Herbapol S.A. Wrocław

Wrocław

Ocena pracodawcy 3/6

na podstawie 92 ocen.

Opinie o Herbapol S.A. Wrocław

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Herbapol S.A. Wrocław

Weronika

@PracWre, @TRUFEL myślę, że najpierw powinniście zapoznać się z regulaminem to wtedy zrozumielibyście, dlaczego wpisy zostają usunięte. Forum gowork.pl ma swoich administratorów, którzy czuwają nad tym, by regulamin nie był łamany. Wpisy opisujące jedną, konkretną osobę według regulaminu nie są dopuszczalne. Można opisywać ogólnie firmę, ale nie poszczególne osoby, dlatego wpisy na temat kierownika są kasowane. Oskarżenia w kierunku portalu są nie na miejscu, bo nikt nie został kupiony, tylko forum musi mieć określone zasady, których trzeba przestrzegać.

anonim

(usunięte przez administratora)

JURTek

Na razie zniknął i oby tak zostało!!!! PLISSSSSSSSSS!!!!

Weronika

@swierzak wiadomo, że najlepiej się zawsze przekonać na własnej skórze, ale zawsze warto się dowiedzieć od pracowników, co może nas czekać w Herbapol S.A. Wrocław i czy warto spróbować, czy jednak nie. Czy w takim razie odpowiesz na moje pytania?

Tadek
@Weronika 05.10.2017 11:44
@swierzak wiadomo, że najlepiej się zawsze przekonać na własnej skórze, ale zawsze warto się dowiedzieć od pracowników, co może...

Powiem tylko tyle - warto spróbować, bo jak się dostaniesz do pracy, to zostaniesz na dłużej. Stabilne zatrudnienie, godziwe, choć nie wygórowane zarobki, umowa o pracę na czas nieokreślony.

PracWre
@Weronika 05.10.2017 11:44
@swierzak wiadomo, że najlepiej się zawsze przekonać na własnej skórze, ale zawsze warto się dowiedzieć od pracowników, co może...

Dzień dobry, Chętnie by człowiek napisał prawdziwą opinię, ale wszystkie są usuwane. Widać jakiś cenzor musiał zostać zatrudniony. No cóż. Czekam więc, kiedy i ta wiadomość zostanie usunięta. Czas start....

anonim

(usunięte przez administratora)

swierzak

Jak się zatrudnisz to się dowiesz .

Weronika

@ready to war a zgłaszałeś komuś wyżej nad kierownikiem jego zachowanie? Może jakaś wspólna skarga na kierownika? Trzeba się szanować i może szef, by większość pracowników wysłuchał i im uwierzył. Jeżeli się na to zdecydujesz to daj znać jak poszło. I czy mógłbyś powiedzieć użytkownikowi @Funia o pracy na magazynie w Herbapol S.A. Wrocław? Myślę, że nie tylko jednemu użytkownikowi przyda się ta informacja, ale również przydadzą się informacje o pracy elektronika, by właśnie go szukają (http://www.gowork.pl/praca/inne;b/legnica;l?oferta_opinie=pracuj.pl5472859).

Funia

Może się ktoś wypowiedzieć na temat pracy na magazynie?

Wiking

Stanowisko kierownika utrzymania ruchu zostało obsadzone? Na waszej stronie www była informacja. Bardzo kusiło, tylko te uprawnienia powyżej 1 KV, człowiek celowo nie wyrabia a wszędzie wymagają. ;-) Reszta była ok, miałbym się jak pączek w maśle. Chodziłbym do pracy odpocząć, ciężkie wyzwania w życiu cywilnym bym realizował. Gdyby ten Wrocław był bliżej i te uprawnienia. ;-)

Weronika

Wiecie, że firma Herbapol S.A. Wrocław została już wielokrotnie nagradzana? http://herbapol.pl/o-firmie/nagrody/

plofi

Po co ten konkurs na kierownika zakładu? Wiadomo że kandydat jest tylko jeden i to najgorszy jakiego można by na tym stanowisku widzieć.... niestety... ślepi Ci którzy pchają go w górę:/

Wiking

Po kilku usuniętych wpisach z tej dyskusji, na koniec mego dnia lubię zajrzeć co nowego się pojawiło. A tu takie zaskoczenie ;-), pojawił się wpis odnoszący się do tego co napisałem, a nie do tego co zdenerwowany pracownik napisał nie bacząc na słowa. Pracownik który zamiast porozmawiać prywatnie z koleżanką czy kolegą, w swej odwadze popisał się na forum publicznym. Z mojego doświadczenia - świata pracowników, współpracowników i pracodawców. 1. Uruchomiono badania których cykl trwa 24h, powtórzyć je trzeba 3 x. Konieczna była obsada do nadzoru stanowiska przez cały czas także w nocy, względy bezpieczeństwa nakazywały obsadę dwuosobową. Dzisiaj praktykowane jest że nie wypłaca się nadgodzin, można odebrać je w postaci dodatkowego wolnego w proporcji 1:1. Godzina wolnego za godzinę nadgodzin. Kto przyszedł? Kto zgodzi się na utratę dodatkowych pieniedzy za nadgodziny? 2. Trzeba kogoś wysłać w delegację na serwis na kilka tygodni. Kto za mniejsze pieniądze pojedzie mąż i ojciec czy pracownik "skrzywiony moralnie"? Pracodawca wie że jak ma osobę "skrzywioną moralnie" to ona zrobi to za półdarmo. Pokazano mi kiedyś opracowania mówiące że rodzina oparta na modelu tradycyjnym ma większy przychód niż rodzina oparta na "równouprawnieniu". Wynika to z prostej męskiej dumy, jeżeli wziąłem za coś odpowiedzialność, to chcę by żona i dzieci miały to co najlepszego potrafię im dać. Dzieląc się obowiązkami z kobietą po prosu odpuszczamy, czasami z lenistwa, czasami dla świętego spokoju. Zaskoczyło mnie to w którą stronę rozwinęła się ta dyskusja. W swym prostym stylu zrugałem jednego sfrustrowanego "pracownika" i zwróciłem uwagę pozostałym (wierzę że uczciwym pracownikom), do czego zdolni są pracodawcy. Wyszła z tego brudna dyskusja, raz na dwa miesiące ktoś dokładał coś głupiego by nie umarła. Po pół roku pojawił się w końcu pozytywny wpis mówiący o rzeczach normalnych. Neonidas nie mogę nic zarzucić Twej wypowiedzi bo z nią się zgadzam. Pozdrawiam także pracowników Herbapolu, życzę sukcesów zawodowych w zgranym zespole. Za ciężką gramatykę i trochę niezrozumiały wpis pozostało przeprosić, co niniejszym czynię.

Neonidas

Witam Państwa. Przypadkowo tu trafiłem . Zaintrygował mnie ten temat , ponieważ w pewnym sensie dotyczy on również mnie. Uważam Viking , że racji to Ty nie masz. Wszelkiego rodzaju łajdactwo w pracy prawie zawsze przekłada się negatywnie na efektywność pracownika. Zazwyczaj w pracy , nie myśli on o pracy. Na przestrzeni wielu lat współpracując z ludźmi zauważyłem , że Ci którzy zdradzają są dwulicowi/fałszywi. Skoro zdradzasz swoją żonę , to skąd mam wiedzieć , że w sytuacji krytycznej nie zawiedziesz również mnie ? Będąc przez kilka lat kierownikiem , zauważyłem również , iż właśnie handlowcy o skrzywionym "kręgosłupie moralnym" częściej niż inni , dopuszczali się oszustw w pracy. Właściwie notorycznie. Oczywiście zdarza się , że żona wiecznie bita i zdradzana przez męża , szuka "pocieszenia u kolegi np. z pracy" - to też trzeba jakoś zrozumieć , ale nie tłumaczyć . Jednak to margines w dzisiejszej kulturze zachodu. Społeczeństwa się zmieniają. Zdrady wynikają głównie z demoralizacji chłoniętej przez media i internet. Świętego z siebie robić nie chcę. Skłamałbym mówiąc , że nie podobają mi się kobiety. Jednak na tym koniec. Nie wyobrażam sobie zdradzić własną żonę. To byłoby podłe. Ta sama zasada dotyczy pracodawcy. Oczywiście odrębnym problemem jest to , jak pracodawcy traktują nas. Nadmienię , że m.in. przez taką postawę , wyleciałem właśnie po kilkunastu latach pracy z dużej firmy. To z resztą wiele świadczy też o pracodawcy. No cóż... Szkoda gadać . Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Arek

Skoro dają ogłoszenia do sieci to raczej nie szukaja nikogo po układach jak twierdzisz poza tym lepiej mieć kogoś z polecenia w zespole, tez.

Wiking

Zakompleksieni prostacy widzę że też tam pracują, a mianują się pracownikami. Na miejscu pracodawcy przejrzałbym IP kompa z którego to pisano i wywalił klienta dyscyplinarnie za szarganie opinii firmie żądając przy okazji odszkodowania. Poza tym obejrzyj sobie 13 Wojownika chodzi mi o tą scenę gdzie padają słowa - "dżentelmen o tych sprawach nie rozmawia". Przyda Ci się w przyszłości, gdy będziesz witał żonę wychodzącą z biurowca. Chcesz mieć zaufanie sam bądź w porządku. Moja rada pozostań singlem. Po co masz obarczać Twą partnerkę zachowaniem typa, któremu zginęła lewa półkula mózgu a prawa poszła jej szukać.

Wiking
@wiaderko 24.05.2017 11:45
wiking skoro nie jesteś z branży po co się tak angażujesz i tracisz energię???? co Cię obchodzą Ci prostacy którzy chwalą się n...

;-) Wasze wpisy zaczynają być takie regularne że aż nudno tu się robi. Tak jakby jedna lub dwie osoby pod rożnymi Nickami pisały. Miesiąc czasu czekałem w którą stronę uderzycie, a tu taki niski poziom. Prymitywna próba prowokacji, powtórka z września oraz zagranie na obrażanie. Wiaderko - można kojarzyć treść twego wpisu z nickiem? Chodzi mi o to że wiadra są takie, są takie, - są z cienkiej blachy klepane. :-) Już teraz ciekawi mnie pod jakim nickiem następnym razem się schowasz. Potrafisz zaaranżować i poprowadzić rozmowę przez kilka miesięcy? Spróbować obronić jakiś wartości? Czy Twój poziom to tylko odpyskowywanie i obrażanie? I kto tu próbuje się lansować. Z racji wyjazdu do usłyszenia za rok. Zajrzę do Was za rok. A tym czasem pozdrawiam pracowników Herbapolu, tych uczciwie pracujących oraz tych jątrzących.

Dre
@Wiking 24.05.2017 19:06
;-) Wasze wpisy zaczynają być takie regularne że aż nudno tu się robi. Tak jakby jedna lub dwie osoby pod rożnymi Nickami pisa...

To takie filozoficzne jakbym słyszał jednego góru filozofa. Haha. A moze nie wracja na nasze forum za rok filozofie;) bij piane w swoje firmie. A moze Tyjestes w naszej firmie ??? Filozofieeeeee

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

Ogłoszenia się pojawiają, niestety trudno się dostać wszystko po układach. Nie ma się co dziwić wynagrodzenie super, socjal niezły i nie narobisz się jak w korporacji, luz bluz i dziwczyny łatwe na zakładzie nr 2 można się odprężyć w przerwie, luz bluz , Ameryka :)

lobaso

Na jaki adres mailowy można wysłac swoje CV?

anonim

(usunięte przez administratora)

alojzy

przyliże się znowu do Pani Prezes i pewnie on zostanie kierownikiem tej rozbijającej się łodzi... brak słów...

dawny pracownik

patologia, wieś, buractwo, firma szuka w ogłoszeniu elektryka, za marne 3 000 brutto a faktycznie stanowisko jest utrzymanie ruchu nie tylko elektryka, Drodzy państwo utrzymanie ruchu na rynku kosztuje od 4000 do 6000 brutto na początek, czyste złodziejstwo i oszukaństwo ale tym się zajmie inspekcja pracy powodzenia !!!!!!!!!! niech napiszą w ogłoszeniu ze szukają alkocholika

xxx

Witam. Chcialabym się zapytać czy są przyjęcia na pracownika produkcji? I jeżeli można wiedzieć jaj jest stawka proponowana na początek. Dzięki pozdrawiam

Luis

Ten cały Herbapol to taka przechowalnia dla znajomych, ręka rękę myje. Rozmowa kwalifikacyjna,to jakaś pomyłka ludzie bredzą o jakości i etyce pracy a wystarczy zobaczyć jak wyglądają tam pomieszczenia pracownicze etc. Czas zatrzymał się tam ze 40 lat temu. W głowach jak i we wszystkim. ładnie ten cały Herbapol się prezentuje na kolorowym pudełku herbaty w niskiej klasie markecie. Ludzie nie dajcie sobie wmówić, ze to firma przyszłościowa- tonąca barka i tyle . Pozdrawiam wszystkich szukających tam zatrudnienia idźcie gdzieś indziej szkoda czasu na tą jak ktos napisał wyzej działalność gospodarczą.

Angela
@Luis 08.06.2015 10:00
Ten cały Herbapol to taka przechowalnia dla znajomych, ręka rękę myje. Rozmowa kwalifikacyjna,to jakaś pomyłka ludzie bredzą o...

Luis, Herbapol nie jest dla Ciebie, jakość i etyka to nie złote klamki.. Proponuję Ci stanowisko obsługi salonu mebli leżankowych, ewentualnie salony piękności.. Buźka!

anonim

(usunięte przez administratora)

pracownik

Proszę nie narzekać tylko zacząć przeglądać stronę www.herbapol.pl, zakładka kontakt -> oferty pracy. Aktualnie mamy dwie oferty zatrudnienia: na stanowisko mechanik maszyn i urządzeń produkcyjnych (nabór trwa jeszcze do 8.05.2015) oraz młodszy specjalista ds. medycznych (nabór do 10.05.2015). Mimo wszystko powodzenia w szukaniu pracy.

szukam pracy

Jestem zainteresowana praca w firmie herbapol,ale mam pytanie czy wogle są jakieś przyjęcia na pracownika produkcji.wiem ze jest ciężko .pozdrawiam.

bezrobotna

Ciekawe kto dostał pracę na stanowisku laborant osoba sprzątająca?Czy ktoś z zewnątrz czy po znajomości?Jak ktoś wie niech napisze.

dario

@Zizu, hej, a możesz mi napisać na jakie stanowisko aplikowałeś i po jakim czasie się właściwie odezwali? W ogóle to gdzie znalazłeś ich ogłoszenie i w jaki sposób aplikowałeś? Bo ja sie zastanawiam, czy nie lepiej zawieźć im moje CV osobiście, zamiast mailem, wiem, że to czasem lepiej wygląda. Pozdrawiam.

anonim

(usunięte przez administratora)

Eli

to jedna z ostatnich firm z zasadami i uszanowaniem praw pracowniczych, zarobki nieprzeciętne, dużo lepsze niż w Hasco, umowa o pracę, książeczka sanepidowska przy kontakcie z produkcją, pozdrawiam

Eli

Byłam na rozmowie rekrutacyjnej i potwierdzam kompetencje tej Firmy w zatrudnianiu pracowników z zewnątrz. Proces rekrutacyjny bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, z natury nie umiem za dobrze się "sprzedać", ale pytania były konkretne, rzeczowe i doprowadziły do sytuacji, że wiele mogłam o moich kwalifikacjach i doświadczeniu powiedzieć, wyszłam zadowolona mimo bardzo intensywnej i długiej rozmowy rekrutacyjnej.

Ludek

ten cały Herbapol szkoda czasu na zainteresowanie tą "działalnością gospodarczą"

pracownik

Prosze wykazac sie wieksza inicjatywa w szukaniu pracy, aktualnie Herbapol Wroclaw na swojej stronie WWW w zakladce praca ma otwarte 4 procesy rekrutacyjne, na: kierownika dzialu medycznego, asystenta w laboratorium doswiadczalnym, przedstawiciela aptecznego i pracownika telecentrum. Moim zdaniem, najlepszy pracodawca we Wroclawiu, Powodzenia.

pop
@pracownik 17.12.2013 21:26
Prosze wykazac sie wieksza inicjatywa w szukaniu pracy, aktualnie Herbapol Wroclaw na swojej stronie WWW w zakladce praca ma ot...

Co z tego że są ogłoszenia na Państwa stronie i tak zatrudniane są osoby po protekcji, szkoda tylko ,że te ogłoszenia wprowadzają ludzi w błąd

pracownik
@pop 02.07.2014 13:07
Co z tego że są ogłoszenia na Państwa stronie i tak zatrudniane są osoby po protekcji, szkoda tylko ,że te ogłoszenia wprowadza...

Na jakiej podstawie wyciagasz takie wnioski? Czy aby na pewno sa one poparte faktami? Herbapol Wroclaw zatrudnia ludzi ktorzy przede wszystkim sa fachowcami w swojej dziedzinie. Jezeli sa oni poleceni przez swoich pracownikow to tym lepiej, w trudnych czasach trzeba sie wspierac. Zawsze jednak organizowany jest 2-3 etapowy konkurs na dane stanowisko. Zawsze decyduje wiedza i doswiadczenie. W przypadku kluczowych stanowisk czesto w rekrutacji bierze udzial zewnetrzna firma doradcza. Jezeli swoja opinie napisales na podstawie swoich doswiadczen swiadczy to tylko o tym ze nie byles w gronie najlepszych. Nie win za to firmy. Pozdrawiam i powodzenia w rekrutacji.

gość

Herbapol to miła firma,tylko czy rzeczywiście do pracy można dostać się tylko po znajomości?Dlaczego firma nie umieszcza żadnych ofert pracy i informacji o rekrutacji,chociaż zatrudnia kandydatów?Widzę komentarze negatywne i pozytywne o tej firmie i wielkie oburzenie na temat komentarzy negatywnych.Tylko czy uczciwa firma postępuje w ten sposób,że zatrudnia albo swoich znajomych albo znajomych znajomych bez rekrutacji nie dając szansy ludziom z zewnątrz?(piszę tu o konkretnym stanowisku,nie wiem jak jest w przypadku zatrudniania sprzątaczek)

mir
@gość 02.12.2013 15:32
Herbapol to miła firma,tylko czy rzeczywiście do pracy można dostać się tylko po znajomości?Dlaczego firma nie umieszcza żadnyc...

widzę ze urwałaś się z choinki i to już dość dawno temu a od kiedy to w Polsce porządną pracę dostaje sie z ogłoszenia w gazecie? zejdz na ziemie ,wszystkie posady w porządnych firmach dostaje sie po znajomosci a ty czepiasz sie herbapolu, bo tacy niedzisiejsi ludzie nie swiadomi realiów życiowych nie są raczej potrzebni w jakiej kolwiek firmie,skąd ty sie urwałeś lub urwałaś?

gai

Jak się pracuje w Herbapolu Wrocław ? wydaje się że ok

anka

co ten idiota tam powyzej (usunięte przez administratora) za glupoty? wszystko jest w porzadku,podwyzki,premie,socjale itd

kot

od roku w firmie zrobiło si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zero dodatków, premii. Nie polecam

gość

Mam pytanie. Czy można odrabiać staż w laboratorium ?

aśka

Jak na razie jest w miarę

gosc

anonim - 2011-02-05 22:57:12 masz rację takiego raju jak w herbapolu nie ma nigdzieWitam serdecznie, prosze o wiecej informacji : na jakich stanowiskach zatrudniaja ? Moze ktos posiada namiary kontaktowe osoby zajmujacej sie rekrutacja , Dziekuje i pozdrawiam Bogumila

Jane

Pytanie do osób pracujących w Herbapolu (Wroclaw).Chciałabym odbyć tam praktyki,jednakże,by się na praktykę dostać trzeba zdać test.Chciałam zapytać czy wystarczy znać zioła podane na stronie Herbapolu (podstawowe),by mieć jakieś pojęcie.Oraz jakie metody instrumentalne są wykorzystywane oraz jakich obliczeń dokonują Państwo w Herbapolu?w przypadku tworzenia preparatów ziołowych,leków?Byłabym wdzięczna za odpowiedź (teraz nie tak latwo dostać się na praktyki).Bardzo proszę o odpowiedz tutaj bądź na maila:jane2011[eto].vp.pl

ap

Jakie są tam zarobki na początek na produkcji? Proszę o szczerą odpowiedź.

rez

(usunięte przez administratora) KASA i KASA ,DOBRE ZAROBKI i.t.d,jak tak strasznie malutko zarabiasz albo brak ci środków do życia to udaj sie do MOPS-u albo do kościoła tam otrzymasz jakieś dary albo coś na ząb,z tego głodu i nędzy ciągle czepiasz sie Bogu ducha winnego Herbapolu;-( przecież on nie jest nic winnien że jesteś jakimś nieudacznikiem,.

inness

specjalistą to ty jesteś ale od robienia parówek,marne masz też info dotyczące zarobków sprzątaczek poniewasz zarabia DUUUŻo więcej niż ci sie wydaje,ty pewnie na tych swoich parówkach to takiej kwoty w życiu nie widziałaś,inaczej nie czepiałabyś sie HERBAPOLU

werr

zapomniałeś sie pochwalić że twój znajomy juz tam nie pracuje

sibi

Bezrobotna nigdy nie byłam, a w pracy mam stanowisko specjalisty, więc myślę,że to ty człowieku jestem mini mini prymitywny :-( razem z Herbapolem.Ale cóż tam najwazniejsza jest kasa, bo tam nawet sprzątaczka zarabia 1800zł.,a ledwo co podpisać się potrafi.

aa

W zależności od wydziału, przełożonego można pracę znieść i czekać długoo na awans (jak skończą się znajomki wpływowych osób). Dość wysokie pensje na szeregowych stanowiskach przy niskim poziomie wykształcenia nie związanym z chemią czy biotechnologia obrazują ciekawy klimat tam panujący. Manipulowanie informacjami, brak motywowania, brak wymiany informacji między działami, charakterystyczny folklor i przyzwyczajenia cechują te miejsce. Szkoła życia.

serg

a od kiedy to buraku asystent czy starszy asystent chodzi w fartuchu? nie masz się widze do czego (usunięte przez administratora) żal mi takich zawistnycjh ,psychicznie chorych ludzi

anonim

niektórzy pracownicy na stanowisku aststenta i starszego asystenta chodzą w brudnych fartuchach, często strasznie pogniecionych, lubią mieć tłuste włosy

teli

a ty sibi już tyle lat bezrobotna jesteś że czepiasz się herbapolu?widzę ze tu zaglądasz nie pierwszy raz ,i bardzo dobrze że nie pracujesz w tym zakładzie nie potrzeba tam szczurów twojego pokroju,nie dziwi mnie fakt że o dobrej pracy możesz sobie pomarzyć i oby tak do końca twego złośliwego żywota;)

teli

Następna zazdrośnica się znalazła i żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ściska że o pracy w herbapolu może pomarzyć.... a ty prymitywie po jakiej szkole jesteś że oczerniasz ludzi tam pracujących? Zazdrość ludzka nie zna granic i uważaj bo wszystko to obróci się przeciwko tobie,ale wydaje mi sie że już się obróciło...

sibi

Ciekawe jak długo pociągną na rynku po tym jak konkurencja ich wyprzedza zawsze o krok? Poza tym z roku na rok coraz mniejsze zyski, choć dyrekcja robi wszystko,aby szaraczki o tym nie wiedzieli.Poza tym nie rządzą tam prezesi, a związki zawodowe i ich prymitywni liderzy, którzy ledwo co potrafią sie podpisać, ale dużo lubią mówić.Ale nawet jak się zapiszesz do związków,to nic cie nie ochroni,jesli będziesz na nich nastawać i coś zmienic. Pracy tam nie znajdziecie, tylko ciotki, synowie, mamy, córki itp.Kasa bardzo dobra, a nic sie nie robi (3 razy dziennie kawa, przecież się należy nie?)Ogólnie firma pełna prymitywów i pijaczków, mało wykształconych, żeby łatwo było nimi rządzić,zastraszać i pokazywać gdzie się podpisać. Można pospać w robocie po wczorajszym.

anonim

masz rację takiego raju jak w herbapolu nie ma nigdzie

anonim

Praca W Herbapolu jest przyjemna miła atmosfera i człowiek czuje sie tam jak w domu . Kierownictwo jest wporządku w stosunku do pracowników . Ludzie którzy piszą żle na Herbapol są chyba zazdrośni bo takiego zakładu nie ma w Polsce

agawa

Jak dostać się do pracy we wrocławskim Herbapolu. Anonim odezwij się,,,,

szukajaca pracy

tylko jak tam sie dostac ????

Zostaw opinię o Herbapol S.A. Wrocław - Wrocław

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Herbapol S.A. Wrocław