Nina12.03.2025 12:59
Co prawda nie przedłużyłam umowy po okresie próbnym, na własne żądanie, nie byłam w stanie dogadać się z nową kierowniczką w salonie, ale sama firma pokazała się z dobrej strony. Nie mogli mnie przenieść bo nie było miejsc w innych salonach. Ale zaproponowali zwolnienie z obowiązków na połowę okresu próbnego z zachowaniem wynagrodzenia. Dodatkowo dostałam sporą premie na koniec współpracy. Chociaż nie zdążyłam planów wyrobić. Nie wiem czy firma chciała w ten sposób zadośćuczynić mi te 2 miesiące z kierowniczka, nie wnikam. Liczy się gest, pieniądze się zawsze przydadzą. Rozmowy z HR przebiegały spokojnie, dziewczyny szukały najlepszego rozwiązania dla mnie. Doceniam to. Więc jeśli traficie na dobry salon własny lub do siedziby w Wawie to możecie mieć pewność, że firma będzie Was dobrze traktować. Ja po prostu miałam pecha do przełożonej. Dla zdrowia psychicznego wolałam odejść. Czasami po prostu dwie osoby nie są w stanie razem pracować. Szkoda, że tak wyszło i, że nie mogłam iść do innego salony w mieście. Niestety zajmowałam stanowisko, które było jedynie w tym salonie. A z innego nikt nie chciał na to miejsce przyjść. Ogólnie warto próbować składać CV do T-Mobile. Fajna atmosfera w Warszawie.