Firma szukała kelnera lub kelnerki na umowę o pracę. W ogłoszeniu było wynagrodzenie od 5100 do 6300 zł brutto plus stabilne warunki i pakiet medyczny. Oferowano możliwość zakwaterowania i szkolenia.
Jak było naprawdę z zakwaterowaniem i stałymi stawkami? Ile wychodziło się „na rękę” i czy benefity to nie fikcja?
Hej,
czy ktoś pracował jako pomoc kuchenna z wynagrodzeniem do 6300 zł brutto miesięcznie? Jakie były rzeczywiste warunki pracy i czy faktycznie oferowali pakiety medyczne i zakwaterowanie?
Wymagali aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych. Była też możliwość rozwoju zawodowego. Liczyła się umiejętność pracy z zespołem. Oferowali szkolenia.
Kto pracował jako zastępca szefa kuchni w tej firmie? Co sądzicie o wynagrodzeniu od 8000 do 11000 zł brutto? Czy jest możliwość rozwoju i dobre warunki pracy?
W ogłoszeniu piszą o zarządzaniu personelem, przygotowywaniu potraw i zachowaniu standardów higieny. Oferują umowę o pracę, prywatną opiekę medyczną i szkolenia. Jest też możliwość zakwaterowania.