Cześć. Mam dylemat w sprawie szczegółów pracy w firmie. Czy pracodawca dopuszcza indywidualne ustalenie etatu? Szczerze dziękuję za uprzejmość.
24.08.2026 18:20
Cześć
Szczerze mówiąc , zdecydowanie odradzam pracę w tej firmie .
Nie ma możliwości ustalenia indywidualnie etatu - albo B2B albo zlecenie .
Niestety miałam możliwość pracy w tej firmie przez okres 3 miesięcy i nie wspominam tego dobrze .
Na pierwszej rozmowie było oczywiście przedstawiane wszystko kolorowo , że zarobki po kilkanaście tysięcy , elastyczny czas pracy , luźna atmosfera, indywidualne podejście itd. Rzeczywistość okazała się całkiem inna . W trzeci dzień od rozpoczęcia pracy skończyło się moje "szkolenie" i miałam sama jechać do klienta na spotkanie ( myślałam , że na początku będę z kimś jeździć , żeby zobaczyć jak to wygląda u doświadczonego agenta )
Z elastycznego czasu pracy zostało tyle ,że codziennie trzeba było się spowiadać: gdzie byłaś ,co robiłaś ,gdzie jedziesz , ile masz spotkań - dlaczego tak mało ...
Jak nie miałaś spotkań to miałaś siedzieć od rana do wieczora w biurze i dzwonić na ogłoszenia
Szefowa jak wchodziła do biura to zawsze miała problem , zawsze miało być tak jak Ona chce , idealnie potrafiła manipulować .
Niedziela wolna ? ... Nie w tej firmie . Kiedyś dostałam telefon , że mam jechać na prezentację i tyle . Mimo , że wcześniej mówiłam , że weekend spędzam z rodziną .
Co do zarobków to biorą połowę prowizji ,ale tak na prawdę nie wiadomo za co . Nie ma wsparcia i wiedzy z ich strony . Jak miałam jakieś pytanie , zostawałam z nim sama ,bo nikt nie potrafił udzielić mi odpowiedzi .
Sprzęt na którym się pracuje ma już chyba z 15 lat , laptopy które się zacinają . Marketing na poziomie zerowym .
Patrząc na to co oferuje konkurencja to nawet nie ma porównania.
Podsumowując zdecydowanie polecam zacząć w innej firmie
Zostaw merytoryczną opinię o AGhouse NIERUCHOMOŚCI s.c.