Victory Technology Polska

Łódź

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 1290 ocen.

Opinie o Victory Technology Polska

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Victory Technology Polska

anonim
użytkownik zarejestrowany

(usunięte przez administratora)

kolo
użytkownik zarejestrowany

Szczerze mówiąc jest wiele lepszych firm i wiele osób Wam to powie. Dla tej jednak nie jest priorytetem ta walka o bycie najlepszym , a bycie dobrym nawet na małym terenie

xyz

Ofert pracy w VTP Sp. z o.o. w Łodzi już nie ma żadnych z prostego powodu - została zlikwidowana. 31-07-2013 odeszli ostatni pracownicy.

kijanko
użytkownik zarejestrowany

torche to enigmatycznie ejst napisane kolego, a jak nie dostaniesz pracy to nie napiszesz nam, tak? hmm.. to jest praca w technologiach, a przynajmniej taki jest ich główny dział, wiec wydaje mi się, ze tutaj całkiem dobrze się zarabia jednak. Szukają na pewno specjalistów, więc jak macie jakieś konkretne doświadczenie to próbujcie.

skitter
użytkownik zarejestrowany

Oferta pracy by sie jakas dla mnie przydala ;) wiecie bo bardzo potrzebuje informacje o tej pracy w victory. najbaredziej na zarobkach mi zalezy. wiecie co - prosilbym o informacje i co bardzo bym chcial miec cos do powiedzenia potem tutaj bo potrzebne mi sa pieniadzze a jak dostane prace to wam wszystko opowiem.

TIM

CZY TEN ZAKLAD PRODUKCYJNY JESZCZE DZIALA BO WIDNIEJA TUTA SPRZECZNE INFORMACJE NA TEN TEMAT

Mich

Żenada za żenujące pieniądze

Kika

To już koniec firmy - upadek absolutny

pracownica

Już nie funkcjonuje.Do końca lipca na urlopach i "To jest już koniec nie ma już nic.Jesteśmy wolni,możemy iść....."

:)

to ten zakład jeszcze funkcjonuje w Łodzi?

anonimka

Pracuje od stycznia w tej farmie i z poczatku było super. Pozniej zmiany na gorsze....( usunięte przez administratora ). a Ci co zasuwaja nie sa doceniani :(( taka nasza niesprawiedliwosc w tej firmie

pyły pracownik

witajcie,mam pytanie czy orientuje sie ktoś moze co z drugą cześcią socjalnego za zeszły rok?czy jest szansa na jakies jeszcze pieniadze?pozdrawiam

anonim

jak wygląda obecnie sytuacja w tej firmie?

wtajemniczony

Witam. Mam nowego newsa! Waszej firmie nie powiodło się specjalnie w Gorzowie Wlk. Firma przekalkulowała straty i doszła do wniosku że lepiej będzie powrócić na stare śmieci i zacząć od początku. Szefowie są na dobrej drodze żeby nawiązać współpracę z nowym klientem, który otworzył siedzibę koło Łasku (Kolumna). Firma zajmuje się produkcją tv, komputerów stacjonarnych oraz laptopów( usunięte przez administratora )

pracownik

Nie zwalniają. Do końca lipca pracujemy a potem odprawa i koniec. Takie są postanowienia szefa, proszę nie słuchać plotek było zebranie w marcu i wszystko zostało powiedziane. Pozdrawiam i życzę owocnego szukania nowej pracy.

zaintresowany

Mam pytanie . zwalniają już z firmy >?

Prawda

Ludzie, po co ciągle piszecie te bajki o tym socjalnym ?? Czy wy naprawdę nie wiecie, iż jeśli ma ono wogóle być, to tylko na KONIEC ?? Jeśli się mylę, kto otrzymał to socjalne z dzisiejszą wypłatą ??

Abc

Pieniądze z funduszu socjalnego będą na Wielkanoc.

złodzieje

Kiedy będą pieniądze z funduszu socjalnego. Kierownik mówił że w styczniu, kadrówka obiecywała że w styczniu. Jak to teraz będzie ? Kiedy dostaniemy nasze pieniądze?

Prawdziwe JA

Kika - 2013-02-14 15:47:38 Koniec będzie jeszcze wcześniej jak się tego spodziewacieKoniec nastąpi 31.03.2013 o godzinie 13

Kika

Koniec będzie jeszcze wcześniej jak się tego spodziewacie

to ja

ani teraz, ani w marcu, pewnie na sam koniec

T.Ł

Ale z tą teraz, 10 lutego czy dopiero w marcu?

ja

T.Ł. - 2013-02-02 00:39:44 Tylko słyszałam i słyszałam... Może jakieś konkrety! To w końcu będzie ta kasa czy nie?Będzie z lutową wypłatą razem z odprawami

T.Ł.

Tylko słyszałam i słyszałam... Może jakieś konkrety! To w końcu będzie ta kasa czy nie?

słyszałam

Ja słyszałam dokładnie jak kierowniczka mówiła,że jeszcze nic nie potwierdzone.Słuchaj dobrze,a nie ploty rozsiewasz.

prrr

Kondr andr blumenBlaum - 2013-01-02 17:34:29 Do końca lutego - to już niedługo zresztą. Czas zwijać żagle, ale jeszcze czeka nas ostatnia integracja :D

Kondr andr blumenBlaum

Do końca lutego - to już niedługo zresztą. Czas zwijać żagle,

Pracownik

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2013 !!! ŻYCZĘ FIRMIE VICTORY TECHNOLOGY POLSKA ORAZ WSZYSTKIM PRACOWNIKOM.

pracownik

Witam ! Nie zamykają do końca kwietnia pracujemy.Firma raczej wywiązuje się ze swoich obowiązków.Dla zainteresowanych !!! To nigdy nie był( usunięte przez administratora ) tylko normalny zakład pracy.( usunięte przez administratora )tworzyli ci którzy chcieli żeby w ich rozumowaniu takowy był.Pozdrawim ...............

do Kasi

Kasiu, będzie dodatkowa kasa, wraz z pensją.

Kasia

Jak pracujesz przez biuro to cię zwolnią. Ja się pytam ludzi, którzy są zatrudnieni przez Victory.

Nick*

Na święta to będą ZWOLNIENIA

Kasia

Hej! Mam pytanie do osób bezpośrednio zatrudnionych przez zakład. Wie ktoś czy będzie jakaś dodatkowa kasa czy bony na święta?

xxc

tylko czemu nikt nic z tym nie robi!!

1245

Fakt bałagan masakryczny...po co (usunięte przez administratora)tu sie wyzywają o jakies (usunięte przez administratora)....spotkajcie sie na zywo i pogadajcie a nie na forum ....co do pracy nie jest zle,szkoda ze to koniec....choc z drugiej strony patrzec niktórym to sie nalezy kopa i na ulice,nygusy i plotkarze;D nie jednej bym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sko skopała betonirze to az kijem po tym pustym łbie (usunięte przez administratora) itd a tego było by duzo pisac....

ktoś

Znowu jakieś jazdy....udzie wrzućcie na luz...

;)

nie no porazka straszna caly zaklad ....plotuchy i (usunięte przez administratora).....a zakl jest tylko do 21 grudnia

mala

ty to chyba w jakims matrixie zyjesz do konca roku juz nic tam nie bedzie

łoś superktoś

Gadałam z dziewczynami z biura, wypisujecie jakieś brednie. Przecież produkcja i zatrudnienie na cały przyszły rok nie są zagrożone. Aktualne zmiany o niczym nie świadczą, a po nowym roku będą podwyżki.

:-)

. - 2012-11-21 12:08:07 Victory Technology - SYF SYF i jeszcze raz SYF dobrze ze to zamykają niebawem wszyscy znajdziecie sie na bruku ....jak ci sie pracowac nie chciało to wypisujesz ze syf....syf to masz we łbie pustaku...

.

Victory Technology - SYF SYF i jeszcze raz SYF dobrze ze to zamykają niebawem wszyscy znajdziecie sie na bruku .

rodowity widzewiak

Jeżeli do poniższych informacji, dołożycie sobie kolejne, a mianowicie, że nie będzie nowych zamówień na podstawki gdyż będą dostarczane bezpośrednio z Chin do: TPV, które z Węgier przenosi produkcję telewizorów do Gorzowa. a produkcja tonącego w długach sharpa przeniesiona będzie na Słowację. Zakład w Łodzi z punktu widzenia biznesowego staje się zbędny. Wszyscy pracownicy do finansowego zamknięcia/wygaszenia produkcji/inwentaryzacji do kwietnia 2013 zostaną zwolnieni. W tanie kłamstwa obietnic wznowienia produkcji kiedyś, czy złote góry w gorzowie nie należy wierzyć. To po prostu koniec.

operator

Co się dzieje z wtryskarkami , już wyjaśniam wszystkie jadą do Gorzowa tam powstała nowa firma i tak z dnia na dzień będą znikały wam maszyny , wszystkie pojadą do Gorzowa a czemu ? odpowiedź jest prosta siedziba znajduje się na terenie największego klienta , brak kosztów transportu , brak problemów z opóźnieniami związanymi właśnie z transportem co za tym idzie , Oczywiście brak kar co wiąże się z kosztami , mam tam 2 znajomków którzy tam pojechali na stałe chciałem się dowiedzieć od nich coś więcej na ten temat... ale niestety za wiele nie chcą mi nic powiedzieć jednym słowem z tego co widzę każdy trzyma język za zębami i nic nie mówi... nie wiem czy zakazano im rozmawiać na ten temat czy co ale chyba tak bo kiedyś dało się z nimi porozmawiać o wszystkim. jednym słowem robi się tu wielka (usunięte przez administratora) Chyba odpowiedni czas na szukanie nowej pracy :/ Może ktoś dowie się coś więcej od kogoś bo wiem że parę osób od nas pojechało tam na stałe może ktoś ma większe wtyki niż ja :)

anonim

Wie ktos co bedzie dalej z wtryskarnia? bo jak narazie sa same zwolnienia

;)

O nie jutro poniedziałek i znowu zwolnienia!

lalala

ma być (usunięte przez administratora),trener ze zmiany A

maniek

a ja slyszalem ze praca na wtryskarkach ma byc tylko ok 3 tyg czy moze ktos ma dokladniejsze informacje na ten temat bo ogolnie nie rozumiem po co zatrudniaja nowych jak maja zamiar zwolnic wszystkich

:-)

Kasia - 2012-10-16 22:38:10 Hej! Dostałam propozycje pracy w tym zakładzie. Miałabym pracować jako operator wtryskarek. Najprawdopodobniej na zmianie B. Moim kierownikiem ma być pan Różycki. Mam prośbę czy moglibyście mi napisać jak tam jest. Czy fajni ludzie na zmianie B pracują? No i czy kierownik spoko? Z góry dzięki.Pracuję na tej zmianie,ludzie są ok , praca lekka, a (usunięte przez administratora) to kretyn ale już go niema,ma być ktoś nowy,kto ...niewiemy,ale zmiana ogolnie ok...

Kasia

Hej! Dostałam propozycje pracy w tym zakładzie. Miałabym pracować jako operator wtryskarek. Najprawdopodobniej na zmianie B. Moim kierownikiem ma być pan Różycki. Mam prośbę czy moglibyście mi napisać jak tam jest. Czy fajni ludzie na zmianie B pracują? No i czy kierownik spoko? Z góry dzięki.

??

^^^^ - 2012-10-13 16:38:46 na górze o wiele się poprawiło:) nikt nie drze j.a.p.y chociaż:pnie drze japy? a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ostatnio na kogo krzyczala za zamieszanie piatkowe????

Zostaw opinię o Victory Technology Polska - Łódź

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Victory Technology Polska