Nie polecam 23.07.2025 22:37
Serdecznie nie polecam tej firmy właściciel jest nie poważnym człowiekiem zadzwoniłem do niego po motocykl gdzie mogłem dopiero za 2 dni po niego przyjechać i ten pan powiedział w porządku jeśli nikt po niego dziś nie zadzwoni to będzie zarezerwowany na czwartek zaproponowałem mu zaliczkę a on powiedział że jest pewny że nikt nie zadzwoni że nie trzeba i że jak on coś mówi to już tak będzie gdzies koło 22 napisałem wiadomość czy ktoś się zgłosił i pan napisał że mam się jutro kontaktować po południu telefonicznie uzgodniliśmy że 15-16 pan nie odebrał telefonu 2 razy więc napisałem wiadomość że miałem dzwonić o tej porze i że proszę o kontakt po czym dostaje wiadomość Witam niestety nie moge Panu narazie sprzedac tego motocykla Musi Pan szukac czegos innego . Gdzie jak mój znajomy zadzwonił pod to zgłoszenie to usłyszał że klient już po nie jedzie człowiek nie godny zaufania oszukując w taki sposób człowieka jeszcze pisząc wiadomość zamiast odebrać i powiedzieć że klient jest bardzo chętny i że mu go sprzeda a gościu sobie tutaj w balona klienta robi