Z dumą realizujemy nowoczesne osiedle mieszkaniowe dla seniorów pod Kopenhagą – inwestycję, która łączy funkcjonalność, jakość i troskę o potrzeby przyszłych mieszkańców. W tym projekcie kluczową rolę odgrywają nasi doświadczeni cieśle szalunkowi, zbrojarze i betoniarze, którzy odpowiadają za precyzyjne wykonanie konstrukcji żelbetowych. 🔨 Cieśle szalunkowi pracują głównie na systemach PERI i DOKA, realizując szalunki pod fundamenty, stropy i ściany nośne. 🧱 Zbrojarze przygotowują i montują zbrojenia zgodnie z rysunkami technicznymi – dokładność i tempo są tutaj kluczowe. 🧱 Betoniarze dbają o prawidłowe zalewanie form i jakość wykończenia powierzchni betonowych. To spokojna, dobrze zorganizowana budowa z jasnym podziałem obowiązków i nowoczesnym zapleczem. Pracownicy mają zapewnione darmowezakwaterowanie, pełne wsparcie koordynatorów oraz legalne zatrudnienie .
Tworzymy coś trwałego – zarówno pod względem konstrukcyjnym, jak i społecznym. Dziękujemy naszej ekipie za zaangażowanie i solidną robotę!
Kamil P
08.06.2025 18:23
Ile dobrych opinii tyle złych , najśmieszniejsze że z anonima ktoś wyraża opinie 😂 pracuje w tej firmie i nie narzekam, jak ktoś chce pracować to pracuje. Z pieniędzmi też problemu nie miałem .
Adrian Damasiewicz
16.05.2025 21:18
Jest Pani Sandra ale to nie możliwe bo ona ma narzeczonego Pana Tomka . I byli wielokrotnie razem na budowie więc co tu nie pasuje . Wysoki chudy facet .
Nie spotkałem się tu z takim . Nie ma tu tragedii i te zarobki naprawdę są ok . Gdyby nie te mieszkanie to dałbym 5 . Nie wiem co powiedzieć bo pojechałem na 3 tygodnie do domu teraz . Poprosiłem o wszystkie pieniądze bo miałem trudną sytuację i wysłali w poniedziałek bez problemu . W zusie sprawdzałem jestem na zielono . Już sam nie wiem czy wracać
Kamil K
16.05.2025 15:45
Ile ludzi tyle opini, jeśli chodzi o kontakt z Paniami zależy na którą trafisz a tak to naprawdę bardzo dobrze wszystko wyjaśnione miła rozmowa. Co do pracy współpracy ok.
Adrian Damasiewicz
13.05.2025 11:23
Współpraca ok . Jestem prawie. 2 miechy ale przy przyjeździe problem z mieszkaniami . Musiałem się przeprowadzać po jednym dziku
Przemek
11.05.2025 16:23
Pracuję od 4-tygodni i wszystko się zgadza co było ustalane, między innymi stawki itd , także polecam , pozdrawiam
Ala
26.04.2025 11:48
Czy ktoś pracuje w tej firmie i może coś powiedzieć
Zostaw merytoryczną opinię o Platinum Partners Group Sp. z o.o.