Gość31.05.2026 21:47
Jako klientka niestety nie mogę polecić współpracy z tą firmą. Ceny usług są bardzo wysokie w stosunku do jakości obsługi, a wiele tematów było traktowanych z dużym opóźnieniem lub bez należytego zaangażowania.
Największym problemem była komunikacja. Kontakt z panem Krzysztofem pozostawiał wiele do życzenia – często miałam wrażenie, że moje pytania i zgłaszane problemy nie są traktowane poważnie, a uzyskanie konkretnej odpowiedzi było bardzo trudne.
Dodatkowo w trakcie współpracy występowały cykliczne awarie i problemy techniczne. Ich częstotliwość oraz sposób komunikowania sprawiały wrażenie, jakby niektóre sytuacje mogły być do uniknięcia przy odpowiednim podejściu i organizacji pracy. Z perspektywy klienta budziło to duże wątpliwości co do jakości świadczonych usług.
Na tle całej firmy pozytywnie wyróżnia się jedynie Marcel. To jedyna osoba, z którą udało mi się normalnie porozmawiać, uzyskać jakiekolwiek informacje i faktycznie popchnąć sprawy w celu rozwiązania.
Szkoda, ponieważ przy takich stawkach oczekiwałabym profesjonalnej obsługi, sprawnej komunikacji oraz realnego zainteresowania problemami klienta, niestety firma wydaję się funkcjonować jak przysłowiowy "januszex"