Info Audit Sp. z o.o.

Warszawa

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 99 ocen.

Opinie o Info Audit Sp. z o.o.

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Info Audit Sp. z o.o.

załamana

czy komuś skutecznie udała się windykacja? To niesamowite w Naszym kraju - okraść ludzi i nic z tego sobie nie robić, a sądy rozkładają ręce i umarzają postępowania.....żarty jakieś....

anonim

(usunięte przez administratora)

Maciejos

Chyb chłopie/kobito pomyliłeś firmy bo w tym Info Audit, o którym tu mowa to już nie to, że nikt nie pracuje, ale nawet nie ma nikogo, kto poczuwa się do jakiejkowliek odpowiedzialności za jej zobowiązania.

niewiarygodne

Ciekawostka: Panowie MC i KC kupują całymi TONAMI filament (plastik do drukowania) w swojej drugiej spółce Kontiki 3d. Wiecie ile to kosztuje? Powiem wam. ok. 30-50 tyś zł. A teraz zadam Wam pytanie? Na ile zaległych wynagrodzeń by wystarczyło? Jednak kasę mają.... i śmieją się wszystkim w twarz !

kolejny

Poczytaj ten wątek. Chcesz dla nich pracować? Kłopot w tym , ze tam nikt nie odbiera telefonów, nie odpowiada na emaile. Firma się "zwinęła" nie płacąc audytorom za wykonaną pracę!

kolejny

Jak myślicie wystawią pita?

początkujący audytor

Dziękuję oszukanym audytorom, dzięki wam będę uważał na oszustów

audytor

A kto wystawi PITy coś tam jednak płacili choć nie niewiele;)

Eliza

To tam jeszcze ktoś pracuje?

auditor
@Eliza 10.11.2014 19:28
To tam jeszcze ktoś pracuje?

w Infoaudit przy ul. Kubickiego od kilku miesięcy nikt juz nie pracuje, firma zakończyła oszukańczą działalność, po tym jak się okazało, że oszukuje współpracujących z nią audytorów - nie zamierzała im płacić za wykonaną pracę. Audytorzy się zbuntowali i zażądali wypłaty swoich pieniędzy a firma ich nie miała (w jedności siła) i musiała zniknąć z rynku. Mam nadzieję, że byli właściciele firmy pp. Krzysztof i Michał Czerwińscy nie założą kolejnej fikcyjnej firmy zajmującej się kontrolą i audytami. Audytorzy wszystkich krajów łączcie się !!!!!!!!

AW

Gdzie można znależć to postanowienie?

oszukany kontroler

wiadomo już,że sąd wydał postanowienie, że nie może być ogłoszona upadłość

oszukany kontroler

Na chwilę obecną sytuacja wygląda następująco: postępowanie w sądzie trwa ok. 3 miesięcy, ja jestem na etapie egzekucji, która wcale nie jest prosta, bo środków na kontach brak

IRA

Proszę o namiary na sąd, do którego mogą zwrócić się oszukani audytorzy. Nie jestem z Warszawy i trudno mi zdobyć takie informacje. Czy ktoś wie jak reaguje Ministerstwo na ten problem? Ludzie od POKL są tam przecież dobrze poinformowani o tym, co się dzieje!

audytorka

Moi drodzy wysłane do IA wezwanie do zapłaty niestety wróciło. Na zwróconej przesyłce było zaznaczone: adresat wyprowadził się". Gdzie i kogo teraz szukać? Czy ma ktoś namiary na syndyka?

audytor z 2013r

Prośba do bardziej poinformowanych : dajcie namiary na Sąd , w którym złożony wniosek o upadłość. A następnie pewnie zostanie ustanowiony Syndyk. Bowiem nie jestem z Warszawy i mam ograniczone oprócz neta możliwości rozpoznawcze. Jak będę miał namiary na pewno złożę stosowny wniosek. Ponadto takich jak ja jest b. wielu i też im to znacznie ułatwi działanie. Jak nas będzie dużo to ich bardziej złupią . A wiadomo w pierwszej kolejności zaspokajane są sprawy pracownicze !!!

oszukany
@audytor z 2013r 19.08.2014 14:28
Prośba do bardziej poinformowanych : dajcie namiary na Sąd , w którym złożony wniosek o upadłość. A następnie pewnie zostanie u...

Jakoś nie chce mi się wierzyć, że miałeś z nimi umowę o pracę.

AW
@oszukany 19.08.2014 14:47
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że miałeś z nimi umowę o pracę.

Kolego oszukany umowa zlecenie o wykonanie określonej pracy to jedna z form umowy o pracę i kwalifikuje się do roszczeń pracowniczych

Marek

Jak mają umowy to tym lepiej syndyk skończy je realizować i będzie miał na swoje wynagrodzenie:) Myślicie że te wszystkie firmy budowlane od dróg i tak dalej to nie miały zawartych umów jak ogłaszano ich upadłość?

zainteresowany
@Marek 11.08.2014 14:05
Jak mają umowy to tym lepiej syndyk skończy je realizować i będzie miał na swoje wynagrodzenie:) Myślicie że te wszystkie firmy...

Tylko ktoś będzie musiał te kontrole przeprowadzić. Chyba nie syndyk.

kontroler

informacja jest sprawdzona w sądzie. Ale narazie jest złożony wniosek o upadłość. Miejmy nadzieję, że sąd tak łatwo tego nie umożliwi, bo mają zawarte umowy na wykonywanie kontroli.

zły audytor

Infoaudit ogłosiło upadłość, ratujcie swoje pieniądze, zglaszajcie swoje roszczenia finansowe do syndyka. Nie pozwólcie na to by prezesi uciekli z waszymy pieniędzmi. Proletariusze wszystkich krajów łączcie się.

zinteresowany
@zły audytor 09.08.2014 16:00
Infoaudit ogłosiło upadłość, ratujcie swoje pieniądze, zglaszajcie swoje roszczenia finansowe do syndyka. Nie pozwólcie na to...

Czy to jest sprawdzona informacja? Może ktoś to potwierdzić?

bankrutacja

Iwona, możesz spróbować dzwonić do kontiki, Itcom, Botta, Ontibi, Up3d, oraz do innych firm zarejestrowane pod tym samym adresem (i mających tych samych właścicielów) Raczej tam nikt nie pracuje, ale może chociaż telefon ktos odbierze ;)

iwona

Proszę o informację co się dzieje w InfoA, nie odbierają telefonów.

oszukany kontroler

Jesteśmy firmą audytorsko - doradczą posiadającą największe i najdłuższe w Polsce doświadczenie w realizacji audytów projektów finansowanych ze środków Unii Europejskiej. Oferujemy również nasze usługi w zakresie ewaluacji projektów oraz programów współfinansowanych z funduszy Unii Europejskiej na każdym etapie realizacji projektu. Stosujemy procedury i standardy badań ewaluacyjnych zgodne ze standardami i wytycznymi Instytucji Zarządzających programami UE. W związku z naszym doświadczeniem audytorskim włączamy do nich elementy zadań wymaganych w szczegółowych umowach o przeprowadzenie audytu projektów finansowanych ze środków unijnych. Szczegółowy przebieg badania dostosowujemy do każdego z projektów indywidualnie, po konsultacjach z Zamawiającym. Interdyscyplinarny charakter zespołu gwarantuje kompleksową obsługę klientów w zakresie audytu i ewaluacji. Zatrudniamy audytorów posiadających certyfikaty międzynarodowe CIA, CISA, CISM, CGAP, biegłych rewidentów, audytorów mających zdany egzamin w Ministerstwie Finansów, a także doświadczonych specjalistów ds. ewaluacji projektów i programów współfinansowanych ze środków unijnych. Nasz profesjonalizm, kwalifikacje i doświadczenie potwierdzamy uzyskiwanymi referencjami i wciąż nowo pozyskiwanymi klientami. To jest laurka ze strony internetowej InfoAudit. Na szczególne "uznanie" zasługuje ostatnie zdanie. Ciekawe, który ze wskazanych klientów (również na stronie interentowej) InfoAudit potwierdzi ten profesjonalizm firmy

inotek

IA chyli sie ku upadkowi, kasa idzie na drukarki 3d :)

bez pieniędzy

Witam Po jakim czasie ulegają przedawnieniu należności z tego tytułu? Ma ktoś pewną informację? Trzeba do tego czasu wszcząć egzekucję.

wierzyciel IA

Wkrótce wejdzie w życie znowelizowana ustawa o systemie informacji .... W myś nowych przepisów każdy - również osoby fizyczne będą mogły składać do BIK-u informację o swoich dłużnikach . W przypadku dłużników fizycznych min kwota to 200 zł , firmy 500 zł. Proponuję audytorom - wierzycielom IA zainteresować się w swoim czasie tuż po wejściu w życie przepisów i zacznijmy działać . Jeśli nam nie pomoże , może zaszkodzi ??? . Ja z tej opcji na pewno skorzystam.

zdesperowany wierzyciel
@wierzyciel IA 12.06.2014 07:55
Wkrótce wejdzie w życie znowelizowana ustawa o systemie informacji .... W myś nowych przepisów każdy - również osoby fizyczne b...

popieram pomysł kolegi, należy definitywnie rozwiązać problem z Infoaudit, albo uregulują zaległości albo niech się zwijają z rynku. Firma jest pospolitym szkodnikiem psującym tylko rynek usług audytorskich. Nie chcemy takich firm na rynku. Prezesie pora zmienić branże może wywóz śmieci będzie lepszy. !!!!!!!!!!! Wszyscy audytorzy - wierzyciele Infoaudit powinni wysyłać do instytucji państwowych organizujących przetargi na usługi adytu lub kontroli projektów UE np. PARP, NCBiR, ORE, ministerstwa, informacje o zaistniałej sytuacji dot. nie wypłacalności Infoaudit. Instytucje te kiedy ew. otrzymają ofertę od Infoaudit powinni tę firmę dokładnie prześwietlić i zweryfikować czy w ogóle może startować w przetargach.(usunięte przez administratora)

freelance

Fundacja Fundusz Współpracy wszedzie szuka audytorów - robią kupę rzeczy dla NCBR, MG i kilku innych instytucji. Jako firmę - polecam. O IA nawet nie chce mi sie pisać ale prędzej wielbład przejdzie przez... niż zobaczycie jakieś pieniądze.

kontroler

Biuro infoaudit nie odpowiada na wiadomości odnośnie tematyki wynagrodzeń. Osobiście zapamiętam sobie ich cwaniactwo z pewnością do końca życia bo bardzo mi brak wynagrodzenia skomplikowało życie

auditor

czy coś słychać w sprawie Infoaudit, czy ktoś otrzymał zaległe pieniądze, czy może ktoś złożył pozew w sądzie, a może ktoś ma informacje, które pomogą w walce z Infoaudit o zaległe wynagrodzenia.

Audytor

Prawo jest egzekwowane a bezkarność i arogancja ma zawsze swój koniec. Zgadzam się z audytorem dobrze poinformowanym ale nie do końca. Pozdrawiam

auditor
@Audytor 07.04.2014 11:31
Prawo jest egzekwowane a bezkarność i arogancja ma zawsze swój koniec. Zgadzam się z audytorem dobrze poinformowanym ale nie do...

czy coś słychać w sprawie Infoaudit, czy ktoś otrzymał zaległe pieniądze, czy może ktoś złożył pozew w sądzie, a może ktoś ma informacje, które pomogą w walce z Infoaudit o zaległe wynagrodzenia.

Audytor

Czas na pozwy i spotkanie w miejscu w którym będą wydane postanowienia i nakazy zapłaty ZALEGŁEGO wynagrodzenia dla Audytorów

auditor dobrze poinformowany
@Audytor 06.04.2014 20:20
Czas na pozwy i spotkanie w miejscu w którym będą wydane postanowienia i nakazy zapłaty ZALEGŁEGO wynagrodzenia dla Audytorów...

Infoaudit komu miało zapłacić to juz zapłaciło a reszta skoro do tej pory nie otrzymała zaległych należności to juz ich nie otrzyma. Powód jest bardzo prosty prezesi nie mają pieniędzy na uregulowanie zaległości, bo większość pieniędzy ulokowali w inne swoje spółki i prywatne wydatki. Jeżeli ktoś liczy na odzyskanie pieniędzy poprzez sąd i nakazy zapłaty to będzie musiał długo czekać. Przykro mi, ale wykonaliście audyty na własny koszt, sorry taki mamy kraj i biznes - ktoś musiał zarobić aby ktoś musiał stracić !!!!!!!!!!!! Prezesi przewidzieli taką sytuację i wszystkie pieniądze wyprowadzili z firmy Infoaudit i również na bieżąco przelewają otrzymywane pieniądze za audyty z konta IA na konta innych swoich firm, oni nie są tacy głupi, żeby płacić. Nie po to wygrali przetargi i zarabiają duże pieniądze, żeby się z nimi z kimkolwiek dzielić. Nakazy sądowe nic nie dadzą bo oni nie maja pieniędzy - nie mają z czego płacić.

do audytor 28

A skad wiesz, ze to Infoaudit szuka audytorów projektów unijnych poprzez agencję pracy tymczasowej Trenkwalder Benefit? Chcialem im podeslac swoje CV, ale jesli to Infoaudit za nimi stoi to rezygnuje.

audytor 28
@do audytor 28 05.04.2014 17:01
A skad wiesz, ze to Infoaudit szuka audytorów projektów unijnych poprzez agencję pracy tymczasowej Trenkwalder Benefit? Chciale...

Infoaudit brakuje już audytorów do przeprowadzenia audytów zleconych przez NCBiR oraz PARP (audyty RIF), firma ma kilku zaufanych audytorów, którym płaci w terminie ale oni nie są w stanie wszystkiego obrobić - nie mogą jednocześnie być w kilku miejscach. Prezes IA przeliczył się. Do zeszłego roku wszystko szło po jego myśli, audytorzy pracowali nie dopominając się o należne pieniądze. Ale od 2014 r. sytuacja sie zmieniła, audytorzy się zbuntowali, nie chcą dalej wykonywać audytów i prezes ma problem. Stąd ukryta rekrutacja za pośrednictwem zewnętrznej firmy. Większość audytorów mających uprawnienia nie chce juz z nimi współpracować , nie mają skąd wziąć audytorów z uprawnieniami. Chyba prezes i prokurent muszą zakasać rękawy i sami zabrać sie do roboty. Mam nadzieję, że szybko zbankrutują, czego im szczerze życzę.

audytor 28

pragnę poinformować, ze firma Infoaudit poszukuje pracowników - audytorów projektów unijnych poprzez agencję pracy tymczasowej Trenkwalder Benefit. Boją się publikować ogłoszenie pod własną nazwą Infoaudit, chcą złowić kolejnych naiwnych audytorów za pośrednictwem agencji pracy tymczasowej. Nasze wpisy mają ogromną moc sprawczą, niedługo żadna instytucja państwowa będąca pośrednikiem w realizacji projektów unijnych, nie będzie chciała dopuszczać Infoaudit do postępowań przetargowych. Nie chcą nam płacić i są sami sobie winni.

zawiedziony

Muszę potwierdzić politykę płacową infoaudit. Jeśli rozpocznie się proces przeciwko nim jakikolwiek to będę zeznawał z wolnej ręki. Jedna z osób, która pracowała tam potwierdziła, że jest to przyjęta polityka płacowa aby jak najdłużej zwlekać z wypłatą wynagrodzenia. Pół roku temu byłem na kontroli i nie otrzymałem wynagrodzenia. Przestaję współpracować z tą Firmą i po pierwsze ze wszystkimi ludźmi, które zarządzają firmą. Mam nadzieję, że nie tylko mi nazwisko prezesa tej firmy kojarzyć się będzie z brakiem rzetelności i słowności bo z brakiem szacunku wobec pracownika to już nie ulega najmniejszej wątpliwości. Na następną kontrolę pojadę jeśli będzie wypłata z góry i wszystkim zalecam takie podejście.

Audytor

To jest tzw., "Szara strefa" - są przewidziane konsekwencje za takie postepowanie

Zenon

Szanowny Panie Prezesie muszą być przestrzegane - dwustronnie - warunki Umowy, a ponieważ nie są przestrzegane warunki Umowy: to Sąd rozstrzygnie zapis w Umowie Zleceniu. - Informuję, Nie otrzymałem do dnia dzisiejszego informacji PIT-11, - rozliczenia za 2013 r.

Adit

Czy wybiera się jakiś łudzący nadzieję (w to co niemożliwe czyli wypłate) audytor na RIF? Ja bynajmniej nie.... ale to powiem na IA w ostatnim momencie.

audytorX

Trzeba się zastanowić jak im skutecznie utrudnić udział w przetargach. Inaczej będą strugać ludzi na grubą kasę, sami za to będą kupować dworki na Podlasiu. Wystarczy sprawdzić faktyczne uprawnienia byłego Prezesa K. i spora część przetargów, w których się zaanonsował jako audytor z uprawnieniami CIA (na 90% już nieaktualnymi) byłaby do podważenia. Startują w kolejnych przetargach, trzeba zbiorowo wysłać do Zamawiających informacje o IA z podpisami wszystkich audytorów którym nie popłacili. Zamawiający ma prawo żadać dokumentów uzasadniających sytuację ekonomiczną, a to na nasz plus jeśli pozwiemy ich do sądu na wypadek gdyby wcześniej zdążyli ogołocić konta na kupno kolejnego dworku gdzieć na Podlasiu.

Kolejny jeleń

Czy ktoś był na spotkaniu w PARP? Jakaś relacja się znajdzie?

audytor II

Szanowne koleżanki i koledzy audytorzy/kontrolerzy nabici w butelkę proponuję tym , którzy wysłali już do IA po min. 2 wezwania do zapłaty o skorzystanie z opcji dochodzenia swoich należności korzystając z trybu określonego w art. 143c ustawy prawo zamówień publicznych. Bowiem raczej IA zawarł umowę w wyniku przetargu w procesie PZP. pozdrawiam

audytorka

Rozmawiałam z dziewczyną pracującą w biurze INFOAUDIT i mówiła mi że firma nie płaci i nie ma zamiaru płacić. Pieniądze które otrzymuje regularnie za pojedyńcze audyty w NCBR są między innymi przeznaczane na nowe sklepy z drukarkami 3D. NCBR płaci im bardzo regularnie za każdy audyt. Nazbierało się tego na prawdę już bardzo dużo. A ludziom nie płaci ani grosza.

oszukany

(usunięte przez administratora)Jesteśmy rozproszeni po całej Polsce, więc trudno nam się zrzeszyć, bo moglibyśmy pozwać zbiorowo. Ale niech każdy coś zrobi może to podziała.

Audytor

To Mamy Zarząd i wyżej wymienione osoby działające jako grupa zorganizowana

anonim

(usunięte przez administratora)

AudytOR

Oraz Ewelina D, jako koordynator NCBIR... Nie należy puścić uwadze zachowani Sylwii D. jako osoby wdąrzonej o współudział, broniącej murem swoich pobratyńców!

audytorka

Trzeba zadzwonic do Parp i Gumulki i powiedziec ze oni nie placa. Nie róbcie im tych audytów RIF i NCBR nie finansujcie zakupu drukarek dla prezesa. Tez słyszałam jak prezes mówił dosłownie że nie ma zamiaru płacić za umowy zlecenia ponieważ głupie barany i tak zrobią a on zwinie czystą kase nic nie robiąc i będzie miał na zakup kolejnej drukarkę. Szkoda waszego czasu. Jasteście przecież inteligentni ludzie. I nie dajcie sie omamic obietnicami.

audytor XII

Za NCBIR i RIF to chyba musiałby mi płacić z góry to wtedy bym pojechał. Czy wy nie zdajecie sobie na serio sprawy że ta firma wam nie zapłaci nic. Jaki idiota robi jeszcze im te NCBIR-y i RIF-y.To jest dla nich czysta kasa która im wpływa na konto po miesiącu od zakończenia każdego pojedyńczego audytu ok. 7 tysięcy za sztukę. Ludzie przejrzyjcie na oczy, co wy robicie.

AudytOR
@audytor 18 14.03.2014 21:56
(usunięte przez administratora) Firma zajmuje się drukarkami 3 D i szkoleniami jak posługiwać się drukarkami 3 D. Juz wiem gdzi...

Szkoda że nie nagrałeś wypowiedzi "prezesa" :(

audytor123
@AudytOR 14.03.2014 22:27
Szkoda że nie nagrałeś wypowiedzi "prezesa" :(

Słuchajcie kto wybiera się na spotkanie w przyszłym tygodniu w PARP?

kontr

Koledzy po fachu, Czekam na wynagrodzenie z IA od wakacji... Początkowo mając zapewnienie firmy i innych audytorów, że firma jest wypłacalna, tylko na pieniądze się czeka. Ok, można poczekać miesiąc...dwa... ale nie osiem! Firma bez końca "prosi nas o wyrozumiałość" itp. Szkoda, że nie działa to z drugiej strony. Słuchajcie, inaczej nie wywalczymy nic, jak nie będziemy działać grupą. IA jest zobowiązane do przeprowadzenia kontroli dla NCBIR i audytu RIFów. Jeśli KAŻDY z nas odmówi dalszej pracy to nie będa mieć innego wyboru jak nam wypłacić pieniądze. Ale to musiałby każdy powiedzieć im że nie pojedzie na kontrole ani audyt jeśli nie dostanie pieniądzy. I to całości a nie jakiś marnych kilku procent. Więc jak, jesteśmy solidarni?

AW

Drodzy audytorzy , kontrolerzy , zrobieni w ..... przez wspólnego zleceniodawcę, chyba głupio pisać w kółko i nic nie robić. Trzeba zewrzeć szyki i zacząć działać profesjonalnie, jak audytorom przystoi. Wstyd, żebyśmy MY pozwalali na TAKIE machloje, nieuczciwości, które mają swoją nazwę ( nie chcę się publicznie wyrażać) Uważam , że nieuczciwi pracodawcy i nieuczciwie zarobione pieniądze wini znaleźć swój finał w.....tam , gdzie prawo nakazuje. Standardy AW nas zobowiązują do odpowiedniego reagowania. Pytanie tylko, czy działamy razem czy osobno. Jestem z poza Warszawy, mam ograniczony dostęp do stosownych służb, jakim ze względów terytorialnych podmiot IA Sp. z o.o. podlega. Lecz w razie "W" chętnie dołączę. Również poszkodowany AW.

Zenon

Firma do dnia dzisiejszego nie wystawiła Informacji O Dochodach oraz o Pobranych Zaliczkach na Podatek Dochodowy w roku 2013, PIT-11 - tzn., ze wypłacone wynagrodzenie, - pobrane składki na Ubezpieczenie, - pobrana zaliczka na podatek, jest działaniem w szarej strefie

Audytor

Do Audytora X - o ile jesteś Audytorem ? to jest brak w twojej postawie podstawowego elementu tj., etyki zawodu audytora - i nie powinieneś pracować zawodzie audytora

Audytor

Proszę wyjaśnić jak można pracować w Firmie Audytorskiej i ją reprezentować na zewnątrz kiedy ta audytorska firma ma problemy etyczne. Etyka zawodu i jej postawa to podstawowe standardy praktyki zawodowej audytu. To już eliminuje te firmę z rynku, brak granicy dobra i zła, uczciwości i nieuczciwości.

Skuteczni audytorzy

Do audytora X: przez takie pokorne cielaczki jak audytor X, takie firmy jak IA ludzi mają za nic. Jeżeli dojdzie do upadłości firmy IA - to będą same tylko z tego plusy, gdyż nigdy więcej nikogo nie oszukają tak jak nas. Na takich ,,jelonkach" jak my takie firmy pomnażają swój majątek. W kwestii mediów mam pytanie: czy są jeszcze zainteresowane poszkodowane osoby, które chciałyby wystąpić przed kamerami? Jest już grupka osób, które wystąpią, ale może jeszcze ktoś byłby chętny??? Czekamy tylko na informację od IA w zakresie przesłanych przez nas wezwań do zapłaty.

audytor X

Brawo! Widze, same swietne pomysly. Zainteresowac media, poskarzyc sie w IP, walczyc jak za Ukraine, isc do sadu, odciac firme od nowych zlecen. Finalnie doprowadzic firme do upadlosci likwidacyjnej, czego skutkiem bedzie nie dostanie pieniedzy W OGOLE! Osobiscie wole dostac pieniadze z opoznieniem niz nie dostac jej wcale. Tez czekam juz 6. miesiac na pieniadze, ale nie postradalem zmyslow, zeby wpadac na takie chore pomysly. Prosze tych "inteligentow" od sadow, mediow i ogloszenia upadlosci firmy o podpisanie sie z imienia i nazwiska. Bede wiedzial o kogo sie pozniej bede ewentualnie upominal o moje pieniadze! Czy moze brakuje tzw jaj? Zamiast burzyc zacznijcie budowac, a jak chcecie burzyc i dzialac tez na szkode innych audytorow to miejcie odwage sie podpisac imieniem i nazwiskiem.

audytor 8
@audytor X 12.03.2014 14:15
Brawo! Widze, same swietne pomysly. Zainteresowac media, poskarzyc sie w IP, walczyc jak za Ukraine, isc do sadu, odciac firme...

audytorze X - moim zdaniem powinieneś poczekać dwa lata na wypłatę wynagrodzenia z tytułu umowy zlecenia a po dwóch latach zgodnie z art. 751 KC przedawniają się m.in. roszczenia o wynagrodzenie za spełnione czynności. Wtedy będziesz mógł odwołać się do kierownika składu desek o zaległe wynagrodzenie. I słusznie chcesz sponsorować Infoaudit to Twoja prywatna sprawa, masz pracę na etacie i wysoką pensję to możesz sobie czekać. Rozumiem, że Ciebie stać na bycie sponsorem Infoaudit. Ja niestety nie mam zamiaru być ich sponsorem, żądam od nich zapłaty w terminie i nie będę czekać 6 czy 10 miesięcy. Swoje zrobiłem uczciwie i żądam zapłaty bez zwłoki. !!!!!! Problem z Infoaudit polega na tym, że oni otrzymują należności za przeprowadzone audyty od instytucji zamawiających w terminie tj. w ciągu jednego miesiąca od zakończenia audytu. Natomiast nie zamierzają płacić audytorom - podwykonawcom. Zrozumiałbym ich gdyby oni również nie otrzymywali w terminie pieniędzy od instytucji zamawiających audyty. Sami nie otrzymują to i nie mają z czego zapłacić podwykonawcom. Ale tak nie jest. Infoaudit otrzymuje pieniądze i śmieje się z nas, bo nie musi nam płacić. Oni dobrze widzą że większość audytorów boi sie pojść do sądu i upomnieć się o swoje pieniądze. Dzięki temu prezes możne kupować nowe drukarki 3D / 4D. Infoaudit tak działają od kilku lat, audytorzy cierpliwie czekają a oni zarabiają. W ten sposób dochodzi się do majątku - kosztem innych. Najwyższa pora skończyć z taki praktykami, albo płacą w terminie bo mają z czego albo niech zwijają interes z pożytkiem dla innych audytorów. Przynajmniej inni audytorzy nie będą musieli przechodzić tego czego my aktualnie doświadczamy. Tak więc wykonujcie kolejne audyty i potulnie czekajcie na pieniądze i w żadnym wypadku nie upominajcie się o swoje naleznosci i nie idźcie do sądu. Wasza cierpliwość w końcu - po roku lub dwóch - zostanie nagrodzona.

audytor zły
@audytor X 12.03.2014 14:15
Brawo! Widze, same swietne pomysly. Zainteresowac media, poskarzyc sie w IP, walczyc jak za Ukraine, isc do sadu, odciac firme...

audytorze X daj dobry przykład i jako pierwszy ujawnij swoje imię, nazwisko, nr telefonu i miejsce pracy, chętnie się Tobą spotkam, nawet gdybym miał jechać i 800 km. Apeluję ujawnij się, chętnie Cię poznamy !!!!!!!!!!

Zostaw opinię o Info Audit Sp. z o.o. - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Info Audit Sp. z o.o.