Dzień dobry . Nazywam się Ryszard .P .
Pochodzę z okolic Zamościa a teraz na stałe mieszkam w Danii
Od dawna kupuję materiały w Waszej firmie ze względu na jakość i cenę .
Są rewelacyjne .
Ze względu na moją abicjè nie wymienię firm wiodących na rynku które mają artykuły wypompowane reklamą i cenę nie adekwatną do produktu . Malo tego to produkt który kupiĺem w Merkury Market był tańszy o 60 % . To moja opinia odnośnie jakości i ceny . Ostatnio robiĺem zakupy na telefon z Danii i zmierzam do tego żeby podkreślić znaczące w działalności firmy plusy
Bardzo doceniam osoby które mają duży wkład w rozwój firmy i z tego powodu postanowiłem napisać . Działam na zasadzie zaufania i zakupów na tel .
Bardzo jestem zadowolony z obsługi zwłaszcza na chemii bo tam kupuję najwięcej .
Podziękowania dla Rafała z działu chemii za precyzjè i operatywność .
Bardzo fajna ambitna osoba która wie co robi .
Otrzymałem wszystko o co poprosiłem w ciągu kilku godzin .
Warto takie osoby promować bo robią to profesjonalnie , zrozumiale i tematycznie . Dziękuję również osobom z tego działu za zakupy na tel do Danii wcześniej . Chodzi o zakup tynku elewacyjnego . Zorganizowanie profesjonalizm w każdym calu .
Dziękuję również pani z działu rekrutacji w Krośnie za wspaniałą lekką rozmowę z której jestem bardzo zadowolony .
Wiadomo że przy prowadzeniu tak dużej działalności szef nie wie o pracownikach ale chciaĺbym żeby to wiedział .
To są właśnie osoby które mają wpływ na prosperację firmy.
Trochę siè na tym znam .
Pozdrawiam i przepraszam te osoby których nie wymieniłem a są też warte żeby o nich wspomnieć .
Pozdrawiam zespół Merkury Market .