Nie wierzylem ze otrzymam finansowanie mialem dlugi. doradca wymyslil opcje pod zastaw samochodu, jezdze splacam i wychodze na prosta jak macie problem to dzwoncie tylko w ostatecznosci pozdrawiam
Aleksandra
15.02.2026 13:08
Pan gracjan to profesjonalista w swoim fachu, zaufałam i nie żałuje. Dziękuje za pomoc !!!!
Magda
14.09.2025 21:53
Bardzo miło mi się rozmawiało z Panem Gracjanem bardzo opanowany i życzliwy w rozmowie, naprawdę miałam nóż na gardle i jestem w stanie odetchnąć i spłacić tego cholernego bociana i profi kredyt, płacąc normalną ratę. Dziękuję!!!
W końcu trafiłam na pośrednika który nie bierze żadnych wstępnych zaliczek
I nie jest oszustem
Magdalena
17.08.2025 17:29
Myslałam że to (usunięte przez administratora) jak wszyscy "Doradcy" Dziękuję za kompleksową pomoc w udzieleniu pożyczki. Łapka w górę dla Pana Gracjana
Izabela B.
05.08.2025 17:06
Korzystałam z usług pana Gracjana, niestety wątpię w doświadczenie tego pana ponieważ, czasami podczas rozmowy nie jest on zbyt miły lekko ujmując, posiada ogłoszenia że pomaga każdemu tak na prawdę nie pomógł mi nic oprócz zbędnych zapytań, i chamstwo z jego strony w moją
Zostaw merytoryczną opinię o Gracjan Kiedrowicz