Firma Techniczno – Administracyjna Prof-us

Kraków

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 57 ocen.

Opinie o Firma Techniczno – Administracyjna Prof-us

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Techniczno – Administracyjna Prof-us

Złota

Nie polecam (usunięte przez administratora) !! Wykorzystują osoby na grupie !!

anonymous

Pracowałam w tej firmie 1 rok - są plusy i minusy jak wszędzie ale nie polecam ich obiektu we Wrocławiu taki jak - capgemini brygadzistka Aleksandra traktuje ludzi jak scierwa , używa do nich wulgarnych słów jak się zgłasza nikt nie reaguje - ręka rękę myje .. w praca polega głównie na zrobienie swojego piętra i kolejne to są zastepstwa "bez gadania" a jak się już sprzeciwiasz to jesteś najgorszy .. jeżeli chodzi o płace firma mnie nie oszukała ani razu chodz dość ludzi na obiekcie sie skarżyło na niepełne wypłaty - bez zwrotu ! :)

Dominika

@Mopowa udało Ci się wyjaśnić sytuację, o której wspominasz? Daj znać, czy obecnie wszystko się zgadza. Mogłabyś powiedzieć również coś więcej o swojej pracy w firmie?

Mopowa
@Dominika 21.07.2017 11:19
@Mopowa udało Ci się wyjaśnić sytuację, o której wspominasz? Daj znać, czy obecnie wszystko się zgadza. Mogłabyś powiedzieć rów...

Nie udało się i niech nikt nie klika niby w moim imieniu bo to bezczelność. Co kosciuszki sobie poprawia opinie?

Grzes

Pracowalem tam w zeszlym roku.duzo rob a pieniadze male.ale to nie tylko w pracy wykorzystuja.wyslalem rodzine do ich osrodka w lubniu domek czysty ok ale czuc grzyba wiec mozna chorowac pozniej.odziez tak nasiaknieta tym grzybem trzeba 2 razy prac aby zapach znikl. Pozatym licza za prad po zakonczeniu pobytu.ja za dwa tyg.zaplacilem tyle co place w domu zas mc.obiady nie gotowane na miejscu podane prawie zimne.zupa sama woda.duzo pisac na temat tej firmy.nikomu nie polecasm ani pracy u nich ani wypoczynku.

Mopowa

Mam pytanie u was też sa wieczne pomyłki z wyplatami co miesiąc

olek

A co jest z ochroną bo mam zamiar tam iść za dwa dni?

Kiniania

Wszędzie ten sam boordel widzę

Pracujaca

W Łodzi kierowaniem pracownikami zajmują się koordynatorka z Warszawy Anna i Małgorzata żyjące imprezami. Jak jest po ich myśli to są milutkie niestety jak coś nie jest po ich myśli to pokazują swoje prawdziwe oblicze : pracowników mają za nic i potrafią zmieszać z błotem każdego kto będzie miał inne zdanie jak one. Uważajcie na nie, są bardzo dwulicowe

Ruchacz
@Anonim 03.03.2017 09:18
Pierwszego dnia pracy usłyszycie o imprezie integracyjnej jaką super zabawa itp Ale rozczarowujecie się większość z Was nie poj...

A można coś przyqtasić na tej imprezie?

Mańka
@Pracujaca 03.03.2017 08:26
W Łodzi kierowaniem pracownikami zajmują się koordynatorka z Warszawy Anna i Małgorzata żyjące imprezami. Jak jest po ich myśli...

Ale do Warszawy nikt z Łodzi przyjeżdżać nie musi żeby doczyścić teren. Prawda?

ALEK

Ja pracowałem 10 lat w zakładzie pracy chronionej "PROMOS" i tam jest dopiero wyzysk bo pracownika z grupą traktują jak zdrowego ale tak jest w każdej firmie pracy chronionej bo im chodzi najbardziej o dofinansowanie z PFRON=U!!!!

Niezadowolony pracownik

Firma nierówno traktuje pracowników!!! Ja długo już pracuję i nic nie dostałem, żadnych bonów świątecznych, mimo, że osoby zatrudnione na umowę zlecenie dostały. Nikt nie umie odpowiedzieć na pytanie; dlaczego? Firma mnie olała, mimo, że pracuję ponad 10 lat.

Anka

Ale pojechałeś "pracowniku"- he he. Ciekawe na czyje zlecenie. Walisz po socjalu a ja w grudniu bony dostałam i za leki dofinas. Koleżanki dostały zapomogi a dzieci paczki na święta i teatr byl - co "umknęło bo tak zasuwarz. Hajtuj na inna firmę albo się chociaż przygotuj, bo się tylko ośmieszaż

pracownik

Uwaga niepełnosprawni musicie wiedzieć, że w tej firmie trzeba być super pełnosprawnym, pracować za dwie osoby a w soboty pracując na odcinku z wypłaty będzie napisane premia uznaniowa (śmiech na sali to jest właśnie zapłata za Wasz dodatkowy dzień). Żadnych przywilejów, żadnego pakietu socjalnego. Jedne wielkie oszustwo. Co na to PEFRON?. Dlaczego tego nie kontroluje.

mopowa
@pracownik 05.01.2017 21:30
Uwaga niepełnosprawni musicie wiedzieć, że w tej firmie trzeba być super pełnosprawnym, pracować za dwie osoby a w soboty pracu...

dziwne wiesz bo ja dostlam bony na sieta i zapomoge na wengiel w grudniu. Na formu jestem.

andrzej

zatrudniają osoby chore psychiczne na kierowniczych stanowiskach,które znęcają się nad pracownikami,firma mobingowa.

zwtykla

@Marek smarek weź nie gadaj głupot, piszesz kłamstwa. Kierowniczka nie jest taka jak myślisz suko!

mopowa

Ada ja tez dostalak umowe o prace, tez jestes obok Forum ? trocha ciezkawo bo wieczorami praca zawsze ale fajno jest i mam wiecej kasy niz w amluxie a metóf mniej.

Iza36

Sebastian - piszesz, że wiadomo, czyli wyciągasz wnioski na podstawie zasłyszanej opinii. Przecież PROF-US, najwięcej osób w branży zatrudnia na umowę o pracę. Może i ustawa się zmienia lecz nie dotyka ona firm zatrudniających na umowę o pracę. U mnie na obiekcie wszyscy taką mają. Co chwilę słychać o nowym obiekcie, więc szukają kolejnych pracowników. Można się umówić na rozmowę i sprawdzić. Ja pracuję od 2 miesięcy, poprzednio w innej firmie i przyznam, że warunki i traktowanie człowieka na duży plus

Sebastian

profus taka śmieszna firma wiadomo co robili z ludzmi jak wykorzystywali grupowców... ile jest takich obiektów co zwalniali ludzi ze śmieciówek i przyjmowali ludzi z stopniem niepełnosprawności... firma nastawiona na zyski z pefronu... obecnie brakuje im pracowników jak wszędzie zresztą i do końca roku zrezygnuja z ochrony bo zysku od nowego roku mieć nie będą na niej w związku z ustawą...

adapo60

przy forum dali umowe o prace od razu i sie fano pracuje

sara

pracowałam z kierowniczką R. jeszcze na poczcie i owszem była wymagająca ale i raczej sprawiedliwa. czasem coś ostrzej ale były takie powody. Raczej się aż tak nie zmieniła.

Zdzisław

Każdemu zależy na pracy, bo każdy chce mieć pieniądze....ale w tej pracy człowiek decyduje się na nadgodziny i ciężko pracuje , a za to zapłacone nie ma.... dziwne prawda ??

frania do pieniędzy prania

Prof-us to najgorsza firma jaka jest na rynku. Kierowniczka robi z pracownikami co Jej sie tylko podoba... a najgorsze jest to , że jest to KLIKA i nic nie da się zrobić. Wszyscy są zastraszani.

anonim

(usunięte przez administratora)

anonim

nie radzę Ci, nie ma tu dobrych stron. Będziesz miał/a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

andrzej

jacy ludzie ja prowadzą ?

anonim

(usunięte przez administratora)

ANONIMEK

Jasne..... -,-

andrzej

Profus to syf

jacek

Pracuję w tej firmie od 15 lat jestem bardzo zadowolony.

Baba.

Pracowalam tam pare lat i nic specjalnego.Taki maly kolchoz jakich pelno.

paloma

Pytanie:) Czy prawda jest, że firma ta realizuje wyjazdowe szkolenia (w weekendy) dla swoich obecnych pracowników które organizowane są w Krakowie?

janka
@paloma 24.09.2015 13:03
Pytanie:) Czy prawda jest, że firma ta realizuje wyjazdowe szkolenia (w weekendy) dla swoich obecnych pracowników które organi...

co znaczy wyjazdowe szkolenia w Krakowie ??? na innej ulicy ???

xxzzyy
@paloma 24.09.2015 13:03
Pytanie:) Czy prawda jest, że firma ta realizuje wyjazdowe szkolenia (w weekendy) dla swoich obecnych pracowników które organi...

A ty szukasz pracy czy imprez?

Zygmunt

Potwierdzam, firma godna polecenia. Płatności na czas, wiadomo czasem są i gorsze dni lecz wszystko zawsze się dobrze kończyło.

emerytka

Już na emeryturze Pałaca najniższa krajowa ale zawsze była na czas i na wegiel co roku dostawałam zapomoge. 20 lat pracy i daje 4 z plusem.

tomson

Patologia pracy,na każdym etapie. wiem bo pracowałem. Nie polecam osobą niepełnosprawnym chyba że ktoś lubi być upokarzany.

Ja

pracuje już długo w tej firmie, co prawda najniższa krajowa ale wypłaty są na czas a moim zdaniem to ważne, z koordynatorami da się dogadać, ogólnie nie jest bardzo ciężko

krowoderska

Płaca minimalna ale zawsze na czas , przynajmniej mam umowe o prace a nie jak przez ostatnie 5 lata tylko dziela i zlecenia w inwemerze, sluszalam ze zwracają za okulary i lekarstwa

suzi

Ja pracuję dopiero 3 m-ąc,ale ciężka praca jak na osoby chore! A płaca mała!!! Ale trzeba od razu walczyć o swoje.Mają mało pracowników i ciężko dostać jakiś urlop.Moja rada to pracować tak żeby się nie narobić ;) I nie brać urlopu na wizytę u lekarza na to jest dzień wolny ale zapłacony,trzeba tylko mieć od lekarza zaświadczenie nawet na recepcie czy zwykłej kartce ,że się w danym dniu u niego było na wizycie..

były

Podobno nie wpuszczają na pokoje !!Mogliby interesanci zabrudzić marmury . Trzeba się zapisywać przez telefon . Chyba się im w głowach poprzewracało !!

krakus

Ja pracuje 17 lat w tej firmie i zadowolony . Placa jak w innych ale zawsze jest na swieta cos i pozyczka jest , a jak mnie zalalo do dostalem zapomoge.

ktos

Profus oszukuje pracownikow niby zaklad pracy chronionej a ludzie musza charowac w pracy ciezej nisz osoba zdrowa

misula

Jawne lamanie kodeksu pracy , podac ich do sadu i zamknac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]

fjgvkygft

Najgorszy syf. W moim zakładzie kierownik i koordynatorka to jedna banda wykorzystująca ludzi. Gdy czegoś potrzebują, to obiecują solidną zapłatę za nadgodziny w niedzielę, lecz gdy praca jest wykonana to nie ma kto zapłacić. Straszą pracowników zwolnieniami, gdy się nie podporządkują.

anonim
@anonim 28.07.2016 12:11
Zgadzam się z tym w 100%. Obiecują a nie płacą.

A i jeszcze jedno. Kierowniczka miła i uprzejma, dopóki wszystko jest po jej myśli.

gość buuuuuuuuu
@anonim 28.07.2016 12:12
A i jeszcze jedno. Kierowniczka miła i uprzejma, dopóki wszystko jest po jej myśli.

masz rację

anonim

(usunięte przez administratora)

Bdjgfg
@Nocna 16.01.2017 23:48
Pani R była z jajami to ją zaszczuli. Odchodzi bo nie chciała patrzeć na wyczyny co niektórych a co najśmieszniejsze teraz się...

Ano szkoda

józed
@Nocna 16.01.2017 23:48
Pani R była z jajami to ją zaszczuli. Odchodzi bo nie chciała patrzeć na wyczyny co niektórych a co najśmieszniejsze teraz się...

kobieto śmieszna jesteś ;)

joo

Pracowałem w tej firmie przez 8 lat.Byłem bardzo zadowolony z układów jakie tam panowały.

anonim

Nie polecam. Unikać i uciekac jak tylko zobaczycie logo prof-us. Ciężka praca za pieniądze za które nie opłaca się wyjść z domu (6zł/h,). Dostałam urlop i w trakcie dowiedziałam od koleżanki że mnie wywalili. Pieniędzy za tamten miesiąc nie dostałam.

Santi

Najlepiej umówić się na spotkanie z gościem od rekrutacji. On wyjaśni na jakie stanowisko jaką umowę mogą zaproponować. Ja mogę mówić tylko o sobie i mam umowę o pracę.

anonim

(usunięte przez administratora)

kkkkrakow

A z kierowniczką nie miałeś styczności ???? To żałuj !!

Santi

Płaca nie odbiega od oferowanych przez inne firmy w tej branży. Wypłata jest zawsze na czas, a zwalniają owszem, lecz tych co się nie sprawdzili. Ja pracuję w tej firmie już od 10 lat i nie miałem problemu z Kierownikiem. Wpisać negatywną opinię jest łatwo, internet przyjmie wszystko. Pracować solidnie to już zupełnie co innego.

raczka

(usunięte przez administratora) jako konserwator CCTV i Alarmy. Żadnych rewelacji, najniższa płaca 1000zł na rękę i nie ma mowy o podwyżce. nie polecam tam pracy, tylko cię wykorzystają. Z wiedzą na ten temat CCTV, alarmy to z 1500 zł powinno być na początekNie polecam tej firmy jest tak jak pisza (usunięte przez administratora) nie szanuja pracownikow a placa jaka to 980 brutto .Wiekszosc pracownikow ma umowu na czas okreslony i nie przedurzaja ludziom pracy tylko wyrzucaja na bruk najgorsza firma jaka znam

gość
@raczka 16.04.2013 19:57
(usunięte przez administratora) jako konserwator CCTV i Alarmy. Żadnych rewelacji, najniższa płaca 1000zł na rękę i nie ma mowy...

masz rację

Zostaw opinię o Firma Techniczno – Administracyjna Prof-us - Kraków

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Firma Techniczno – Administracyjna Prof-us