Praca i wynagrodzenie ok , ale ludzie porażka.Nie wiem kto mianuje tych wszystkich liderów, którzy nie mają pojęcia o zarządzaniu ludźmi. Część na pewno po kolesiowsku dostaje stanowiska. Wystarczy podlizać się komu trzeba. Do tego na linkach same kierowniki, operatorzy którzy są też autonomní czyli są od pomocy jak coś idzie nie tak, zachowują się i żądzą jakby byli co najmniej majstrami. Najgorsze jest to, że mają na to przyzwolenie lub udaje się, że się tego nie widzi a zwykły operator nie ma nic do powiedzenia. Kadra menadżerska powinna zrobić wszystko, żeby hierarcha została zachowana a do kierowania zespołem powinno się wybierać osoby które mają predyspozycje a nie zwykłych leni. Do tego ploty i zawiść. I co najlepsze, najgorsi są Polacy aż wstyd, że jeden dla drugiego w pracy jest wilkiem. Ale to akurat w fabrykach norma, że jedno z drugim, ma w domu jak ma to się w pracy próbuje dowartościować obgadując i zrobić wszystko by dokopać drugiemu. Więc jak masz ochotę podporządkować się bez prawa głosu to może być praca dla ciebie.