Granbud

Warszawa

Ocena pracodawcy 6/6

na podstawie 156 ocen.

Opinie o Granbud

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Granbud

Jadziak

No tak jest, generalnie wszystko pasuje i wszystko jest na swoim miejscu cały czas, ja polecam wysłać CV bo od poniedziałku coś się może dobrego zadziać, cudownie

anonim

(usunięte przez administratora)

zadowolony

Solidna firma

makowiec józef

jestem wyjątkowo bardzo zainteresowany zatrudnieniem w Granbud ale martwią mnie te wasze komentarze odnośnie niestabilnej sytuacji finansowej w firmie. smuteczek nie ukrywam. czy obecnie sytuacja uległa jakiejkolwiek poprawie i czy wszystko jest w porządku z płatnościami dloa pracowników? pozdrawiaM

K.M.

Witam , prowadzę sprawę przeciwko państwu B. zbieram jak najwięcej świadków ich działań niezgodnych z prawem. Im więcej nas się zbierze tym lepiej. Mam już 4 osoby. Zakończmy w końcu ten proceder i wsadźmy ich do więzienia ! Zapraszam do kontaktu( usunięte przez administratora )

tynki

nie podałem maila viviel@op.pl Proszę o kontakt firmy osoby prywatne którym zalega Granbud

tynki

Czy firma Granbud zalega komuś z platnościami, proszę o kontakt firmy lub osoby prywatne.

Robert

Tak zgadz sie ze nie placa podwykonawca aktualnie jest kilka pozwow w Sadach przeciw nim mimo wykonamych prac i potwierdzen w dzienniku budowy nie placili i falszowali zapisy w dzienniku jak i w protokolach bankowych

koteczek
@Robert 21.10.2014 21:06
Tak zgadz sie ze nie placa podwykonawca aktualnie jest kilka pozwow w Sadach przeciw nim mimo wykonamych prac i potwierdzen w...

a co byli kierownikami budowy że fałszowali? weź sie

Robert
@koteczek 18.02.2015 13:08
a co byli kierownikami budowy że fałszowali? weź sie

tak bo na dudowie zatrudniali kierownika budowy na tyle uległego że wpisy robił takie jak im pasowało a ty koleś głupa nie klej

bolo

nie placa podwykonawcom za roboty.mimo ze sa protokoly odbioru prac. taka to firma. i potem batalia w sadzie.a z tego co wiem to i pracownicy uciekaja. bo kryc oszustow nie chca.

K.M.
@bolo 20.10.2014 18:48
nie placa podwykonawcom za roboty.mimo ze sa protokoly odbioru prac. taka to firma. i potem batalia w sadzie.a z tego co wiem t...

Równiż sądzę sie z nimi , zbieram dowody oraz ludzi do pozwu zbiorowego . Sprawa jest poważna proszę o kontakt pod numer 732 549 372.

K.M.
@K.M. 22.10.2014 10:27
Równiż sądzę sie z nimi , zbieram dowody oraz ludzi do pozwu zbiorowego . Sprawa jest poważna proszę o kontakt pod numer 732 5...

Również sądze się z nimi , zbieram dowody oraz ludzi do pozwu zbiorowego. Sprawa jest poważna ,proszę o kontakt pod numer 732 549 372.

kolo

bo prowadzi wiele intereujących inwestycji w kraju, Europie i na świecie

koń koń koń koń koń koń koń koń koń koń koń koń ko

oni jeszcze istnieją? co budują? stajnie dla koni? wszędzie widzę konie

końsky łep

to dobra firma

anonim

(usunięte przez administratora)

drozd

może trochę chamhóje

buglo

co tam u Andżeja?

patyk

Wszystko pic na wodę. Zastanówcie się dlaczego nie ma złych opinii. Administrator wszystko czyści.

benedykt
@patyk 10.04.2014 19:32
Wszystko pic na wodę. Zastanówcie się dlaczego nie ma złych opinii. Administrator wszystko czyści.

bo morze ih nie ma?

anonim

(usunięte przez administratora)

balun

wyślij cv na email i bądź dobrej myśli bo waży się twoja życiowa kariera

anonim

(usunięte przez administratora)

gk

budują w piasecznie i w warszawie i wielu innych miastach polski i Europy i świata

anonim

(usunięte przez administratora)

kotlet

dużo

anonim

(usunięte przez administratora)

Feliks

to jakiś wieżowiec?

kunik

nareszcie jakas solidna firma

wrublik
@kunik 10.12.2013 19:38
nareszcie jakas solidna firma

jakość za rozsądną cenę

wielka pardupicka
@wrublik 15.12.2013 11:08
jakość za rozsądną cenę

chce zlecić wielko budowę. gdzie je granbud?

krulik

gdzie jest biuro?gdzie budowy?

foka

tak się zastanawiam

grenladdzyk
@grenlandzyk 19.11.2013 19:59
jade specjalnie pociągiem ze szczecina pytanie gdzie jest biuro granbudu?

już tydzień tulam się po wwie szukając biura. gdzie ono jest?gdzie budowy?

grenlandzyk
@grenladdzyk 28.11.2013 19:53
już tydzień tulam się po wwie szukając biura. gdzie ono jest?gdzie budowy?

ludzie spie na dworcu nie mam za co wrócić do szczecina. gdzie jest biuro?

?

gdzie Granbud prowadzi swoje liczne inwestycje?

anonim

(usunięte przez administratora)

pulobulofulo

warunki super a płacą na konto nie do ręki

krzysiek

czy granbud realizuje jakieś budowy w Białymstoku?

henek

mała rotacja

koroner

współpracowałem z nimi profesjonalizm to mało powiedziane pełna kultura a przede wszystkim bardzo dużo się nauczyłem myślałem że to ja jestem mistrzem w swoim fachu ale oni są poza konkurencją

anonim

(usunięte przez administratora)

grobny

po 3 sekundach

proso oczywiście dla konia

anonim - 2013-07-11 20:32:12 Witam, zastanawiam się nad aplikowaniem do Granbudu. Generalnie polecacie pracę tam czy jest jakaś totalna masakra?oczywiście polecamy dla uczciwych, pracowitych, zdolnych i przyszłościowych osób i godnych podjęcia wyzwań, mistrzów w swoim rzemiośle, ludzi z charakterem z charyzmą z wyższym wykształceniem lub ze średnim lub podstawowym

anonim

(usunięte przez administratora)

głowonug

polecamy

obrok dla konia

bob budowniczy - 2013-07-07 18:21:40 @hochtief - ja się uczyłem od le corbusiera na zajęciach, a wcześniej na klockach lego czy wiele straciłem, czy coś się zmieniło od tego czasu?tak zmieniło się życie to nie bajka a tym bardziej profesjonalny biznes jak w Granbudzie

hochtief

uczyliśmy się u nich budować

strabag

Granbud to dla nas niedościgły wzór

budimex

pracowaliśmy u nich jako podwykonawca polecamy 100% profesjonalizmu

koń iec

100% godna polecenia

wyścigi konne

Polityką Jakości firmy GRANBUD jest wyprzedzanie oczekiwań naszych Klientów. W swoich dążeniach staramy się, aby w każdym przypadku spełniane były normy jakości, które wyznaczają podstawę do pełnej zaufania współpracy z Klientami. Analiza potrzeb naszych Klientów oraz wytrwała i solidna praca daje możliwość osiągnięcia przewidywanych celów. Cele jakości: wzrost sprzedaży oferowanych usług rozszerzenie rynku usług wytwarzanie produktów najwyższej jakości spełniających wymagania Klienta doskonalenie jakości świadczonych usług o badanie stopnia zadowolenia Klienta w odniesieniu do świadczonych usług wraz z analizą i określenie działań dotyczących ciągłego doskonalenia Zintegrowanego Systemu Zarządzania Jakością kreowanie metod motywujących dla pracowników w powiązaniu z procesem realizacji usług Cele osiągamy poprzez: dokładne rozpoznanie wymagań Klienta przestrzeganie technologicznego procesu produkcji / dostarczenia usługi dobór dostawców spełniających wymagania jakościowe systematyczne podnoszenie kwalifikacji pracowników budowa wzajemnego zaufania w kontaktach z Klientami, poprzez ścisłą współpracę w ramach realizowanych usług wywiązywanie się z przyjętych zobowiązań wynikających z umów spełnianie wymagań ustaw i przepisów prawnych dotyczących Firmy Nasza silna motywacja na rzecz poprawy jakości i zaangażowanie wszystkich pracowników pozwala osiągnąć zamierzone efekty umożliwiające dalszy widoczny rozwój firmy i całej załogi. Chcemy być postrzegani na rynku jako ci, którzy zawsze wychodzą naprzeciw oczekiwaniom Klientów poprzez wytwarzanie produktów najwyższej jakości. Przyjęte przez naszą firmę kierunki działania oraz ściśle z nimi związane reguły pracy kreują odpowiedni wizerunek wśród Klientów, dostawców oraz osób z nami związanych. Podstawowa dewiza GRANBUD., brzmi: GRANBUD jest gwarantem jakości wykonywanych usług i produktów. Realizując cele Polityki Jakości deklaruję: osobiste zaangażowanie w realizacje działań związanych z utrzymaniem i udoskonalaniem Systemu Jakości wg modelu PN EN ISO 9001, oraz Systemu Zakładowej Kontroli Produkcji wg normy PN EN 13108-21 rozwijanie i ciągłe doskonalenie wdrożonego Zintegrowanego Systemu Zarządzania Jakością zapewnienie ciągłej kontroli wytwarzanych produktów / realizowanych usług na każdym etapie procesu produkcji badanie zadowolenia klienta, określenie i monitorowanie celów jakości systematyczne szkolenie personelu i dążenie do podnoszenia ich kwalifikacji ( usunięte przez administratora )

koń trojański

W działalności biznesowej Granbud kieruje się wysokimi standardami etycznymi, budując partnerskie relacje z klientami, pracownikami i otoczeniem społeczno-gospodarczym. Spółka oraz jej pracownicy w relacjach z innymi podmiotami, klientami oraz we wszystkich relacjach międzyludzkich zobowiązani są w szczególności przestrzegać następujących wartości: rzetelności, wiarygodności, profesjonalizmu, uczciwej konkurencji.

koń polski

Firma Granbud jest przygotowana do stawienia czoła wyzwaniom dynamicznie rozwijającego się rynku. W ostatnich latach udało się jej umocnić czołową pozycję rynkową. Granbud jest doświadczonym i cenionym wykonawcą w wielu dziedzinach budownictwa.

stadnina

Firma GRANBUD okazała się rzetelnym, wiarygodnym, godnym polecenia Wykonawcą robót budowlanych.

koń centracja

Fundamentem Granbudu są ludzie. Dlatego każdego dnia dbają o zapewnianie komfortowych warunków pracy i rozwoju ich pracowników. Współfinansują ich naukę na wyższych uczelniach, kursach i szkoleniach.Dbają o dobrą atmosferę pracy, organizują dla pracowników imprezy, wyjazdy i spotkania integracyjne.

za koń czenie

Granbud otwiera przed inżynierami i fachowcami budownictwa szansę na rozwój zawodowy i karierę. Jako lider sektora oferuje pracę prestiżową, ciekawą, stabilną i rozwojową. Umożliwia swoim pracownikom uczestnictwo w realizacji wielu prestiżowych i ciekawych projektów. Granbud zrealizował kontrakty dla największych polskich firm. Lokalizacje budów rozmieszczone były w całym województwie mazowieckim, jak również poza jego granicami. Granbud stworzył wiele atrakcyjnych miejsc pracy, oferując stabilne warunki zatrudnienia.

stajnia

Granbud Sp. z o. o. jest jedną z dynamiczniej rozwijających się firm budowlanych w Polsce. Posiada bogate doświadczenie jako Generalny Wykonawca inwestycji w zakresie budownictwa mieszkaniowego i użyteczności publicznej. Są sprawną firmą wykonawczą potrafiącą realizować dowolne projekty budowlane o złożonym stopniu trudności, przy jednoczesnym utrzymaniu niskich kosztów funkcjonowania. Gwarantują wysoką jakość świadczonych usług, zapewniają profesjonalną, stałą współpracę z Inwestorem oraz pewność, że powierzone im zadania znajdują się w rękach fachowców.

wy koń czony

Granbud realizuje inwestycje budowlane i usługi na rzecz zrównoważonego rozwoju gospodarki i społeczeństwa z poszanowaniem środowiska naturalnego, zasad etyki, dbałością o satysfakcję klientów oraz komfort użytkowników, które osiągają dzięki profesjonalizmowi i pasji tworzenia, wysokiej efektywności działania, a także partnerskim relacjom z dostawcami i podwykonawcami.

koniokrad

Głównym celem Granbud (zwanej dalej Granbud) jest prowadzenie rentownej działalności gospodarczej. Zawsze przyjmujemy na siebie odpowiedzialność za nasze działania i wywiązujemy się ze zobowiązań wobec społeczności lokalnych i środowiska, w którym funkcjonujemy, a także wobec pracowników, partnerów i całego społeczeństwa.

pasi kon ik

wiele ciekawych realizacji

koń trojański

firma perfekcyjnie zarządzana socjal na wysokim poziomie styl zachodni super biuro

konik polny

z pewnością solidna firma

kucyk

firma rozwojowa i z przyszłością ocena na tak ich budowy to przykład dla innych jak powinno się budować

koń

firma 100% super moja ocena celujący, ludzie pracujący wykazują wielką wiedzę i zaangażowanie, podwykonawcy pchają się drzwiami i oknami ponieważ mają pewność że za dobrze wykonaną pracę zostaną sowicie opłaceni, ( usunięte przez administratora )est mózgiem tej organizacji i wychował wielu wysokiej klasy specjalistów w swoim fachu, zresztą to firma rodzinna bo wszyscy są tu jedną wielką rodziną, wyjazdy integracyjne całymi rodzinami na narty zimą i latem na łono natury (góry, morze, jeziora) ta firma bardzo szybko się rozwija i ma szanse w niedługim czasie być główym graczem polskiego rynku...gdy jedna osoba się zwalniała to z żalu płakała

tomasz

Witam możesz więcej opisać o tej firmie

paweł

Jeśli ktoś pracował w firmie Granbud jako podwykonawca proszę o opinie

Zostaw opinię o Granbud - Warszawa

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Granbud