Jedna gwiazdka to za dużo. Przestrzegam absolutnie wszystkich, którzy zastanawiali, zastanawiają lub będą się zastanawiać nad pracą w tym miejscu. Grupa UM to inaczej Uniwersytet Młodzieżowy (poczytajcie sobie opinie na gowork - nazwa została zmieniona, ale nic się nie zmieniło, albo jest gorzej) - miejsce, które powinno mieć misję edukacyjną a jedyne na czym zależy właścicielce to wyciąganie pieniędzy. Warunki i komfort pracy -> jeśli chcecie dostawać każdego dnia sprzeczne informacje; nie wiedzieć czym macie się zajmować, bo nikt Was nigdy nie wprowadzi w obowiązki; całe miesiące prosić o zgłoszenie do ZUS co od razu mówię, prawdopodobnie nigdy się nie wydarzy; zastanawiać sie czy dostaniecie w tym miesiącu pieniądze na czas i czy w jednej racie czy w kilku - to welcome.
Z mojej perspektywy, szkoda czasu i nerwów, chyba że lubicie się procesować. Zresztą jak to robi większość byłych pracowników, którzy nigdy nie dostali swoich pensji, nie mają poopłacanych składek, zostali wyrolowani.