic nie mozna sobie zaplanowac...czesto jest tsk ze ma sie 4 nocki a potem jedno wolne i znow do pracy...urlopy na wakacjach są dla vipów ..zwykly czlowiec zeby dostac urlop w eakacje musi sie mocno nadeptac i naprosic

Pomocna?
TakNie
Marek
 Opinia

Idealnych firm nie ma ale wystarczy dobrze pracować i z całą pewnością nie trzeba będzie narzekać!

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kk
 Opinia
@Marek 01.08.2018 10:46

A pracujesz tu ze się tak dobrze orientujesz? Ja pracuje 15 lat ipowiem ze praca ciezka za niensjgorsze pieniadze ale grafik niedowytrzymania...szukam innej roboty

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kk
 Opinia
@Marek 01.08.2018 10:46

A pracujesz tu ze się tak dobrze orientujesz? Ja pracuje 15 lat ipowiem ze praca ciezka za niensjgorsze pieniadze ale grafik niedowytrzymania...szukam innej roboty

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Mycha
Nazwa działu: Produkcja
 Opinia
@Marek 01.08.2018 10:46

W tej firmie starzy pracownicy są równi zeru...nowych mlodych szanują zeby nie odeszli

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
_pracownik
 Opinia

Firma daje duże możliwości rozwoju (szkolenia), ambitny pracownik jest doceniany (awanse). Polecam również ze względu na bogaty pakiet socjalny.

Pomocna?
Tak10Nie4

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Kk
 Opinia
@_pracownik 22.10.2017 13:47

Bzdura

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
miki
 Opinia

jakie zarobki na stanowisku kontroler jakości + ewentualne dodatki?ile na papierze ile do ręki?jak zmianowość pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
obserwator
 Opinia
@miki 11.01.2019 22:32

Chyba raczej po ręce zamiast do .... cudów nie ma.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Olgierd
 Opinia

Czy firma w ogóle prowadzi rekrutacje i na jakie stanowiska? Trudno dostać się do pracy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
obserwator
 Opinia
@Olgierd 13.01.2019 14:20

Na stanowisko mechanika ,elektryka utrzymania ruchu ,te oferty nie schodzą z listy ofert , praca na zmiany ,a płaca ....no niekonkurencyjna .

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ewa
 Opinia

@pracownik, dziękuję za Twoją opinię, napisz proszę jak wygląda w firmie Lesaffre Polska system zmianowy? Czy godziny pracy ustalane są z odpowiednim wyprzedzeniem? Jak wygląda sprawa związana z systemem nagradzania pracowników za nadgodziny i należycie wykonaną pracę?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia
@Ewa 16.08.2018 22:33

Najwięcej nieporozumień i rezygnacji z pracy w Lesaffre jest spowodowane grafikiem pracy na zmiany , tutaj niczego nie możesz sobie zaplanować w czasie wolnym ,bo grafik zmian jest nie przewidywalny i z pracownikami się go nie konsultuje .

Pomocna?
Tak10Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
AD
 Opinia

Pracuj pracuj pozniej i tak cie wywala albo sam/sama sie zwolnisz widac to golym okiem ze nie jest dobrze w firmie

Pomocna?
Tak11Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
sd
 Opinia

Pracuj ,pracuj i o nic nie pytaj ,niczego nie wymagaj , kłaniaj się kierownictwu , i jakoś to będzie .

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia

Lesaffre już nie jest firmą związaną z regionem , utożsamianą z polskimi drożdżami , jest to zlepek iluś tam firm pracujących pod szyldem Lesaffre , pracowników zatrudniają agencje pracy typu Otto , oczywiście za minimalną płacę ,bo na tym zarabiają .Nie ma tu lukratywnych stanowisk ,etatów , jest ciężka praca na zmiany .

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ewa
 Opinia

@Długoletni pracownik, rozumiem, że możesz być niezadowolony z pracy w Lesaffre Polska, ale wypowiadając się na forum przestrzegaj proszę kultury wypowiedzi. Czy w firmie są nadgodziny? Czy są one obowiązkowe? Jakie widzicie plusy i minusy pracy w Lesaffre Polska? Czy możecie coś powiedzieć na ten temat?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Długoletni pracownik
 Opinia

Szkoda gadać .W lesssafre kiedyś się fajnie pracowało teraz socjalne dnooo.stawki są ustalane dla wybrańców i tych pozostałych. Zapiernicz taki że nie ma się jak po (usunięte przez administratora) podrapać .o kierownictwie pakowni to ja się w ogóle nie wypowiem .

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ewa
 Opinia

@pracownik, czy pracujesz aktualnie w firmie Lesaffre Polska? Czy rotacja pracowników jest duża? Jakie są warunki pracy w tym miejscu? Na stronie internetowej firmy znaleźć można informacje o aktualnie prowadzonych rekrutacjach - http://lesaffre.pl/kariera/oferty-pracy. Czy ktoś z Was już aplikował? Jakie warunki oferuje pracodawca?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia

Panowie liczy się tu i teraz,nie można mówić że w innych firmach jest gorzej ,to i w Lesaffre też musi być podobnie ,na Ukrainie w ogóle nie płacą i nie ma socjalu więc nie cofajmy się. Ale coś jest nie tak skoro tylu młodych odchodzi do wytwórni kartonów ,wolą dojeżdżać 20 km w jedną stronę ,z dobrej firmy nikt nie odchodzi .

Pomocna?
Tak16Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lamour
 Opinia

Nie patrzcie tylko na siebie ,Lesaffre ma na utrzymaniu rzeszę pracowników we Francji ,tam się pracuje 3 dni w tygodniu ,a żyć trzeba .Zapomnijcie o socjalu na dawnym poziomie ,chyba że sytuacja nad Sekwaną się zmieni .

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
krawiec
 Opinia

W takim razie proponuję przenieść się do firmy budowlanej a tam zobaczycie jaki jest socjal...? oraz traktowanie pracowników!

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
DYZIU
 Opinia
@krawiec 11.11.2017 19:01

Masz gościu rację sam pracowałem w budowlance to wiem jaki tam jest kierat. popieram Cię!

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Bohun
 Opinia

Pracownik pakiety socjalne skonczyly sie dawno temu zostala tylko malutka czesc dla wybranych osob nie wprowadzaj w blad czytelnikow pozdrowienia

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
syzyf
 Opinia

Fajnie, że i tak jest szansa żeby załapać się na specjalistę ds. marketingu. W końcu dają tutaj jakieś benefity.

Pomocna?
Tak8Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Gregory
 Opinia

Witam a na jakim stanowisku pracowales mozesz cos powiedziec o warunkach pracy i zarobkach

Pomocna?
Tak17Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
mlodszyfarciarz
 Opinia

Nie polecam nikomu kto ma za grosz choć trochę ambicji. Ludzie pracujący na średnim szczeblu to zwykli karierowicze bez podstaw merytorycznych. Praca ( współpraca ) na co dzień była męką, na każdym kroku pokazują kim oni są, a ty kim masz być, tak śmiechem, najlepiej się nie odzywać i dostosować się do ich zerowego poziomu! To tak po krótce bo szkoda na to m-sce więcej słów. Przestrzegam .

Pomocna?
Tak31Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o Lesaffre Polska - Wołczyn

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lesaffre Polska

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl
Po weryfikacji zgłoszenia otrzymasz możliwość bezpłatnego spotkania z Panią Joanną, która jako ekspert doradzi Ci co możesz zrobić, jako osoba pokrzywdzona.

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.