Zdecydowanie nie polecam tej firmy. Zapisałam się na kurs cukierniczy z projektu „Praktyka czyni mistrza”, licząc na rozwój, bo sama uczę się w gastronomii. To, co zastałam na miejscu, to był jakiś żart. Prowadząca w ogóle nie pojawiła się pierwszego dnia (13 maja), a zajęcia odbyły się tylko w czwartek ( dnia kolejnego 14 maja) . Najgorsze, że na certyfikacie mam wpisane oba te dni, co jest kompletną nieprawdą! Kiedy już przyjechała w czwartek, co 30 minut robiła sobie 10 minut przerwy,praktycznie non stop siedziała w telefonie, a w czasie naszych zajęć potrafiła prowadzić konsultacje z kimś innym. Poziom merytoryczny był zatrważający – jako osoba, która uczy się tego zawodu, dowiedziałam się tam jedynie jak kruszyć herbatniki i moczyć żelatynę. Szkoda czasu, pieniędzy z Unii i nerwów. Wstyd, że szkoła musi się teraz za nią tłumaczyć Zdecydowanie nie polecam tej pani. Zapisałam się na kurs cukierniczy z projektu „Praktyka czyni mistrza”, licząc na rozwój, bo sama uczę się w gastronomii. To, co zastałam na miejscu, to był jakiś żart. Prowadząca w ogóle nie pojawiła się pierwszego dnia (13 maja), a zajęcia odbyły się tylko w czwartek. Najgorsze, że na certyfikacie mam wpisane oba te dni, co jest kompletną nieprawdą! Kiedy już raczyła być w czwartek, co 30 minut robiła sobie 10 minut przerwy, praktycznie non stop siedziała w telefonie, a w czasie naszych zajęć potrafiła prowadzić konsultacje z kimś innym. Poziom merytoryczny był zatrważający – jako osoba, która uczy się tego zawodu, dowiedziałam się tam jedynie jak kruszyć herbatniki i moczyć żelatynę. Szkoda czasu, pieniędzy z Unii i nerwów. Wstyd, że szkoła musi się teraz za nią tłumaczyć