Dzień dobry, chciałabym ostrzec wszystkich Kupujących w sklepie internetowym Sienna-moda.com ponieważ jakość oferowanych produktów na stronie internetowej wygląda zdecydowanie lepiej niż w rzeczywistości. Nie wspomnę już o prześlicznej biżuterii, ale niestety tylko na stronie internetowej!! Produkty nie mają oryginalnych metek SIENNA MODA WARSZAWA, także podejrzewam, że są to niestety produkty typu Shein lub Temu, albo jakiegoś innego chińskiego producenta. "Ekskluzywne" rzeczy firmy SIENNA MODA WARSZAWA wysyłane są również z Chin, także zagadka rozwiązana. Szkoda tylko, że dałam się nabrać. Nie ukrywam, że skusiła mnie cena, ale mam nadzieję, że dzięki mojej opinii Państwo nie popełnią tego błędu bo nie warto!!
Aaa, I oczywiście istnieje możliwość zwrotu po uprzednim ponformowaniu przez e-maila. Ale jest mały problem ponieważ po zaaceptowaniu zwrotu przez firmę SIENNA MODA WARSZAWA dostajemy adres zwrotny do Chin i wtedy "koło się zamyka" bo odesłanie zwrotu już przestaje się opłacać. Oczywiście na stronie internetowej w zakładce ZWROTY jest informacja, że koszty przesyłki ponosi klient i że magazyny logistyczne firmy mogą się znajdować poza UE (w tym Azji), co zostanie przekazane klientowi po zgłoszeniu zwrotu, ale kto czyta takie rzeczy kiedy firma ma w nazwie stolicę Polski WARSZAWĘ a także na stronie głównej w lewym górnym rogu jest wyraźna informacja 30 DNI NA ZWROT BEZ RYZYKA?! Według mnie jest to niezgodne z prawdą i jest to poprostu OSZUSTWO!!
NIE POLECAM PAŃTWU ZAKUPÓW W FIRMIE SIENNA MODA WARSZAWA!!