HR Kadry Sp. z o.o.
4 12 6 1

Opinie o HR Kadry Sp. z o.o.

Patric

Agencja Pracy położona w dobrej lokalizacji, dogodny dojazd, wszystko konkretnie wytłumaczone, moje wątpliwości zostały rozwiązane, na wszystkie pytania Pani odpowiedziała, stanowisko objaśnione tak samo jak przedstawienie firmy, nie podjąłem pracy tylko ze względu na dojazd, ale polecam bo warto-mają różnorodność ofert. Na pewno wrócę :)

HR Kadry Sp. z o.o.
pracodawca
@Patric 09.08.2018 12:41

Panie Patric, dziękuję za pozytywną opinię o naszej agencji. Jesteśmy dla Państwa, dokładamy wszelkich starań, aby obsługa była na możliwie jak najwyższym poziomie. Pozdrawiam HR KADRY

Dart anian

Witajcie, faktycznie firma ma problem z przekazywaniem informacji .Moj przypadek polegal na tym ze dopiero w firmie dowiedzialem sie ze to system 4 brygadowy, rowniez ze umowa jest co miesiac podpisywana a nie na 6 miesiecy itp. Problemem jest rowniez to iz firma ma problem z wyplatami nie zgadzaja sie terminy maja opoznienia oraz sa niezgodne z wypracowanymi godzinami, pozostaje żal i niesmak do samego siebie że nie potraktowalem powaznie innych opini .pozdrawiam

HR Kadry Sp. z o.o.
pracodawca
@Dart anian 10.08.2018 17:26

Witam Panie Dart Anian. Nasza Agencja zatrudnia wykwalifikowaną kadrę. Otrzymał Pan informację rekrutacyjną, którą podpisał Pan, że przeczytał Pan i zrozumiał wszystkie podane informacje. Informacja ta jest dostępna u nas w biurze, zapraszam do ponownego zapoznania się z nią. Firma wypłaca wynagrodzenia co miesiąc, terminowo. Z pewnością miał Pan zajęcie komornicze, stąd niezgodność wynagrodzenia z Pana oczekiwaniami. Zanim Pan opisze sytuację, proszę zastanowić się nad tym, czy zrozumiał Pan przekazane przez nas informacje. Zawsze w razie pytań, chętnie na nie odpowiemy. Pozdrawiam - HR KADRY.

Krysteq

Agencja Hr Kadry Sp zoo jest rzetelną Agencją Pracy, byłem wczoraj na rozmowie w sprawie pracy, wszystko przeszło pomyślnie, oferty pracy atrakcyjne, obsługa konkretna. Nie mam zastrzeżeń i polecam.

Dominqez P

Najwspanialsza obsługa ????kumaci ludzie???? Od 1 do 10 daje 20/10???? respect ???? No i słowiańska uroda czyni cuda .aż w głowie się kręci????

Jolanta

@qwerty, rozumiem, że korzystałeś z usług tej firmy jako potencjalny kandydat. Może znasz kogoś kto pracuje w tej firmie i ma o niej pozytywne zdanie? Forum GoWork.pl koncentruje się na sprawach pracowniczych i rynku pracy. Zaglądają tutaj najczęściej pracownicy danej firmy lub potencjalni kandydaci. Kto z Was zatrudnił się w ostatnim czasie w firmie HR Kadry? Czy możecie coś pozytywnego napisać o tej firmie?

Niezadowolony
@Hr Kadry Sp. z o.o. 19.06.2018 13:30

Generalnie nie miałem zamiaru pisać tutaj kolejnej negatywnej opinii bo wszystkie manakamenty zostały już wytknęte ale pozowole sobie dorzucić 3 grosze odnośnie Pań tam pracujących. Tak sie akurat dzisiaj składa, że każdy bez problemu może sprawdzić sobie w mediach społecznościowych z kim ma do czynienia. Pracodawcy czy też rekruterzy praktykują takie działania na coraz większą skale ale zapominają ze podając nam personalia w celu spotkania działa to też w drugą stronę. Po rozmowie z ów "rekruterką" i wrażeniu iż ona sama nie ma za bardzo pojęcia o czym mówi a co gorsza z kim, poświeciłem kilka chwil na mały research. Okazało się iż ów Pani to zwykła studentka mająca niewiele ponad 20 lat. Więc proszę nie pisać BREDNI o nie zatrudnianiu studentek bo bardzo łatwo to zweryfikować a wyższe wykształcenie to dopiero w trakcie.

HR Kadry Sp. z o.o.
pracodawca


Uważnie przeczytane ogłoszenie o pracę, może okazać się nie tylko źródłem informacji o stanowisku i firmie, ale także podpowiedzią, jak dostosować swoje CV i wyróżnić się na tle innych. Sprawdź, na co zwracać uwagę w ogłoszeniach o pracę.

Gdy jesteś kandydatem, ogłoszenie o pracę zmusza Cię do swoistego rachunku sumienia. Musisz skonfrontować swoją autoocenę i ambicję ze spisem umiejętności i kompetencji niezbędnych do podjęcia pracy. Z drugiej strony ogłoszenie o pracę to także „okno na firmę”. Daje Ci wgląd w unikalną kulturę przedsiębiorstwa. Znajdziesz w nim nie tylko opis wymagań, ale też mnóstwo wskazówek, które pomogą Ci napisać odpowiednie CV oraz list motywacyjny i wyróżnić swoją aplikację na tle innych kandydatów.
1. Opis stanowiska
Co zawiera:


  • Sekcja zawiera nazwę i ogólny opis stanowiska, w tym także lokalizację.

  • Profil firmy daje ogólne pojęcie o kulturze korporacyjnej. Słowa takie jak „młoda”, „dynamiczna”, świadczą o mniej formalnej atmosferze, natomiast w firmie z „ugruntowaną pozycją” cenione będą bardziej konserwatywne wartości.


[color][size][font]
Pytania, na które musisz odpowiedzieć:
[/font][/size][/color]

  • Czy takiej posady szukasz i czy posiadasz na nią wystarczające kwalifikacje?

  • Czy Twoja osobowość pasuje do wizerunku firmy?

  • Czy miejsce pracy znajduje się w mieście/województwie, w którym chcesz/możesz pracować?

  • Czy odpowiada Ci praca na cały etat/system zmianowy?

  • Czy praca na tym stanowisku pomoże Ci osiągnąć Twoje długoterminowe cele zawodowe?


[color][size][font]
2. Doświadczenie, kwalifikacje, biegłość
Zawiera opis wymaganych kwalifikacji na dane stanowisko:
[/font][/size][/color]

  • doświadczenie,

  • zdolności menedżerskie,

  • udokumentowane sukcesy,

  • poziom edukacji,

  • szkolenia i certyfikaty,

  • języki obce,

  • gotowość do podróżowania,

  • prawo jazdy,

  • inne.


[color][size][font]
O czym warto pomyśleć:
[/font][/size][/color]

  • Czy posiadasz odpowiednie kwalifikacje?

  • Sprawdź wszystkie wymogi. Jeżeli któregoś nie spełniasz lub planujesz się doszkolić w najbliższym czasie, poinformuj o tym w CV i liście motywacyjnym.

  • Zastanów się, czy nie przeceniasz swoich możliwości.

  • Często wymagana jest np. „umiejętność pracy w zespole”. Upewnij się, że oferta pokrywa się z Twoim typem osobowości.

  • Jeżeli posiadasz certyfikaty potwierdzające którąś z kwalifikacji, nie zapomnij o tym wspomnieć i dołączyć ich do dokumentów aplikacyjnych.


[color][size][font]
3. Zakres obowiązków
Co zawiera:
[/font][/size][/color]

  • Szczegółowy opis stanowiska i zakres obowiązków pracownika zatrudnionego na danym stanowisku.


[color][size][font]
Pytania, na które musisz odpowiedzieć:
[/font][/size][/color]

  • Czy w przeszłości miałeś podobny zakres obowiązków?

  • Czy możesz się pochwalić jakimś sukcesem, będącym wynikiem wykonywanych przez Ciebie zadań?


[color][size][font]
4. Wymagane dokumenty, dane kontaktowe
Co zawiera:
[/font][/size][/color]

  • Spis wymaganych dokumentów aplikacyjnych i opis procedury rekrutacyjnej.

  • Dane kontaktowe pracodawcy – adres i/lub numer kontaktowy.

  • Informację o zamknięciu postępowania rekrutacyjnego.


[color][size][font]
Pytania, na które musisz odpowiedzieć:
[/font][/size][/color]

  • Czy wymagane jest zdjęcie?

  • Czy trzeba dołączyć dodatkowe dokumenty, takie jak dyplomy, ksero prawa jazdy, referencje? Czy jesteś w stanie dostarczyć wymagane dokumenty w odpowiednim czasie?

  • Czy ogłoszenie zawiera numer referencyjny? Jeśli tak, aplikując powołaj się na niego.

  • Sprawdź dokładnie datę zamknięcia postępowania rekrutacyjnego. Jeżeli termin minął, nie aplikuj.


[color][size][font]

Pamiętaj:
[/font][/size][/color]

  • Doświadczenie zawodowe, to nie tylko stanowiska, na których pracowałeś. Praktyki, staże, wolontariaty, działalność studencka – wszystko to jest formą doświadczenia.

  • Jeżeli spełniasz podstawowe wymogi, ale w którejś z dziedzin nie czujesz się pewnie, wyjaśnij w swoim CV i liście motywacyjnym, w jaki sposób chcesz szybko się udoskonalić w danym obszarze.

  • Nie deklaruj biegłości w kompetencjach, w których nie jesteś fachowcem.

  • Konkretnie opisuj stopień znajomości języków obcych i bądź przygotowany na jego weryfikację podczas rozmowy kwalifikacyjnej.


[color][size][font]
 
Czasem zdarza się, że ogłoszenie wygląda niestandardowo lub nie zawiera wszystkich informacji, które chcesz poznać. Nie warto się jednak zniechęcać – wykaż inicjatywę i skontaktuj się z rekruterem, aby dowiedzieć się więcej (pamiętając jednak, by nie próbować przeprowadzać rozmowy rekrutacyjnej przez telefon czy e-mail). Wysyłając swoją aplikację z mailem, w którym zadajesz też rzeczowe pytania, pokazujesz zainteresowanie i indywidualne podejście, które ceni bardzo wielu pracodawców.[/font][/size][/color]

   
Pracownik

Dzień Dobry . Wbrew temu co tutaj jest napisane złożyłam aplikacje i umówiłam się na rozmowę . Panie w pełni przedstawiły mi kilka ofert pracy . Zwróciły uwagę też na moje aktualne miejsce zamieszkania , abym miała jak najbliżej. Podpisałam umowę o prace i aktualnie pracuje na Produkcji w Czerwonaku. Kontakt z Paniami jest zawsze symptomatyczny i pomocny. Wynagrodzenie zgodne i na czas. Tak tylko dodam, od siebie a nawiązując do Pana z góry odnośnie "klepania formułek i ofert pracy z pamięci " to jest to napisane nad wyrost, bo gdy ja byłam - Pani rekruterka z firmy Hr Kadry starała się jak najdokładniej przedstawić mi każdą ofertę. Fantastyczne jest to, że zanim podpisałam umowę mogłam osobiście spotkać się z przyszłym pracodawcą , zobaczyć stanowisko pracy i podjąć decyzje czy ta praca spełnia moje oczekiwania. Mówię o tym dlatego , że niejednokrotnie pracując przez inne agencja musiałam podpisać umowę nie widząc tak naprawdę gdzie idę i co mnie spotka. A tutaj miłe zaskoczenie. Traktowanie każdego z szacunkiem . Ja polecam i pozdrawiam Panie z Hr kadr ;) ps. super ze są Panie które widać uśmiechają się , bo to oznacza ze lubią swoją prace. Zapraszam do skorzystania z innych Agencji to czasem można trafic na oschłe osoby .

HR Kadry Sp. z o.o.
pracodawca
@Pracownik 13.06.2018 19:50

Witam. Dziękujemy Panu za pozytywną opinię. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi kandydaci byli obsłużeni w sposób profesjonalny. Zależy nam na współpracy długofalowej również z naszymi pracownikami. Pozdrawiamy i życzę miłej pracy, HR Kadry.

Ron

Beznadzieja. Oferta pracy, która mnie interesowała w rzeczywistości różniła się diametralnie od tego co zamieszczono w ogłoszeniu. Żadnych konkretnych alternatywnych ofert. A opinia Pani powyżej o przedstawieniu kilku ofert dopasowanych do miejsca zamieszkania to chyba jakiś żart. Pani pseudo-rekruterka nawet nie wiedziała z kim rozmawia !! (CV gdzieś się zapodziało - jak widzę, nie pierwszy raz) a co dopiero gdzie potencjalny kandydat mieszka.

HR Kadry Sp. z o.o.
pracodawca
@Ron 15.06.2018 11:46

Witam Pana. Jest nam niezmiernie przykro, że jest Pan niezadowolony z HR Kadry. Proszę o kontakt z naszą agencją. Z pewnością doszło do nieporozumienia. Nasi rekruterzy z pewnością są w stanie udzielić Panu jasnej i rzetelnej informacji na temat ofert pracy. Pozdrawiam HR Kadry.

Pracownik

Polecamy prace w tej Agencji. Mają ciekawe oferty pracy. My z koleżanką podjęliśmy prace w Pralni i jesteśmy zadowolone. W końcu normalne warunki zatrudnienia na umowę o prace. Cały proces rekrutacji oceniamy pozytywnie. Przemiły i sympatyczny kontakt z Panią Angeliką.

HR Kadry Sp. z o.o.
pracodawca
@Pracownik 19.06.2018 11:23

Witam. Dziękuję za pozytywną opinię. Polecamy się na przyszłość. Pozdrawiam HR Kadry.

Tomasz

Agencja Pracy Hr Kadry posiada fajne pracę w różnych lokalizacjach i dla każdego! Dodatkowo dają umowy o pracę - co jest dużym plusem bo raczej nikt nie chce pracować na zleceniówce zbyt długo a większość Agencji w których pracowałem to tylko zlecenia oferowały. Panie sympatyczne, wszystko konkretnie wytłumaczyły nawet dojazd do firmy miałem narysowany, podane linie tramwajowe i autobusowe jakimi mogę dojechać do pracy czy na rozmowę do firmy. Atmosfera w biurze normalna "ludzka", fajny klimat :) Polecam Agencję pracy Hr Kadry, wszystkim osobą które szukają normalnej pracy, dodatkowo dobre zarobki i premię . Ja jestem zadowolony :)

HR Kadry Sp. z o.o.
@Tomasz 18.06.2018 11:38

Witam serdecznie Panie Tomaszu. Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię dla naszej agencji. Szanujemy naszych kandydatów, dlatego staramy się zapewnić jak najlepszą obsługę, umowy o pracę czy mapki dojazdu do miejsca pracy. Pozdrawiamy!

Jolanta

@Pracownik, możliwość poznania swojego przyszłego miejsca pracy, jeszcze przed podpisaniem umowy to duża zaleta dla kandydata. W razie ewentualnych wątpliwości, można odłożyć decyzję i przemyśleć. Rozumiem, że Twoje doświadczenia z firmą Hr Kadry były pozytywne. Czy to oznacza, że w firmie zmienia się na lepsze? Kto z Was jeszcze pozytywnie ocenia współpracę z tą firmą?

Anna
@Jolanta 15.06.2018 10:19

Dzień dobry, Jestem zaskoczona miłą obsługa oraz rzetelnym przedstawieniem ofert pracy przez Panią z rekrutacji. Czytelne i jasne warunki zatrudnienia . Ja polecam tą Agencję.

Jolanta

@Daniel, na jakie stanowisko aplikowałeś do firmy? Czy próbowałeś w jakiś sposób wyjaśnić te niezgodności? Jaką odpowiedź usłyszałeś od pracowników firmy HR Kadry? Czy uczestniczyłeś już w rozmowie kwalifikacyjnej, czy było to po prostu spotkanie informacyjne? Twoja relacja może być pomocna dla przyszłych kandydatów.

Daniel

Jedno wielkie oszustwo, jestem zażenowany jak nigdy. Słodko wyglądające idiotki, nie mające pojęcia z kim rozmawiają i o czym. Oferta pracy okazała się oszustwem - rzeczywiste zarobki ponad dwukrotnie niższe niż podane w ogłoszeniu! Po zwróceniu uwagi, że coś tu jest nie tak, wielce oburzona PANI udaje że nie wie o co chodzi i to nie jej wina. Szkoda czasu na takie biura, polecam omijać oferty pracy tej "firmy" szerokim łukiem!

qwerty

Studentki udające rekruterki, podstawione by się ładnie wyglądać i się uśmiechać. Zero wiedzy, kompetencji i ogarnięcia. Zaproszenie na rozmowę bez podania adresu biura mimo obiecanej informacji zwrotnej (tylko dzięki własnej inicjatywie otrzymałem adres po kilku godz od rozmowy!), brak ogarnięcia z kim rozmowa w ogóle jest przeprowadzana mimo umówienia na konkretną godz., brak wysłanego wcześniej CV na rozmowie (koleżanka nie przekazała), klepanie formułek i treści ogłoszeń z pamięci. Przy szczegółowych pytaniach i minach z cyklu "o co chodzi?" pani "rekruterki" okazuje się, że realna oferta znacznie różni się od tej wystawionej czyli wprowadzanie w błąd potencjalnego pracownika. Generalnie odradzam.

Jolanta

@anonymous, czy wczytywałeś się dokładnie w wymagania na tym stanowisku? Może docelowa firma w międzyczasie zmieniła lub podniosła wymagania na tym stanowisku? Zawsze szkoda straconego czasu, ale każda kolejna rozmowa przygotowuje Cię do następnych. Takie doświadczenia zawsze się przydają, nawet jeżeli nie skutkują ofertą pracy. Czy komuś z Was udało się znaleźć pracę dzięki HR Kadry?

Jolanta

@anonymous, a czy mógłbyś powiedzieć, jak przebiegała Twoja rozmowa? Może pracodawcy są otwarci na osoby bez doświadczenia? Co jeszcze możecie powiedzieć o współpracy z HR Kadry z Poznania? Polecacie tego pracodawcę?

anonymous
@Jolanta 15.05.2018 15:00

Zostałem zaproszony na rozmowę, ja byłem na czas, natomiast Pani z którą miałem rozmawiać niekoniecznie, bo czekałem 40 min na Nią. Potem porozmawialiśmy, zostałem skierowany na rozmowę do właściwego pracodawcy i tutaj zonk, ponieważ pomimo, że w CV było napisane że mam niewielkie doświadczenie, to Pani skierowała mnie do pracodawcy którego pierwsze pytanie brzmiało "Jakie ma Pan doświadczenie". Dla mnie strata czasu i paliwa niestety

anonymous

Nie polecam. Skierują Cię na rozmowę z pracodawcą nawet jeśli nie spełniasz żadnych kryteriów z jego oczekiwań.

zatrudniona2018
@anonymous 14.05.2018 18:02

Nie zgadzam się z Panią/Panem... otrzymałam od nich fajną ofertę pracy, pieniądze na czas a to jest najważniejsze

Jolanta

Jak pracuje się w HR Kadry w Poznaniu? Czy na forum znajdzie się osoba, która pracowała bądź nadal pracuje w tym miejscu? Chętnie dowiem się, jakie warunki oferuje ten pracodawca. Czy są one porównywalne do innych, podobnych firm? Zachęcam do dzielenia się swoją opinią!

Zostaw opinię o HR Kadry Sp. z o.o. - Poznań

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HR Kadry Sp. z o.o.