Ma ktoś jakieś doświadczenia z tą firmą jako pracownik?
Ostatnie komentarze pokazują FRB z perspektywy klienta. A jakim firma jest pracodawcą? Chętnie dowiemy się więcej na ten temat od obecnych pracowników. Na jakie warunki zatrudnienia można liczyć obecnie? Jakie są plusy pracy właśnie u tego pracodawcy?
Witam Panie Janusza zapomniał Pan dodać że panowie przez Pana nie udolnoś oraz wielką fachowość stracili 80tys. Zł. I nie chcący uczestniczyłem przy tej rozmowie i co Pan im odpowiedział? Pragnę przytoczyć Pana słowa :Ryzyko Zawodowe tyle Pan na bezczelność powiedział.
@Pracownik Większość osób zachowuje tu jednak anonimowość, a zatem nie możesz mieć całkowitej pewności co do tego, kto napisał dany komentarz. I raczej nie wytkanie tu błędów ortograficznych stanowi tu główny cel. Dalej jesteś zatrudniony w FRB, czy postanowiłeś pożegnać się z tym pracodawcą?
Od pewnego czasu nie pojawiały się w wątku wpisy dotyczące pracy w firmie FRB. Jesteście w posiadaniu interesujących informacji? Co sądzicie na temat oferowanych warunków? Czy to pracodawca godny polecenia?

Byłem ich pracownikiem płacili nie powiem w miare jak byłem na umowie dopóki nie namówili mnie na założenie działalności gospodarczej po czasie okazało się że obiecywali gruszki na wierzbie zostały na mnie długi w Urzędzie Skarbowym w kwocie powyżej 20000 które muszę teraz spłacać Powiem tylko tyle dwa razy Przeczytajcie co podpisujecie im o ZUSie jeszcze nie wspominam pomyślcie sobie sami którzy żeście tam pracowali źle Nikomu nie życzę Janusz
Firma nie płaci za towar. Ciężko wyciągnąć od nich kasę. Omijać z daleka!
Radzę uważać na kontakty z tą firmą. Towar biorą i nie płacą. Mają obecnie kilka spraw w sądzie o nieuregulowane zadłużenie.
Jest to firma remontowo budowlana, więc motywować trzeba się samemu @x. Premii raczej tam nie dostaniesz, no ale samo wynagrodzenie jest dobra, nie zarobisz mniej niż 3000 złotych netto, aczkolwiek praca potrafi być ciężka, jak to właśnie w budowlance.
Umiecie tylko narzekać!!!! jacy są to ludzie źli a ja sam byłem nieraz świadkiem jak Kłosińscy nadstawiali swoje głowy żeby uratować komu (usunięte przez administratora) i starają się pomagać. Ja z nimi współpracuję od ponad roku i niema co narzekać a wręcz przeciwnie chwalę sobie współpracę. A narzekają tylko tacy co nic nie potrafią zrobić a w rozmowie co to za fachowiec i gdzie nie robił i co?!!! a potem wychodzi wszystko ściany pokrzywione ,słupy z pionu itd... i trzeba mu płacić dwa razy za tę samą robotę.
Pracuje w tej firmie od pół roku jest dobrze . Dobre stawki i kasa na czas. Nie wiem jak było wcześniej ale teraz jest ok.
Super firma
ty wiesz dokladnie o czym piszesz pilnie skontaktuj sie ze mna pod nr (usunięte przez administratora)