ZWSE RZESZÓW SPÓŁKA Z O.O.

Toruń

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 44 ocen.

ZWSE RZESZÓW SPÓŁKA Z O.O.
2 44 6 1

Opinie o ZWSE RZESZÓW SPÓŁKA Z O.O.

Ciekawy

Jak teraz w firmie wygląda sytuacja?

Kondziu
@Ciekawy 21.09.2018 14:37

Bez zmian.

Iza

ZWSE RZESZÓW SPÓŁKA Z O.O. jest firmą nagradzaną, posiadającą wiele certyfikatów. Niestety w chwili obecnej nie posiadają żadnego zapotrzebowania na nowych pracowników.

Grazynka
@Iza 09.03.2017 16:33

Hahaha

Kameleon

Firma taka jak ZWSE wymaga fachowców ale jak pokazuje życie jest o nich teraz coraz trudniej. Sądzę, że firmy będą zmuszone podnosić wynagrodzenie żeby zatrzymać ludzi w kraju. Pracuję tu i mam nadzieję na podwyżkę!

Waldes
@Kameleon 06.10.2017 20:16

Przeliczysz sie

Iza

@Zwse- jeśli chodzi o benefity, są one opisane w zakładce "kariera" na stronie pracodawcy (link: http://zwse.rzeszow.pl/pl/joboffer/brygadzista-elektromonter-linii-stacji-elektroenergetycznych/ ), wymieniana jest tu między innymi prywatna opieka medyczna, szkolenia oraz pokrycie kosztów wyjazdów. Wybierasz się na rozmowę kwalifikacyjną do ZWSE Rzeszów? Jeśli tak, to gorąco zachęcam Cię do podzielenia się z nami wszelkimi odczuciami na temat rekrutacji, to bardzo pomoże przyszłym pracownikom.

Zwse

Ile realnie można zarobić w tej firmie bo w ogłoszeniach pisze 3000 zł brutto jako elektromonter.Mozna zarobić coś więcej czy faktycznie tyle co piszą ? Jakie warunki mieszkalne i czy są jakieś benefity ?

Grażyn Bzdurym ^^ :)

Dopóki dyr. zasobów ludzkich się nie zmieni to chamstwa z firmy się nie pozbędą. Prezes też zbytnio despotyczny, wszak nie tylko groźbami i straszeniem można zmotywować ludzi do pracy. Ale tam to układy, układziki. Ja osobiście nie polecam to jest podkreślam "moje zdanie". Pozdrawiam

Oceniacz

To że ktoś jest inżynierem lub kierownikiem nie znaczy, że jest dobrym pracownikiem!!!

anonymous
@Oceniacz 25.04.2018 09:46

dla oceniacza, pewnie ci płacą za to ale tam dotyczył traktowanie wszystkich ani czy ktos jest dobry czy nie !!!!!!

Tonik

Gdyby było tak źle z cała pewnością forum by wrzało.

Dudek
@Tonik 24.03.2018 21:57

Jest źle traktują inżynierów i kierowników jak stada baranów.

Adame
@Tonik 24.03.2018 21:57

Polski Titanic

Irek

Czy jest tak dobrze w firmie, że nie ma chętnych do pisania? Czy firma potrzebuje pracowników? Podpowiedzcie coś!!

zwse
@Irek 18.12.2017 15:23

Poszukują, często dodają ogłoszenia na Elektromontera Lini WN.Niestety z tego co widziałem oferowali 2800zł brutto i pracę w delegacji po 2 tygodnie.

zwse1
@Irek 18.12.2017 15:23

Irek, co to za pytanie czy tak dobrze w firmie, że nie ma chętnych do pisania? No tak, w firmie jest OK :). Stawki są różne w zależności od doświadczenia. Dają wysoka premię i delegacje. Ogłoszenia o pracę sa na stronie www.

Administrator

Czy ktoś z Was mógłby opisać ZWSE RZESZÓW SPÓŁKA Z O.O. jako pracodawcę, odnosząc się do własnego doświadczenia?

kuba
@Administrator 03.02.2018 08:56

Nie ma o czym pisać. Marna Firma , rozpadająca się.

anonymous
@kuba 11.02.2018 11:18

8 lat spędziłem w tej firmie. Zmarnowany czas

as

Pracowałem w tej firmie dłuższą chwilę ale na szczęście zmądrzałem i się zwolniłem... powiem krótko dno i wodorosty... Jedyne osoby o które się tam dba to kadra kierownicza no i oczywiście państwo Dyrektorzy którzy dbają sami o siebie.... Nie polecam

buldozer

Witam, jak obecnie zwse sobie radzi ? Czy nadal jasełko wiedzie prym z majsterkiem k( usunięte przez administratora ) ? Duzo mlodych się zwolniło ? Jaka rotacja w kadrach ?

Pawelec

ZWSE jak większość firm budowlanych boryka sie z problemem dobrych fachowców i musi zatrudniać czasami ludzi mniej znających branże.

Tymoteusz

@Przerywacz Dobrze, że napisałeś prawdę o pracy na budowie. Tak to jest na większości budów i nikt mi nie powie, że to wina firmy. Ludzie sądzą, że wystarczy być w pracy a już niekoniecznie trzeba pracować i z tego tytułu trzeba dostawać dobrą kasę.!

Przerywacz

Ta firma to dno jak najwięcej pracy najniższym kosztem jak by mogli to by nic nie płacili. Ludzie się tylko zwalniają a majstry narzekają że nie mają :kim" robić szczególnie jeden co nikogo nie szanuje. A w firmie to połowa ludzi nie wie po co tam jest większość stoi pod słupem bo na górę nie wyjdzie i włażą majstrom bez mydła aby tylko nic nie robić .

kuba
@Przerywacz 24.05.2017 19:47

Masz rację Przerywacz. Tak jest w tej firmie. Ale nie wiem czy zastanowiłeś się dlaczego niektórzy stoją pod slupem i nic nie robią? Problem w tym że fachowiec do tej firmy nie przyjdzie bo za marne grosze nie będzie pracował. Wina leży po stronie Tych co zajmują się naborem pracowników. W tej firmie zatrudnia się piekarzy, kucharzy i innych co nigdy w takich warunkach nie pracowali. Rządzącym wydaje się że można zatrudniać byle kogo, dać mu do ręki instrukcję i za 15 minut ma się fachowca. Nie wiem czy zauważyłeś że jak ktoś jest ambitny i pojętny to jak pozna trochę fachu ucieka do konkurencji. Nawet lojalki go nie zatrzymają. I tu tkwi problem. Powodzenia

Alkus

Ludzie opanujcię się Peter 2017-05-18 10:50 Akuratnie to że Tom wytrzymał tu aż pół roku nazwał bym cudem. Jedna wielka kupa, żeby nie powiedzieć brzydko. Jak może nie być rotacji skoro 95% kadry kierowniczej ma Cię w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dla Nich ważne są papierki i straszenie a że Majstry ze strachem się nie rozstają no cóż... taki mamy klimat Między zwykłymi pracownikami też trzeba wiedzieć z kim trzymać źle się do gościa odezwiesz i będziesz musiał zapiepszać po czekoladki żeby Cię nie podpierd....

Pirol

@Mały Zastanawiam się czy masz pojęcie o pracy na budowie? Budowa to miejsce o największych rotacjach pracowniczych.

Mały
@Pirol 23.05.2017 18:22

Ok przyznaję się nie mam pojęcia o pracy na budowie. Faktycznie na 20 pracowników zwolnionych się w ciągu 5 miesięcy, przyjęcie 4 osób na ich miejsce to jest rotacja. A na ogłoszeniach firmy nawet wymagań już ma.

Peter

@Tom Myślę, że osoba która nie wytrzymała w pracy pół roku nie ma podstaw do wypowiadania się na temat firmy. Inni pracują tu latami i jest im dobrze. Jest jeden problem a mianowicie nie uchroni sie żaden leniuch a to dlatego, że nikt nie ma chęci pracować za innych.

Mały
@Peter 18.05.2017 10:50

Piszesz że innym jest tu dobrze ja jeszcze nie spotkałem kogoś kto by chwalił pracę w tej firmie. Sam planuję się zwolnić, ostatnio zwolniło się dużo młodych osób zostali tylko starsi pracownicy którzy tylko czekają do emerytury. A za najniższe krajowe przy tak ciężkiej i niebezpiecznej pracy nawet pracownicy z Ukrainy nie chcą tutaj robić

Tom

Nie polecam tej firmy nie wytrzymałem nawet okresu próbnego zarobki marne praca często w niedzielę bez żadnych setek kierowniki straszą zwolnieniami a i majstry nie są święci

Gregor

Nie wiem czy wiecie ale dla każdej firmy solidne podstawy do prowadzenia działalności tworzy efektywny system zarządzania, wysoko wykwalifikowana kadra specjalistów oraz znaczny potencjał produkcyjny i kapitałowy. ZWSE to poważny gracz na rynku pracy.

Dacia duster

Do tych tomkow krajewskich :D to juz wiadomo kto ma najwiekszy udzial w postach tutaj, uwazaj kolego co mowisz bo jestes najwiekszym konfidentem jasielskim i lizodupem. Ciesz sie ze zwse zatrudnil takie cos jak Ty, bo w Twoim jasle najwyzej sprzatalbys ulice. Pamietaj ze kierownictwo czuwa i dobrze wie o waszych poczynianiach z alkoholem i wyrazaniu negatywnej opinii na temat kierownictwa i firmy, poki co przymykamy na to oko bo przed nami duze inwestycje. Jesli chcesz tu pracowac i Twoi koledzy to swoje zdanie zachowaj dla siebie bo w najblizszym czasie szykuje sie duza rotacja kadry i nie potrzebujemy osob ktorzy szkaluja dobre imie firmy. Jesli Tomku jestes ciekawy kim jestem to nie musisz wiedziec mozesz tylko dociekac, kierownictwo chce dla was jak najlepiej, jezeli nie umiesz tego docenic to przykro mi :)

kuba
@Dacia duster 26.02.2017 17:08

Dacia Duster to marnej jakości samochód, taki sam jak Ty Drogi Kolego. Zastanów się nad tym co napisałeś. Same bzdury i nieprawdziwe rzeczy. Piszesz o pijaństwie ..... problem znasz chyba z opowiadań innych. A kierownictwo naprawdę dba o ludzi zwłaszcza na budowach. Chyba wiesz że właśnie to kierownictwo w ramach dbania wysyła ludzi na budowę stłoczonych w pojazdach nieprzystosowanych do jazdy na długie trasy. A sprzątając ulice to żaden wstyd i hańba a płace są lepsze niż w zwse. Dociekać nie musi nikt kim jesteś bo jesteś niegodnym osobnikiem do prowadzenia polemiki na temat wspaniałości tej firmy.

Krajek T

Ogolnie zarobki sa w porzadku, pracodawca Cie nie oszukuje, od poczatku dostajesz umowe o prace. Z czasem rozne dodatki, masz zapewnione ubrania i jezeli pracujemy dluzszy czas to mozemy zrobic sobie rozne kursy na koszt firmy co jest wielkim plusem np. kategoria C na prawo jazdy. Jest paru komuchów i ubeków jak w kazdej firmie, nie radzę wspolpracowac wlasnie z tymi dziadkami, oni lubią donosiki z takimi polecam krotko. Zobaczycie ze jezeli zwolnicie sie to pozniej nie jest latwo znalezc dobrej pracy :) jak to mowia wszedzie dobrze gdzie nas nie ma. Pozdrawiam

kuba
@Krajek T 25.02.2017 08:27

A lojalkę już podpisałeś? na ile kursów się wybierasz? kto ci kazał takie głupoty pisać?

Tomasz krajewski
@Krajek T 25.02.2017 08:27

Kolego dlaczego podpisujesz się skrótem mojego imienia i nazwiska???Jak masz coś do powiedzenia na temat tej firmy to podpisz się swoim a nie podszywaj się pode mnie. Tomasz Krajewski ten prawdziwy.

Peter

W każdej firmie trzeba pracować z zaangażowaniem wtedy mamy dobrą pozycję do awansu. Jestem u nich pracownikiem już długo. Właśnie takie myślenie dało mi wysoką pozycję w firmie i dobre zarobki i ogólnie jest super.

kuba
@Peter 24.02.2017 12:17

Pracujesz długo... to ile? 5 lat? To chyba wiesz jaka jest płynność kadr. Zwłaszcza wśród robotników. Zastanawiałeś się dlaczego tak jest? Bardzo ciężkie warunki pracy terenowej, brak zapewnienia godziwych warunków socjalnych na budowach, niskie zarobki. Pracuje się nie po to aby wegetować, ale żeby godnie żyć. Chyba że uważasz że najniższa krajowa to jest eldorado.

Kier

Fajna firma ja tam nie narzekam, robić trzeba wszędzie.

Krzysio M
@Kier 16.02.2017 16:54

Lizusem jesteś czy SKODE ci obiecali? A może już dali? Głupoty facet piszesz.

Krzysio M
@Kier 16.02.2017 16:54

Lizusem jesteś czy SKODE ci obiecali? A może już dali? Głupoty facet piszesz.

INŻ

Czy ZWSE prowadzi jakieś nowe rekrutacje? Bardzo chciałbym się zatrudnić najlepiej na inż. budowy ale wcześniej przyda mi się parę informacji?

Jozef k
@INŻ 22.01.2017 17:29

Jesli chcesz byc wykonczony psychicznie i fizycznie to zatrudnij sie :) a nabor jest prowadzony caly czas, wystarczy wyslac CV i sie do Ciebie odezwą, rotacja kadry jest bardzo duza i malo kto tam wytrzymuje.

Kierownik
@Jozef k 22.01.2017 22:22

ZWSE to dobra firma trzymająca standardy na wysokim poziomie.

Krzysio M
@Kierownik 25.01.2017 19:30

Ciekawy jestem o jakich standardach mowa?

Kolorowy

Odradzam tą firmę każdemu, zero jakichkolwiek zasad. Cel zniszczyć pracownika a jak pójdziesz na chorobowe to zabrać premię a później do zwolnienia. W biurze nieudane rządy prowadzi taki przykry gość który będzie was niedaj Bóg przyjmował do tej firmy. chlewik 2016-12-19 16:02:37 święta prawda Jasełko rządzi a szczególnie ta katarynka co go jeszcze nie widać a już go słychać "majsterek"

chlewik

W ostatnim czasie dużo fajnych chłopaków się zwolniło, zostały same odyńce i wsióry spod jasła co innej roboty se nie znajdą :) ogólnie rzecz biorąc praca jest w szczególności fizyczna, nie trzeba zbytnio myśleć :) nawet piekarz mógłby być majstrem, mimo wszystko nawet największemu wrogowi bym nie polecił pracy w tej "korporacji". Każdy mocny jest w gębie a większość robi w majty na widok kierownika A. Każdy zawsze ma dużo do powiedzenia a kiedy przyjdzie co do czego to chowają łeb pod miotłę, w szczególności tyczy się to majstrów po zawodówce i pracowników, którzy większość delegacji się alkoholizują i potrafią poganiać młodszych. Organizacja wygląda lepiej w obozie pracy bądź też gułagu niż w tej firmie, zaczynając chociażby od tego że nigdy nie ma załatwionego hotelu ani sprzętu przed wyjazdem. Pracownicy po 30 lat stażu czasami mniej wiedzą od tego co się dopiero zatrudnia. Jeśli ktoś lubi być poniżany i pracować w delegacji z pracownikami alkoholikami to świetnie się odnajdzie w takich klimatach. Pozdrawiam

Pirol
@chlewik 19.12.2016 16:02

Może Ty pomyliłeś miejsca pracy? Taki jad przez Ciebie przemawia, że aż sie czytać nie daje. Dziwię się że taka dobra firma trzyma u siebie takiego gościa. Zastanawiam się dlaczego inni nie robią z Tobą porządku. Wydaje mi się, że nie chcą ruszać, po co im nerwy.

Krzysio M

Same minusy, nie polecam tej firmy. Wyzysk wyzysk.......... dno.

redr

Praca fizyczna przy budowie farm solarnych na pewno jest wymagająca @Wal, ale pewnie w zamian można liczyć na całkiem dobre zarobki adekwatne do powierzanych obowiązków. A wypłata jest terminowa? Dzięki

złotowłosy

Marna firma, coraz gorzej :) nawet nie potrafia zalatwic szatni w delegacji i przebieramy sie jak zwierzeta na polu. Wyzysk za najnizsza stawke a od pewnego czasu wyplata nie przychodzi na czas. Chyba czas zmienic branze

Zostaw opinię o ZWSE RZESZÓW SPÓŁKA Z O.O. - Toruń

 

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZWSE RZESZÓW SPÓŁKA Z O.O.